Harikasın İpeğim,ağırlıkla yürümek normal yürüyüştekinden neredeyse 2 katı kalori yaktırır.Canımmmmm,bu arada perşembe sabah aç karnına tartıl tamam mııııııı,bu hafta yien 1.lik gelecekkkkkkkk,hissediyorummmmmmm
Her iddiasına girerim ki önümüzdeki cuma 7'leri göreceksin,demedi demeValla nevim takimin 1.liginden midir nedir bilmiyorum ama inceldigimi hissediyorum.Kilomuda cok merak ediyorum.Gider gitmez tartilacagim.Ozellikle bu hafta yediklerimin kalorisini hesaplayarak yedim.2 gun haric(regl agrisindan dolayi)her gun yurudum.Bakalim sonuc ne olacak.Kilo vermemissem uzulurum ama
Her iddiasına girerim ki önümüzdeki cuma 7'leri göreceksin,demedi deme
Ganfed'im bilgilerini girdim.Dukan hayat boyu korunabilir kilonu 49 olarak belirledi.Bunun için kilona göre yalnızca 2 gün atak dönemi yapman gerekiyormuş.Bunda ortalama 1 kilo atacakmışsın.Seyir dönemin 22 gün sürecekmiş ve bu dönemde de yaklaşık 2.5 kg atacakmışsın.Ama sen bu dönemi yine de kendi isteğin kiloya gelene kadar uzatabilirmişsin.Yani hedefin olan 47'ye kadar.
Eki Görüntüle 229232 30 gün de korursan,bir daha hayat boyu kilo almıyormuşsun
Canım şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,boyunu yaz yapıyım hemen.Bende istiyorum bu tablodan mumukun mu nevim..Bu kadar kisa surede ucarsin sen ganfed vallaaa
Ganfed'im bilgilerini girdim.Dukan hayat boyu korunabilir kilonu 49 olarak belirledi.Bunun için kilona göre yalnızca 2 gün atak dönemi yapman gerekiyormuş.Bunda ortalama 1 kilo atacakmışsın.Seyir dönemin 22 gün sürecekmiş ve bu dönemde de yaklaşık 2.5 kg atacakmışsın.Ama sen bu dönemi yine de kendi isteğin kiloya gelene kadar uzatabilirmişsin.Yani hedefin olan 47'ye kadar.
Eki Görüntüle 229232 30 gün de korursan,bir daha hayat boyu kilo almıyormuşsun
Hiç şüphem yok aslan parçası.Haftaya yine bu takım kupa kaldıracaaaaaaazzzzzz,ben de kendi adıma en az 3 kiloya söz veriyorum
Ganfed'im özelden bana şu anki kilo,boy,18 yaşından sonra en az ve en çok gördüğünüz kiloyu atarsanız ben sizin için testi doldurur ve çizelgenizi buraya kopyalarım canım.
Evet bitanem,aynen öyle.Doğru anlamışsın bal peteğim....
Sağol balımmmmm.Haftaya da kupa kaldıracak bu takımın her üyesinin günü ve bahtı aydınlık olsunnnnnn.
Bitanem evet ben bütün ürünlerimi sıfır yağ aldım.Light'ten kastım o,light çubuk kraker bu kavramın içine girmiyor mesela.0 yağ,0 şeker.
Sorma canım,beni de en çok zorlayan o olacak ama yalnızca 3 aylığına.Dün oturup 1.5 kilo meyve yedim
Canım şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,boyunu yaz yapıyım hemen.nevv bende istiyommmm :)))
Canım şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,boyunu yaz yapıyım hemen.
Tamam canım hemen yapıyorum testini şimdi.Bitanem light yoğurtla kırmızı biber,nane,karabiber ve kekiği çırpıyorum;Dukan usulü haydaricanim suan 61 hedef 2 18 yasindan sonra en az 54 en fazla 80( doguam giderken 89 dum,hangisi olcak bilemedim) boyum 161
haydariyi nasil yapiyon?
:)))
Canım bilgilerini girdim.En çok gördüğün 89'u yazmamız gerekti.Dukan sana 58 kg ı hedef koydu.2 gün atak,20 gün seyir ve 28 gün güçlendirme dönemi önerdi.Ayyy ne güzel yaaaa,zalim Dukan bana 208 gün veriyornevv bende istiyommmm :)))
Canım bilgilerini girdim.En çok gördüğün 89'u yazmamız gerekti.Dukan sana 58 kg ı hedef koydu.2 gün atak,20 gün seyir ve 28 gün güçlendirme dönemi önerdi.Ayyy ne güzel yaaaa,zalim Dukan bana 208 gün veriyor
Eki Görüntüle 229265 Tabi seyir dönemini kendi istediğin 54 kg a kadar sürdürebiliyorsun sen canım biliyosun,kolay gelsin bitanem
Rica ederim canım.tesekür ederim canim zaten 2 günden fazla atak yapamiyorum ben
Canım şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,boyunu yaz yapıyım hemen.
15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------
NEV81=300DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=-----------
RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=
Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Rana’mızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 2 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz
Ekledim seni de İpeğim,çizelgeni de yapıyorum şimdi canım.15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------
NEV81=300 DAKİKA
İPEKYOL51= 240 DAKİKA
ANŞAA=----------
PABYA=-----------
RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=
Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Rana’mızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 3 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?