kaçamak olmadıgı halde artı isen yorgunluktan
az uyumaktan vs olabiliyor bonuscan
Biraz kacmistir belki masum degiliz hic birimizguldugume bakmayin hepsi acidan
(şu emoji yi koyunca if günleirm geldi aklıma)
kahvaltı 08:00
2 wasa
7-8 zeytin
dilpeyniri
domates
salatalık
roka
öglen 13:30
ton balıklı salata
azcık ezme
200 ml zero
akşam 17:30
yogurtlu karışım
su :2 lt olmuştur
1 yeşil çay
Mortim artı nerden geldi acaba? dinlenememekten ödem mi tuttun.. ödem çayları yeşilçay kiraz sapı çayı iç.. olmazsa detoks. o artıları gönderelim hemen geldiği gbi.. 4 koca günümüz var balım.. kaçamak yok değil mi. menü ver bakıyım.
bak bakıyım 1. sayfaya
of of offf menüye geeelll. yarın artı kalmadı eksidesin söyleyim :) sporda da ver coşkuyu yapmışsın çünkü.. Sabah ilk iş bana tartıyı yaz özeldenMenü
Sabah
2 adet kayısı şu akşamdan ıslatılmış
Sabah öğle
Az yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
4 zeytin
Az üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Bol kıvırcık
Ara gibi de almaya gittim tadına bakmadan almam kendilerini 1 adet zeytin yarım kayisi bir cevizin 4 birinin yarısi nohut kadar işte yedim
Akşam 17.30
İki kaşık yoğurt
Bir yumurta haşlama
Yoğurda doğrayıp üstüne pul biber ekip yiyecegim
Ardından Türk kahvesi içeceğim
Şu 2 3 olur
Spor coştum akşama bildirimi
@Ausencia @MiuLego @nar_cicegim
Kız yesene sen neden aç geziyorsunCanlar benim telefonum bozuldu. O yuzden nete de giremiyorum . En kisa zamanda tamir olur umarim. Esimden girdim simdi. Gelmisken menumu de yazayim.
Sabah
1 dilim yumurtali tb. Ekmegin uzerine tulum peyniri ve sut 1 bardak
Ara 1 muz
14.00= salata , haslanmis hindi ve biraz ayran
Aksami daha yapmadim bi kase yogurt var aklimda belki semizotu da eklerim. Lakin hic acikmadim ustelik porsiyonlarim cok da degildi.
@MiuLego
Whiteblacklife
@begum75
@nehirnil111
Dunku sporum 40 dk egzersiz= 120
Bugunun egzersizini sonra yazarim simdiden 40 dk tempolu yaptim.
Eğer zaten sabah artı gelirse benim tartı kesin geçecek uçuşa bugün gittim kayısı ceviz falan aldım islatayim sabaha içeceğim yine bütün kozlarimi oynuyorum bu haftaMortim artı nerden geldi acaba? dinlenememekten ödem mi tuttun.. ödem çayları yeşilçay kiraz sapı çayı iç.. olmazsa detoks. o artıları gönderelim hemen geldiği gbi.. 4 koca günümüz var balım.. kaçamak yok değil mi. menü ver bakıyım.
bak bakıyım 1. sayfaya
of of offf menüye geeelll. yarın artı kalmadı eksidesin söyleyim :) sporda da ver coşkuyu yapmışsın çünkü.. Sabah ilk iş bana tartıyı yaz özelden
çiçeğim üzüldüm telefona en kısa zamanda kavuşursun inşallah..Canlar benim telefonum bozuldu. O yuzden nete de giremiyorum . En kisa zamanda tamir olur umarim. Esimden girdim simdi. Gelmisken menumu de yazayim.
Sabah
1 dilim yumurtali tb. Ekmegin uzerine tulum peyniri ve sut 1 bardak
Ara 1 muz
14.00= salata , haslanmis hindi ve biraz ayran
Aksami daha yapmadim bi kase yogurt var aklimda belki semizotu da eklerim. Lakin hic acikmadim ustelik porsiyonlarim cok da degildi.
@MiuLego
Whiteblacklife
@begum75
@nehirnil111
Dunku sporum 40 dk egzersiz= 120
Bugunun egzersizini sonra yazarim simdiden 40 dk tempolu yaptim.
(şu emoji yi koyunca if günleir gelin buraya çocuklar m geldi aklıma)
kahvaltı 08:00
2 wasa
7-8 zeytin
dilpeyniri
domates
salatalık
roka
öglen 13:30
ton balıklı salata
azcık ezme
200 ml zero
akşam 17:30
yogurtlu karışım
su :2 lt olmuştur
1 yeşil çay
bonus üzme beni kuzum..Biraz kacmistir belki masum degiliz hic birimizguldugume bakmayin hepsi acidan
maydonoz soda limon yaptın mı sabah aç karna?Eğer zaten sabah artı gelirse benim tartı kesin geçecek uçuşa bugün gittim kayısı ceviz falan aldım islatayim sabaha içeceğim yine bütün kozlarimi oynuyorum bu hafta
Spor şimdiden bir buçuk saat tempolu yuruyus 45 dk egzersiz var akşam yemeğini eritmek için akşam 45 dk yada 1 saat daha yapacagimMortim artı nerden geldi acaba? dinlenememekten ödem mi tuttun.. ödem çayları yeşilçay kiraz sapı çayı iç.. olmazsa detoks. o artıları gönderelim hemen geldiği gbi.. 4 koca günümüz var balım.. kaçamak yok değil mi. menü ver bakıyım.
bak bakıyım 1. sayfaya
of of offf menüye geeelll. yarın artı kalmadı eksidesin söyleyim :) sporda da ver coşkuyu yapmışsın çünkü.. Sabah ilk iş bana tartıyı yaz özelden
Anam maydanozu unuttum iyi mi dur bacım komşulara el açayım sabah icinmaydonoz soda limon yaptın mı sabah aç karna?
fırtınam benim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeSpor şimdiden bir buçuk saat tempolu yuruyus 45 dk egzersiz var akşam yemeğini eritmek için akşam 45 dk yada 1 saat daha yapacagim
aç balım aç geç olmadan goşAnam maydanozu unuttum iyi mi dur bacım komşulara el açayım sabah icin
Anaç mi kaptan ruhun muyani mortim artıda sevinemiyorum bile.. anaç ruhum
çaktırmasana .. hiç karıştırmasana oralarıAnaç mi kaptan ruhun mu
yani mortim artıda sevinemiyorum bile.. anaç ruhum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?