Bende istiyorum bu tablodan mumukun mu nevim..Bu kadar kisa surede ucarsin sen ganfed vallaaa
Bitanem kitapta Dukan şöyle diyor.Bayanlar her zaman olmaları gereken kilodan daha aşağısını hedeflerler.Kilo almak için birkaç kredileri olsun diye.Bu düşünce ise Onları her zaman batışa götürür.O yüzden ben onlardan gerçekçi hedefler istiyorum diyor.Bir de canım Dukanla ilgili yüzlerce yazı okudum,Dukan bayanda kemikli zayıflığı çekici bulmuyor,balık seviyor hınzırsupermis demek 49 mus ha zaten bende 47 yi soyle istiyorum 47 oldugum zaman birakirsam diyeti iki kilo oynama olsun diye 49 zaten benim ideal kilo diyeti biraktigimda alacagim kesin ben o iki kiloyu o yuzden vermek istiyorum
Evetttt Saferan'ım,haftaya listeyi salla ciğerimmmmmmyaaa ben de ara da yürümüştüm ama liste tutmadım ..bu hafta dikkat ediceem............
15-22 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
SAFERAN=--------
GANFED=----------
JULİA=---------
NEV81=300DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=-----------
RANA ABLE=-310 dakika
HULYAEYUP=
Bu hafta hergün istikrarlı bir şekilde sporunu yapan Rana’mızı yürekten kutluyorum.Bu hafta 2 kişi mi spor yaptı ammmmaaaaaaaaaa,hadi takımım yaaaaaa,sporsuz olmazzzzz olsa da estetik olmazzzzzz
nasılsınız kızlaaar....sabahtan çıktım evden kızları gezdirdim..sonrada onları eve yollayıp yeğenim tekti onun yanına gitiim evini biraz topladım yemek yaptım ancak geldiiim............
neresinde oturuyor de bakiim ben iyi bilirim oralarıuı..merkezde mi......
hoş geldin sefalar getirdinnn...hafta sonu herkeşler sokağa attı kendini galiba...
Diyetimin ilk günüydü Ganfed'im ama;o sınırsız içebildiğim light gazozlar,sütlü nescafeler,dondurmalar bana yaptığım diyetin zorluğunu hiç belli etmedi,bomba gibiyim...evet kesin ucarim sagolsun nevcim benim icin zahmet edip yaptiama ben oyle sadece proteinle dayanabilirmiyim onu bilmiyorum iste
neyse ama once dedigi gibi kitabi alip okumak lazim dur bakalim bi tanede ben alacagim galiba.
ben onun ton balığı olmak istiyorummmm parcala beniiiiii DukannnnBitanem kitapta Dukan şöyle diyor.Bayanlar her zaman olmaları gereken kilodan daha aşağısını hedeflerler.Kilo almak için birkaç kredileri olsun diye.Bu düşünce ise Onları her zaman batışa götürür.O yüzden ben onlardan gerçekçi hedefler istiyorum diyor.Bir de canım Dukanla ilgili yüzlerce yazı okudum,Dukan bayanda kemikli zayıflığı çekici bulmuyor,balık seviyor hınzır
[/B]
safişim merkezde de kalıorum ilçede de 2 yerde de evimiz var
ben onun ton balığı olmak istiyorummmm parcala beniiiiii Dukannnn
ordu yu diyorum kıız....
nev ben anladım ki bu karbon hidrat diyetini dukandan kopyalamışlar....ama onda sebzede puan değeri olduğundan çok az yeniyordu......bana da bi yapsana testi merak ettim...........
İyi geceler balımmmmben kaçıyorum yarın temizlik yapıcam gidim yatımmm öpüyorum hepinizi iyi geceler şekerlerrrr
Canım boyunu,hedef kilonu,şu anki kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu yaz da yapıyım canım.
ben kaçıyorum yarın temizlik yapıcam gidim yatımmm öpüyorum hepinizi iyi geceler şekerlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?