Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar beni merak etmeyin iyiyim ,ama internete girme işim şimdilik zor oluyor.1,2 güne kadar daha düzenli gire bilirim.

canım eşimle biraz sorunlar çıktı.

tamam tatlim sen iyi olda hersey yoluna girer bu esler zaten oyle hem severler hemde canimiza okurlardovmek lazim bunlar dovmekhemde kizilcik sopasiyla

canim sen tatil listesi hazirla istersen izinlileri cik geri kalanlari yaz ona gorede tatil plani yap cunku fazla kisi kalmamis .ama bildigim kadariyla tatil boyunca nevciim yapacakti listeleri o yuzden bir program yapmadi kaptanim:26:

bazı bilgileri tazeleyelim vede hala hesaplamayı bilmeyen arkadaşlar lütfen dikkat etsiiin.....

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?

Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 x100= 90
Çıkan bu sayıyı etap başlangıç kilosuna bölüyoruuuz.........
90/64.6 = 1.39 %

64.6/63.7/0.9/1.39%)şeklinde yazıyoruz..........
kilomuz artttıysa aynı hesabın yanına - koyuyoruz sadece....

bunu bana ö.m atarmısın safişim

listeyi değiştirdiiim..........

listeyi bu şekilde güncelliyorum şimdilik herkes sırasına dıikkat etsin lütfen ..bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım etsiiin..................

Son düzenleme:

bu hafta anşaa yapıo

listeyi tekrar düzeltttiiiiiim....................

ansaa 22 temmuz
ipekyol51 29 temmuz
rana able 5 ağustos
pabyaa 12 ağustos
Julia__ 19 ağustos
ganfed 26 ağustos
saferan 2 eylül
nev 81 9 eylüül...
hulyaeyüp 16 eylüüül

herkes sırasına dikkat etsin lütfeeeen..................

Son düzenleme:

cnm beni 19 yada 26 ağustosa alırmısın 10 ile 15i arasında erkek arkadaşım gelecekte iştende iziliyim

cnm beni 19 yada 26 ağustosa alırmısın 10 ile 15i arasında erkek arkadaşım gelecekte iştende iziliyim

tamam düzelttim sıran değiştiiii.....mesajlarından eski listeleri sil takımdakiler karıştırmasııın juli...

harikaa gorunuyor nev iyikide almissin..
Sağol Rana'cım,ben de çok beğendim canım benim
Supermis nevim bu liste.Bakalim nasil yapacaz ramazanda.Benim oruc tutup tutamayacagim mechul bu yil emzirdigim icin.birkac gun deneyecegim sikinti yasamazsam devam edecegim
Ben tasarladım,umarım memnun kalırsınız canlarım,güvendiğim bir liste
ben geldim.................................
Temelli gel,çok özledim seni bennnn
çok şıkmış...iyi günlerdde giy canım....[/I]
Teşekkür ederim bitanem,daha güzelleri sizlerin olsun canlarım benim
kızlar beni merak etmeyin iyiyim ,ama internete girme işim şimdilik zor oluyor.1,2 güne kadar daha düzenli gire bilirim.
İnşallah bitanem,inşallah
Saferan'ım,Gülüm bana sormuştu Nevim sıraya mı dökelim,yoksa sen halleder misin yazın diye?Ben de yeni arkadaşlar çok,eylüle kadar müsaitim,sen izinden gelene kadar ben hallederim demiştim canım.Saferan'a sor zorlanırsan dedi O da,tabi sen ne dersen uyarım ben canım.
İnşallah bende de güzel durur Ganfed'im
canim sen tatil listesi hazirla istersen izinlileri cik geri kalanlari yaz ona gorede tatil plani yap cunku fazla kisi kalmamis .ama bildigim kadariyla tatil boyunca nevciim yapacakti listeleri o yuzden bir program yapmadi kaptanim:26:
Evet canım,yeni arkadaşlar çok diye ben de yaz boyu müsaitim diye Gülümle öyle planlamıştık.
listeyi değiştirdiiim..........

listeyi bu şekilde güncelliyorum şimdilik herkes sırasına dıikkat etsin lütfen ..bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım etsiiin..................

Nasıl yapalım şimdi Saferan'ım,uyalım mı sıraya ben mi hallediyim.Ya da sıra işlesin istersen ben zaten buralarda olur yardım ederim,sen nasıl uygun dersen uyarım ciğerim ben.

nevim listenin son hali yukardaki gibi olsun..gülüm öyle bir şeyler demişti ..sırası gelen ilgilenmeye çalışsın..sen de yardımcı ol canım ben de buralarda olurum..malum yaz acil bi işimiz çıkar arkadaşlar hiç bilmezse liste ortada kalmasın herkes biraz sorumluluk paylaşsın.....gözümüz arkada kalmasın.....

Haklısın bitanem,hesaplamayı herkesin öğrenmesi gerçekten çok güzel olur.Zaten cuma günü de buralarda oluruz canım,tamam anlaştık.Ben 9 eylülde görevliyim :126:

Safisim benide eylule alirmisin.Tr de iken ilgilenemeyebiliirim.Planlar bize gore degil ailelere gore degisiyor.Sikinti yasansin istemem.Evime donunce rahatca ilgilenirim

Safisim benide eylule alirmisin.Tr de iken ilgilenemeyebiliirim.Planlar bize gore degil ailelere gore degisiyor.Sikinti yasansin istemem.Evime donunce rahatca ilgilenirim

Saferanım o zaman İpekle beni değiştirebilirz canım,benim de eylül yoğun zaten,İpeğin de temmuz.

Son düzenleme:
tmm safişim ben hiç listeleri paylaşıma eklemedim ama cnm
çok kolay canım liste hazır olunca toplamı hesapla kardeşi takıma onaylat sonra paylaşıma git en son listesini ekleyen takımın mesajını alıntıla sonra bizimki ni kopyalayıp sonuna yapıştır paylaşımda yayınla gerisini senden sonra ekleyen takım yapar işte bu kadaaar............

ipek canım liste böyle kalsın nev ben veya başka arkadaşlar sen çok ilgilenemesen de 12 -1 olunca listeyi kontrol ettirip ekleriz canım merak etme ...ilgilenebildiğin kadar yap canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…