Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ölüyorum midemm çok fena ağrıyo yaa ne yapsamm akşama bi formül verin eve gidince görüşelimm öpüyorm siziii....aaammmaaaa çerçekten çok kötüyümmm
Bebeğim talcid diye bi mide hapı var bulabilirsen,şak diye keser.Bulamazsan ballı ılık süt canım,Allah şifanı versin.

Evetttttt,Dukan diyeti kitabım ve yulaf kepeğim bugün itibariyle elime ulaştı.Şimdi bu kitabı bu gece ve yarın bitirir,cuma son bi ödül günü yapar ve cumartesi Dukan diyetime başlarım :126: Gelsin tüyolarrrrrr,gitsin kilolarrrrrrr

kızlar ölüyorum midemm çok fena ağrıyo yaa ne yapsamm akşama bi formül verin eve gidince görüşelimm öpüyorm siziii....aaammmaaaa çerçekten çok kötüyümmm

bol bol ilik su ic birde sirt ustu yere yat ayaklarini havaya kaldir basinin altinda herhangi bir yukseklik olmasin oyle biraz uzan gecer.gecmis olsun tatlim

hadi bakalim nevimiz istedigi hedefe en kisa surede kavussun insallah bos konusanlarinda cenesi kapansin

allah bagislain canim anali babali buyusun . saglikli olmus ya sukur canim daimada oyle olur insallah
Amin canim sagolasin. hepimizin bebisleri Allaha emanet...

tabiki cok guzel sonuc herhafta bir kilo versen mukemmel bu dusunsne ayda 4 kilo gidecekdaha ne olsun
ayda 3 kilo gitse bana yetecek ganfedim

papyayi bende merAK EDIYORUM INSALAH KOTU BISEY yoktur ve enkisa surede döner aramiza
Bende cok merak ettim hala aramizda degil insallah hersey kisa zamanda yoluna girer..

canim o tatilde zaten telden girmistir .bizden ayri kalmaya dayanamiyor tatlim benim
ben tatile cuma gibi gidecek biliyordum

cok guzel vermissin hulya
boyle giderse zayif olacagimiz gunlerde gelecek canimcim

harikaa gorunuyor nev iyikide almissin..

sabahleyin 1 kayisi yedim yarim litre su ictim
1 saat sonra klasik kahvaltimi yaptim
simidide 1 saatlik sporumu yapmaya gidiyorum kizlar

spordan sonra dus alip arkadasa gidecegim
oglen ve aksamim orada gececek
yine gozume kestirdigim yiyeceklerden bir iki catal alacagim abartmadan

herkesi opuyorum
sporlu ve diyetli kalin

Supermis nevim bu liste.Bakalim nasil yapacaz ramazanda.Benim oruc tutup tutamayacagim mechul bu yil emzirdigim icin.birkac gun deneyecegim sikinti yasamazsam devam edecegim

iyi akşamlar arkadaşlar eşimden bili kaptığımla bizim kızlara bir selam veriyim dedim.akşam yemeğimdede diyetimi bomadım yarın sabahta müsliye başlıcam öpüyorum sizi

valla nev acayip hirsli ben yetisemiyorum ona gelip beni gececek bu azimle ben bugunlerde kendimi durduramiyorum ne olduysa anlamiyorum yabende 1200 kalorilik diyete baslayim diyom ama ramazan geöliyor nasil olacak bilmiyorum :18:

nerdesin bakiim sen ganfedim..azerim gitti diye sendemi gelmiyorsun yoksaaa................azerim nasıl yerleşmiş mi..memnun mu çok merak ediyorum ...

çok şıkmış...iyi günlerdde giy canım....

sen bunları yazdığında saat 11 falan demek ne garip iğnsanın aklı almıyor baazen.......sen tr ye ne zaman geliyorsun rana.......

ben geldim.................................

ee pabyam nerelerdesin...kim bu kadar meşgul etti seni..merak ettik valla............

kızlar beni merak etmeyin iyiyim ,ama internete girme işim şimdilik zor oluyor.1,2 güne kadar daha düzenli gire bilirim.

canım eşimle biraz sorunlar çıktı.

kızlar liste yapma tarihleri ni aşağıda veriyorum eksikleri nasıl yapıcaz ..perşembeden konuşalım öncelikle herkes lütfen kilo eklemeyi öğrensin ...sonra takım hesaplamalarına dikkat etsin sıra gelince zorluk çakmeyin..........

ganfed 17 haziran
kırmızıgül 24 haziran l
Julia__ 1 temmuz
minnoşprenses 8 temmuz
nev81 15 temmuz
beril78 22 temmuz
karcicegi71 29 temmuz
okuyanus 5 agutos
saferan 12 agustos
azerikizi 19agustos
doga3 26 agustos
Meyvenull 2 eylul
kirmizigül06 9 eylul

gülümün hazırladığı liste bu ..ama çok izinli var beril kim ya nerden girmiş listeye anlamadım...okyanus takımda yok zaten.....en iyisi yeniden liste yapalım.....

sorma canim ya azerimin gidisine cok uzuldum belkide kac gundur onun stresi vardi ustumde ama gecti sukur. azeriden haberim yok daha aramadi musait oldugumda seni arayacam demisti demekki daha musait degil haber aldigimda sizinle paylasirim canlarim. evet nevcim cok guzelmis ama burda degil ustunde gormek isteriz . kendini cek koy bakalim fikrimizi sonra soyleyelim eminim yakisacaktir .bu yil moda galiba boyle kiyafetler benim kiz kardesimde almis kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…