Hazır alıyorum canım cartedorr'un 0 şeker ve light sütle yapılmış.
Sana da hayırlı pazarlar bitanem
Dikkat edeceğine eminim canım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr,tartıda oynama başladııııııııııııııııııııııı Eki Görüntüle 229420 Ama cumaya kadar tüyo vermem,tek söyleyebileceğim,ellerinizi doldurmayın boş kalsın,kupa kaldıracaksınızzzzzzzzzzzzzzzz
Aynen öyle Juliiii,ilk mezunumuzu 2 hafta üstüste alacağımız duble kupayla uğurluycazzzznevim desene beni şanlı şöhretli uğurlayacaksınız
Aynen öyle Juliiii,ilk mezunumuzu 2 hafta üstüste alacağımız duble kupayla uğurluycazzzz
Her zaman başımızın üstünde yerin var canımbiz süper bir takımız mezun olsam bile hep gelcem buraya özlerim ki ben sizi
Kızlarrrrrrrrrrrrrr,tartıda oynama başladııııııııııııııııııııııı Eki Görüntüle 229420 Ama cumaya kadar tüyo vermem,tek söyleyebileceğim,ellerinizi doldurmayın boş kalsın,kupa kaldıracaksınızzzzzzzzzzzzzzzz
Ganfed'immmm,zorlanıyorum zorlanmıyor değilim amaaaaa,emeksiz yemek olmuyorrr.Rabbim bu çektiklerimizi unutturmasın ki inşallah,bir daha o kilolara çıkmayalım ciğerim.harikasin canim benden once mezuniyet yapacaksin galiba:18:
kizlar nasilsiniz...ben malesef cok kotuyum...moral sifir..dun yola ciktik 300km gittik..benzinlikte duracaktik..parka girelim derken birden araba geri vitese girmedi...sonra sigorta sirketini felan aradik...ama hicbir yardimlari dokunmadi pazartesiyi bekleyin dediler..bizde halamin oglunu aradik ve hollandaya geri geldik...simdi ne olacak bilmiyoruz...tatil...arabanin durumu herkes buyuk masraf cikar vites bozulduysa arabanin degeri kalmaz diyor...yani kafam durdu kizlar...dualariniz eksik etmeyin olurmu...yarin iyi haberler alalim insallah
hay Allah canim ya ama sakin üzülme herseyde vardir bi hayir bilemezsinki ,kimbilir Rabbim sizi kazadan korudu,iyisini düsün canim..sigorta sirketinizde ne bicim bi sirketmis,adac niz yokmuydu?
Canımsın ya,şimdi biliyorum haklı olarak çok üzgünsün ama inan ki Gülüm,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Belki de merhametli Rabbim,200 m ilerideki bir kazadan sizi korumuş ve geri döndürmüştü.Biz görüneni biliyoruz,ama görünmeyen alemde herşey kusursuz planlanıyor.İnşallah en az maddiyatla atlatırsınız.Sen tevekkülü elden bırakma canımın içi.kizlar nasilsiniz...ben malesef cok kotuyum...moral sifir..dun yola ciktik 300km gittik..benzinlikte duracaktik..parka girelim derken birden araba geri vitese girmedi...sonra sigorta sirketini felan aradik...ama hicbir yardimlari dokunmadi pazartesiyi bekleyin dediler..bizde halamin oglunu aradik ve hollandaya geri geldik...simdi ne olacak bilmiyoruz...tatil...arabanin durumu herkes buyuk masraf cikar vites bozulduysa arabanin degeri kalmaz diyor...yani kafam durdu kizlar...dualariniz eksik etmeyin olurmu...yarin iyi haberler alalim insallah canim bizimki hollandanin sigortasi, ANWB adi..onlari aradik onlarda ADAC'tan birini gonderdiler..bakti anlayamadi..suratsizin tekiydi..arkadasini aradi onla konusarak yapti sonra dedi bizlik birsey yok..cekici gelecek...yarim saat sonra cekici geldi..ona sorduk ne olacak dedi sigorta sirketinizi arayin..ilk adam dememistyi ben hemen sigortayi aradim...cok kalabalik 2 saate anca doneriz..saatlerce bekledik ama kimse aramadi sonradan yine aradik ve bizi gereken bolume bagladilar...birsey yapamayacaklarini mecburen pazartesiyi beklememiz gerektigini..mersedes garajinin verecegi rapora ne yapabilecegimize karar veririz dedi..dunyamiz yikildi..birde ucuz bir sigorta degil dunnyanin parasini veriyoruzz
Canımsın ya,şimdi biliyorum haklı olarak çok üzgünsün ama inan ki Gülüm,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Belki de merhametli Rabbim,200 m ilerideki bir kazadan sizi korumuş ve geri döndürmüştü.Biz görüneni biliyoruz,ama görünmeyen alemde herşey kusursuz planlanıyor.İnşallah en az maddiyatla atlatırsınız.Sen tevekkülü elden bırakma canımın içi.
Canım kolay değil,hiç kolay değil farkındayım ama duaya sarılıcaz Gülüm.İçimden bir his hayırlı haber alacaksınız vitesten diyor.Bir keresinde benim de başıma gelmişti aynı şey,geri vites atmıyordu hiçbir şekilde sanki arada balyoz var gibiydi,viteste takılma varmış,hemen düzeldi en fazla 50 lira vermişimdir.İnşallah sizinki de öyle birşeydir Gülüm.oyle canim..uzulmemek elden degil..herkes saglik olsun kimbilir neden kurtulduk diyoruz ama insanoglu iste yinede teselli olmuyor birde babam kendini cok birakti..onu gorunce dahada bunaldim..ne olacak bilmiyorum..yarinki alacagimiz haberi bekliyecegiz..insallah rabbim ordan iyi bir sonuc verir..bazi kisiler diyor vites gittiyse arabanin hic degeri kalmaz cop fiyatina gider diyorlar..ne olacak bilmiyorum..biz burda araba orda getirebileceklermi..yoksa bizmi tekrar gidip alacagiz hicc bilmiyorum canim..beynim durdu resmen
Canım kolay değil,hiç kolay değil farkındayım ama duaya sarılıcaz Gülüm.İçimden bir his hayırlı haber alacaksınız vitesten diyor.Bir keresinde benim de başıma gelmişti aynı şey,geri vites atmıyordu hiçbir şekilde sanki arada balyoz var gibiydi,viteste takılma varmış,hemen düzeldi en fazla 50 lira vermişimdir.İnşallah sizinki de öyle birşeydir Gülüm.
Bize de haber ver Gülümamin canimmmm..insallah oyle olu..yarini bekleyecegiz artik
canim bizimki hollandanin sigortasi, ANWB adi..onlari aradik onlarda ADAC'tan birini gonderdiler..bakti anlayamadi..suratsizin tekiydi..arkadasini aradi onla konusarak yapti sonra dedi bizlik birsey yok..cekici gelecek...yarim saat sonra cekici geldi..ona sorduk ne olacak dedi sigorta sirketinizi arayin..ilk adam dememistyi ben hemen sigortayi aradim...cok kalabalik 2 saate anca doneriz..saatlerce bekledik ama kimse aramadi sonradan yine aradik ve bizi gereken bolume bagladilar...birsey yapamayacaklarini mecburen pazartesiyi beklememiz gerektigini..mersedes garajinin verecegi rapora ne yapabilecegimize karar veririz dedi..dunyamiz yikildi..birde ucuz bir sigorta degil dunnyanin parasini veriyoruzz
rezalet yaa dünyanın parasını ver çaektiğine bak...sigorta işlemlerini yaparkende 7/24 der bu ........ler...hayırlısı olsun canım vardır bununda bir hikmeti...
kızlar bende ipek gibi akşam mangala gidiyorum gitmeden önce hazırlık ve önlemlerimi alıyorum tabisi elmamı limonumu tarçınım karabiberimi kaynattım soğumaya biraktım...1 saat bisikletimide cevirdim...temizliğimi de bitirdim amaaa ölüyorum çok yoruldumm...
Ganfed'immmm,zorlanıyorum zorlanmıyor değilim amaaaaa,emeksiz yemek olmuyorrr.Rabbim bu çektiklerimizi unutturmasın ki inşallah,bir daha o kilolara çıkmayalım ciğerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?