Hahahahhaha benim de herkes öyle düşünyorEvde kahkaha attım senin yüzünden oğlum kafayı siyirdigimi düşünüyor artik
Oo salonda kavgaaa
Kız haykırarak konuşup kahkaha atıyordu yan koşu bandında. Gittim şikayet ettim uyardılar hala aynı..
Miu durur mu
Durdurursun koşu bandını
Sesini kescek missin ben keseyim ister misin
Diyinceee
Sustu
Galiba kaslarımdan korktu
Merhabaaa@MiuLego kız burda buldum seni :) iyice koptum bu aralar işe başladım kızı krese verdım sabah 7 de baslayan cook yorucu bir surece girdim Bı selam verip kaçayım sevgiler herkese
Oo ortim yine güzel menü
Ay ben olgun karpuz olsam da yeter
Oo salonda kavgaaa
Kız haykırarak konuşup kahkaha atıyordu yan koşu bandında. Gittim şikayet ettim uyardılar hala aynı..
Miu durur mu
Durdurursun koşu bandını
Sesini kescek missin ben keseyim ister misin
Diyinceee
Sustu
Galiba kaslarımdan korktu
Nerde.kırmızı?Siyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi))
Geçmiş olsun ayyüzlüyeKizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....
Aplaninda bilmediği yokKız oranın mis gibi döneri var kahvaltı menüsünde bile
Dede ac geziyor resmenHeh birde hülyaya laf edip kaçayım
Hülyaaa bacımm. Bilki aç kalmak kilo verdirmez!!!
boş yere aç aç geziyom diye mortilerine göz dagı verme
Buyur burdan yak anam nerden morti olduk
YaaaaCuma günü öğlen senle ecenin yüz ifadesini düşünüp yemeye karar verdim
Aynen ortime katılıyorumAllah söyletti elleşme bacıma
Sağol canim , kirmizi baska bahara kaldi artikNerde.kırmızı?
Geçmiş olsun ayyüzlüye
Aplaninda bilmediği yok
Dede ac geziyor resmen
Yaaaa
Aynen ortime katılıyorum
Canım belki görmemiştirsin, kusma için götürün serum takarlar yoksa geçmiyor maalesefGecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar pek gelemiyecen bugun kizimla ilgileniyorum atesi yok cok şükür ama mide bulantisi devam ediyor bugun 2 kere kustu bisey yemiyor zar zor yediriyorum bi parca ekmek 2 cubuk kraker bunlarla duruyor... corba yaptim yedi 2 saat sonra kustu .... cok sukur bol su iciyor en azindan o iyi geliyor...
Eceee açmı yatan çamura balamı yatan ne yap et kilo ver ortim bak biri aç gezer digeri karatay teyzeye uyar , bunlar fena bu hafta bak sende güzel yüzdeynen gel , bu hafta beni geçmene razıyımNerde.kırmızı?
Geçmiş olsun ayyüzlüye
Aplaninda bilmediği yok
Dede ac geziyor resmen
Yaaaa
Aynen ortime katılıyorum
Fulya sıvı yemek nerde sulu yemek??
Bu başlangıç menüsü ama ben yarın daha güzel menüyle geleceğine inanıyorum her gün menü isterim fulya
Bende ağustos bocegi misali hic bisey yapmadım üşendim....İyi akşamlar. Ayy ödev yaptırmak ne ya uf, benim gibi mükemmelliyetçi birine yapılır mı bu
Fasulyem yarına az kaldı, bu kış hunharca fasulye yiyicem
Yazık size güzel yenileceksiniz bu haftaEceee açmı yatan çamura balamı yatan ne yap et kilo ver ortim bak biri aç gezer digeri karatay teyzeye uyar , bunlar fena bu hafta bak sende güzel yüzdeynen gel , bu hafta beni geçmene razıyım:
İşte şimdi zor da kışın çok rahat ediyorum gerçekten. Hop çıkar pişir mis gibiBende ağustos bocegi misali hic bisey yapmadım üşendim....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?