kizlar nasilsiniz...ben malesef cok kotuyum...moral sifir..dun yola ciktik 300km gittik..benzinlikte duracaktik..parka girelim derken birden araba geri vitese girmedi...sonra sigorta sirketini felan aradik...ama hicbir yardimlari dokunmadi pazartesiyi bekleyin dediler..bizde halamin oglunu aradik ve hollandaya geri geldik...simdi ne olacak bilmiyoruz...tatil...arabanin durumu herkes buyuk masraf cikar vites bozulduysa arabanin degeri kalmaz diyor...yani kafam durdu kizlar...dualariniz eksik etmeyin olurmu...yarin iyi haberler alalim insallah
Bize de haber ver Gülüm
gülüm Rabbim hakkinizda en hayirlisi neyse onu versin ins..Allah yardimciniz olsun
Harikasın canım,zaten ızfaralar diyette serbest.Elma çayını da içtin mi,ohhhhhhhhhh.Akşam gelince gir tamam mıııııııııııııııırezalet yaa dünyanın parasını ver çaektiğine bak...sigorta işlemlerini yaparkende 7/24 der bu ........ler...hayırlısı olsun canım vardır bununda bir hikmeti...
kızlar bende ipek gibi akşam mangala gidiyorum gitmeden önce hazırlık ve önlemlerimi alıyorum tabisi elmamı limonumu tarçınım karabiberimi kaynattım soğumaya biraktım...1 saat bisikletimide cevirdim...temizliğimi de bitirdim amaaa ölüyorum çok yoruldumm...
İnşallah Ganfed'im.Tartıda gördüklerimize değer emeğimiz demi bitanemdedikleinde yerden goye kadar haklisin tatlim bilmez olurmuyum bakbir kac kilo gitsin diye aylardir ugrasiyom alirken fark etmiyoruz ama atarken canimiz cikiyor o kilolariama insallah hep beraber basaracagiz guzelim.kolay olan hic bir seyin kiymeti olmaz zaten .
Eki Görüntüle 229560 Pabyaaaaaaaaaa,Hülyaaaaaaaaaa,Ranaaaaaaaaa aaaaaaaaaa gelin aammmmaaaaaaaaaaaaa,bugün hiç görmedim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 229561
Oyyyyyybeni çağıran yok
Oyyyyyy,bugün birtek Onlar uğramadı takıma da o yüzden çağırdım Julia'cım
Ohhhhh,şıkır şıkır giyin gitbnm de hazırlanmam gerek ama üşeniorum yaaa saat 8 de çok sevdiğim bir ablamın çocuklarının sünneti var ve mutlaka gitmem gerek nevcim
Ohhhhh,şıkır şıkır giyin git
kizlar nasilsiniz...ben malesef cok kotuyum...moral sifir..dun yola ciktik 300km gittik..benzinlikte duracaktik..parka girelim derken birden araba geri vitese girmedi...sonra sigorta sirketini felan aradik...ama hicbir yardimlari dokunmadi pazartesiyi bekleyin dediler..bizde halamin oglunu aradik ve hollandaya geri geldik...simdi ne olacak bilmiyoruz...tatil...arabanin durumu herkes buyuk masraf cikar vites bozulduysa arabanin degeri kalmaz diyor...yani kafam durdu kizlar...dualariniz eksik etmeyin olurmu...yarin iyi haberler alalim insallah
Harikasın canım,zaten ızfaralar diyette serbest.Elma çayını da içtin mi,ohhhhhhhhhh.Akşam gelince gir tamam mıııııııııııııııı
İnşallah Ganfed'im.Tartıda gördüklerimize değer emeğimiz demi bitanem
Sizlerle başarını yolu dümdüz gözüküyor canım benim,sizlerle başaracağıma eminim ciğerimmmdeyecek tatlim hic kuskun olmasin basaracagiz sona yaklastigim icin bende gram gram gitsede birakmak yok azm ettim basaracagim basaracagizhep beraber
Hoşgeldin canımmmm.selam millet
ancak geldim
sabahtan temizlik yaptim
aksama misafirim var yemekleri hazirladim
kizcemi uyuttum hoopp hemen bakim dedim bizim kizlar ne yapmis diye
eritme mabında ben çok faydasını gördüm canım gusel odem attırdığına inanıyorumanşacım ben bu karışımı içemedim cnm yaa acı geldi bi de ben sıcak içtim nerde hata yaptım acaba dersin :26:
Harikasın canım,zaten ızfaralar diyette serbest.Elma çayını da içtin mi,ohhhhhhhhhh.Akşam gelince gir tamam mıııııııııııııııı
İnşallah Ganfed'im.Tartıda gördüklerimize değer emeğimiz demi bitanem
Julia top karabiber kullanırsan acı olmaz.İyi geceler Ayşemmmmmmmmmmmmeritme mabında ben çok faydasını gördüm canım gusel odem attırdığına inanıyorum
geldim ama kisme yok kiii geç kaldım galiba birazz..11 di geldim duş falan koştım hemen kızlar napmış diye....çok yediimm yaaa...elma çayımı içim yatıcam öpüldünüz tatlı rüyalar yarın akşam görüşürzz...
Julia top karabiber kullanırsan acı olmaz.İyi geceler Ayşemmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?