- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Herkes sıkı tutuyor kaptanim bu hafta menüler saheneKeyfimle beraber geldim
Herkes sıkı tutuyor kaptanim bu hafta menüler sahene
4 yılda öğrenir kapağını acmayi canım.
Kizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....
anaaa aben ablanın menüsü gibi geldi
o ton balıgını yemeyecektim zehirledim herhal ahahahha
Geçmişe bakamadan dönüyorum güzeller hastalara şifa dertlilere deva kalanlara zayıflık ve afiyet ver Allahım
Ahu060812 bir telaşla gelip bir telaşla gidiyorsun yaw
benimde dökmem laızm çekmece dolapları genel temizlik öncesi bi dökerim zaten hep
her akşam bir yeri dökeyim diye düşündüm bende
Ay beniş iş öyle kaldı komşu geldi
Ben deli bu saatte perdeleri söküp yıkayasım var hanımm
Yerim ben o bünyeyi
Sen nasıl verirsen ben de öyle veririm
Ausencia Nevodan 4 kilo fazlaymışsın yazmıştın ,sabah tartıldım 70,2 imişim. @MiuLego değişiyor mu kilom?
Amaaa Nevoyla yanyana gelsem benden 2 Nevo çıkar.İncecik hatun ,ne basen var ne göbek.Ya tartısı bozuk,ya da vücudunda bir yerinde taş var,o kilolu çıkarttırıyor
Yaaa kanmam artık bu numaralara mortiişi sıkı tutuyorum hemde ne biçim koyvermem
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2dlm civarında ekmek
Peynir
7zeytin
Yumurta
Domates salatalık
Ara
2erik
Öğle
Yeşil fasulye
Yoğurt
Salata
Ara
1erik
Akşam
Tonbalikli salata
Yoğurt
Akşamı şimdi yiycem inşallah
Hayırlı akşamlar
Hayır belki sen 5-6 verirsin ondan şey etmiştimYerim ben o bünyeyi
Sen nasıl verirsen ben de öyle veririm
Ausencia Nevodan 4 kilo fazlaymışsın yazmıştın ,sabah tartıldım 70,2 imişim. @MiuLego değişiyor mu kilom?
Amaaa Nevoyla yanyana gelsem benden 2 Nevo çıkar.İncecik hatun ,ne basen var ne göbek.Ya tartısı bozuk,ya da vücudunda bir yerinde taş var,o kilolu çıkarttırıyor
Kimse beni o korsenin içine sokamazkorse giyiyordur o 2 beden inceltenden
hacııı be kaşıklayak mı beraber ...bi yerim şişer bak
aman ördekim dış mihrak oyunlarına gelme sakın ....hep kumpas bunlar ... fena artılar niçinse cumaya fena eksilere dönüyor
Sabah
Çevremden kansızım dediğimde hep söylerler pekmez ye diye ama ben pek kulak asmıyorum.Bu sefer kilo alıp daha büyük sıkıntı yaşayacağım biliyorum...O kadarcık yapmaz canım tabi ki :))
Süpersin ne güzel spor yapmışsınSpor şimdiden bir buçuk saat tempolu yuruyus 45 dk egzersiz var akşam yemeğini eritmek için akşam 45 dk yada 1 saat daha yapacagim
Ben 3 zeytin yedim sabah
Hıh
Güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?