gercekten vahimdi kuzum, iftar oncesi baktim sabittim ancaYaaa kanmam artık bu numaralara mortiişi sıkı tutuyorum hemde ne biçim koyvermem
Tamam o zman beğendimgercekten vahimdi kuzum, iftar oncesi baktim sabittim anca
Aaaa dememiştin tabikide bunuDemismiydim bu hafta seni tutuyorum ve senden bı bireysel birincilik bekliyorum
Abla akşamı peynirli salata ve kıymayla kapattım. Bakalım nasıl olacak :) Hiç kaçamak yok hiiiç :))korse giyiyordur o 2 beden inceltenden
hacııı be kaşıklayak mı beraber ...bi yerim şişer bak
aman ördekim dış mihrak oyunlarına gelme sakın ....hep kumpas bunlar ... fena artılar niçinse cumaya fena eksilere dönüyor
Oohhh kabul olsun inşallah orucun mortimMenümü yazayim
Sahur
1 kase meyveli sütlü nesfit
iftar
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı taze fasulye
biraz yogurt, domates, salatalık
Ara
Türk Kahvesi 1 kare bitter çiko
Su: 1,5-2 lt. olur
Spor: yok bugün
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Bir kare bitter çiko ne demek allasssen.. Hakkını ver hakkınıııııMenümü yazayim
Sahur
1 kase meyveli sütlü nesfit
iftar
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı taze fasulye
biraz yogurt, domates, salatalık
Ara
Türk Kahvesi 1 kare bitter çiko
Su: 1,5-2 lt. olur
Spor: yok bugün
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Aaaa dememiştin tabikide bunusaydin78 görmeli :)) teşekkür ederim white canım ♡♡
Abla akşamı peynirli salata ve kıymayla kapattım. Bakalım nasıl olacak :) Hiç kaçamak yok hiiiç :))
Tavsiye ederim mium manyak bi hisDaha değil
benim de yatıp saatlerce uyuyasım hahahaha daha hiç içimden perde söküp yıkayasım gelmedi..
Nasıl bi his ki
Amiiiin mortimOohhh kabul olsun inşallah orucun mortim
Tabiki de zayıflanır banuuuuu
var bennn adını bile duymaya tahammlüm yok malesef şu sıralarr
yumurta yenmedende zayıflanır dimi kapitainn
Kıslar rabbım izin verir, ömrümüz olursa bu kış birikmiş borçlarım var , beraber tutmak isteyen olursaOohhh kabul olsun inşallah orucun mortim
Oooooo bravoooo@begum75 60 dakika tempolu yürüyüş yaz bakalım oraya
Şu mesajı tepeye alayım hele
bende bayıldım okuduğum menülere ....Munzevi Zencefil / @dandini2017 / @eflalim / @White1989 / @nar_cicegim / @masumm / @Makbule007 / @Daydream- / @Antepia27 ...... hepsinin menüler gümbür gümbür maşallah
@Ahu060812 nun brunch biraz ucundan ucundan ne kadar aldığına bağlı@Kajupi nin akşam cidden fazla ama onun geçen haftada böyle bir off günü vardı ... baklavalı falan ve çok iyi vermişti ... demek metası bu şekilde çalışıyor ...
@Bonus masum değilmiş yine ... masumiyet karinesini gözüme sokar inşallah cumaya
Beeeen başlayacağım benimde var. Ne zaman yapalım abla?Kıslar rabbım izin verir, ömrümüz olursa bu kış birikmiş borçlarım var , beraber tutmak isteyen olursa
tabi kendi borçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?