nevcim nbr cnm
İyiyim Julia'cım.Sen nasılsın canım?Neden bilmiyorum bugün yürüyüşte nefesim çok daraldı ilk defa,soğuk bi duş aldım şimdi kahvemi içiyorum,bacaklarım da zonkluyor,dinleniyorum :126:
çok özel bi durum var anladığım kadarı ile...zaman herşeyin ilacı hayatımm umarım kapanır....en azından çocuklar içinn...o kadar yaygınlaştı ki artık boşanmalarr...geçen bi arkadaşla konuştum 1 yıllık evli neymiş kocası yemek takımının tabağını kırmış diye 2 haftadır küslerrr...bu nasıliş dedim yaaa yuh dedim sana da onada bu ne inattır yaaa....yarınımız belli diil...akşam eşinin eve geleceği belli mi dedimm...zaman mı böle artık anlayamıyorum artıkk...
eşimle tartışıyoruz mesela akşam yatıyorum ama uyku ne mumkün bende benim tosun tosur tosur tosurduyo yanımda....aklıma hep aynı şeyi getiriyorum sabah kalktığında sen yada o nefes almıyo olursaaa......
canım rabbim haklarında hayırlısını versinnn.....içinizi ferah tutunn....anacığına üzüldüm ama en çok...onlar için dünyanın sonu böle durumlarr....
İyiyim Julia'cım.Sen nasılsın canım?Neden bilmiyorum bugün yürüyüşte nefesim çok daraldı ilk defa,soğuk bi duş aldım şimdi kahvemi içiyorum,bacaklarım da zonkluyor,dinleniyorum :126:
Sana da iyi akşamlar canım.Bugün öğünlerim çok hafifti,tok da değildim giderken.6 aydır düzenli spor yapıyorum ilk kez böyle oldu,hava da esiyordu çok güzeldi neden oldu anlamadım.Gelince hemen soğuk su ile duş aldım,bi de aspirin kanı sulandırsın diye kendime geldim.Sigara yapıyor sanırım;kilolardan kurtulur kurtulmaz ondan da kurtulucamiyi akşamlar
geçmiş olsun canım havalar çok sıcak dikkat et kendine..
Sorma canim yaaa.En cok annem didinir.Bir tek oglu annemin.Buyuk bir yikim oldu onun icin.yaninda hic konusmuyorum bu konuyu zaten.Dayanamam onu uzgun gormeye.
Ben cok degil 3 yillik evliyim ama dedigin gibi gercekten anlamiyorum boyle basit nedenerle kusmeleri vs.Basit meseleler birike birike dag oluyor sonra.Ya da sikintilarin aninda konusulmamasi.Ertelendikce uzerine baska seyler ekleniyor,buyudukce buyuyor sonra icinden cikilmaz bir hal aliyor iste.Rabbim eslerimiz ve ailemizle imtahan etmesin.En cok bundan korkarim
Misir guzel hasretcim.Turkiyede bulabildigin hemen hemen herseyi orda buluyorum.Tabi biraz arastirarak :)))misirda yasiyomussun ne güzel,ben cok isterdim arabistan misir gibi arap ülkelerinden birinde yasamayi,nasil oralar güzelmi :)
Amin Allah razi olsun canim cumlemizinkini insallah.Kiz Sen kilo veriyorsan hep dogur o zaman :))))
Ne cok isterdim hamileyken kilo vermeyi.Yakin arkadaslarimdan biride senin gibi.Ust uste 2 hamilelik gecirdi ama genc kiz gibi masallah.Bende 28 yasindayim ama 40 yas gorunumluyum
Dualarım seninle Pabyam
Ohhhhhh,afiyet olsun Saferanım'a.Kızlar ben de dün netten 20 liraya hem dukan diyeti kitabını hem de bu diyette destek olarak kullanılan buğday ve yulaf kepeğini sipariş ettim,hepsi toplam 20 lira.Nevinizzzzzzzz cuma günü Dukan diyetine başlıyor 7 aylık.İnşallah hayırlısı olur.Saferanım bu diyete bi baksana sen de,az önce topikte bi bayanla konuştum 103 kilodan 75 e düşmüş yalnızca Dukan diyeti ile
Ayşem yaaaa,arkadaşlardan biri canımı sıktı.Bi espri yaptı kendince,benim de en hırslı yanıma dokundu.Artık sabrım kalmadı balım ya,kurtulmak istiyorum artık tez zamanda.Okula en az 78-79 ile gitmek istiyorum.Biraz da doldum sanırım,bikaç şeyden dolayı anlatırımBir an önce yapmak istiyorum,ramazanı etkilemiyormuş.Yapalım mı beraber cuma başlayalım mı balım?
bugunku menum
sabah: domates,salatalik, 1kk peynir, 2 zeytin, ceyrek armut
ara: karpuz
oglen: yogurt
ara: karpuz
aksam: zeytinyagli bruksel lahanasi
ara: yesil elma
kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa
Sana da iyi akşamlar canım.Bugün öğünlerim çok hafifti,tok da değildim giderken.6 aydır düzenli spor yapıyorum ilk kez böyle oldu,hava da esiyordu çok güzeldi neden oldu anlamadım.Gelince hemen soğuk su ile duş aldım,bi de aspirin kanı sulandırsın diye kendime geldim.Sigara yapıyor sanırım;kilolardan kurtulur kurtulmaz ondan da kurtulucam
Saferan'ım hoş geldin bitanem
kız ben daha nereme kilo alcaktım kii.................son bebişimde 140 la hamile kaldım zaten...........
bugün çok kötü oldum ama....öğlen çorba yedim yine sonra çok midem bulandı 2 kurabiye biraz meyve az çerezle günü bitirdim..tamamlayamadım diyeti ama sıcak çok kötü yaptı beni yaa....
densizlerin bini bir para ..sende bozucaksın canım hiç alttan almıcaksın mort olup kalsınlar..........
rana sanki biraz az yiyorsun..diyetisyenler ekmeğe çok önem veriyorlar 1 dilimde olsa ekmek protein sebze almalısın her öğün yoksa kas kaybı olabilir....
yemene biraz daha dikkat et canım..... hızlı verip alabilirsin sonra...........
sıcaktan olmasın seninkide...
h.b canım.....
İpeğim çok zor evlilik ya;olması ayrı zor,olmaması ayrı zor.Rabbim adımlarımızı hayırla,takdir ettiği ile hoşnut kılsın...
kız ben daha nereme kilo alcaktım kii.................son bebişimde 140 la hamile kaldım zaten...........
bugün çok kötü oldum ama....öğlen çorba yedim yine sonra çok midem bulandı 2 kurabiye biraz meyve az çerezle günü bitirdim..tamamlayamadım diyeti ama sıcak çok kötü yaptı beni yaa....
densizlerin bini bir para ..sende bozucaksın canım hiç alttan almıcaksın mort olup kalsınlar..........
rana sanki biraz az yiyorsun..diyetisyenler ekmeğe çok önem veriyorlar 1 dilimde olsa ekmek protein sebze almalısın her öğün yoksa kas kaybı olabilir....
yemene biraz daha dikkat et canım..... hızlı verip alabilirsin sonra...........
sıcaktan olmasın seninkide...
h.b canım.....
Dualarım seninle Pabyam
Ohhhhhh,afiyet olsun Saferanım'a.Kızlar ben de dün netten 20 liraya hem dukan diyeti kitabını hem de bu diyette destek olarak kullanılan buğday ve yulaf kepeğini sipariş ettim,hepsi toplam 20 lira.Nevinizzzzzzzz cuma günü Dukan diyetine başlıyor 7 aylık.İnşallah hayırlısı olur.Saferanım bu diyete bi baksana sen de,az önce topikte bi bayanla konuştum 103 kilodan 75 e düşmüş yalnızca Dukan diyeti ile
hayırla inşallah çatladık yaa nerdesin bacımmm....
durrr ne dukanı yaww hani ramazandan sonraydı aldattın beniii hayinnnharbi ramazandan önce niye başlıyosun bölüncek şimdi....ya bekle ramazan bitimi bite yapalımmmmm lütfennn....
Ayşem yaaaa,arkadaşlardan biri canımı sıktı.Bi espri yaptı kendince,benim de en hırslı yanıma dokundu.Artık sabrım kalmadı balım ya,kurtulmak istiyorum artık tez zamanda.Okula en az 78-79 ile gitmek istiyorum.Biraz da doldum sanırım,bikaç şeyden dolayı anlatırımBir an önce yapmak istiyorum,ramazanı etkilemiyormuş.Yapalım mı beraber cuma başlayalım mı balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?