Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tmm cnm basitmiş

Saferanım o zaman İpekle beni değiştirebilirz canım,benim de eylül yoğun zaten,İpeğin de temmuz.

canım ipeğe de yazdım böyle kalsın o zamana gelenler olur liste tekrar değişir zaten burda olanlar ilgilenir yaparız canım ...

canım ipeğe de yazdım böyle kalsın o zamana gelenler olur liste tekrar değişir zaten burda olanlar ilgilenir yaparız canım ...
Tamam balım,ben zaten eylüle kadar buralardayım
Canlarım bu arada ben 65 kilo hedefimi 55'e çekme kararı aldım bugün itibariyle.Diyetime de 1 şubatta 105 ile başlamıştım,takımlara girişim 100.5 kilo gözüküyor ama,o zaman 90 kilo üzerindekiler beraber zayıflıyor topiğindeydim.Hepsini güncelledim,65 i değillllllllllll,55 i istiyorum artıkkkkkk Saferan'ım bunu da Püsküüt'e kaydettirebilir miyiz ciğerim
?

Son düzenleme:

atarız paylaşıma mesaj canım merak etme..iyi yapmışsııın...inceldiği yere kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr............

bayılazaam uykusuzluktan ..kaçıyoruuuum......iyi geceleeeeeer............

saferancim aynen senin dedigin gibi akil ermiyor
orda gece burda gunduz
biz pek gelemiyoruz canim esimin yogunlugundan dolayi
ailelerimiz gelip gidiyor genellikle..

saferan saat farkindan dolayi ben yetisemeyebilirim listelerin son saatine
nasil yapalim canim???

ANNELER - BABALAR LÜTFEN !

Çocuklarınızı azarlamayın. Saçlarını çekmeyin. Küfür etmeyin.
Onurlarını kırarak, hak mahrumiyeti ile cezalandırmayın.
Şarta bağlı vermeyin, tutsak olmayın, tutsak etmeyin.
...Yasaklar ile büyütmeyin.
Dövmeyin... Aşağılamayın...!

Çocuklarımız yarınımızdır. Bizi yarın onlar yönetecekler...!

Kötü koşullarda ve sevgisiz büyüyen çocuklar,
Anlatımlarında küfürbaz, davranışlarında tutarsız...
Kimlik ve kişiliklerinde bencil ve çıkarcı olurlar...!

Özü, sözü, eylemi bir olmayan yönetici-politikacı olurlar...
Yasakla büyüdükleri için, yasakçı olurlar...
Zora geldiklerinde yalancı olurlar...

Anneler babalar, siz siz olun ve lütfen yarınımızı bugünden karartmayın...

Olur mu?​

günaydın dostlarrr nasılsınız bugün bakalım benim diyet iyi ama moral sıfır kızımın dün 1.5. yaş aşısı vardıda çocuk dünden beri ateşli yaaa

kiz sen 55 olursan bir deri bir kemik olursun boyun var cunku .okadarda verme yani

günaydın dostlarrr nasılsınız bugün bakalım benim diyet iyi ama moral sıfır kızımın dün 1.5. yaş aşısı vardıda çocuk dünden beri ateşli yaaa

gecmisolsun canim.ama asidan sonra normaldir ateslenmesi vucudu bagisiklik sistemini gelistiriyor o yuzden cok korkma bugun biseycigi kalmaz.bicirbicir dolanir ortalikta

olacaksin canim hele sonrasinda daha cok inebilirim diyeceksinohho bu ne ki bak bende 65 ten indim .canim necim hedefini buyuttu 55 yapti biz beraber cok sey basaracagit tatlim

inşallah canım benim
evliyim dünyalar iyisi bir eşim ve 1.5. yaşında kızçem var işim var ama halen mutlu olamıyorum oturuken göbeğimi görünce yürüken biryerlerim sallanıncaaa offff verecem kasıma kadar süre koydum kendime.
birde biz kiloları verince nasıl korucaz bacım

Superrrrrrrrsiiinnnnnn nevim.Valla senin azmine hayranim canim benim.Azim kaynagim oldun sen.Tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…