Esram,diyetisyenle işbirliği halinde Dukan diyeti yapan da çok.Başta Doktor Öz ve Ender Saraç olmak üzere çoğu diyetisyen Dukanı destekliyor,onunla birlikte yapsan harika olmaz mı canım.ayşecim naber canım sizi canı gönülden tebrik ediyorum çok şanslı bir takımsınız,bizde ikinci olmuşuz,bende nevcim gibi dukan diyeti kitabını okuyorum çok mantıklı şeyler var ama ben 4 hafta daha diyetisyene gideceğim onun için başlayamıyorum parasını peşin verdimbakalım 4 hafta sonra kaç kilo olucam acaba?
Hepiniz harikasının can yoldaşlarımmmmmmcanim ya valla duygulandim senin bu sevincine ortak olmak ne guzel!benim biricik arkadasim sen harikasin
Senin azmin dağları düz eder Esram,senin azmini 10 sayfa anlatsam bitmez buradasağol canım artık bir an önce kilo olayını bitirmek istiyorum ....
Ben de aynı şeyi düşünüyorum,ben süte var ya canımı veririm.Süt içiyim bir ömür başka şey istemem derdim o kadar yani
Haftaya Julia'nın mezuniyeti şerefine 1.lik alıyoruz,var mısınızzzzzzzzzzzzzKutlamaz olur muyuz Juliiiiiiii Eki Görüntüle 229091 Sen ilk mezunumuzsun benim gördüğümmmm
Kilomu güncelledim7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85 kg
İPEKYOL51==171 cm-81 kg
ANŞAA==174 cm-76,2
7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==155 cm -53kg bel=78 cm -kalca=95 cm-gögüs=91 cm
NEV81==163 cm-85.7 kg/Bel=105 cm-Kalça=117 cm-Göğüs=109 cm-Baldır=66 cm
İPEKYOL51==171 cm-81 kg
ANŞAA== 1.74cm-76.2kg
[/B]
safisim tamda sikayet vede protesto edecektim ki duzeltmissin diyecektim ben sabah eklemistim niye yokum diye elimdede kizilcik sopasiyla yola cikmis geliyordum ha
Esraaaa,bugün vücuduma kilolarca meyve depoladımEsram,diyetisyenle işbirliği halinde Dukan diyeti yapan da çok.Başta Doktor Öz ve Ender Saraç olmak üzere çoğu diyetisyen Dukanı destekliyor,onunla birlikte yapsan harika olmaz mı canım.
Hepiniz harikasının can yoldaşlarımmmmmm
Senin azmin dağları düz eder Esram,senin azmini 10 sayfa anlatsam bitmez burada
Ganfed'immmmmm,canımmmmmmmguncelle tabi hakkindiryakisirda arkadasima
İyi geceler Ganfed'immmmmmmmm,Rabbim en güzel rüyaları göstersin sana uykunda,ömrün de o rüyalar gibi güzel geçsin balımneyse kizlar benim cikmam gerek herkese iyi geceler diliyorum ve hepimizi cani gonulden tekrar kutluyorum
Esram,diyetisyenle işbirliği halinde Dukan diyeti yapan da çok.Başta Doktor Öz ve Ender Saraç olmak üzere çoğu diyetisyen Dukanı destekliyor,onunla birlikte yapsan harika olmaz mı canım.
Hepiniz harikasının can yoldaşlarımmmmmm
Senin azmin dağları düz eder Esram,senin azmini 10 sayfa anlatsam bitmez burada
İyi geceler Ganfed'immmmmmmmm,Rabbim en güzel rüyaları göstersin sana uykunda,ömrün de o rüyalar gibi güzel geçsin balım
Hatırlıyorummmmmm,ne mutlu ki hiçbirşeyin tesadüf olduğuna inanmayan bir dinin evlatlarıyız,Rabbime şükürler olsunnnnnncanım bugün diyetisyeneme söyledim sen bunları yap dedi ben de bişey diyemedim...
sağol canım,aklıma ne geldi şubat ayında ben takımlara girmek için bu takımlar sayfalarını bulmuştum o gün sen bana mesaj atmıştın aynı gün aynı takıma girmiştik çok şükür istediğimz rakamlara doğru iniyoruz ha gayret çook az kaldı...
Ayşemmmm,tasarruflu kullanıp birazını da o bastığı zaman zemini titreten nerde olduğunu bilmediğim eşime mi saklasam acabaaaaaaaaaaayahu arkadaş bu naasıl bir tatlı dildirr...tüh tüh maşallah arkadaşıma...
Sağol bitanemmmmm,hemen bakıyorum mesaja canım.canım benim afiyet olsun nevcim,sen bu dukanın altından girer üstünden çıkar tekrar kitabını yazarsın evelallah,buna çoook ama çok inanıyorum.....
kızlar sizi tekrar tebrik ediyorum harikasınız hepiniz...
nevcim faceden mesaj attım bi bakar mısın canım...
İyi geceler balımmmm,bekliyorum Dukan'ımbende gitmek zorundayım kızm su kaynatıoooo öpüyorum güzeller tombiş yerlerinizdennn seviyorum siz iyi gecelerrr..
esracım gene gel muhabbetimize özlemişim sohbetini.... nevim bayan dukanım takibindeyim haa..arkandan geliyorum 2. bayan dukan olarakkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?