İnşallah Rana'cım.5.5 ayda 17 kiloyu attım,kalan 6.5 ayda da 23 kiloyu atmak hedefindeyim.O yüzden DUKAN diyetini seçtim.Ben artık uzun süreli bir program istemiştim,kitap yarın elimde olacak,sizleri de bilgilendiricem canım.Sen de atarsın hiç şüphem yok.
slm kızlar bi günaydın diyeyim ddedim öle çok işim var ki işlerimi bitirir bitirmez geleceğim
hulya ve ipekyol
canlarim bende tedavi sureci gecirdim bebek icin
hamilelikte riskliydi
plesenta previa sebiyle 8 ay yattim surekli
ilk 3 ay kilo verdim ama sonrasinda erken dogacak riskiyle asiri yedim
ve geldi kilolar..
dunya tatlisi kizim 8 aylik dogdu
19 aylik suan ama ayindan fazla gosteriyor kuzum
iyiym canım işten geldimm yemek yedim lahana çorbası ver salata
tamam canım sen bilirsin ama o luzumsuz arkadaşının ne dediğini merak ettim doğrusu...ben ramazana kadar lahana çorbasına devam edicem bebeimm...ramaza sonu inşallah dukan...ramazanda bende müsliyi yapıcam inşallaahh...
İNŞALLAHH RABBİM DUY SESİMİZİ...hep beraber mezun oluruz inşallah burdan da kilo koruma topiğinde devam eder muhabbetimiz...
Balım ben insanları cümlelerini takmam genelde.İç sesime inanırım ve yazgıdan ötesine inanmam.Bugün komşunun kızı güya şaka yaparak 17 yaşındaki kardeşime sen ablandan önce gideceksin muhabbeti yapıyor ve birazdan hemen ya sen nasıl diyet yapıyosun ben hiç yapamam valllaaaa,gibi saçmalıyor ve üzüldüğüm annemin yanında yapıyor bunu ve kendince bekar oluşumu kiloma bağlıyor fikirsiz.Ya yine takmam da Ayşem,artık hızlanmak istiyorum.Dukanda ilk 2 hafta 4-5 kilo arası gidiyor,bu benim için çok güzel olacak.Zaten et,tavuk,balık,toğurt,süt hep sevdiğim besinler.Hayırlısı olur inşallah.
tesekür ederimc anim,hosbuldum,yazacak halim yok bakiniyom öyle sarhos gibiyim gece uyuyamadim dogru dürüst,oglumun atesi vardi..sözde müsli diyeti yapiyodum ama yalan oldu süt cok gaz yapti bana suan patlamak üzereyim ramazana kadar 59 görmek istiyodum ama sanirim takildim 60.5 61 arasinda,bir dokun bin ah isit oldu buda be :)
nevim dukana basliycakmissin,ben yaptim onu daha dogrusu yapmaya calsiitm her ne kadar proteini sevsende bikiyo bi yerden sonra,bide dukan ac kalmayin diyor bence ramazana uygun bir diyet degil ama tabi yinede sen bilirisn,kilo verdiriiyor cok güzel ben sadece 2 gün atak yapabildim sonra bi akc gün dikkat eettim almadim geri verdigim kiloyu
kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa
densiz işte arkadaşım hiç takılma boşver...bu komşu milleti hep mi haddini bilmez olur yaa...neyse komşuların seviyesizliklerinden bi başlarsam sabaha kadar susturamazsınız beni...hakkında hayırlısı bi tanem sen başla arkandan geliyorum bende ramazanın sonuna doğru izne ayrılıcam 24 gün önce annemlerin yanına merzifona sonra ankara bi kaç gün sonra ankara kayınvalidemlere geçicez görümcemin düğünü var eylülün dördünde allahın izniyle 5 inde antalyaya geçiyorum bi hafta sonra geri ankara izni tamamlayıp geliyim.....dukana eşlik ederim sana hem sen engin tecrübelerinle yardımcı olursun banaa
harikasınn bu hafta bütün takımlar çok azimli ama rana senden 1 kilo inşallah benden de bi o kadar gelicek maşallah öbür çıtırlarımızda çok hırslı bu hafta inşallaaahhh bu hafta
Ayyyy inşallah Ayşem,inşallah Pabyamın sorunları da hallolur,aklım Onda
Ben çok ümitliyim Hasretim,çok iradeli değilimdir ama inat ettiğimi yaparım.Umarım başarırım.
selam kirmizigul
altta goruyorum seni sanirim gecmisi okuyorsun
tatil hazirliklari nasil gidiyor
bu ne cenesi dusukluktur iki sayfayi tek basima doldurmusum . dur diyende yok aldi basini gidiyor .hey masalah kizklar gelin artik yoksa beni deli sanacaklar
Yine uyuyormusunuz yoksa?Kimsesiz kaldim bende buralarda
Bugun kayinvalidem mardine ozgu sembusek yapacak.Tarif edeyim.Ic harci kiyma ve sogandan olusan kapali pide.Simdiye kadar sebze yemegi vardi diyet problem olmadi.Ama bugun yemezsem uzulur.Ne yapsam diye dusunuyorum...
yemiş gibi yap ağzında gevele dur canım.bende kıramadığım bir arkadaşım bişe ikram etti yeiş gibi yaptım o gidince hop çöpe yesem kaç kaloriydi kim bilir.
bu arada ben kızımın 1.5 yaş aşısını yaptırdım bugun ondan yokmutum sabah.
Amin İpeğim,Mevla kerimdir.Ben hiç kafamı yormam yazgısal olgulara,ne yazdıysa güzel Rabbim,o gelir başa.Güzel duaların için teşekkür ederim canım.Amin canim.Aslinda zor degilde biz zorlastiriyoruz.Ilk yil kim ne derse desin zor oluyor huyuna suyuna alismak,yeni bir aile oldugunu kabullenmek vs.Ama sonrasi iradi yani.
Bir de evlilik gercekten kumar nevim.Karsina ne cikacagini bilemiyorsun ne kadar tanirsan tani,evlilik baska sey.Iyi olan insanla mutlu olacaksin diye, bir kaide yok.Uyumlu,anlayisli hosgorulu olmasi lazim her iki tarafinda.O yuzden Allah uyum saglayabilecegin bir insanla karsilastirsin nevcim.(AMINNNNN)
Özledim yaaaaa,bu günaydınlara hasret kaldım Ganfed'im,kaç gündür nerdeydinnnnnnn sen balımmmmgunaydin bugun acilis benden olsun buyurun buyurun hg
Kendim için verdiğim en doğru kararmış bu diyet maratonu,Allah sizlerden ve bu siteden razı olsun,muradınıza eriştirsin Ganfed'im hepinizi...helal nevim zayiflada goster o uyuzlara gunlerini
Nev'in karakterinin en baskın 100 özelliği desen Ganfed'im en yakınlarıma,hırs o özelliklerin içine bile giremezdi.Ama çok ilginçtir,bu günlerde geldi o hırs ve sabırsızlık.Umarım bu duyguyu lehime çevirebilecek doğru kararlar alırım bitanem.valla nev acayip hirsli ben yetisemiyorum ona gelip beni gececek bu azimle ben bugunlerde kendimi durduramiyorum ne olduysa anlamiyorum yabende 1200 kalorilik diyete baslayim diyom ama ramazan geöliyor nasil olacak bilmiyorum :18:
İşin garibi arkadaşım da değilhayatimizdaki en gaddarlarin arkadaslarimiz oldugunu dusunuyorum hic acimasizca saldiriyorlar demi .
Bitanem,Dukan diycem ama bu kez de 10 gün sonra mezun olacaksın,biz sensiz napıcaz o zamanoy canim banada bir yontem bul .son birkac kilo kalmis atamiyorum onlari
İnsanı etten ibaret sanan bit beyinlilero kucuk beyinleriyle bisey olduklarini saniyorlar bu zavallilar.insallah basarili olursun. ve seni de burdan en kisa surede mezun ederizseni gururla
Hülyacım gerçekten etkilendim,muhteşem bir otokontrol yaptığın.Tebrik ederim arkadaşım seniyemiş gibi yap ağzında gevele dur canım.bende kıramadığım bir arkadaşım bişe ikram etti yeiş gibi yaptım o gidince hop çöpe yesem kaç kaloriydi kim bilir.
Kiz yetisemedim sana ganfed.Muhabbet ederdik azcik tek basina koymusuz seni bos sayfalarda :)))
Yine uyuyormusunuz yoksa?Kimsesiz kaldim bende buralarda
Bugun kayinvalidem mardine ozgu sembusek yapacak.Tarif edeyim.Ic harci kiyma ve sogandan olusan kapali pide.Simdiye kadar sebze yemegi vardi diyet problem olmadi.Ama bugun yemezsem uzulur.Ne yapsam diye dusunuyorum...
yemiş gibi yap ağzında gevele dur canım.bende kıramadığım bir arkadaşım bişe ikram etti yeiş gibi yaptım o gidince hop çöpe yesem kaç kaloriydi kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?