Görüşürüz Ganfed'immmmkizlar ya gene dokturmussunuz oku oku bitiremedim bak kac oldu hala burdayim neyse sonunda bitti bende bittim tabi artik cikip dinleneyim yarin gorusuruz fistiklar
Canım dukan test sonucun.
Eki Görüntüle 229344
Meyve,yağ ve karbonhidratlar koruma dönemine kadar kesinlikle yasak.Sebze koruma döneminde ve gün aşırı sınırsız.Patates hariç.
şimdi bu atak dediğin sadece proteinli kısım..sonra ki sebzeli kısım ...hiç meyve yok mu..sebze sınırsız mı..
Canım dukan test sonucun.
Eki Görüntüle 229344
İlk 6 gün protein canım.Saf protein.353 gün dediği hedef kilona kadar giden seyir evresi.Bu evrede 1 gün tek başına saf protein,1 gün saf protein ve sebze.
ben yine anlamadım...ilk 6 gün protein yicem...353 gün dediği ne ve o zaman ne yicem...
Saferan'ım Ramazanı sağlıkla atlat.Bende istikrarlı kilo gidişi olursa sen de başlarsın canım.Ben de bir türlü ikna olamıyordum,Dukan topiğinde biriyle tanıştım.Yalnızca Dukan diyeti ile 4 ayda 102'den 78'e düşmüş.Onunla konuşunca ikna oldum ve kitabı sipariş ettim.Bi bakalım sağlığımı etkilemezse inşallah,istikrarlı kilo gidişi sağlarsa sen de başlarsın eylülde canım.tamam anladım ben de senin yazdıklarını okuyordum.....yapsam mı kararsızım....sebzeyla olunca kolay olabilir...ramazandaı atlatiim en iyisi..sizin durumunuza bakiim..sonra ben de başlarım inş..eylül de daha düzene girerim...
Canım testini yaptım.Dukan'a göre;hedef kilo 63.Buna göre uygulaman gereken atak evresi süresi 6 gün,seyir dönemi 125 gün ve güçlendirme-koruma dönemi 179 günmüş.Yani ortalama 4.5 ay içinde 63 kiloya düşüyor ve bunu 6 ay korursan hayat boyu kilo almıyormuşsun.
Eki Görüntüle 229319 Bu da çizelgen canım,tıklayınca yeteri kadar büyüyor.
Meyvesiz bir hayat değil İpeğim,meyvesiz yalnızca 2 ay.Ben kalori sayımı diyeti ile 105 kilodan 92'ye düştüm ve çok severek yaptım.Ama bir noktadan sonra kalori sayımı diyetinde kilo veriş yavaşlıyor ve motive düşüyor.O ana kadar git bence,daha sonra istersen Dukan'a başlayarak vücudunu şaşırtırsın canım.Ben de az önce splenda isimli doğal şeker kökenli tatlandırıcıyı sipariş ettim.Diyetisyen Taylan Kümeli önermiş,aspartam ve sakarin içermiyor.Evet cok guzel 63 kilo oldugumu hayal etmek
Nev bende bu dukani arastirayim biraz.yapacak olursam zaten ramazan sonunda baslarim.O zamana kadar da sendeki degisimi gozleriz.Dukanini bizimle paylasirsin.Kalori sayimiyla diyet yapiyorum simdi.Insallah o zamana kadar 4-5 kilo daha gitis olur.O zaman dukanin bana verdigi surede kisalir herhalde.Meyvesiz bir hayat gercekten dusunduruyor beni:18: :18:
Meyvesiz bir hayat değil İpeğim,meyvesiz yalnızca 2 ay.Ben kalori sayımı diyeti ile 105 kilodan 92'ye düştüm ve çok severek yaptım.Ama bir noktadan sonra kalori sayımı diyetinde kilo veriş yavaşlıyor ve motive düşüyor.O ana kadar git bence,daha sonra istersen Dukan'a başlayarak vücudunu şaşırtırsın canım.Ben de az önce splenda isimli doğal şeker kökenli tatlandırıcıyı sipariş ettim.Diyetisyen Taylan Kümeli önermiş,aspartam ve sakarin içermiyor.
Canım ben çay ve kahveyi şekersiz tüketemiyorum.5-6 tablet kullanıyorum en fazla.Haklisin galiba oyle yapacagim.tatlandiriciyi sen ne icin kullaniyorsun.
Canım ben çay ve kahveyi şekersiz tüketemiyorum.5-6 tablet kullanıyorum en fazla.
Canım splenda aspartam ve sakarin içermiyor,bu yüzden çok daha doğal ve güvenilirmiş.Yavaş yavaş onu da bırakırım.hmmm anladim.Ben bu tur urunlerin saglikli olduguna pek inanmiyorum.Tercih senin tabiki.Ben sekeri birakali neredeyse 5 yil oldu.Ilk zamanlar tatlandirici kullanmaya basladim.1 tanesini 1 sn cayda bekletiyordum bal gibi oluyordu.Sonra vazgectim.tabi cevrede gorenlerde tatlanriciyla alakali anilarini bol bol anlatip aman kullanma sakin ha deyip durdular.?Neyse ki atlattim o gunleri
Diyetimin ilk günüydü Ganfed'im ama;o sınırsız içebildiğim light gazozlar,sütlü nescafeler,dondurmalar bana yaptığım diyetin zorluğunu hiç belli etmedi,bomba gibiyim...
günayyyydınnnnn
Hayırlı pazarlar olsun bitanelerimmmm
Hazır alıyorum canım cartedorr'un 0 şeker ve light sütle yapılmış.canim light dondurmayi nasil yapiyosun
Sana da hayırlı pazarlar bitanemgünayyyydınnnnn
Hayırlı pazarlar olsun bitanelerimmmm
Dikkat edeceğine eminim canım.Tsk ederim canim.Bugun benim icin biraz yogun olacak galiba.Ablalarim yoldalar bizi almaya geliyorlar.Kvalidem onlar icin ozel menu yapti.Simdi anlatip istahinizi kabartmayayim.Burdan ciktiktan sonra ablamin mustakbel sozlusunun yanina gidecegiz.Esimle birlikte tanismak icin.O programda yemekli.Aksamda diger ablamlarla beraber parkta mangal yapilmasi planlaniyor.yalniz bu bunye bunlari nasil kaldirir bilemiyorum.3 program 3ude yemekli.Artik herseyden ucundan azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?