Müsli dışındaki 1 ana öğün ve 2 ara öğünü,dikkatlice kendin düzenliyorsun canım.
nev bu k-fleaks gibi bisey mi
Ugrayan olmus mu diye bi bakayim dedimama yok.Erkenden uyuyormusunuz kizlar..Ben yediklerimi kalori sepetinde hesapliyorum artik.Nevcim tesekkur ederim...
julia dün sordum ceaplamadın canım kaç kilodan düştün kaç klo verdin yolculuğunu anlat biraz
cnm şuan işte olduğum için uzun uzun yazamıorum akşama ayrıntılı yazarım olur mu çünkü baya uzun hikaye
veee müsliye basladım kızlar
saat 11 oldu neredesiniz dostlar böle birbirimize nasıl destek olacaz
Ben geldim canim.Kizimi uyutup geldim.Istersen muhabbet edebiliriz.Sen basladiginda ben bikac gun izinliydim seninle tanisma firsatimiz pek olmadi
İyiyiz canım ben,m,sen nasılsın?günaydın arkadaşlar nasılsınız bugun.
Hülya'cım takımda izinli olmayan yalnızca 6 kişiyiz.Pabya'yı ben de çok merak ediyorum kaç gündür ortada yok.Anşaa dersen akşam 7 den önce giremiyor.Geçici bir süreç canım bu,perşembeye doğru hareketleniriz.saat 11 oldu neredesiniz dostlar böle birbirimize nasıl destek olacaz
Bütün büyük marketlerde bulunur canım.nasıl bişe o güzelmi tadı bende markete gidersem bakacam ben aksaraydayım ama böle şeyler markette bulunurmu bilmiyorum
Sporsuz da olur canım ama,elbette sporla bir başka olur.Daha kalıcı ve daha estetik.selam canım evet yeni katıldım aranıza.
ben lise bitip ünv ye gittiğimde 54 kiloydum
ünv bitip memuriyete başladığımda 58
evlendiğimde 63
hamile kaldığımda 73
doğum yaptığımda ise 91 kiloydum
doğumdan sonra 82
suan ise 73 kiloyum hedefim 58 olmak yani 4 sene önceye döebilmek bakalım hayırısı kararlıyım
ama spor yapamıyorum sporsuz olurmu bilmem
selam canım evet yeni katıldım aranıza.
ben lise bitip ünv ye gittiğimde 54 kiloydum
ünv bitip memuriyete başladığımda 58
evlendiğimde 63
hamile kaldığımda 73
doğum yaptığımda ise 91 kiloydum
doğumdan sonra 82
suan ise 73 kiloyum hedefim 58 olmak yani 4 sene önceye döebilmek bakalım hayırısı kararlıyım
ama spor yapamıyorum sporsuz olurmu bilmem
valla aynıymış bende hamile kalmadan önce tedavi gördüm ama o zaman olmadı tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra oldu benimde 20 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var.7 aylık doğdu ama şimdi iyi şükürde biraz zayıf işteCanim benim sanki beni anlattin.Sende kendimi buldum dermisim :)))
Bende 171 cm boyundayim.Unv basladigimda 51 kiloydum
ogretmenlige basladigimda 58-60
3 yil once evlendigimde 62
hamile kaldigimda 78
dogum yaptigimda 97
dogumdan sonra 87
simdi 81
tanidik geldimi hulyacim :)))
Ben tedaviyle hamile kaldim.Hem tedavi surecinde cok ilac kullandigim icin,hem de hamileligim sikintili gecti.Kortizonlu ilaclar kullandim surekli yattim.Sonuc bu oldu.Simdi dunyalar tatlisi bir kizim var.Ama kilolarimda var.Tez zamanda kurtuluruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?