Balımmmm,3 günlük atak evreni Ramazandan önce mutlaka bitir.Atak çok susuzluk yapıyor,ramazanda olmaz.Sen şimdi o çorbayı salı günen kadar iç,çarşamba atağına başla arife günü bitir bence.Sonrası kolay.Kıskansın tabi,erkek olsaydım seninle ben evlendirdim
Canımsın sen benim ya,ben de aynıyım biliyor musun.Akşama kadar ne konuşsam hep sizin adlarınız geçiy,annem de kopuyor niklerizle anlatmamamarkette kendi kendime konuşuyorum bi yandan da muslilere bakıyorum şunu nev kullandı sunu gülçin şunu juli falan diye ne diyosun sen yaaa dedi bana dur bi dakka dedim yulaf kepeği arıyorum şu senin dukanınkinden merak ettim ya bakmama lazım nasıl bişii diyee...adamceğiz butun rafları döktü gösterio o mu bumu diye yaaa yok nevin dediği bunlar diil diyorummm....nasıl gülüoo görmen lazımm.... yemin ediyorum 7. takım hayatımın tam ortasındasınızz....
Yaşayan o tadı sensin Juli'cim bilirsin keyfini,inşallah o tat bizlere de nasip olur...slm kızlar bence de sabır çokkkkkkkkkk acıama meyvesi de acayip datlu ballu kıymatlu
Canımsın sen benim ya,ben de aynıyım biliyor musun.Akşama kadar ne konuşsam hep sizin adlarınız geçiy,annem de kopuyor niklerizle anlatmamaSizi seviyorum ya,benim için gerçekten kıymetiniz adı sanal denilecek kadar basit değil canlarım
Yaşayan o tadı sensin Juli'cim bilirsin keyfini,inşallah o tat bizlere de nasip olur...
markette kendi kendime konuşuyorum bi yandan da muslilere bakıyorum şunu nev kullandı sunu gülçin şunu juli falan diye ne diyosun sen yaaa dedi bana dur bi dakka dedim yulaf kepeği arıyorum şu senin dukanınkinden merak ettim ya bakmama lazım nasıl bişii diyee...adamceğiz butun rafları döktü gösterio o mu bumu diye yaaa yok nevin dediği bunlar diil diyorummm....nasıl gülüoo görmen lazımm.... yemin ediyorum 7. takım hayatımın tam ortasındasınızz....
Ayyyy,ne güzel olurdu yaaaa,oynardık.Bu arada Juli sen hiç resmini koymadın,son halini bi koy da görelim hadiiiiiiiiiiioyyyyy anşam bnm kıyamam ben sana yaaaa bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevioruzzz artık aile gibi olduk burda haaa bu arada bayram sonu nişanım olursa tüm 7.takım üyeleri davetli
Ayyyy,ne güzel olurdu yaaaa,oynardık.Bu arada Juli sen hiç resmini koymadın,son halini bi koy da görelim hadiiiiiiiiiii
istanbuldaydın sen dimi canımm...ankaradan sonrasını çok özledimm ama toplam iznim 24 gün ve yetmiooo...valla ne güzel olurdu ben kapı gıcırtısına oynayanlardanımm haa... eşimde ankaralı...artık düşünün halimiiioyyyyy anşam bnm kıyamam ben sana yaaaa bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevioruzzz artık aile gibi olduk burda haaa bu arada bayram sonu nişanım olursa tüm 7.takım üyeleri davetli
Ayyyy,ne güzel olurdu yaaaa,oynardık.Bu arada Juli sen hiç resmini koymadın,son halini bi koy da görelim hadiiiiiiiiiii
istanbuldaydın sen dimi canımm...ankaradan sonrasını çok özledimm ama toplam iznim 24 gün ve yetmiooo...valla ne güzel olurdu ben kapı gıcırtısına oynayanlardanımm haa... eşimde ankaralı...artık düşünün halimiii
eeevvvvvvvvveetttt....hadi juliii lütfennn...
kzlar bi tane buldum ama boydan değil zayıfladığım sadece yüzümdn anlaşılıo
anşaacım ben bursadayım
Koy,koy,koy,koy
valla mı ben bursada 3 sene laldım liseyi bitirdiğim sene babamın tayini urfadan bursaya çıkmıştı 2 sene dersaneye gittim aayyy ne severim bursayı biliyomusunn...çok şanslısın vallaaa....
bende çok seviorum bursamı cnm yaaaa eee gel işte nişanıma
Sonra silersin Juliiii,görelimmmmkızlar lütfen alıntı olmasın ama olur mu
Ganfed'im bilgilerini girdim.Dukan hayat boyu korunabilir kilonu 49 olarak belirledi.Bunun için kilona göre yalnızca 2 gün atak dönemi yapman gerekiyormuş.Bunda ortalama 1 kilo atacakmışsın.Seyir dönemin 22 gün sürecekmiş ve bu dönemde de yaklaşık 2.5 kg atacakmışsın.Ama sen bu dönemi yine de kendi isteğin kiloya gelene kadar uzatabilirmişsin.Yani hedefin olan 47'ye kadar.
Eki Görüntüle 229232 30 gün de korursan,bir daha hayat boyu kilo almıyormuşsun
canın sağolsun sen onu da yaparsın canım ......günaydın canlar
bu hafta 1. olmuşuz tebrik ederim
ama ben hedefimde derecede vardı,bu hafta olmadı ama haftaya adımı oraya yazdıracam,söz veriyorum.
Valla nevim takimin 1.liginden midir nedir bilmiyorum ama inceldigimi hissediyorum.Kilomuda cok merak ediyorum.Gider gitmez tartilacagim.Ozellikle bu hafta yediklerimin kalorisini hesaplayarak yedim.2 gun haric(regl agrisindan dolayi)her gun yurudum.Bakalim sonuc ne olacak.Kilo vermemissem uzulurum ama
15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------
NEV81=300DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=-----------
RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=
Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Ranamızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 2 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz
bende çok seviorum bursamı cnm yaaaa eee gel işte nişanıma
eylül sonu gibi aile arasında yaparız sanırım çünkü bnm erkek arkadasım orduda oturuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?