Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi bu atak dediğin sadece proteinli kısım..sonra ki sebzeli kısım ...hiç meyve yok mu..sebze sınırsız mı..
Meyve,yağ ve karbonhidratlar koruma dönemine kadar kesinlikle yasak.Sebze koruma döneminde ve gün aşırı sınırsız.Patates hariç.

ben yine anlamadım...ilk 6 gün protein yicem...353 gün dediği ne ve o zaman ne yicem...
İlk 6 gün protein canım.Saf protein.353 gün dediği hedef kilona kadar giden seyir evresi.Bu evrede 1 gün tek başına saf protein,1 gün saf protein ve sebze.

tamam anladım ben de senin yazdıklarını okuyordum.....yapsam mı kararsızım....sebzeyla olunca kolay olabilir...ramazandaı atlatiim en iyisi..sizin durumunuza bakiim..sonra ben de başlarım inş..eylül de daha düzene girerim...

Saferan'ım Ramazanı sağlıkla atlat.Bende istikrarlı kilo gidişi olursa sen de başlarsın canım.Ben de bir türlü ikna olamıyordum,Dukan topiğinde biriyle tanıştım.Yalnızca Dukan diyeti ile 4 ayda 102'den 78'e düşmüş.Onunla konuşunca ikna oldum ve kitabı sipariş ettim.Bi bakalım sağlığımı etkilemezse inşallah,istikrarlı kilo gidişi sağlarsa sen de başlarsın eylülde canım.

Oku oku anca geldim.Masallah yine ucmussunuz.Su uctugunuz vakitleri bir turlu denk getiremiyorum kahretsin
Ayse alinti yapamadim ama yazdiklarina gul gul oldum
YAzdiklarinizi okumaktan nevimin bana yaptigi cizelgeyi bile inceleyemedim yaaaaa

Evet cok guzel 63 kilo oldugumu hayal etmek
Nev bende bu dukani arastirayim biraz.yapacak olursam zaten ramazan sonunda baslarim.O zamana kadar da sendeki degisimi gozleriz.Dukanini bizimle paylasirsin.Kalori sayimiyla diyet yapiyorum simdi.Insallah o zamana kadar 4-5 kilo daha gitis olur.O zaman dukanin bana verdigi surede kisalir herhalde.Meyvesiz bir hayat gercekten dusunduruyor beni:18: :18:

Meyvesiz bir hayat değil İpeğim,meyvesiz yalnızca 2 ay.Ben kalori sayımı diyeti ile 105 kilodan 92'ye düştüm ve çok severek yaptım.Ama bir noktadan sonra kalori sayımı diyetinde kilo veriş yavaşlıyor ve motive düşüyor.O ana kadar git bence,daha sonra istersen Dukan'a başlayarak vücudunu şaşırtırsın canım.Ben de az önce splenda isimli doğal şeker kökenli tatlandırıcıyı sipariş ettim.Diyetisyen Taylan Kümeli önermiş,aspartam ve sakarin içermiyor.

Haklisin galiba oyle yapacagim.tatlandiriciyi sen ne icin kullaniyorsun.

Canım ben çay ve kahveyi şekersiz tüketemiyorum.5-6 tablet kullanıyorum en fazla.

hmmm anladim.Ben bu tur urunlerin saglikli olduguna pek inanmiyorum.Tercih senin tabiki.Ben sekeri birakali neredeyse 5 yil oldu.Ilk zamanlar tatlandirici kullanmaya basladim.1 tanesini 1 sn cayda bekletiyordum bal gibi oluyordu.Sonra vazgectim.tabi cevrede gorenlerde tatlanriciyla alakali anilarini bol bol anlatip aman kullanma sakin ha deyip durdular.?Neyse ki atlattim o gunleri

Canım splenda aspartam ve sakarin içermiyor,bu yüzden çok daha doğal ve güvenilirmiş.Yavaş yavaş onu da bırakırım.

günayyyydınnnnn
Hayırlı pazarlar olsun bitanelerimmmm

Tsk ederim canim.Bugun benim icin biraz yogun olacak galiba.Ablalarim yoldalar bizi almaya geliyorlar.Kvalidem onlar icin ozel menu yapti.Simdi anlatip istahinizi kabartmayayim.Burdan ciktiktan sonra ablamin mustakbel sozlusunun yanina gidecegiz.Esimle birlikte tanismak icin.O programda yemekli.Aksamda diger ablamlarla beraber parkta mangal yapilmasi planlaniyor.yalniz bu bunye bunlari nasil kaldirir bilemiyorum.3 program 3ude yemekli.Artik herseyden ucundan azcik

canim light dondurmayi nasil yapiyosun
Hazır alıyorum canım cartedorr'un 0 şeker ve light sütle yapılmış.
günayyyydınnnnn
Hayırlı pazarlar olsun bitanelerimmmm
Sana da hayırlı pazarlar bitanem

Dikkat edeceğine eminim canım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr,tartıda oynama başladııııııııııııııııııııııı Eki Görüntüle 229420 Ama cumaya kadar tüyo vermem,tek söyleyebileceğim,ellerinizi doldurmayın boş kalsın,kupa kaldıracaksınızzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…