Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyim Julia'cım.Sen nasılsın canım?Neden bilmiyorum bugün yürüyüşte nefesim çok daraldı ilk defa,soğuk bi duş aldım şimdi kahvemi içiyorum,bacaklarım da zonkluyor,dinleniyorum :126:

iyi akşamlar
geçmiş olsun canım havalar çok sıcak dikkat et kendine..

Sorma canim yaaa.En cok annem didinir.Bir tek oglu annemin.Buyuk bir yikim oldu onun icin.yaninda hic konusmuyorum bu konuyu zaten.Dayanamam onu uzgun gormeye.
Ben cok degil 3 yillik evliyim ama dedigin gibi gercekten anlamiyorum boyle basit nedenerle kusmeleri vs.Basit meseleler birike birike dag oluyor sonra.Ya da sikintilarin aninda konusulmamasi.Ertelendikce uzerine baska seyler ekleniyor,buyudukce buyuyor sonra icinden cikilmaz bir hal aliyor iste.Rabbim eslerimiz ve ailemizle imtahan etmesin.En cok bundan korkarim

İyiyim Julia'cım.Sen nasılsın canım?Neden bilmiyorum bugün yürüyüşte nefesim çok daraldı ilk defa,soğuk bi duş aldım şimdi kahvemi içiyorum,bacaklarım da zonkluyor,dinleniyorum :126:

olur öle arada cnm

iyi akşamlar
geçmiş olsun canım havalar çok sıcak dikkat et kendine..
Sana da iyi akşamlar canım.Bugün öğünlerim çok hafifti,tok da değildim giderken.6 aydır düzenli spor yapıyorum ilk kez böyle oldu,hava da esiyordu çok güzeldi neden oldu anlamadım.Gelince hemen soğuk su ile duş aldım,bi de aspirin kanı sulandırsın diye kendime geldim.Sigara yapıyor sanırım;kilolardan kurtulur kurtulmaz ondan da kurtulucam

İpeğim çok zor evlilik ya;olması ayrı zor,olmaması ayrı zor.Rabbim adımlarımızı hayırla,takdir ettiği ile hoşnut kılsın...

misirda yasiyomussun ne güzel,ben cok isterdim arabistan misir gibi arap ülkelerinden birinde yasamayi,nasil oralar güzelmi :)
Misir guzel hasretcim.Turkiyede bulabildigin hemen hemen herseyi orda buluyorum.Tabi biraz arastirarak :)))
Temizlik anlayislarina ve yasam tarzlarina alismak biraz zor oluyor.Ama guzel bir ulke..Hasretim sen neden arap ulkelerinde yasamak istiyorsun

kız ben daha nereme kilo alcaktım kii.................son bebişimde 140 la hamile kaldım zaten...........

bugün çok kötü oldum ama....öğlen çorba yedim yine sonra çok midem bulandı 2 kurabiye biraz meyve az çerezle günü bitirdim..tamamlayamadım diyeti ama sıcak çok kötü yaptı beni yaa....

densizlerin bini bir para ..sende bozucaksın canım hiç alttan almıcaksın mort olup kalsınlar..........

bugunku menum

sabah: domates,salatalik, 1kk peynir, 2 zeytin, ceyrek armut
ara: karpuz
oglen: yogurt
ara: karpuz
aksam: zeytinyagli bruksel lahanasi
ara: yesil elma

rana sanki biraz az yiyorsun..diyetisyenler ekmeğe çok önem veriyorlar 1 dilimde olsa ekmek protein sebze almalısın her öğün yoksa kas kaybı olabilir....

kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa

yemene biraz daha dikkat et canım..... hızlı verip alabilirsin sonra...........

sıcaktan olmasın seninkide...

Saferan'ım hoş geldin bitanem

h.b canım.....

İnşallah Saferan'ım.İnşallah verdiğimiz kilolar kalıcı olur ve bu kabus bu zamana kadar yaşandığı ile kalır.Sağlıkla vermeyi nasip eylesin Rabbim

yatmaya gidiyorum şekerler..sabah kahvaltıya dvetliyim...geç dönebilirim...gelince görüşürüüüüz.............

İpeğim çok zor evlilik ya;olması ayrı zor,olmaması ayrı zor.Rabbim adımlarımızı hayırla,takdir ettiği ile hoşnut kılsın...

Amin canim.Aslinda zor degilde biz zorlastiriyoruz.Ilk yil kim ne derse desin zor oluyor huyuna suyuna alismak,yeni bir aile oldugunu kabullenmek vs.Ama sonrasi iradi yani.
Bir de evlilik gercekten kumar nevim.Karsina ne cikacagini bilemiyorsun ne kadar tanirsan tani,evlilik baska sey.Iyi olan insanla mutlu olacaksin diye, bir kaide yok.Uyumlu,anlayisli hosgorulu olmasi lazim her iki tarafinda.O yuzden Allah uyum saglayabilecegin bir insanla karsilastirsin nevcim.(AMINNNNN)

saferanim ben normaldede sadece kahvaltilarda ekmek yerim
diyetimde hersabah 1 dilim ekmek var
bi onceki gece arkadasta gec vakit yemistim
sabah hic ac degildim
bu yuzden bugunku menumde ekmek yok

protein sebze vs. kendimce karsiliyorum
ama az yiyorum haklisin canim
cok saglikli olmasada ramazana kadar gunluk kalorimi dusuk tutacagim
ramzanda dengeleyecegim ins.

bugun hava acayip sicakti
disariya yuruyuse gidemedim
evde yarim saat lesli ile yurudum
yarim saatte bisiklet cevirdim

helal nevim zayiflada goster o uyuzlara gunlerini

valla nev acayip hirsli ben yetisemiyorum ona gelip beni gececek bu azimle ben bugunlerde kendimi durduramiyorum ne olduysa anlamiyorum yabende 1200 kalorilik diyete baslayim diyom ama ramazan geöliyor nasil olacak bilmiyorum :18:

slm kızlar bi günaydın diyeyim ddedim öle çok işim var ki işlerimi bitirir bitirmez geleceğim

hayatimizdaki en gaddarlarin arkadaslarimiz oldugunu dusunuyorum hic acimasizca saldiriyorlar demi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…