Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oy canim banada bir yontem bul .son birkac kilo kalmis atamiyorum onlari

allah bagislain canim anali babali buyusun . saglikli olmus ya sukur canim daimada oyle olur insallah

insallah canim hep beraber orda bulusuruz.muhabbetimiz artarak devam eder.bize oyle laf edenlerinde cenesini sonsuza kadar kapatiriz

Son düzenleme:

o kucuk beyinleriyle bisey olduklarini saniyorlar bu zavallilar.insallah basarili olursun. ve seni de burdan en kisa surede mezun ederizseni gururla

ay heveslendim bak bendemi yapsam su dukan diyetini cunku benim kilo verisim durmus resmenbuda benim azmimi kiriyor

kizlar cuma yetisemedigim icin persembe gunleri tartilip bildirim yapiyorum
son tartidan sonra 5 gun gecmis ve 600 gr gitmis
iyimi sizce
her hafta 1 kilo yada 1 kiloya yakin hedefliyorum amaaa

tabiki cok guzel sonuc herhafta bir kilo versen mukemmel bu dusunsne ayda 4 kilo gidecekdaha ne olsun

harikasiniz kizlar sizlere ireniyorum azminiz mukemmel birinci biziz baska yolu yok

bu ne cenesi dusukluktur iki sayfayi tek basima doldurmusum . dur diyende yok aldi basini gidiyor .hey masalah kizklar gelin artik yoksa beni deli sanacaklar

Yine uyuyormusunuz yoksa?Kimsesiz kaldim bende buralarda
Bugun kayinvalidem mardine ozgu sembusek yapacak.Tarif edeyim.Ic harci kiyma ve sogandan olusan kapali pide.Simdiye kadar sebze yemegi vardi diyet problem olmadi.Ama bugun yemezsem uzulur.Ne yapsam diye dusunuyorum...

yemiş gibi yap ağzında gevele dur canım.bende kıramadığım bir arkadaşım bişe ikram etti yeiş gibi yaptım o gidince hop çöpe yesem kaç kaloriydi kim bilir.
bu arada ben kızımın 1.5 yaş aşısını yaptırdım bugun ondan yokmutum sabah.

Valla yemmis gibi yapmam biraz zor.diyet dersem k.validem burda yapma ne zaman evine gidersen o zaman yap diyor.Ama ayni zamanda sisman olma zayif olmak iyidir diyor :)))
Gecmis olsun canim asi icin insallah fazla zorlamaz seni.Ne asisi yapiliyor bilmiyorum ama...
Bizde sabahtan evde keklik ariyoruz.Evde keklik besliyorlardi.gorumcem gece kafese koymayi unutmus.Simdi piyasada yok.Aglaya aglaya bi hal etti kendini gorumcem.Insallah cikar bi yerden.Cok alismislardi

Amin İpeğim,Mevla kerimdir.Ben hiç kafamı yormam yazgısal olgulara,ne yazdıysa güzel Rabbim,o gelir başa.Güzel duaların için teşekkür ederim canım.
gunaydin bugun acilis benden olsun buyurun buyurun hg
Özledim yaaaaa,bu günaydınlara hasret kaldım Ganfed'im,kaç gündür nerdeydinnnnnnn sen balımmmm
helal nevim zayiflada goster o uyuzlara gunlerini
Kendim için verdiğim en doğru kararmış bu diyet maratonu,Allah sizlerden ve bu siteden razı olsun,muradınıza eriştirsin Ganfed'im hepinizi...
valla nev acayip hirsli ben yetisemiyorum ona gelip beni gececek bu azimle ben bugunlerde kendimi durduramiyorum ne olduysa anlamiyorum yabende 1200 kalorilik diyete baslayim diyom ama ramazan geöliyor nasil olacak bilmiyorum :18:
Nev'in karakterinin en baskın 100 özelliği desen Ganfed'im en yakınlarıma,hırs o özelliklerin içine bile giremezdi.Ama çok ilginçtir,bu günlerde geldi o hırs ve sabırsızlık.Umarım bu duyguyu lehime çevirebilecek doğru kararlar alırım bitanem.
hayatimizdaki en gaddarlarin arkadaslarimiz oldugunu dusunuyorum hic acimasizca saldiriyorlar demi .
İşin garibi arkadaşım da değil Ganfed'im biliyorsun ben yılın 10 ayı görev yerimdeyim,tek başıma yaşıyorum.Yılın 2 ayı ailemin yanında olabiliyorum yalnızca.Dün bahsettiğim bu komşu dediklerimi tanımam bile.Zaten o yüzden bu cüretkarlığı tepemi attırdı.Ya bi de kızlar size garip gelecek ama,evet ben kalçası göbeği beli kalın ama;nedense çevremdeki hemen her kadının garip bir şekilde kıskandığı biriyimdir.Ses tonuma garip bi etkilenme içine girdiklerini söylüyorlar,daha sesimin ilk tonu duyuluyor kadınlardaki bakış değişiyor.O andan itibaren neyle vursam diye düşünüp duruyor,hiçbirşey bulamıyor,kilodan vuruyor kıt aklıyla.Hırssa,hırslandım evet,Dukanı 1 eylülde yapacaktım ama artık zamanıdır
oy canim banada bir yontem bul .son birkac kilo kalmis atamiyorum onlari
Bitanem,Dukan diycem ama bu kez de 10 gün sonra mezun olacaksın,biz sensiz napıcaz o zaman
o kucuk beyinleriyle bisey olduklarini saniyorlar bu zavallilar.insallah basarili olursun. ve seni de burdan en kisa surede mezun ederizseni gururla
İnsanı etten ibaret sanan bit beyinliler
Hülyacım gerçekten etkilendim,muhteşem bir otokontrol yaptığın.Tebrik ederim arkadaşım seni

Son düzenleme:

ye ye ama abartma benim gibi ben boyle durumlrda kendimi kaybediyorum neyazik kiama son pismanligin fayda vermedigini hepimiz biliyoruz sekil ganfedde goruldugu gibi

oy kiyamam nasil aglamistir simdi yazik ya . ama sart da gecmis olsun canim saglikla buyut kiziniinsallah dugununude yaparsin torunuda kucagina alirsin . yahu bugun bana biseyler olmusn yerimde duramiyom kizcagazi everdim bide kucagina bebe verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…