Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok guzelmis nevcim hayirla kullan.
Ayyyy,ben de çok beğendim İpeğim,30 liraya aldım fiyatı da makul geldi.Daha iyileri sizlerin olsun bitanem
güle güle kullan canımm.bende almıyorum almicam zayıflicam öle alacam kıyafett.hatta zayıfken giydiklerimi giyecem sevinecem mutlu olacam :)
Ayyy,en kısa zamanda görmek nasip olsun o günleri Hülya'cım,gidişatın harika bence

dun aksam markete gitmistik.Aysenin tavsiyesiyle dr o.. karisik meyveli ve cikolatali musli aldim.Bugun denedim.Bayagi guzelmis tadi.Sonra da baktim ki regl olmusum.Cok sukur.Tutukluktan kurtuldum.Artik biraz daha rahat gider.Pzt tartildigimda ins 70li bir rakam gorurum

inşallh canım.bende dün müsli aldım küçücük paket 5 tl biraz pahalı ama işe yararsa sürekli alcam

nev maaşallh ne kadar güzel kilo vermişsin sen yaaa.kaç ayda verdin
Bitanem ben 5.5 ayda attım yaklaşık 18 kiloyu.11'ini 3 ay yaptığım kalori sayımı diyeti ile,3'ünü 21 gün yaptığım müsli programı ile,1'ini 5 günde 5 kilo diyeti ile,kalan 3'ünü de Amerikan Kalp vakfı diyeti ile attım Hülya'cım.5.5 aydır düzenli günde 1 saat spor yaptım ek olarak.

bravo darısı başıma bir 15 kilo versem ahhhhhh
canım benim sen hele zayıflaa evlilik ondan sonra olurrr
bekarlık sultanlıktır.şimdilik tadını çıkar.

müsli programından az bahsetsene canım inceltiyormu ne yedin ne içtin o sürede.bende dün aldım beğenirsem sürekli alacam.500 gram müsli ne kadar gidiyor.

bravo darısı başıma bir 15 kilo versem ahhhhhh
canım benim sen hele zayıflaa evlilik ondan sonra olurrr
bekarlık sultanlıktır.şimdilik tadını çıkar.
Ne acı bir zihniyettir ki erkek cinsindeki zihniyet Hülya'cım kilo verdikçe artıyor talep de,ama ben de inat ettim,55 kiloya gelene kadar kimseye evet demiycem
müsli programından az bahsetsene canım inceltiyormu ne yedin ne içtin o sürede.bende dün aldım beğenirsem sürekli alacam.500 gram müsli ne kadar gidiyor.
Bitanem 500 gr müsli,günde 60 gr tüketildiği için 8 gün gidiyor.Yani 21 günlük programı 15 tl gibi bir ücretle tamamlanıyor.30 gr+30 gr şeklinde 2 öğün kullanıyoruz.Her öğün için 30 gr müsli+100 ml süt+yarım muz tüketiyorsun.Ben o yüzden İpeğe de Dr.Q....'in ballı müslisini tavsiye etmiştim,sütle ve muzla balın uyumu çok hoş oluyor.21 gün sonunda 2-3 kg gidiyor rahat ama en mühimi kalça ve belden 6-7 cm incelme sağlaması,başlamadan önce ölçerseniz farkı net görüyorsunuz.Tek bir öğün de serbest,ben kahvaltı yapmıştım serbest öğünümü.Galeta,meyve içerikli 2 de ara öğün yapıyorsun canım.

Son düzenleme:

allah razı olsun canım benim sizler olmasanız ben napardımm.valla yapamazdım diyet felan hep sizlerden destek alıyorum.ramazanda napacam müsliye başlarsamm

Canım senden de,hepinizden de Allah razı olsun,sizler de benim hayatımı değiştirdiniz.Bu da müslinin ramazan diyeti,ben hazırladım
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt+yarım mız
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt+yarım mız
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.

Son düzenleme:
30 gram müsliyi nasıl ayarlıcam ben

Canım ben gıda tartısıyla ölçüyordum.Gıda tartın yoksa rica et marketin şarküteri reyonunda 30 gr ı tarttırıp ayrı bir poşete sardır,hem o göz kararı ile ayarlarsın daha sonraki öğünlerde.

Son düzenleme:

canımsın tamamdır bu iş aynen uygulicam ama biraz azaltarakk.çünkü ben bunları yersem kilo verememmmm
sahurda sadece müüsli. iftardada müsli vee salata 1 kase çorbaaa

kızlar ölüyorum midemm çok fena ağrıyo yaa ne yapsamm akşama bi formül verin eve gidince görüşelimm öpüyorm siziii....aaammmaaaa çerçekten çok kötüyümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…