Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dualarimiz sizinle canim hic uzulmeyin olmayan her iste bir hayir vardir belki daha buyuk bir beledan korudu rabbim siz yasadiklariniza gore degilde allaha gore bir hayir vardir deyin o yuzden isyan etmeyin kesinlikle bakarsin hic bir seyi cikmaz arabanin yola cikar sagsalim gidip gelirsiniz belkide dun ciksaydiniz kuyrukta saatlerce bekleyecektiniz bazartesi transit gecersioniz butun sinirlari allah kolaylik versin yolunuz acik olsun. arabada sigortaliymis o yuzden size masraf cikmaz sigortalar karsiliyor zaten. hem siz kaza yapmamissiniz araba ariza vermis sigorta sirmasi kliviramaz yani.

Harikasın canım,zaten ızfaralar diyette serbest.Elma çayını da içtin mi,ohhhhhhhhhh.Akşam gelince gir tamam mıııııııııııııııı
İnşallah Ganfed'im.Tartıda gördüklerimize değer emeğimiz demi bitanem

Oyyyyyy,bugün birtek Onlar uğramadı takıma da o yüzden çağırdım Julia'cım

bnm de hazırlanmam gerek ama üşeniorum yaaa saat 8 de çok sevdiğim bir ablamın çocuklarının sünneti var ve mutlaka gitmem gerek nevcim

herr işte bi hayır vardır gülüm..tam hazırlanmışken zor olmuştur canım yaa...iznin işliyormu peki..vakit kaybediceksiniz biraz ama allahın kötü işi olmaz inş..işler yoluna girer.....

deyecek tatlim hic kuskun olmasin basaracagiz sona yaklastigim icin bende gram gram gitsede birakmak yok azm ettim basaracagim basaracagizhep beraber

selam millet
ancak geldim
sabahtan temizlik yaptim
aksama misafirim var yemekleri hazirladim
kizcemi uyuttum hoopp hemen bakim dedim bizim kizlar ne yapmis diye

deyecek tatlim hic kuskun olmasin basaracagiz sona yaklastigim icin bende gram gram gitsede birakmak yok azm ettim basaracagim basaracagizhep beraber
Sizlerle başarını yolu dümdüz gözüküyor canım benim,sizlerle başaracağıma eminim ciğerimmm
selam millet
ancak geldim
sabahtan temizlik yaptim
aksama misafirim var yemekleri hazirladim
kizcemi uyuttum hoopp hemen bakim dedim bizim kizlar ne yapmis diye
Hoşgeldin canımmmm.

kirmizigul hakkinizda hayirlisi olsun canim
uzucu bir olay ama herkezinde dedigi gibi vardir bunun bir hikmeti
insallah hersey yoluna girer kazasiz belasiz gidersiniz tatilinize..

nevcim tartida haretlenme var demek
ah canim cok sevindim adina
kendi adima hala adetimi bekliyorum siskinlik var ve bir gram oynamiyor malesef..

ansaa ve juli sizlerede iyi eglenceler diliyorum

ganfedcim platese devam mi.. etkisini goruyormusun canim

ve diger kizlar insallah iyi bir hafta sonu gecirmissinizdir
ben hemen cikmaliyim misafirler gelmek uzere
herkesi opuyorum canlar..

anşacım ben bu karışımı içemedim cnm yaa acı geldi bi de ben sıcak içtim nerde hata yaptım acaba dersin :26:
eritme mabında ben çok faydasını gördüm canım gusel odem attırdığına inanıyorum

geldim ama kisme yok kiii geç kaldım galiba birazz..11 di geldim duş falan koştım hemen kızlar napmış diye....çok yediimm yaaa...elma çayımı içim yatıcam öpüldünüz tatlı rüyalar yarın akşam görüşürzz...

Julia top karabiber kullanırsan acı olmaz.İyi geceler Ayşemmmmmmmmmmmm

günaydıııın 7 . takımın fıstıklarıııııııııııııııııııııııııııııııı......... ............................

hop hooop...hadi bakalım neşemiz yerine gelsiiiiiiiiin...................

[video=youtube;VEVEWafF0js]http://www.youtube.com/watch?v=VEVEWafF0js&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…