slm kızlar kusaraa bakmayın 2 gündür gelemedim.gerçekten çok sorunlu günler geçiriyorum.bu aralar her zaman giremem ara ara gelecem ama beni sakın listeden çıkarmayın çünkü kendimi toporladıktan sonra burdayım.
valla aynıymış bende hamile kalmadan önce tedavi gördüm ama o zaman olmadı tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra oldu benimde 20 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var.7 aylık doğdu ama şimdi iyi şükürde biraz zayıf işte
slm kızlar kusaraa bakmayın 2 gündür gelemedim.gerçekten çok sorunlu günler geçiriyorum.bu aralar her zaman giremem ara ara gelecem ama beni sakın listeden çıkarmayın çünkü kendimi toporladıktan sonra burdayım.
ben sarmısak katmadım çok kokuyor sıcakta çok azda tuz attım çok iyi lezzetli yaa.....dün ufak bi dondurma yedim ..akşam da bi kaşık nohut yemeğiyle pilav bol su içtim..bu günde devam ..az önce yedim 1 tabak çok doydum....Harikasın Rana'cım
Ohhh,afiyet bal şeker olsun Saferanım,ben de bu hafta 1 gün ve sanırım yarın olacak ayran çorbası detoksu yapmayı düşünüyorum,gerçekten çok seviyorum ben bu çorbayı.Bi de içine bol nane ve birkaç diş sarımsak katıyorum,oohhhh
İyiyim balımmmm,sen nasılsın?Nasıl geçti günün?Pabyayı merak ediyorum kuzum ya,2 gündür yok
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugun.
allah analı babalı büyütsün canım....benim 3. kızımda 2 yaşında benim kilolar doğuştan ama hamilelikte hep kilo veririm............Allah bagislasin hulyacim yavrularimizi.Zor da olsa bizimle birlikteler simdi.Benim 4 ay dusuk tehlikem vardi 6.aydan sonra da erken dogum.ha dogdu ha doguyor diye diye igneler ilaclarla 39+1 de dogdu.Cok sukur.Seninki bizimkinden 10 ay buyukmus.Biz yeni yeni yurume cabalarindayiz.Kizim 10 aylik simdi.Ben hala emziriyorum o yuzden oyle siki diyetler yapamiyorum.Yavas yavas gramlar gidiyor ama gidiyor cok sukur
Hosgeldin saferancim nasilsin nasil gidiyor hayat
allah analı babalı büyütsün canım....benim 3. kızımda 2 yaşında benim kilolar doğuştan ama hamilelikte hep kilo veririm............
Dualarım seninle Pabyamslm kızlar kusaraa bakmayın 2 gündür gelemedim.gerçekten çok sorunlu günler geçiriyorum.bu aralar her zaman giremem ara ara gelecem ama beni sakın listeden çıkarmayın çünkü kendimi toporladıktan sonra burdayım.
Ohhhhhh,afiyet olsun Saferanım'a.Kızlar ben de dün netten 20 liraya hem dukan diyeti kitabını hem de bu diyette destek olarak kullanılan buğday ve yulaf kepeğini sipariş ettim,hepsi toplam 20 lira.Nevinizzzzzzzz cuma günü Dukan diyetine başlıyor 7 aylık.İnşallah hayırlısı olur.Saferanım bu diyete bi baksana sen de,az önce topikte bi bayanla konuştum 103 kilodan 75 e düşmüş yalnızca Dukan diyeti ileben sarmısak katmadım çok kokuyor sıcakta çok azda tuz attım çok iyi lezzetli yaa.....dün ufak bi dondurma yedim ..akşam da bi kaşık nohut yemeğiyle pilav bol su içtim..bu günde devam ..az önce yedim 1 tabak çok doydum....
hayırla inşallah çatladık yaa nerdesin bacımmm....slm kızlar kusaraa bakmayın 2 gündür gelemedim.gerçekten çok sorunlu günler geçiriyorum.bu aralar her zaman giremem ara ara gelecem ama beni sakın listeden çıkarmayın çünkü kendimi toporladıktan sonra burdayım.
Dualarım seninle Pabyam
Ohhhhhh,afiyet olsun Saferanım'a.Kızlar ben de dün netten 20 liraya hem dukan diyeti kitabını hem de bu diyette destek olarak kullanılan buğday ve yulaf kepeğini sipariş ettim,hepsi toplam 20 lira.Nevinizzzzzzzz cuma günü Dukan diyetine başlıyor 7 aylık.İnşallah hayırlısı olur.Saferanım bu diyete bi baksana sen de,az önce topikte bi bayanla konuştum 103 kilodan 75 e düşmüş yalnızca Dukan diyeti ile
Ayşem yaaaa,arkadaşlardan biri canımı sıktı.Bi espri yaptı kendince,benim de en hırslı yanıma dokundu.Artık sabrım kalmadı balım ya,kurtulmak istiyorum artık tez zamanda.Okula en az 78-79 ile gitmek istiyorum.Biraz da doldum sanırım,bikaç şeyden dolayı anlatırımhayırla inşallah çatladık yaa nerdesin bacımmm....
durrr ne dukanı yaww hani ramazandan sonraydı aldattın beniii hayinnnharbi ramazandan önce niye başlıyosun bölüncek şimdi....ya bekle ramazan bitimi bite yapalımmmmm lütfennn....
nevimde gelmis selam canim
dukan diyeti zor bir diyet diye duymustum
neden onu sectin tatlim
puf noktalarini bizede verirsin dimi
nevcim insallah umdugun gibi olur
bende 13 kiloyu subat sonuna kadar verme hedefi koydum
hepbirlikte basaracagiz ins.
iyiym canım işten geldimm yemek yedim lahana çorbası ver salataselam ansaa
naber?
tamam canım sen bilirsin ama o luzumsuz arkadaşının ne dediğini merak ettim doğrusu...ben ramazana kadar lahana çorbasına devam edicem bebeimm...ramaza sonu inşallah dukan...ramazanda bende müsliyi yapıcam inşallaahh...Ayşem yaaaa,arkadaşlardan biri canımı sıktı.Bi espri yaptı kendince,benim de en hırslı yanıma dokundu.Artık sabrım kalmadı balım ya,kurtulmak istiyorum artık tez zamanda.Okula en az 78-79 ile gitmek istiyorum.Biraz da doldum sanırım,bikaç şeyden dolayı anlatırımBir an önce yapmak istiyorum,ramazanı etkilemiyormuş.Yapalım mı beraber cuma başlayalım mı balım?
nevcim insallah umdugun gibi olur
bende 13 kiloyu subat sonuna kadar verme hedefi koydum
hepbirlikte basaracagiz ins.
hulya ve ipekyol
canlarim bende tedavi sureci gecirdim bebek icin
hamilelikte riskliydi
plesenta previa sebiyle 8 ay yattim surekli
ilk 3 ay kilo verdim ama sonrasinda erken dogacak riskiyle asiri yedim
ve geldi kilolar..
dunya tatlisi kizim 8 aylik dogdu
19 aylik suan ama ayindan fazla gosteriyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?