Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende istiyorum bu tablodan mumukun mu nevim..Bu kadar kisa surede ucarsin sen ganfed vallaaa

evet kesin ucarim sagolsun nevcim benim icin zahmet edip yaptiama ben oyle sadece proteinle dayanabilirmiyim onu bilmiyorum iste
neyse ama once dedigi gibi kitabi alip okumak lazim dur bakalim bi tanede ben alacagim galiba.

nasılsınız kızlaaar....sabahtan çıktım evden kızları gezdirdim..sonrada onları eve yollayıp yeğenim tekti onun yanına gitiim evini biraz topladım yemek yaptım ancak geldiiim............

supermis demek 49 mus ha zaten bende 47 yi soyle istiyorum 47 oldugum zaman birakirsam diyeti iki kilo oynama olsun diye 49 zaten benim ideal kilo diyeti biraktigimda alacagim kesin ben o iki kiloyu o yuzden vermek istiyorum
Bitanem kitapta Dukan şöyle diyor.Bayanlar her zaman olmaları gereken kilodan daha aşağısını hedeflerler.Kilo almak için birkaç kredileri olsun diye.Bu düşünce ise Onları her zaman batışa götürür.O yüzden ben onlardan gerçekçi hedefler istiyorum diyor.Bir de canım Dukanla ilgili yüzlerce yazı okudum,Dukan bayanda kemikli zayıflığı çekici bulmuyor,balık seviyor hınzır

yaaa ben de ara da yürümüştüm ama liste tutmadım ..bu hafta dikkat ediceem............
Evetttt Saferan'ım,haftaya listeyi salla ciğerimmmmmm

kiz bende yaptimda atmayi unutmusum :18:hemde pilatese baslamisim ben bayagi inceltiyor forma sokuyormus deniyorum bakalimne olacak sonuc:26:

nasılsınız kızlaaar....sabahtan çıktım evden kızları gezdirdim..sonrada onları eve yollayıp yeğenim tekti onun yanına gitiim evini biraz topladım yemek yaptım ancak geldiiim............

hoş geldin sefalar getirdinnn...hafta sonu herkeşler sokağa attı kendini galiba...

nev ben anladım ki bu karbon hidrat diyetini dukandan kopyalamışlar....ama onda sebzede puan değeri olduğundan çok az yeniyordu......bana da bi yapsana testi merak ettim...........

evet kesin ucarim sagolsun nevcim benim icin zahmet edip yaptiama ben oyle sadece proteinle dayanabilirmiyim onu bilmiyorum iste
neyse ama once dedigi gibi kitabi alip okumak lazim dur bakalim bi tanede ben alacagim galiba.
Diyetimin ilk günüydü Ganfed'im ama;o sınırsız içebildiğim light gazozlar,sütlü nescafeler,dondurmalar bana yaptığım diyetin zorluğunu hiç belli etmedi,bomba gibiyim...

ben onun ton balığı olmak istiyorummmm parcala beniiiiii Dukannnn

nev ben anladım ki bu karbon hidrat diyetini dukandan kopyalamışlar....ama onda sebzede puan değeri olduğundan çok az yeniyordu......bana da bi yapsana testi merak ettim...........

Canım boyunu,hedef kilonu,şu anki kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu yaz da yapıyım canım.

kizlar ya gene dokturmussunuz oku oku bitiremedim bak kac oldu hala burdayim neyse sonunda bitti bende bittim tabi artik cikip dinleneyim yarin gorusuruz fistiklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…