- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Bende bakıyorum hep kedinin ciğere baktığı gibiAyyy nen yine bdv ye daldımkaçtım şimdi
Ay çok merak ediyorum bu mortiliğin sonucunuBilmemmm son gülen iyi güler demişler eflalim
Yok cicim kalsın cuma günü izninle mortimi ezeceğim almayayım
Yaşasın açlık ve karın guruldaması.. yanıyor yağlaaar.. en sevdiğim saatler :)Çok pis açım, nekkka güzel
Bende tutucam inşaallah, destek olalım birbirimizeKıslar rabbım izin verir, ömrümüz olursa bu kış birikmiş borçlarım var , beraber tutmak isteyen olursa
tabi kendi borçlarını
Bana yeter da iki çocuk anasıyım benNe demek yeteryetmez yetmez ytmeyecek
İnşallahYaşasın açlık ve karın guruldaması.. yanıyor yağlaaar.. en sevdiğim saatler :)
Aşk olsunnn en başından beri saydıncıyızzzzz....tutun bakalim tutun. Hep yanliz birakin beni
insallah kuzucum insallahAşk olsunnn en başından beri saydıncıyızzzzz....
Onlar birlik olsun biz tek tabanca galip olucaz saydın
Demek öyleAşk olsunnn en başından beri saydıncıyızzzzz....
Onlar birlik olsun biz tek tabanca galip olucaz saydın
Demeeeeeee@MiuLego kuzucum bugün dışarıda yemek teklifini reddettim haberin olsun. Belki bir yıldızlı pekiyi alırım senden
AyyyyyDemeeeeeee
Hangi yanağından öpeyim
Sopalar yerine kalplerle dınatayım mı buralarıııııı
Ya bu benim yarım kaldı.@deynepnaz hoşgeldin yamacıma yamacıma gel ben seni zayıflatırım70 mi ne o başlangıç kilosu... Hmmmmm az daha yiyeydin Şekeri azaltıp günde on beş dk karın egzersizi ile başlıyoruz. Kaptancazımın bir önerisi vardı dur yapıştırayım buraya Eki Görüntüle 2049069
hep mortilerimi tuttu kendileri zatiDemek öyleBende de hükümet gibi aus var
Bende kışı bekliyorum 15 gün için :))Bende tutucam inşaallah, destek olalım birbirimize
Bana yeter da iki çocuk anasıyım ben
İnşallah
Ben de ayran aşını yaptığımda hiç acıkma hissetmedim o yüzden bişey yemedim. Salatalık yeKızlar ben bugün ayran detoksu yaptım şükür.. ilk gün kazasız belasız atlattım.. ama türk kahvesi içtim şekersiz hurma ile.. birazdan da açlık bastırınca nescafe içicem az sütlü.. yavaş yavaş açlık başladı şimdi..
Ben ona geçen hafta başladım ama araya piknik vs girdi kaldı bu güne kadar. Varsa günü yapalım kaptanım. Katılan başka varmı?Ya bu benim yarım kaldı.
Ne zaman başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?