Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

markette kendi kendime konuşuyorum bi yandan da muslilere bakıyorum şunu nev kullandı sunu gülçin şunu juli falan diye ne diyosun sen yaaa dedi bana dur bi dakka dedim yulaf kepeği arıyorum şu senin dukanınkinden merak ettim ya bakmama lazım nasıl bişii diyee...adamceğiz butun rafları döktü gösterio o mu bumu diye yaaa yok nevin dediği bunlar diil diyorummm....nasıl gülüoo görmen lazımm.... yemin ediyorum 7. takım hayatımın tam ortasındasınızz....

slm kızlar bence de sabır çokkkkkkkkkk acı ama meyvesi de acayip datlu ballu kıymatlu

Son düzenleme:
Canımsın sen benim ya,ben de aynıyım biliyor musun.Akşama kadar ne konuşsam hep sizin adlarınız geçiy,annem de kopuyor niklerizle anlatmama Sizi seviyorum ya,benim için gerçekten kıymetiniz adı sanal denilecek kadar basit değil canlarım
slm kızlar bence de sabır çokkkkkkkkkk acı ama meyvesi de acayip datlu ballu kıymatlu
Yaşayan o tadı sensin Juli'cim bilirsin keyfini,inşallah o tat bizlere de nasip olur...

cnm nasıl kıymetli oluo var yaaa aynada kendini manken gibi hissetmek süper bi, duygu bnm boyda uzun yaa 170 53 mü ne işte

oyyyyy anşam bnm kıyamam ben sana yaaaa bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevioruzzz artık aile gibi olduk burda haaa bu arada bayram sonu nişanım olursa tüm 7.takım üyeleri davetli

oyyyyy anşam bnm kıyamam ben sana yaaaa bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevioruzzz artık aile gibi olduk burda haaa bu arada bayram sonu nişanım olursa tüm 7.takım üyeleri davetli
Ayyyy,ne güzel olurdu yaaaa,oynardık.Bu arada Juli sen hiç resmini koymadın,son halini bi koy da görelim hadiiiiiiiiiii

istanbuldaydın sen dimi canımm...ankaradan sonrasını çok özledimm ama toplam iznim 24 gün ve yetmiooo...valla ne güzel olurdu ben kapı gıcırtısına oynayanlardanımm haa... eşimde ankaralı...artık düşünün halimiii
Ayyyy,ne güzel olurdu yaaaa,oynardık.Bu arada Juli sen hiç resmini koymadın,son halini bi koy da görelim hadiiiiiiiiiii

eeevvvvvvvvveetttt....hadi juliii lütfennn...

kzlar bi tane buldum ama boydan değil zayıfladığım sadece yüzümdn anlaşılıo

anşaacım ben bursadayım

valla mı ben bursada 3 sene laldım liseyi bitirdiğim sene babamın tayini urfadan bursaya çıkmıştı 2 sene dersaneye gittim aayyy ne severim bursayı biliyomusunn...çok şanslısın vallaaa....

bende çok seviorum bursamı cnm yaaaa eee gel işte nişanıma

gelirim diyip yalan mı söylim bacım iznim eylülde kısmet diyebilirim ancak bu sene bursaya da bi arkadaşımın tayini çıktı o da ev arıyodur garibim şimdi...tarih netleşmedi mi tam olarak tatlımm...

eylül sonu gibi aile arasında yaparız sanırım çünkü bnm erkek arkadasım orduda oturuo

supermis demek 49 mus ha zaten bende 47 yi soyle istiyorum 47 oldugum zaman birakirsam diyeti iki kilo oynama olsun diye 49 zaten benim ideal kilo diyeti biraktigimda alacagim kesin ben o iki kiloyu o yuzden vermek istiyorum

günaydın canlar
bu hafta 1. olmuşuz tebrik ederim
ama ben hedefimde derecede vardı,bu hafta olmadı ama haftaya adımı oraya yazdıracam,söz veriyorum.
canın sağolsun sen onu da yaparsın canım ......

vermişsindir canım meralk etmer her çabanın bi karşılığı vardır emiiin ooll.........

yaaa ben de ara da yürümüştüm ama liste tutmadım ..bu hafta dikkat ediceem............

resmi albümüne koy sonra kaldırısın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…