hızlı hızlı yürü sağa sola bakma ayaklarına bak sadece.....tanımadığın insanlarla konuşma kimseden yüksek kalorili yiyecekler alma..marketin önunden gecerken cipslere bakma günahhhhOyyyy,Rabbim buraya da yağdırır inşallah,yağmuru çoookk özledimCanlarım ciğerlerim ben stadyuma gidiyorum yürüyüşe,gelince duş alır gelirim buraya.Seviyorum sizi
canlarim cikmaliyim kizcem beni bekliyor
kendinize iyibakin diyetli kalin
sende harikasin nevcim
herkes 1 kiloya yakin verse birinci olurmuyuz acaba
:44:
hızlı hızlı yürü sağa sola bakma ayaklarına bak sadece.....tanımadığın insanlarla konuşma kimseden yüksek kalorili yiyecekler alma..marketin önunden gecerken cipslere bakma günahhhh
görüşürüz tatlımmm....
sonunda yakaladim siziiiii.Hepiniz burdasiniz muhabbet edebiliriz artik :))))
Nevcim hayirli olsun yeni diyetin.Ins kisa zamanda veriverirsin kilolarini.Yalniz merak ettim bu dukan diyetini.Illa kitabi almak mi lazim yapmak icin.Listesinde neler var biraz bahsedermisin
sonunda yakaladim siziiiii.Hepiniz burdasiniz muhabbet edebiliriz artik :))))
Nevcim hayirli olsun yeni diyetin.Ins kisa zamanda veriverirsin kilolarini.Yalniz merak ettim bu dukan diyetini.Illa kitabi almak mi lazim yapmak icin.Listesinde neler var biraz bahsedermisin
Yerim seni,akşam da uğra gııı
Anacim ben geldim herkes tek tek gidiyor iyi mi?
az sora işten çıkcam kızlar yemek yiyip hemen gelcem topiğimizeakşam çayları benden
ben biraz unutkanım ipek sende mi yurt dışındaydınn
ben burdayım hayatımmyalnız bırakmam seniii
NEVVVV TOZ OL GİTSENE ARTIK HALA BURDASINNNNNN.....:44:
Evet Aysecim.Normalde misirda yasiyorum ama agustos sonuna kadar tr deyim.Simdi mardinde kayinvalidemlerdeyim.Sali gunu istanbula gidecem.Sonra tekrar annemlere donecem ins
Tatil yapiyorum anlayacagin.Zor oluyor boyle.Uzaktayken hicbiseyden haberimiz olmuyor.Burdada aile sorunlarinin icine dustuk.Allah selamet versin hepimize
naptınız o işi hala soğuk rüzgarlar esiyo muçocuklar farkında dimi durmun...
Evet Aysecim.Normalde misirda yasiyorum ama agustos sonuna kadar tr deyim.Simdi mardinde kayinvalidemlerdeyim.Sali gunu istanbula gidecem.Sonra tekrar annemlere donecem ins
Tatil yapiyorum anlayacagin.Zor oluyor boyle.Uzaktayken hicbiseyden haberimiz olmuyor.Burdada aile sorunlarinin icine dustuk.Allah selamet versin hepimize
Simdilik vazgecmis gorunuyorlar ama mesele gercekten buyuk ayse.Oyle kolay kapanacak gibi degil.Cocuklarda herseyi biliyor.Isin kotusude bu zaten.Ben asil onlara ve anneme uzuluyorum.Nasil boyle hareket ederler mesele bu noktaya gelir gercekten anlam veremiyorum.Ikiside egitimli insanlar ama gel gor ki durum boyle.
Sokunu zor atlattim valla.Ablam agzindan kacirmasaydi bana hic soylemeyeceklerdi.
Canlarım ben hem kitabın özünü,hem de uygulama tüyolarını gün be gün size yazarım hiç merak etmeyin.nev o kitabı yer yutarrrr sonra bizi aydınlatır....bildiğim kadarı ile sınırlama yok ama belli besinler tüketilio heraldee...forumlarda kitabını okumak şart diyo ama...
Tüh bilseydim banyomu yapmazdımelektirikler gitmezse buradyım tatlımmm....suyu ısıttım bekliyorum seniiiiii
ben burdayım hayatımmyalnız bırakmam seniii
NEVVVV TOZ OL GİTSENE ARTIK HALA BURDASINNNNNN.....:44:
Evet İpeğim,oturum açık kalmışSaol canimmmm
Nev ya bizden kopamadi ya da pc yi acik birakip gitti :))))
Staddan geldim,duşumu aldım,şimdi kahvemi alıp geldim balım :126:nerdesinizzzzzzzzzzzz kuzularrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?