Bilmemmm son gülen iyi güler demişler eflalimYazık size güzel yenileceksiniz bu hafta
Çok geçmiş olsun canım...Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar pek gelemiyecen bugun kizimla ilgileniyorum atesi yok cok şükür ama mide bulantisi devam ediyor bugun 2 kere kustu bisey yemiyor zar zor yediriyorum bi parca ekmek 2 cubuk kraker bunlarla duruyor... corba yaptim yedi 2 saat sonra kustu .... cok sukur bol su iciyor en azindan o iyi geliyor...
Canim benim kizim serum taktirmaz ilac icmez hep boyle kendi kemdine atlatirCanım belki görmemiştirsin, kusma için götürün serum takarlar yoksa geçmiyor maalesef
Acep niye
Menü nerde menüBilmemmm son gülen iyi güler demişler eflalim
Teşekkürler canim ...Çok geçmiş olsun canım...
Benimkilerde öyle de işte mecburen takılıyor, bayramda malum ikisi birden olmuştu. İnşaallah atlatır canım hemenCanim benim kizim serum taktirmaz ilac icmez hep boyle kendi kemdine atlatir
.. bi kere serum takalim dedi doktor ortaligi yıktı takdirmadi...doktor iğne yaptırdı bu sefer... ilac verir icer icmez kusar ilacta bosa gider boyle bi cocuk((
Yenileceğinizi anladınız ondanAcep niye
Menü nerde menü
Coook sağol canim ayyy cocuklar hasta olmasinnnnnn cok zor evde olağanüstü hal oluyorada81 geçmiş olsun canım.
Bu ne böyle yemek nerde
Sabah:
1 dl ekmek ,domtisli sos .az peynir .
11 gibi kursta 2 çatal menemen birkaç
Üzüm .
İkndi :
Haslama et . Az salata .
Akşam 1 şeftali .
Spor yok camsilme ve temizlik dışında
Su 2tl .
Sağol canim
Hiç beğenmedim, fındık ezmesi şöyle üç dört kaşık olaydıMenüm
sabah
Sebzeli omlet peynir zeytin acisos domates salatalik ıhlamur sifa niyetine accik bal
Arada
sade kahve tatlı kasiginin ucuyla fındık ezmesi
Aksam
Salata yoğurt yarım tabak yesil fasulye yarım tabak corba
Cay maden suyu yeşil çay
haklısınCoook sağol canim ayyy cocuklar hasta olmasinnnnnn cok zor evde olağanüstü hal oluyor))
toparladim sıkıntı yok tatlımheh tamammmmmm
akşam acıkırsan saat 8 e kadar yoğurt hüpletirsin yine.. 8 den sonra acıkırsan aban suya
yan beyaz ekmek değil
değişiyor başlangıç kilon deynepçimm.. not ettim..
Bak ardından veremez de veremez o kilo diyorlarcumaya bomba bir eksi patlat da ortam şenlensin
saydınım söz vermiştin kontrol bende demiştim.
Köşeme geçem mi? ağlayam mı? vahim mi?
bende de var o.. herşey beklenir bu zamanda Allah korusun
kuzum yok.. tamam sen onu dengeler eritirsin bile.. :) cumaya yakın olursa da çok kızarım. Ama arada canın çekmiş demek ki.. Nadiren olur böylesi ama nadiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?