Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyy,Rabbim buraya da yağdırır inşallah,yağmuru çoookk özledim Canlarım ciğerlerim ben stadyuma gidiyorum yürüyüşe,gelince duş alır gelirim buraya.Seviyorum sizi
hızlı hızlı yürü sağa sola bakma ayaklarına bak sadece.....tanımadığın insanlarla konuşma kimseden yüksek kalorili yiyecekler alma..marketin önunden gecerken cipslere bakma günahhhh
canlarim cikmaliyim kizcem beni bekliyor
kendinize iyi bakin diyetli kalin

görüşürüz tatlımmm....

Yerim seni,akşam da uğra gııı

nev o kitabı yer yutarrrr sonra bizi aydınlatır....bildiğim kadarı ile sınırlama yok ama belli besinler tüketilio heraldee...forumlarda kitabını okumak şart diyo ama...

İpeğim yürüyüşten döndükten sonra hususi oturup ayrıntılıc yazıcam sana olur mu çiçeğim,öptüm sizi.

az sora işten çıkcam kızlar yemek yiyip hemen gelcem topiğimize akşam çayları benden

Son düzenleme:
ben biraz unutkanım ipek sende mi yurt dışındaydınn

Evet Aysecim.Normalde misirda yasiyorum ama agustos sonuna kadar tr deyim.Simdi mardinde kayinvalidemlerdeyim.Sali gunu istanbula gidecem.Sonra tekrar annemlere donecem ins
Tatil yapiyorum anlayacagin.Zor oluyor boyle.Uzaktayken hicbiseyden haberimiz olmuyor.Burdada aile sorunlarinin icine dustuk.Allah selamet versin hepimize

naptınız o işi hala soğuk rüzgarlar esiyo muçocuklar farkında dimi durmun...

naptınız o işi hala soğuk rüzgarlar esiyo muçocuklar farkında dimi durmun...

Simdilik vazgecmis gorunuyorlar ama mesele gercekten buyuk ayse.Oyle kolay kapanacak gibi degil.Cocuklarda herseyi biliyor.Isin kotusude bu zaten.Ben asil onlara ve anneme uzuluyorum.Nasil boyle hareket ederler mesele bu noktaya gelir gercekten anlam veremiyorum.Ikiside egitimli insanlar ama gel gor ki durum boyle.
Sokunu zor atlattim valla.Ablam agzindan kacirmasaydi bana hic soylemeyeceklerdi.

misirda yasiyomussun ne güzel,ben cok isterdim arabistan misir gibi arap ülkelerinden birinde yasamayi,nasil oralar güzelmi :)

çok özel bi durum var anladığım kadarı ile...zaman herşeyin ilacı hayatımm umarım kapanır....en azından çocuklar içinn...o kadar yaygınlaştı ki artık boşanmalarr...geçen bi arkadaşla konuştum 1 yıllık evli neymiş kocası yemek takımının tabağını kırmış diye 2 haftadır küslerrr...bu nasıliş dedim yaaa yuh dedim sana da onada bu ne inattır yaaa....yarınımız belli diil...akşam eşinin eve geleceği belli mi dedimm...zaman mı böle artık anlayamıyorum artıkk...
eşimle tartışıyoruz mesela akşam yatıyorum ama uyku ne mumkün bende benim tosun tosur tosur tosurduyo yanımda....aklıma hep aynı şeyi getiriyorum sabah kalktığında sen yada o nefes almıyo olursaaa......
canım rabbim haklarında hayırlısını versinnn.....içinizi ferah tutunn....anacığına üzüldüm ama en çok...onlar için dünyanın sonu böle durumlarr....

Ya kızlar,Pabyamıza dua edelim,sıkıntıları hafifletsin Rabbim.Bu arada yaaaa GANFED'İM cümlelerine harflerine hasret kaldık ya,giriyorsun neden bişey yazmıyosun balım yaaaaaaaa
nev o kitabı yer yutarrrr sonra bizi aydınlatır....bildiğim kadarı ile sınırlama yok ama belli besinler tüketilio heraldee...forumlarda kitabını okumak şart diyo ama...
Canlarım ben hem kitabın özünü,hem de uygulama tüyolarını gün be gün size yazarım hiç merak etmeyin.
elektirikler gitmezse buradyım tatlımmm....suyu ısıttım bekliyorum seniiiiii
Tüh bilseydim banyomu yapmazdım
ben burdayım hayatımmyalnız bırakmam seniii

NEVVVV TOZ OL GİTSENE ARTIK HALA BURDASINNNNNN.....:44:

Saol canimmmm
Nev ya bizden kopamadi ya da pc yi acik birakip gitti :))))
Evet İpeğim,oturum açık kalmış
nerdesinizzzzzzzzzzzz kuzularrrr....
Staddan geldim,duşumu aldım,şimdi kahvemi alıp geldim balım :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…