Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esram,diyetisyenle işbirliği halinde Dukan diyeti yapan da çok.Başta Doktor Öz ve Ender Saraç olmak üzere çoğu diyetisyen Dukanı destekliyor,onunla birlikte yapsan harika olmaz mı canım.
canim ya valla duygulandim senin bu sevincine ortak olmak ne guzel!benim biricik arkadasim sen harikasin
Hepiniz harikasının can yoldaşlarımmmmmm
sağol canım artık bir an önce kilo olayını bitirmek istiyorum ....
Senin azmin dağları düz eder Esram,senin azmini 10 sayfa anlatsam bitmez burada

ben bu gazla hedef kilomunda altına inerim

7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==155 cm -53kg bel=78 cm -kalca=95 cm-gögüs=91 cm
NEV81==163 cm-85 kg/Bel=105 cm-Kalça=117 cm-Göğüs=109 cm-Baldır=66 cm
İPEKYOL51==171 cm-81 kg
ANŞAA== 1.74cm-76.2kg

[/B]
listenin son haliiiiiiiiiiiiiiii.................

Son düzenleme:
Kilomu güncelledim

Son düzenleme:

safisim tamda sikayet vede protesto edecektim ki duzeltmissin diyecektim ben sabah eklemistim niye yokum diye elimdede kizilcik sopasiyla yola cikmis geliyordum ha

Esraaaa,bugün vücuduma kilolarca meyve depoladım

guncelle tabi hakkindiryakisirda arkadasima
Ganfed'immmmmm,canımmmmmmm

neyse kizlar benim cikmam gerek herkese iyi geceler diliyorum ve hepimizi cani gonulden tekrar kutluyorum
İyi geceler Ganfed'immmmmmmmm,Rabbim en güzel rüyaları göstersin sana uykunda,ömrün de o rüyalar gibi güzel geçsin balım

canım bugün diyetisyeneme söyledim sen bunları yap dedi ben de bişey diyemedim...

sağol canım,aklıma ne geldi şubat ayında ben takımlara girmek için bu takımlar sayfalarını bulmuştum o gün sen bana mesaj atmıştın aynı gün aynı takıma girmiştik çok şükür istediğimz rakamlara doğru iniyoruz ha gayret çook az kaldı...

Hatırlıyorummmmmm,ne mutlu ki hiçbirşeyin tesadüf olduğuna inanmayan bir dinin evlatlarıyız,Rabbime şükürler olsunnnnnn

canım benim afiyet olsun nevcim,sen bu dukanın altından girer üstünden çıkar tekrar kitabını yazarsın evelallah,buna çoook ama çok inanıyorum.....

kızlar sizi tekrar tebrik ediyorum harikasınız hepiniz...

nevcim faceden mesaj attım bi bakar mısın canım...

bende gitmek zorundayım kızm su kaynatıoooo öpüyorum güzeller tombiş yerlerinizdennn seviyorum siz iyi gecelerrr..
esracım gene gel muhabbetimize özlemişim sohbetini.... nevim bayan dukanım takibindeyim haa..arkandan geliyorum 2. bayan dukan olarakkk....

Sağol bitanemmmmm,hemen bakıyorum mesaja canım.

İyi geceler balımmmm,bekliyorum Dukan'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…