Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir de güreşe tutuşsaydınız...işte o zaman gelsin binlerce point vallahi...
@MiuLego kız burda buldum seni :) iyice koptum bu aralar işe başladım kızı krese verdım sabah 7 de baslayan cook yorucu bir surece girdim Bı selam verip kaçayım sevgiler herkese
Merhabaaa

Oo ortim yine güzel menü
Eki Görüntüle 2049054

Ay ben bunu attım mıydı

Olgunlaşmış karpuz & olgunlaşmamış karpuz
Ay ben olgun karpuz olsam da yeter

Siyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi ))
Nerde.kırmızı?

Geçmiş olsun ayyüzlüye
Kız oranın mis gibi döneri var kahvaltı menüsünde bile
Aplaninda bilmediği yok
Heh birde hülyaya laf edip kaçayım

Hülyaaa bacımm. Bilki aç kalmak kilo verdirmez!!!
boş yere aç aç geziyom diye mortilerine göz dagı verme
Dede ac geziyor resmen
Buyur burdan yak anam nerden morti olduk
Cuma günü öğlen senle ecenin yüz ifadesini düşünüp yemeye karar verdim
Yaaaa

Allah söyletti elleşme bacıma
Aynen ortime katılıyorum

1 kase yogurt+7badem+3hurma+2kayısı+1tam ceviz+2 tk yulaf ezmesi

Eki Görüntüle 2048998

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar pek gelemiyecen bugun kizimla ilgileniyorum atesi yok cok şükür ama mide bulantisi devam ediyor bugun 2 kere kustu bisey yemiyor zar zor yediriyorum bi parca ekmek 2 cubuk kraker bunlarla duruyor... corba yaptim yedi 2 saat sonra kustu .... cok sukur bol su iciyor en azindan o iyi geliyor...

Canım belki görmemiştirsin, kusma için götürün serum takarlar yoksa geçmiyor maalesef

Nerde.kırmızı?

Geçmiş olsun ayyüzlüye

Aplaninda bilmediği yok

Dede ac geziyor resmen

Buyur burdan yak anam nerden morti olduk

Yaaaa

Aynen ortime katılıyorum

Eceee açmı yatan çamura balamı yatan ne yap et kilo ver ortim bak biri aç gezer digeri karatay teyzeye uyar , bunlar fena bu hafta bak sende güzel yüzdeynen gel , bu hafta beni geçmene razıyım :

Eceee açmı yatan çamura balamı yatan ne yap et kilo ver ortim bak biri aç gezer digeri karatay teyzeye uyar , bunlar fena bu hafta bak sende güzel yüzdeynen gel , bu hafta beni geçmene razıyım :
Yazık size güzel yenileceksiniz bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…