Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla nevim takimin 1.liginden midir nedir bilmiyorum ama inceldigimi hissediyorum.Kilomuda cok merak ediyorum.Gider gitmez tartilacagim.Ozellikle bu hafta yediklerimin kalorisini hesaplayarak yedim.2 gun haric(regl agrisindan dolayi)her gun yurudum.Bakalim sonuc ne olacak.Kilo vermemissem uzulurum ama

Her iddiasına girerim ki önümüzdeki cuma 7'leri göreceksin,demedi deme

Ganfed'im mesaj kutun doluymuş cevap veremedim,10 dk beklersen hemen ekliyorum çizelgeni.

Ganfed'im bilgilerini girdim.Dukan hayat boyu korunabilir kilonu 49 olarak belirledi.Bunun için kilona göre yalnızca 2 gün atak dönemi yapman gerekiyormuş.Bunda ortalama 1 kilo atacakmışsın.Seyir dönemin 22 gün sürecekmiş ve bu dönemde de yaklaşık 2.5 kg atacakmışsın.Ama sen bu dönemi yine de kendi isteğin kiloya gelene kadar uzatabilirmişsin.Yani hedefin olan 47'ye kadar.
30 gün de korursan,bir daha hayat boyu kilo almıyormuşsun

Son düzenleme:

Bende istiyorum bu tablodan mumukun mu nevim..Bu kadar kisa surede ucarsin sen ganfed vallaaa

15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------

NEV81=300DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=-----------

RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=

Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Rana’mızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 2 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz

Vee işte bu daaaaaa,Nev'in Dukan diyetinin ilk gününün ilk öğle yemeği.Közlenmiş tavuk göğsü,light yoğurtla yapılmış haydari,ve 0 şeker light gazoz.
Canlarım gerçekten bi halsizlik filan yok şu an,gayet doyurucu proteinler,bir de ben biraz zevkli hale getirmeye çalışıyorum kendi çapımda menülerimi.Sevdiğim içecekleri sütlü nescafe,şekersiz gazoz gibi bolca tüketiyorum.Ve şu anda çok keyif aldığımı söyleyebilirim genel damak tadı açısından...

nevv bende istiyommmm :)))

tamma cnaim kitabi okuyan insan bunu bilir ama kitabiolmayanlar icin aciklamak istedim

canim suan 61 hedef 2 18 yasindan sonra en az 54 en fazla 80( doguam giderken 89 dum,hangisi olcak bilemedim) boyum 161

haydariyi nasil yapiyon?

:)))
Tamam canım hemen yapıyorum testini şimdi.Bitanem light yoğurtla kırmızı biber,nane,karabiber ve kekiği çırpıyorum;Dukan usulü haydari

nevv bende istiyommmm :)))
Canım bilgilerini girdim.En çok gördüğün 89'u yazmamız gerekti.Dukan sana 58 kg ı hedef koydu.2 gün atak,20 gün seyir ve 28 gün güçlendirme dönemi önerdi.Ayyy ne güzel yaaaa,zalim Dukan bana 208 gün veriyor
Tabi seyir dönemini kendi istediğin 54 kg a kadar sürdürebiliyorsun sen canım biliyosun,kolay gelsin bitanem

Son düzenleme:

tesekür ederim canim zaten 2 günden fazla atak yapamiyorum ben

Bende varim nev sana msj atmadim haklisin 240 dk

Ekledim seni de İpeğim,çizelgeni de yapıyorum şimdi canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…