eritme mabında ben çok faydasını gördüm canım gusel odem attırdığına inanıyorum
geldim ama kisme yok kiii geç kaldım galiba birazz..11 di geldim duş falan koştım hemen kızlar napmış diye....çok yediimm yaaa...elma çayımı içim yatıcam öpüldünüz tatlı rüyalar yarın akşam görüşürzz...
Günaydın canımmmm,bomba gibiiiiiigünaydın yoldaşlar nasılsınız bugun
Günaydın Saferan'ım,ohhhh ohhhh :124:günaydıııın 7 . takımın fıstıklarıııııııııııııııııııııııııııııııı......... ............................
hop hooop...hadi bakalım neşemiz yerine gelsiiiiiiiiin...................
Bugün sessiz ortalık,herkes temizlikte heralde.Nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaa,bu hafta topiği titreticez diyorum,kimse yokkkkkkkkkkkkk,cumaya kutlamalar için enerji mi topluyorsunuz napıyosunuz Eki Görüntüle 229897nerdesiniz kızlar...............biraz temizlik yaptım...şimdi molaaaaa...elma çayımı içiyoruum...........
canım benim sabah 2 saat açık kaldı baktım ne gelen var ne giden kapattım şimdi açtım halen sessiz.böle birbirimize nasıl destek vercez kızlar keşke biarz daha çok gelselerBugün sessiz ortalık,herkes temizlikte heralde.Nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaa,bu hafta topiği titreticez diyorum,kimse yokkkkkkkkkkkkk,cumaya kutlamalar için enerji mi topluyorsunuz napıyosunuz Eki Görüntüle 229897
Canım Rana yurtdışı saat durumlarından dolayı akşam girebiliyor,Anşaa mesaiden sonra akşam girebiliyor.Julia akşamları burda,Ganfed arada gelip gidiyor gün içinde ama bugün göremedim.Pabyamız sıkıntılarını atlatıp paylaşıma tekrar bomba gibi girecek birkaç güne kadar.Saferan bugün temizlikte,İpekten henüz haberim yok,Nev buralardacanım benim sabah 2 saat açık kaldı baktım ne gelen var ne giden kapattım şimdi açtım halen sessiz.böle birbirimize nasıl destek vercez kızlar keşke biarz daha çok gelseler
Canım Rana yurtdışı saat durumlarından dolayı akşam girebiliyor,Anşaa mesaiden sonra akşam girebiliyor.Julia akşamları burda,Ganfed arada gelip gidiyor gün içinde ama bugün göremedim.Pabyamız sıkıntılarını atlatıp paylaşıma tekrar bomba gibi girecek birkaç güne kadar.Saferan bugün temizlikte,İpekten henüz haberim yok,Nev buralardaSen eylülde görsen burayı,30 sayfa paylaşım en sessiz olduğumuz gün belki,ben sana sınırsızca destek olurum azimli arkadaşım benim.Bu hafta var mı tartıda oynama?
En güzeli canım,perşembe sana ödem attırıcı bir çay da yaparsak fıstık gibi olurhaftasonu misafirim geldi elimden geldiği kadar dikkat ettim ama yinede arada kaçtı herhaldeki biraz göbek oldu sanki bende cumaya kadar tartılmama kararı aldım canım bakalım cuma ne olcek
Evet Esram,3'ü bitti kaldı 3'ü.Gerçekten zor bir diyetmiş ama tartıdaki farkı görünce sabahları insan bütün çektiğini unutuyor.Cumaya bomba gibi geliyorum ama söylememmmmmmmmm,sürpriznevcim nasıl gidiyor dukan? 3.günün sanırım
En güzeli canım,perşembe sana ödem attırıcı bir çay da yaparsak fıstık gibi olur
Evet Esram,3'ü bitti kaldı 3'ü.Gerçekten zor bir diyetmiş ama tartıdaki farkı görünce sabahları insan bütün çektiğini unutuyor.Cumaya bomba gibi geliyorum ama söylememmmmmmmmm,sürpriz Eki Görüntüle 229925 Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor diyet?
Esram,Rabbimiz öyle kusursuz ve merhametli ki her yiyeceği çeşit çeşit kokuda,renkte,bileşende yaratmış ve biz nankörlerin hizmetine sunmuş.Şimdi hani Dukan'da bu çeşitlilik azalıyor ya,denge hemen bozuluyor sanki.Mesela meyve yasak bana seyir dönemi bitene kadar yaklaşık 7 ay ve ben meyve için canımı veririm o derece.Tabi o özlem beni çok etkiledi.Ataktan sonra serbest olacak 3 gün sonra ama sebzesizlik de beni sarstı.Ben tam anlamıyla bir otoburumdursevindim canım iyi gittiğine,nasıl zorlukları oluyor nevcim,benim diyet iyi çok şükür bende cumayı bekliorum bakalım ne olacak bu hafta
eminim iyi gelecektir hayatımm yarına epey normale dönmüş olursunn...ben de çok çıktım bu sabah yaa.ayaklarım şiş davul gibi ..ben de senin çaydan yaptım bu gün içiim bakalım...sabahta mısır püskülü demledim içtim.....
En güzeli canım,perşembe sana ödem attırıcı bir çay da yaparsak fıstık gibi olur
Evet Esram,3'ü bitti kaldı 3'ü.Gerçekten zor bir diyetmiş ama tartıdaki farkı görünce sabahları insan bütün çektiğini unutuyor.Cumaya bomba gibi geliyorum ama söylememmmmmmmmm,sürpriz Eki Görüntüle 229925 Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor diyet?
Haftasonunun ertesi oluyo böyle balım her pazartesieminim iyi gelecektir hayatımm yarına epey normale dönmüş olursunn...
harbi bugün çok sessiz geçmiş topikk hayır mı şekerler....
Haftasonunun ertesi oluyo böyle balım her pazartesi
Yok bitanem,girmedi dünden beri.Belki de halloldu,yola bile çıktılar,ay hadi inşallah Eki Görüntüle 230001kırmızıdan haberin varmı nev...naptı ki halloldu mu acaba araba...
Anşaa'm,balım kaymağım,ben carrefoura light süt,light yoğurt,light içecekler,light dondurma ve light pöh almaya gidiyorum Eki Görüntüle 230022 Anladın sen onu,kızlarrrr akşam gelin yaaaa 9-10 gibi,etkileşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?