Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu saatte ne pikniği kız

bu saatte ne pikniği kız

börekler çörekler eşiliğinde akşam çayı pikniği heralde bolsobetle ne tatlı olur şimdi...

pöhler kovalasın seni emii...lıght pöh müüü....imkansız genelde kazma olur bu modeller...
Pöh,pööhhhhh,pööööööhhh;iftira

canlansın topiğimizzzzzzzcuma kutlamaları erken başlasınnn
EN BÜYÜK 7. TAKIMMMM
bu da beni kıskanan kocacuğummm içinnn:92::92::92:
ALLAH KADINLAR KLUBÜNÜ KURANLARDAN RAZI OLSUNNNN
Evet,iddia ediyorum cuma ilk 3 teyiz,var mı itiraz edennnnnnnnnnnnnn

selam kizlar
nasilsiniz?
diyetler ne durumda
benimki malesef sallantida
hafta sonu dikkat etmeye calistim ama basarili oldugum soylenemez
bugunde sabah iyiydi
birazdanda piknige gidecegiz
borekler corekler de var uzak durmaya calisacagim bakalim..
Aman dikkat et bitanem,daha bugün pazartesi.Ben haftasonu yapılan kaçamkları kaçamaktan saymıyorum.Ama hafta içi yapılanlar direk cumaya etki eder.

Kizlar ben geldim, sizleri merakta birakmim dedim.. Yarin onca ugras sonucu ucakla tr gidiyoruz ama babam haric.. Butun gun sigortadan tel bekledim ve onlar aramayinca ben aradim durdum ama hala bir sonuca varamadik.. Burdaki mercedes garajini aradim ve onlar almanyayla baglanti kurdu 1200 euroluk masraf cikti carsamba tamire baslayacaklar persembe bitermis araba.. Ama sigortanin hala bundan haberi yok.. Rezillik felaket.. Guya yedek araba vereceklerdi 30 gunlugune ama o arabayla anca istanbula gitme sansImiz varmis yani avrupa bolgesine kadar ama ankaraya felan yasak anlayacaginiz onca verdigimiz sigorta parasida bir halta yaramiyor.. Arabanin ne olacagini bilmediginiz icin babam kaliyor biz tr gidiyoruz (

Canımsın ya,neyse bununla geçmiş olsun diyelim Gülüm.Allah beterini vermesin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar bitanem.

Canımsın ya,neyse bununla geçmiş olsun diyelim Gülüm.Allah beterini vermesin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar bitanem.

Saol bitanem insallah en hayirlisi budur.. Allaha hamdi senalar olsun bukadarla atlatmis olduk... Ama cirpindim durdum enkotusude okadar para veriyorsun ama ihtiyacin oldugunda hicbir faydasi yok (

rezalet ki ne rezaletttt....allah bildiği gibi yapsın onları parayla rezillik diye buna derler heralde...sen moralini bozma tatlımm herşey olacağına gidiyoo...

bende senin cuma günü gerçekten güzel sonuçlar alacağını bilyorum,dediğin gibi rabbim sayısız nimetler vermiş çok şükür,bende otoburum etle aram yoktur ve meyveye bayılırım kışın elma yazın bütün meyveler benimde meyve hakkım bu hafta sadece 200 gr.meyve o da 6 kayısıya kadar oluyor diyetim bu hafta protein ağırlıklı bakalım ne olacak...

Çok zor olmakla beraber gerçekten çok sağlam kilo attırıyor protein,ama inanki Esram heralde bu Dukan diyetinde light süt ve light dondurma serbest olmasa ben devam ettiremezmişim.Birtek o ikisi moralimi düzeltiyor,ama 3 gün sonra seyir başlayınca kocaman bi kap cacık yemeyi hayal ediyorummmmmmm

devam canim devam ama bir gorsen her yerim dokuluyor karin kaslarim kalcalarim popokaslarim sizim sizim sizliyor kac zamandir lesli yapiyordum hamlamam diyordum ama demekki hic o kaslara dokunmamisim bile pilatesle her yerim sizliyor.ayrica karin kaslarini calistiran bir dvd varonuda yapiyorum 1 saaatlik sonrasinda yerden kalkacak halim kalmiyor.benim adam beni spatulayla kaziyor yerden

günaydın arkadaşlar neden kimse yooook

oy fistigim ya ben bu sarkiyo cok severim.seni cope atacagim posete yazik

gecmis olsun balim insallah hallolur babanda en kisa surede size katilir .insanin planlarinin altust olmasi ne kotu ya ne desek bos insan uzulmeden duramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…