- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Canım testini yaptım.Dukan'a göre;hedef kilo 63.Buna göre uygulaman gereken atak evresi süresi 6 gün,seyir dönemi 125 gün ve güçlendirme-koruma dönemi 179 günmüş.Yani ortalama 4.5 ay içinde 63 kiloya düşüyor ve bunu 6 ay korursan hayat boyu kilo almıyormuşsun.Su anki kilom:81
Hedef kilom:62
Gordugum en az kilo:50
Gordugum en fazla kilodogumdan once:97 dogumdan sonra:90)
Boyum:171 cm
15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------
NEV81=300DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=-----------
RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=
Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Rana’mızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 2 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz
Bomba gibiyiz Rana'cım sen nasılsın?Elimizde son kupanın sıcağı,yeni kupaya göz diktik haberin var demiselam kizlar
nasilsiniz?
Bu hafta yoğun geçti ama haftaya ağlatırız çimleritesekkur ederim nevciim
bende seni tebrik ediyorum :81:
bu hafta kimse spor yapmamis mi:26:
Bomba gibiyiz Rana'cım sen nasılsın?Elimizde son kupanın sıcağı,yeni kupaya göz diktik haberin var demi
bende iyiyim kizcemi uyuttum spora gitmem lazim
ama hic havamda degilim sanki..:78:
Hemen yapıyorum balım,kaçma bi yere.Senin bendeki yerin için ricaya ne hacet;sen iste Dukan'ı Malatyaya getiriyim ben kuzummmmSu anki kilom:76,2
Gordugum en az kilo:63
Gordugum en fazla kilo:109
Boyum:174 cm
nevim benle ilgilen ilgine muhtaç bu sevimli arkadaşınlayazık bana ingilizcem yerlerde saygılar sevgiler (çaktırmadan itinayla yalakalık yapılırr )
Evetttttt,balımmmmSu anki kilom:76,2
Gordugum en az kilo:63
Gordugum en fazla kilo:109
Boyum:174 cm
nevim benle ilgilen ilgine muhtaç bu sevimli arkadaşınlayazık bana ingilizcem yerlerde saygılar sevgiler (çaktırmadan itinayla yalakalık yapılırr )
alkışlıyorum hayatım seniii süpersin vallaaa.....Canlarım Dukan diyetimin ilk gününün raporunu yazıyım:
SABAH:Eki Görüntüle 229321
*1 tatlı kaşığı lor
*1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta ve 1 çay bardağı light sütle yapılmış Dukan krepi
*1 bardak light süt
*1 yumurta beyazı
ARA:
*1 fincan light sütlü nescafe
*1 bardak 0 şeker gazoz
ÖĞLE YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229322
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurtla yapılmış haydari
*1 bardak light gazoz
ARA:
*1 fincan sütlü nescafe
*1 top light dondurma
AKŞAM YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229323
*içine tavuk göğsü parçalanmış,1 yumurta ve light yoğurtla yapılmış sahte işkembe çorbası(1 diş sarımsak ve 1 yemek kaşığı sirke katıp sumakla süsledim.Tadı aynı işkembeydi)
**********Canlarım başlamak isteyenler için bir fikir olsun diye bugünkü 3 öğünümün de resmini ekledim.Fikrimi sorarsanız damak tadı açısından gayet keyifli idi.Baharatları light ürünlere eşlik ettirerek damak tadıma uygun hale getirdim.Diyet olağanüstü susatıyor,3.5 litre su içtim.Zaten wc ile odalar arasında mekik dokuyorsunuz.Gayet dinç ve keyifliydim,yalnızca saat akşam 6 ya doğru biraz uyku hali geldi,yarım saat uzandım o da geçti.Şu an bomba gibiyim,denemek isteyenler için ilk gün raporum budur canlarım.
hahahaha... allah iyiliğini versin gııı....kitabı inceleme fırsatım oldu bugün teknosada sayende epey bilgi sahabi olmuştum ama gerçekten çok akıcı bi dili var bizim dukanın...nevim zayıflayalımdukanın yanına gideriz fransaya teşekküreeeHemen yapıyorum balım,kaçma bi yere.Senin bendeki yerin için ricaya ne hacet;sen iste Dukan'ı Malatyaya getiriyim ben kuzummmm
Evetttttt,balımmmmDukan'a göre hedef kilon 66.Bunun için 3 gün atak,69 gün seyir ve 99 gün koruma-güçlendirme öngörüyor.Yani 2 ay sonra 66 kilo olup,bunun 3 ay korursan hayat boyu 66 civarı kalacağını söylüyor.Eki Görüntüle 229325 Bu da çizelgen balımmmm :118:
Sağol bitanem.Ben daha önce tükettim bitanem yulaf ezmesini,hiçbir amaç için kullanılmasa dahi yulaf,gerçek bir mucizedir vücut için.Yulaf yiyen epilepsi nöbeti geçirmez,alzeimer olmaz.Ben sütle karıştırarak içine yarım muz ezerek yiyordum.Tokluğu olağanüstü korur ve diyetlerin en büyük dostudur.Canım ben senin yerinde olsam o lahanayı küçük küçük doğrar difirize atarım.Yarından itibaren Dukan'a başlarım.Ramazanda yapılması en ideal diyetlerdendir çünkü bir kere tokluğu çok kalıcı.Sahurda et türü,iftarda sebze ve yine istersen et türü yersin.Cillop gibi geçer Ramazan.Önemli olan en 1. husus atak evrenin RAMAZANdan önce bitmesi.Zaten şimdi başlarsan atak evren çarşamba bitecek 3 gün sonra,sonrası zaten gayet kolay yüzlerce sebze ve süt et ürünü seçeneğin var canım.Lahanayı difirizden en geç perşembe çıkartırsınalkışlıyorum hayatım seniii süpersin vallaaa.....
hahahaha... allah iyiliğini versin gııı....kitabı inceleme fırsatım oldu bugün teknosada sayende epey bilgi sahabi olmuştum ama gerçekten çok akıcı bi dili var bizim dukanın...nevim zayıflayalımdukanın yanına gideriz fransaya teşekküreee
yaaa offf yapsam mı napsam bendeçok kararsızım ...ama lahana almıştım geçen hafta onu bitirmem lazım bu hafta...eee kuzum ben ramazanda başlasam nasıl olur sencee:26 labilüüüü mü acep ne dersinn....
haaa buarada kızlar bişey danışcam size bu gün makette yulaf ezmesi aldım bu nedir açıklayı bana k flaks alıcaktım elim ona kaydı eşimde onu alana kadar yulafı al aln dei aldım ama daha önceden tüketen varmı böle bi ürünnnnnnnn ben sahurda yerim diye aldım ama çok bi fkrim yok neyazıkkii...
Sağol bitanem.Ben daha önce tükettim bitanem yulaf ezmesini,hiçbir amaç için kullanılmasa dahi yulaf,gerçek bir mucizedir vücut için.Yulaf yiyen epilepsi nöbeti geçirmez,alzeimer olmaz.Ben sütle karıştırarak içine yarım muz ezerek yiyordum.Tokluğu olağanüstü korur ve diyetlerin en büyük dostudur.Canım ben senin yerinde olsam o lahanayı küçük küçük doğrar difirize atarım.Yarından itibaren Dukan'a başlarım.Ramazanda yapılması en ideal diyetlerdendir çünkü bir kere tokluğu çok kalıcı.Sahurda et türü,iftarda sebze ve yine istersen et türü yersin.Cillop gibi geçer Ramazan.Önemli olan en 1. husus atak evrenin RAMAZANdan önce bitmesi.Zaten şimdi başlarsan atak evren çarşamba bitecek 3 gün sonra,sonrası zaten gayet kolay yüzlerce sebze ve süt et ürünü seçeneğin var canım.Lahanayı difirizden en geç perşembe çıkartırsın
Balımmmm,3 günlük atak evreni Ramazandan önce mutlaka bitir.Atak çok susuzluk yapıyor,ramazanda olmaz.Sen şimdi o çorbayı salı günen kadar iç,çarşamba atağına başla arife günü bitir bence.Sonrası kolay.Kıskansın tabi,erkek olsaydım seninle ben evlendirdimeevvveeetttt bayan dukancım o zaman şöle bi karar alıyorum....ben yarın lahana çorbamı yapıyım ramazana kadar içiyim sana sölüyom bi yandan da eşimle uğraşıyom seni kıskanıo tasuncukk
O da doğru balım ya,misafirlikte problem olabilir.Ahh Ayşem,yürürken sıcağıyla anlamıyorum da duştan sonra saatlerce sızlıyordur bakem ne diyodum izinde yapamazsın diyo eşim çokda haksız diil aslında şimdi annemlerde problem olmaz da kayınvalidemgilde problem olabilir çünkü...
ben lahana çorbasını içmeye devam ediyim bu haftada 75 e düşücem bu hafta başka yolu yoooookkkkk anacım hergün nasıl yürüyonuz gı saatlerce ayaklarım sızım sızm sızlıooooo:2::2::2::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?