Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hey masallah menulere baslamissin ne guzel

deynepnaz hosgeldin

@MiuLego belim fena kaptan. Tutuldu tutulcak arada bagirtiyo beni.

Artiydim bu sabah nalet ossun

Yogunluk oluyor gelemiyorum gelsemde okuyorum yazamiyorum kardelen ayse gibiyim
Mortim artı nerden geldi acaba? dinlenememekten ödem mi tuttun.. ödem çayları yeşilçay kiraz sapı çayı iç.. olmazsa detoks. o artıları gönderelim hemen geldiği gbi.. 4 koca günümüz var balım.. kaçamak yok değil mi. menü ver bakıyım.
bak bakıyım 1. sayfaya
of of offf menüye geeelll. yarın artı kalmadı eksidesin söyleyim :) sporda da ver coşkuyu yapmışsın çünkü.. Sabah ilk iş bana tartıyı yaz özelden

Kız yesene sen neden aç geziyorsun

Eğer zaten sabah artı gelirse benim tartı kesin geçecek uçuşa bugün gittim kayısı ceviz falan aldım islatayim sabaha içeceğim yine bütün kozlarimi oynuyorum bu hafta

çiçeğim üzüldüm telefona en kısa zamanda kavuşursun inşallah..
menün çooook güzel bayıldım. Şİmdiden 40 dk yürüyüş de var e dahası da var.. eksilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Biraz kacmistir belki masum degiliz hic birimiz guldugume bakmayin hepsi acidan
bonus üzme beni kuzum..
kalbim acıyıverir.. sabt dönüşü artı istemiyorum.. takımı sen çekiştir hatta.. ama sana güveniyorum da cumaya beni üzmeyeceksin

Spor şimdiden bir buçuk saat tempolu yuruyus 45 dk egzersiz var akşam yemeğini eritmek için akşam 45 dk yada 1 saat daha yapacagim

Spor şimdiden bir buçuk saat tempolu yuruyus 45 dk egzersiz var akşam yemeğini eritmek için akşam 45 dk yada 1 saat daha yapacagim
fırtınam benim beeeeeeeeeeeeeeeeeee

nerelerinde öpsem

yanaş yanaş alnının orta yerinde şap diye öpücem hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…