- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Balım ben insanları cümlelerini takmam genelde.İç sesime inanırım ve yazgıdan ötesine inanmam.Bugün komşunun kızı güya şaka yaparak 17 yaşındaki kardeşime sen ablandan önce gideceksin muhabbeti yapıyor ve birazdan hemen ya sen nasıl diyet yapıyosun ben hiç yapamam valllaaaa,gibi saçmalıyor ve üzüldüğüm annemin yanında yapıyor bunu ve kendince bekar oluşumu kiloma bağlıyor fikirsiz.Ya yine takmam da Ayşem,artık hızlanmak istiyorum.Dukanda ilk 2 hafta 4-5 kilo arası gidiyor,bu benim için çok güzel olacak.Zaten et,tavuk,balık,toğurt,süt hep sevdiğim besinler.Hayırlısı olur inşallah.iyiym canım işten geldimm yemek yedim lahana çorbası ver salata
tamam canım sen bilirsin ama o luzumsuz arkadaşının ne dediğini merak ettim doğrusu...ben ramazana kadar lahana çorbasına devam edicem bebeimm...ramaza sonu inşallah dukan...ramazanda bende müsliyi yapıcam inşallaahh...
eski kaptanım gelmiş HOŞGELMİŞŞŞŞ...
nasılsın hasretimm?
Bitanem benim atak evrem ramazandan önce bitiyor,seyir evresine geçmiş oluyorum.İftarla sahur arası metabolizmamı canlandırabilirim diye düşünüyorum.Bi de yulaf kepekli krepler,tavuk göğüsleri ve peynirler,yoğurtlar derken aç kalmam sanıyorum ben canım zaten bu protein türü yeterince tok tutuyor,zaten geç uyanıyorum ramazanlarda.tesekür ederimc anim,hosbuldum,yazacak halim yok bakiniyom öyle sarhos gibiyim gece uyuyamadim dogru dürüst,oglumun atesi vardi..sözde müsli diyeti yapiyodum ama yalan oldu süt cok gaz yapti bana suan patlamak üzereyim ramazana kadar 59 görmek istiyodum ama sanirim takildim 60.5 61 arasinda,bir dokun bin ah isit oldu buda be :)
nevim dukana basliycakmissin,ben yaptim onu daha dogrusu yapmaya calsiitm her ne kadar proteini sevsende bikiyo bi yerden sonra,bide dukan ac kalmayin diyor bence ramazana uygun bir diyet degil ama tabi yinede sen bilirisn,kilo verdiriiyor cok güzel ben sadece 2 gün atak yapabildim sonra bi akc gün dikkat eettim almadim geri verdigim kiloyu
bugunku menum
sabah: domates,salatalik, 1kk peynir, 2 zeytin, ceyrek armut
ara: karpuz
oglen: yogurt
ara: karpuz
aksam: zeytinyagli bruksel lahanasi
ara: yesil elma
hasretim ogluna gecmis olsun
cok guzel kilo vermissin
ne kadar surede verdin canim
Offff,harika canım ya,iyi olmaz mı,harikasın sen.Ben de söyleyim o zamannnnn,benim de tartılma gününden bu yana 500 gr gitmişkizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa
Bunu da bi bayan yazmış az önce Hasretim,sanırım zorlamayacak ramazanda.tatlım ben 3aylarda oruç tutum tek sıkıntım susuzluk oldu.onu da gece yatmadan bır kısmını içip gerı kalanı sahur vaktı içerek hallettım.yulaf kepeğinden krepler ya da kekler yapıp daha kolay tutabılırsın.ben tavuk ve balığa yöneldım.krep ve keke bıle gerek kalmadı.onlar tok tutuyor zaten.ki ben 17-18 saat tuttum o zamanlarda günler uzundu.
densiz işte arkadaşım hiç takılma boşver...bu komşu milleti hep mi haddini bilmez olur yaa...neyse komşuların seviyesizliklerinden bi başlarsam sabaha kadar susturamazsınız beni...hakkında hayırlısı bi tanem sen başla arkandan geliyorum bende ramazanın sonuna doğru izne ayrılıcam 24 gün önce annemlerin yanına merzifona sonra ankara bi kaç gün sonra ankara kayınvalidemlere geçicez görümcemin düğünü var eylülün dördünde allahın izniyle 5 inde antalyaya geçiyorum bi hafta sonra geri ankara izni tamamlayıp geliyim.....dukana eşlik ederim sana hem sen engin tecrübelerinle yardımcı olursun banaaBalım ben insanları cümlelerini takmam genelde.İç sesime inanırım ve yazgıdan ötesine inanmam.Bugün komşunun kızı güya şaka yaparak 17 yaşındaki kardeşime sen ablandan önce gideceksin muhabbeti yapıyor ve birazdan hemen ya sen nasıl diyet yapıyosun ben hiç yapamam valllaaaa,gibi saçmalıyor ve üzüldüğüm annemin yanında yapıyor bunu ve kendince bekar oluşumu kiloma bağlıyor fikirsiz.Ya yine takmam da Ayşem,artık hızlanmak istiyorum.Dukanda ilk 2 hafta 4-5 kilo arası gidiyor,bu benim için çok güzel olacak.Zaten et,tavuk,balık,toğurt,süt hep sevdiğim besinler.Hayırlısı olur inşallah.
kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa
densiz işte arkadaşım hiç takılma boşver...bu komşu milleti hep mi haddini bilmez olur yaa...neyse komşuların seviyesizliklerinden bi başlarsam sabaha kadar susturamazsınız beni...hakkında hayırlısı bi tanem sen başla arkandan geliyorum bende ramazanın sonuna doğru izne ayrılıcam 24 gün önce annemlerin yanına merzifona sonra ankara bi kaç gün sonra ankara kayınvalidemlere geçicez görümcemin düğünü var eylülün dördünde allahın izniyle 5 inde antalyaya geçiyorum bi hafta sonra geri ankara izni tamamlayıp geliyim.....dukana eşlik ederim sana hem sen engin tecrübelerinle yardımcı olursun banaa
harikasınn bu hafta bütün takımlar çok azimli ama rana senden 1 kilo inşallah benden de bi o kadar gelicek maşallah öbür çıtırlarımızda çok hırslı bu hafta inşallaaahhh bu hafta
Sağol bebeğim,elbette sana uyguladığım herşeyi aktarırım,bu hafta yine ilk 3 te olmalıyızzzzzzzzzzzAyşem bu arada perşembe de pirinç lapası detoksu yaparsan o 1 kilo,1.5 olur benden garanti
sende harikasin nevcim
herkes 1 kiloya yakin verse birinci olurmuyuz acaba
:44:
Offff,harika canım ya,iyi olmaz mı,harikasın sen.Ben de söyleyim o zamannnnn,benim de tartılma gününden bu yana 500 gr gitmiş
Bunu da bi bayan yazmış az önce Hasretim,sanırım zorlamayacak ramazanda.
harikasınn bu hafta bütün takımlar çok azimli ama rana senden 1 kilo inşallah benden de bi o kadar gelicek maşallah öbür çıtırlarımızda çok hırslı bu hafta inşallaaahhh bu hafta
Ayyyy inşallah Ayşem,inşallah Pabyamın sorunları da hallolur,aklım Ondailk üç kesmez bu hafta kızlarrrrrrr.....ben çok iddalıyım niyeyse bu hafta içim böleeee kıppır kıppırrr...
Ben çok ümitliyim Hasretim,çok iradeli değilimdir ama inat ettiğimi yaparım.Umarım başarırım.ins canim,diledigin gibi olur,yapabilrisen cok güzel bi diyet ,benimde cok hevesim var ama denedim bi kac kez yapamiyorum
elektirikler gidebilir kızlar malatya yağmura teslimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?