Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balım ben insanları cümlelerini takmam genelde.İç sesime inanırım ve yazgıdan ötesine inanmam.Bugün komşunun kızı güya şaka yaparak 17 yaşındaki kardeşime sen ablandan önce gideceksin muhabbeti yapıyor ve birazdan hemen ya sen nasıl diyet yapıyosun ben hiç yapamam valllaaaa,gibi saçmalıyor ve üzüldüğüm annemin yanında yapıyor bunu ve kendince bekar oluşumu kiloma bağlıyor fikirsiz.Ya yine takmam da Ayşem,artık hızlanmak istiyorum.Dukanda ilk 2 hafta 4-5 kilo arası gidiyor,bu benim için çok güzel olacak.Zaten et,tavuk,balık,toğurt,süt hep sevdiğim besinler.Hayırlısı olur inşallah.

eski kaptanım gelmiş HOŞGELMİŞŞŞŞ...
nasılsın hasretimm?

tesekür ederimc anim,hosbuldum,yazacak halim yok bakiniyom öyle sarhos gibiyim gece uyuyamadim dogru dürüst,oglumun atesi vardi..sözde müsli diyeti yapiyodum ama yalan oldu süt cok gaz yapti bana suan patlamak üzereyim ramazana kadar 59 görmek istiyodum ama sanirim takildim 60.5 61 arasinda,bir dokun bin ah isit oldu buda be :)

nevim dukana basliycakmissin,ben yaptim onu daha dogrusu yapmaya calsiitm her ne kadar proteini sevsende bikiyo bi yerden sonra,bide dukan ac kalmayin diyor bence ramazana uygun bir diyet degil ama tabi yinede sen bilirisn,kilo verdiriiyor cok güzel ben sadece 2 gün atak yapabildim sonra bi akc gün dikkat eettim almadim geri verdigim kiloyu

bugunku menum

sabah: domates,salatalik, 1kk peynir, 2 zeytin, ceyrek armut
ara: karpuz
oglen: yogurt
aksam: zeytinyagli bruksel lahanasi
ara: yesil elma

Bitanem benim atak evrem ramazandan önce bitiyor,seyir evresine geçmiş oluyorum.İftarla sahur arası metabolizmamı canlandırabilirim diye düşünüyorum.Bi de yulaf kepekli krepler,tavuk göğüsleri ve peynirler,yoğurtlar derken aç kalmam sanıyorum ben canım zaten bu protein türü yeterince tok tutuyor,zaten geç uyanıyorum ramazanlarda.
bugunku menum

sabah: domates,salatalik, 1kk peynir, 2 zeytin, ceyrek armut
oglen: yogurt
aksam: zeytinyagli bruksel lahanasi
ara: yesil elma

Yine kusursuz ve çok sağlıklı

Son düzenleme:
kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa

hasretim ogluna gecmis olsun

cok guzel kilo vermissin
ne kadar surede verdin canim

canim tesekür ederim ama cok karisik benim kilo verisim,2 sene oldu bu kiloya gelmem ama gecen sene 63 inip yeniden 70 cikmistim bu sene 70 den basladim..ilk basladigimda 2.oglum 1 aylikdi emzirioydum daha dogum sisligi emzirme derken 70 kadar kolay indim 2 ayda filan herlade sonra 67 70 arasi bi kac ay dolandim sonra abimin dügünü olacagini örenip 63 indim denedigim yapmadigim diyet kalmadi,holywad 5g 5 aklima gelmeyen bi sürü 63 düsütm ama gecen sene kisin rahatsizdim uyku apnesi baslangici vardi uyudum sürekli yedigimede dikkat etmeyince oldum yine 70 bu sene tam ne zaman basladim hatirlamiyom ama yine 70 67 arasi dolndiktan sonra sanirim bu sene 4 aydi 68.4 düzenli bi sekilde diyet yapmaya baslayip bu kiloya indim

iyimi sizce
Offff,harika canım ya,iyi olmaz mı,harikasın sen.Ben de söyleyim o zamannnnn,benim de tartılma gününden bu yana 500 gr gitmiş
Bunu da bi bayan yazmış az önce Hasretim,sanırım zorlamayacak ramazanda.

Son düzenleme:
densiz işte arkadaşım hiç takılma boşver...bu komşu milleti hep mi haddini bilmez olur yaa...neyse komşuların seviyesizliklerinden bi başlarsam sabaha kadar susturamazsınız beni...hakkında hayırlısı bi tanem sen başla arkandan geliyorum bende ramazanın sonuna doğru izne ayrılıcam 24 gün önce annemlerin yanına merzifona sonra ankara bi kaç gün sonra ankara kayınvalidemlere geçicez görümcemin düğünü var eylülün dördünde allahın izniyle 5 inde antalyaya geçiyorum bi hafta sonra geri ankara izni tamamlayıp geliyim.....dukana eşlik ederim sana hem sen engin tecrübelerinle yardımcı olursun banaa
iyimi sizce

harikasınn bu hafta bütün takımlar çok azimli ama rana senden 1 kilo inşallah benden de bi o kadar gelicek maşallah öbür çıtırlarımızda çok hırslı bu hafta inşallaaahhh bu hafta

Sağol bebeğim,elbette sana uyguladığım herşeyi aktarırım,bu hafta yine ilk 3 te olmalıyızzzzzzzzzzz Ayşem bu arada perşembe de pirinç lapası detoksu yaparsan o 1 kilo,1.5 olur benden garanti

Son düzenleme:
Sağol bebeğim,elbette sana uyguladığım herşeyi aktarırım,bu hafta yine ilk 3 te olmalıyızzzzzzzzzzz Ayşem bu arada perşembe de pirinç lapası detoksu yaparsan o 1 kilo,1.5 olur benden garanti

sende harikasin nevcim

herkes 1 kiloya yakin verse birinci olurmuyuz acaba
:44:

ilk üç kesmez bu hafta kızlarrrrrrr.....ben çok iddalıyım niyeyse bu hafta içim böleeee kıppır kıppırrr...

Offff,harika canım ya,iyi olmaz mı,harikasın sen.Ben de söyleyim o zamannnnn,benim de tartılma gününden bu yana 500 gr gitmiş

Bunu da bi bayan yazmış az önce Hasretim,sanırım zorlamayacak ramazanda.

ins canim,diledigin gibi olur,yapabilrisen cok güzel bi diyet ,benimde cok hevesim var ama denedim bi kac kez yapamiyorum

ilk üç kesmez bu hafta kızlarrrrrrr.....ben çok iddalıyım niyeyse bu hafta içim böleeee kıppır kıppırrr...
Ayyyy inşallah Ayşem,inşallah Pabyamın sorunları da hallolur,aklım Onda
ins canim,diledigin gibi olur,yapabilrisen cok güzel bi diyet ,benimde cok hevesim var ama denedim bi kac kez yapamiyorum
Ben çok ümitliyim Hasretim,çok iradeli değilimdir ama inat ettiğimi yaparım.Umarım başarırım.

elektirikler gidebilir kızlar malatya yağmura teslimmmm

Oyyyy,Rabbim buraya da yağdırır inşallah,yağmuru çoookk özledim Canlarım ciğerlerim ben stadyuma gidiyorum yürüyüşe,gelince duş alır gelirim buraya.Seviyorum sizi

sonunda yakaladim siziiiii.Hepiniz burdasiniz muhabbet edebiliriz artik :))))
Nevcim hayirli olsun yeni diyetin.Ins kisa zamanda veriverirsin kilolarini.Yalniz merak ettim bu dukan diyetini.Illa kitabi almak mi lazim yapmak icin.Listesinde neler var biraz bahsedermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…