Heee 7 farklık yağ çıkar bence orada@MiuLego karpuzlar arası 7 farkı mı bulacaz annem ?
Tartı bir anda eksi gösteriverecek kuzum ben inanıyorum sen aynen devammmmYapıyorum da bu hafta ise yaramıyor canım bayağı incelme var tartı artı diyor
Gözler açıldı benim harikasın be fırtınaSpor bildirimi
45 dk ip atlama 135 point
45 dk egzersiz 135 point
90 dk tempolu hafif koşulu yürüyüş 180 point
Toplam 450 pointcik benden bu kadar
@Ausencia @MiuLego @begum75
Saygı değer mortim @nar_cicegim
Ay paylastim acemilikten.etiketlememişim
benide yazKıslar rabbım izin verir, ömrümüz olursa bu kış birikmiş borçlarım var , beraber tutmak isteyen olursa
tabi kendi borçlarını
Ben varım ablaKıslar rabbım izin verir, ömrümüz olursa bu kış birikmiş borçlarım var , beraber tutmak isteyen olursa
tabi kendi borçlarını
Ayyyyy canım bursacım@MiuLego kız burda buldum seni :) iyice koptum bu aralar işe başladım kızı krese verdım sabah 7 de baslayan cook yorucu bir surece girdim Bı selam verip kaçayım sevgiler herkese
Öfff hemen özür diledi aslında benim de niyetim güreş tarzıydı ama yapamadıkBir de güreşe tutuşsaydınız...işte o zaman gelsin binlerce point vallahi...
Merhabaaa
Ne demek yeterOo ortim yine güzel menü
Ay ben olgun karpuz olsam da yeter
Yenelim kasirgalari lütfenGözler açıldı benim harikasın be fırtına
Kış bi geleydi.. hazırlıkları önden geliyor .. mahfediyorİyi akşamlar. Ayy ödev yaptırmak ne ya uf, benim gibi mükemmelliyetçi birine yapılır mı bu
Fasulyem yarına az kaldı, bu kış hunharca fasulye yiyicem
yok kuzum, aman zor toparladim yemeem aslaGeçmişi okuyamadım sadece alıntılara etikete baktım. Inşallah sorunsuz bir pazartesi atlatmışızdır♡saydin78 hariç o yesin börekleri kekleri Hatta gitsin şerbetli tatlı patlatsın ardından amaaaan bi taneden bişey olmaz desin
Ay kuzum benim ya.. nasıl da hastalık mahfediyor.. Rabbim şifa versin adacım inşallahGecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar pek gelemiyecen bugun kizimla ilgileniyorum atesi yok cok şükür ama mide bulantisi devam ediyor bugun 2 kere kustu bisey yemiyor zar zor yediriyorum bi parca ekmek 2 cubuk kraker bunlarla duruyor... corba yaptim yedi 2 saat sonra kustu .... cok sukur bol su iciyor en azindan o iyi geliyor...
tek kare yetti mortimBir kare bitter çiko ne demek allasssen.. Hakkını ver hakkınııııı
Yok cicim kalsın cuma günü izninle mortimi ezeceğim almayayımyok kuzum, aman zor toparladim yemeem aslasen ye yahu cekinme
Allah beeee bir fırtına daha sporda coşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?