Valla yemmis gibi yapmam biraz zor.diyet dersem k.validem burda yapma ne zaman evine gidersen o zaman yap diyor.Ama ayni zamanda sisman olma zayif olmak iyidir diyor :)))
Gecmis olsun canim asi icin insallah fazla zorlamaz seni.Ne asisi yapiliyor bilmiyorum ama...
Bizde sabahtan evde keklik ariyoruz.Evde keklik besliyorlardi.gorumcem gece kafese koymayi unutmus.Simdi piyasada yok.Aglaya aglaya bi hal etti kendini gorumcem.Insallah cikar bi yerden.Cok alismislardi
Hulyacim hosgeldin...Gecmisi birak hadi gelll
Amin İpeğim,Mevla kerimdir.Ben hiç kafamı yormam yazgısal olgulara,ne yazdıysa güzel Rabbim,o gelir başa.Güzel duaların için teşekkür ederim canım.
Özledim yaaaaa,bu günaydınlara hasret kaldım Ganfed'im,kaç gündür nerdeydinnnnnnn sen balımmmm
Kendim için verdiğim en doğru kararmış bu diyet maratonu,Allah sizlerden ve bu siteden razı olsun,muradınıza eriştirsin Ganfed'im hepinizi...
Nev'in karakterinin en baskın 100 özelliği desen Ganfed'im en yakınlarıma,hırs o özelliklerin içine bile giremezdi.Ama çok ilginçtir,bu günlerde geldi o hırs ve sabırsızlık.Umarım bu duyguyu lehime çevirebilecek doğru kararlar alırım bitanem.
İşin garibi arkadaşım da değilGanfed'im biliyorsun ben yılın 10 ayı görev yerimdeyim,tek başıma yaşıyorum.Yılın 2 ayı ailemin yanında olabiliyorum yalnızca.Dün bahsettiğim bu komşu dediklerimi tanımam bile.Zaten o yüzden bu cüretkarlığı tepemi attırdı.Ya bi de kızlar size garip gelecek ama,evet ben kalçası göbeği beli kalın ama;nedense çevremdeki hemen her kadının garip bir şekilde kıskandığı biriyimdir.Ses tonuma garip bi etkilenme içine girdiklerini söylüyorlar,daha sesimin ilk tonu duyuluyor kadınlardaki bakış değişiyor.O andan itibaren neyle vursam diye düşünüp duruyor,hiçbirşey bulamıyor,kilodan vuruyor kıt aklıyla.Hırssa,hırslandım evet,Dukanı 1 eylülde yapacaktım ama artık zamanıdır
Bitanem,Dukan diycem ama bu kez de 10 gün sonra mezun olacaksın,biz sensiz napıcaz o zaman
İnsanı etten ibaret sanan bit beyinliler
Hülyacım gerçekten etkilendim,muhteşem bir otokontrol yaptığın.Tebrik ederim arkadaşım seni
geldim canım
5 günde 700 gram vermişim fazla zorlanmada
böle gidersem hedefime kasımın başında ulaşacam inş.
evlilik yıldönümüz ve aynı zamanda kızımın doğum günü olan 28 ekimdede hedefime ççççok az kalmış olacak
allahım bu hırsı bende esirgeme yalvarıyorumm.ne olur allahım artık zayıf olmak istiyorumm
bravvooooobastir hulya kim durabilir ki onumuzde citir citir olmak yolunda azimle yuruyecegiz
allah iyiligini versin emi bi guldum ki sorma . kedi kopek duymustumda kekligi ilk duydumadi neydi kekligin cagirin bili bili diye gelir
ye ye ama abartma benim gibiben boyle durumlrda kendimi kaybediyorum neyazik ki ama son pismanligin fayda vermedigini hepimiz biliyoruz sekil ganfedde goruldugu gibi
geldim canım
5 günde 700 gram vermişim fazla zorlanmada
böle gidersem hedefime kasımın başında ulaşacam inş.
evlilik yıldönümüz ve aynı zamanda kızımın doğum günü olan 28 ekimdede hedefime ççççok az kalmış olacak
allahım bu hırsı bende esirgeme yalvarıyorumm.ne olur allahım artık zayıf olmak istiyorumm
oy kiyamam nasil aglamistir simdi yazik ya . ama sart da gecmis olsun canim saglikla buyut kiziniinsallah dugununude yaparsin torunuda kucagina alirsin . yahu bugun bana biseyler olmusn yerimde duramiyom kizcagazi everdim bide kucagina bebe verdim
süpersin allah ömür verirse o günleride görürüz inş
Kendine haksizlik ediyorsun.11 kilo vermissin az mi?valla bende kendimi kaybetmemek icin oncesinde bol bol domates salatalik yiyecem herhalde
Kiz ne guluyon....Gerci pek rastlanir bir durum degil ama evcillesmisti bu keklik.Evin elemani gibiydi.5 yildir birlikteler.Gorumcemin adi asya.Kekligi asya diye cagirinca otmeye basliyordu.Evde k.validem,k.babam,gorumcem heryerde asya asya diye dolaniyorlardi.Ama yok ne yazik ki.
Misafirlige gidince onlar donene kadar kapini onunde bekliyordu.Cok uzulduler..
Birden gidecek Ganfed'im,azıcık sabır çiçeğimburalardayim balim ya topige geliyordum ama nedense icimden yazmak gelmiyordu . bir garip SIKINTI VARDI USTUMDE . neyseki gecti sukur olsun. simdi yine sizinleyim diyetim de iyi gidiyor kilo almadim ama kiloda vermedim yerimde sayiyorum asker gibibir iki bir iki
Ben de seni çok özledim canımmmmmmmmnevim mucuk hg tatlim ya ozledim seni
Sık sık gel balımmmmm,yine bu hafta düşünüyo musun perşembe pirinç lapası yapmayı?hasretim34, hulyaeyup ben cikiyorum kendinize iyi bakin buralar size emanet kirip dokmemeyin ha anca temizledim
insallah canim insallah goruruz bendede iki kiz var daha . acayipte korkuyom ha onlar gidince ne yapacam diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?