kızlar beni merak etmeyin iyiyim ,ama internete girme işim şimdilik zor oluyor.1,2 güne kadar daha düzenli gire bilirim.
canım eşimle biraz sorunlar çıktı.
kızlar liste yapma tarihleri ni aşağıda veriyorum eksikleri nasıl yapıcaz ..perşembeden konuşalım öncelikle herkes lütfen kilo eklemeyi öğrensin ...sonra takım hesaplamalarına dikkat etsin sıra gelince zorluk çakmeyin..........
ganfed 17 haziran
kırmızıgül 24 haziran l
Julia__ 1 temmuz
minnoşprenses 8 temmuz
nev81 15 temmuz
beril78 22 temmuz
karcicegi71 29 temmuz
okuyanus 5 agutos
saferan 12 agustos
azerikizi 19agustos
doga3 26 agustos
Meyvenull 2 eylul
kirmizigül06 9 eylul
gülümün hazırladığı liste bu ..ama çok izinli var beril kim ya nerden girmiş listeye anlamadım...okyanus takımda yok zaten.....en iyisi yeniden liste yapalım.....
bunu bana ö.m atarmısın safişimbazı bilgileri tazeleyelim vede hala hesaplamayı bilmeyen arkadaşlar lütfen dikkat etsiiin.....
Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 x100= 90
Çıkan bu sayıyı etap başlangıç kilosuna bölüyoruuuz.........
90/64.6 = 1.39 %
64.6/63.7/0.9/1.39%)şeklinde yazıyoruz..........
kilomuz artttıysa aynı hesabın yanına - koyuyoruz sadece....
Julia__ 15 temmuz
ansaa 22 temmuz
nev81 29 temmuz
ipekyol51 5 ağustos
rana able 12 ağustos
ganfed 19 ağustos
saferan 26 ağustos
pabya 2 eylül
hulyaeyüp 9 eylüül....
listeyi bu şekilde güncelliyorum şimdilik herkes sırasına dıikkat etsin lütfen ..bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım etsiiin..................
bu hafta anşaa yapıo
juliii tarihi geriden almışııım..seni araya alıcam valla................
listeyi tekrar düzeltttiiiiiim....................
ansaa 22 temmuz
ipekyol51 29 temmuz
rana able 5 ağustos
Julia__ 12 ağustos
nev81 19 ağustos
ganfed 26 ağustos
saferan 2 eylül
pabya 9 eylüül...
hulyaeyüp 16 eylüüül
herkes sırasına dikkat etsin lütfeeeen..................
cnm beni 19 yada 26 ağustosa alırmısın 10 ile 15i arasında erkek arkadaşım gelecekte iştende iziliyim
Sağol Rana'cım,ben de çok beğendim canım benimharikaa gorunuyor nev iyikide almissin..
Ben tasarladım,umarım memnun kalırsınız canlarım,güvendiğim bir listeSupermis nevim bu liste.Bakalim nasil yapacaz ramazanda.Benim oruc tutup tutamayacagim mechul bu yil emzirdigim icin.birkac gun deneyecegim sikinti yasamazsam devam edecegim
Temelli gel,çok özledim seni bennnnben geldim.................................
Teşekkür ederim bitanem,daha güzelleri sizlerin olsun canlarım benimçok şıkmış...iyi günlerdde giy canım....[/I]
İnşallah bitanem,inşallahkızlar beni merak etmeyin iyiyim ,ama internete girme işim şimdilik zor oluyor.1,2 güne kadar daha düzenli gire bilirim.
Saferan'ım,Gülüm bana sormuştu Nevim sıraya mı dökelim,yoksa sen halleder misin yazın diye?Ben de yeni arkadaşlar çok,eylüle kadar müsaitim,sen izinden gelene kadar ben hallederim demiştim canım.Saferan'a sor zorlanırsan dedi O da,tabi sen ne dersen uyarım ben canım.kızlar liste yapma tarihleri ni aşağıda veriyorum eksikleri nasıl yapıcaz ..perşembeden konuşalım öncelikle herkes lütfen kilo eklemeyi öğrensin ...sonra takım hesaplamalarına dikkat etsin sıra gelince zorluk çakmeyin..........
ganfed 17 haziran
kırmızıgül 24 haziran l
Julia__ 1 temmuz
minnoşprenses 8 temmuz
nev81 15 temmuz
beril78 22 temmuz
karcicegi71 29 temmuz
okuyanus 5 agutos
saferan 12 agustos
azerikizi 19agustos
doga3 26 agustos
Meyvenull 2 eylul
kirmizigül06 9 eylul
gülümün hazırladığı liste bu ..ama çok izinli var beril kim ya nerden girmiş listeye anlamadım...okyanus takımda yok zaten.....en iyisi yeniden liste yapalım.....
İnşallah bende de güzel durur Ganfed'imsorma canim ya azerimin gidisine cok uzuldum belkide kac gundur onun stresi vardi ustumde ama gecti sukur. azeriden haberim yok daha aramadi musait oldugumda seni arayacam demisti demekki daha musait degil haber aldigimda sizinle paylasirim canlarim. evet nevcim cok guzelmis ama burda degil ustunde gormek isteriz . kendini cek koy bakalim fikrimizi sonra soyleyelim eminim yakisacaktir .bu yil moda galiba boyle kiyafetler benim kiz kardesimde almis kendine
Evet canım,yeni arkadaşlar çok diye ben de yaz boyu müsaitim diye Gülümle öyle planlamıştık.canim sen tatil listesi hazirla istersen izinlileri cik geri kalanlari yaz ona gorede tatil plani yap cunku fazla kisi kalmamis .ama bildigim kadariyla tatil boyunca nevciim yapacakti listeleri o yuzden bir program yapmadi kaptanim:26:
listeyi değiştirdiiim..........
listeyi bu şekilde güncelliyorum şimdilik herkes sırasına dıikkat etsin lütfen ..bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım etsiiin..................
ansaa 22 temmuz
ipekyol51 29 temmuz
rana able 5 ağustos
Julia__ 12 ağustos
nev81 19 ağustos
ganfed 26 ağustos
saferan 2 eylül
pabya 9 eylüül...
hulyaeyüp 16 eylüüül
ansaa 22 temmuz
ipekyol51 29 temmuz
rana able 5 ağustos
pabyaa 12 ağustos
Julia__ 19 ağustos
ganfed 26 ağustos
saferan 2 eylül
nev 81 9 eylüül...
hulyaeyüp 16 eylüüül
nevim listenin son hali yukardaki gibi olsun..gülüm öyle bir şeyler demişti ..sırası gelen ilgilenmeye çalışsın..sen de yardımcı ol canım ben de buralarda olurum..malum yaz acil bi işimiz çıkar arkadaşlar hiç bilmezse liste ortada kalmasın herkes biraz sorumluluk paylaşsın.....gözümüz arkada kalmasın.....Sağol Rana'cım,ben de çok beğendim canım benim
Ben tasarladım,umarım memnun kalırsınız canlarım,güvendiğim bir liste
Temelli gel,çok özledim seni bennnn
Teşekkür ederim bitanem,daha güzelleri sizlerin olsun canlarım benim
İnşallah bitanem,inşallah
Saferan'ım,Gülüm bana sormuştu Nevim sıraya mı dökelim,yoksa sen halleder misin yazın diye?Ben de yeni arkadaşlar çok,eylüle kadar müsaitim,sen izinden gelene kadar ben hallederim demiştim canım.Saferan'a sor zorlanırsan dedi O da,tabi sen ne dersen uyarım ben canım.
İnşallah bende de güzel durur Ganfed'im
Evet canım,yeni arkadaşlar çok diye ben de yaz boyu müsaitim diye Gülümle öyle planlamıştık.
Nasıl yapalım şimdi Saferan'ım,uyalım mı sıraya ben mi hallediyim.Ya da sıra işlesin istersen ben zaten buralarda olur yardım ederim,sen nasıl uygun dersen uyarım ciğerim ben.
Haklısın bitanem,hesaplamayı herkesin öğrenmesi gerçekten çok güzel olur.Zaten cuma günü de buralarda oluruz canım,tamam anlaştık.Ben 9 eylülde görevliyim :126:nevim listenin son hali yukardaki gibi olsun..gülüm öyle bir şeyler demişti ..sırası gelen ilgilenmeye çalışsın..sen de yardımcı ol canım ben de buralarda olurum..malum yaz acil bi işimiz çıkar arkadaşlar hiç bilmezse liste ortada kalmasın herkes biraz sorumluluk paylaşsın.....gözümüz arkada kalmasın.....
tamam düzelttim sıran değiştiiii.....mesajlarından eski listeleri sil takımdakiler karıştırmasııın juli...
nevim listenin son hali yukardaki gibi olsun..gülüm öyle bir şeyler demişti ..sırası gelen ilgilenmeye çalışsın..sen de yardımcı ol canım ben de buralarda olurum..malum yaz acil bi işimiz çıkar arkadaşlar hiç bilmezse liste ortada kalmasın herkes biraz sorumluluk paylaşsın.....gözümüz arkada kalmasın.....
Safisim benide eylule alirmisin.Tr de iken ilgilenemeyebiliirim.Planlar bize gore degil ailelere gore degisiyor.Sikinti yasansin istemem.Evime donunce rahatca ilgilenirim
Ayyy,o ağrı son seferinde beni de yerlerde süründürmüştü ama yine de ağrı kesici almamıştım inatla.Allah şifa versin canım.Aksam boyunca regl agri cektim hala da cekiyorum.Neyseki kizim uyudu.
çok kolay canım liste hazır olunca toplamı hesapla kardeşi takıma onaylat sonra paylaşıma git en son listesini ekleyen takımın mesajını alıntıla sonra bizimki ni kopyalayıp sonuna yapıştır paylaşımda yayınla gerisini senden sonra ekleyen takım yapar işte bu kadaaar............tmm safişim ben hiç listeleri paylaşıma eklemedim ama cnm
Safisim benide eylule alirmisin.Tr de iken ilgilenemeyebiliirim.Planlar bize gore degil ailelere gore degisiyor.Sikinti yasansin istemem.Evime donunce rahatca ilgilenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?