çok kolay canım liste hazır olunca toplamı hesapla kardeşi takıma onaylat sonra paylaşıma git en son listesini ekleyen takımın mesajını alıntıla sonra bizimki ni kopyalayıp sonuna yapıştır paylaşımda yayınla gerisini senden sonra ekleyen takım yapar işte bu kadaaar............
Saferanım o zaman İpekle beni değiştirebilirz canım,benim de eylül yoğun zaten,İpeğin de temmuz.
Tamam balım,ben zaten eylüle kadar buralardayımcanım ipeğe de yazdım böyle kalsın o zamana gelenler olur liste tekrar değişir zaten burda olanlar ilgilenir yaparız canım ...
Tamam balım,ben zaten eylüle kadar buralardayım
Canlarım bu arada ben 65 kilo hedefimi 55'e çekme kararı aldım bugün itibariyle.Diyetime de 1 şubatta 105 ile başlamıştım,takımlara girişim 100.5 kilo gözüküyor ama,o zaman 90 kilo üzerindekiler beraber zayıflıyor topiğindeydim.Hepsini güncelledim,65 i değillllllllllll,55 i istiyorum artıkkkkkkSaferan'ım bunu da Püsküüt'e kaydettirebilir miyiz ciğerim?
atarız paylaşıma mesaj canım merak etme..iyi yapmışsııın...inceldiği yere kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr............
bayılazaam uykusuzluktan ..kaçıyoruuuum......iyi geceleeeeeer............
nerdesin bakiim sen ganfedim..azerim gitti diye sendemi gelmiyorsun yoksaaa................azerim nasıl yerleşmiş mi..memnun mu çok merak ediyorum ...
çok şıkmış...iyi günlerdde giy canım....
sen bunları yazdığında saat 11 falan demek ne garip iğnsanın aklı almıyor baazen.......sen tr ye ne zaman geliyorsun rana.......
ee pabyam nerelerdesin...kim bu kadar meşgul etti seni..merak ettik valla............
listeyi tekrar düzeltttiiiiiim....................
ansaa 22 temmuz
ipekyol51 29 temmuz
rana able 5 ağustos
pabyaa 12 ağustos
Julia__ 19 ağustos
ganfed 26 ağustos
saferan 2 eylül
nev 81 9 eylüül...
hulyaeyüp 16 eylüüül
herkes sırasına dikkat etsin lütfeeeen..................
Canlarım bu arada ben 65 kilo hedefimi 55'e çekme kararı aldım bugün itibariyle.Diyetime de 1 şubatta 105 ile başlamıştım,takımlara girişim 100.5 kilo gözüküyor ama,o zaman 90 kilo üzerindekiler beraber zayıflıyor topiğindeydim.Hepsini güncelledim,65 i değillllllllllll,55 i istiyorum artıkkkkkkSaferan'ım bunu da Püsküüt'e kaydettirebilir miyiz ciğerim?
günaydın dostlarrr nasılsınız bugün bakalım benim diyet iyi ama moral sıfır kızımın dün 1.5. yaş aşısı vardıda çocuk dünden beri ateşli yaaa
gunaydin fistiklar.hadi gelin topigimiz senlensin
geldim şeker ne var ne yok
hg balli kurabiyem iyiym sagol sen nasilsin
teş ederim canım iyiym yaaaa
zayıflasam senin şuan olduğun kiloda olsam yeter bana :)
olacaksin canim hele sonrasinda daha cok inebilirim diyeceksinohho bu ne ki bak bende 65 ten indim .canim necim hedefini buyuttu 55 yapti biz beraber cok sey basaracagit tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?