- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
selam kizlar
nasilsiniz?
diyetler ne durumda
benimki malesef sallantida
hafta sonu dikkat etmeye calistim ama basarili oldugum soylenemez
bugunde sabah iyiydi
birazdanda piknige gidecegiz
borekler corekler de var uzak durmaya calisacagim bakalim..
selam kizlar
nasilsiniz?
Diyetler ne durumda
bugunde sabah iyiydi
bu saatte ne pikniği kız
Pöh,pööhhhhh,pööööööhhh;iftirapöhler kovalasın seni emii...lıght pöh müüü....imkansız genelde kazma olur bu modeller...
Evet,iddia ediyorum cuma ilk 3 teyiz,var mı itiraz edennnnnnnnnnnnnn
canlansın topiğimizzzzzzzcuma kutlamaları erken başlasınnn
EN BÜYÜK 7. TAKIMMMM
bu da beni kıskanan kocacuğummm içinnn:92::92::92:
ALLAH KADINLAR KLUBÜNÜ KURANLARDAN RAZI OLSUNNNN
Aman dikkat et bitanem,daha bugün pazartesi.Ben haftasonu yapılan kaçamkları kaçamaktan saymıyorum.Ama hafta içi yapılanlar direk cumaya etki eder.selam kizlar
nasilsiniz?
diyetler ne durumda
bugunde sabah iyiydi
Canımsın ya,neyse bununla geçmiş olsun diyelim Gülüm.Allah beterini vermesin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar bitanem.Kizlar ben geldim, sizleri merakta birakmim dedim.. Yarin onca ugras sonucu ucakla tr gidiyoruz ama babam haric.. Butun gun sigortadan tel bekledim ve onlar aramayinca ben aradim durdum ama hala bir sonuca varamadik.. Burdaki mercedes garajini aradim ve onlar almanyayla baglanti kurdu 1200 euroluk masraf cikti carsamba tamire baslayacaklar persembe bitermis araba.. Ama sigortanin hala bundan haberi yok.. Rezillik felaket.. Guya yedek araba vereceklerdi 30 gunlugune ama o arabayla anca istanbula gitme sansImiz varmis yani avrupa bolgesine kadar ama ankaraya felan yasak anlayacaginiz onca verdigimiz sigorta parasida bir halta yaramiyor.. Arabanin ne olacagini bilmediginiz icin babam kaliyor biz tr gidiyoruz(
Canımsın ya,neyse bununla geçmiş olsun diyelim Gülüm.Allah beterini vermesin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar bitanem.
kizlar ben geldim, sizleri merakta birakmim dedim.. Yarin onca ugras sonucu ucakla tr gidiyoruz ama babam haric.. Butun gun sigortadan tel bekledim ve onlar aramayinca ben aradim durdum ama hala bir sonuca varamadik.. Burdaki mercedes garajini aradim ve onlar almanyayla baglanti kurdu 1200 euroluk masraf cikti carsamba tamire baslayacaklar persembe bitermis araba.. Ama sigortanin hala bundan haberi yok.. Rezillik felaket.. Guya yedek araba vereceklerdi 30 gunlugune ama o arabayla anca istanbula gitme sansımiz varmis yani avrupa bolgesine kadar ama ankaraya felan yasak anlayacaginiz onca verdigimiz sigorta parasida bir halta yaramiyor.. Arabanin ne olacagini bilmediginiz icin babam kaliyor biz tr gidiyoruz(
En güzeli canım,perşembe sana ödem attırıcı bir çay da yaparsak fıstık gibi olur
Evet Esram,3'ü bitti kaldı 3'ü.Gerçekten zor bir diyetmiş ama tartıdaki farkı görünce sabahları insan bütün çektiğini unutuyor.Cumaya bomba gibi geliyorum ama söylememmmmmmmmm,sürpriz Eki Görüntüle 229925 Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor diyet?
Esram,Rabbimiz öyle kusursuz ve merhametli ki her yiyeceği çeşit çeşit kokuda,renkte,bileşende yaratmış ve biz nankörlerin hizmetine sunmuş.Şimdi hani Dukan'da bu çeşitlilik azalıyor ya,denge hemen bozuluyor sanki.Mesela meyve yasak bana seyir dönemi bitene kadar yaklaşık 7 ay ve ben meyve için canımı veririm o derece.Tabi o özlem beni çok etkiledi.Ataktan sonra serbest olacak 3 gün sonra ama sebzesizlik de beni sarstı.Ben tam anlamıyla bir otoburumdurAma Esram yarıladım elhamdülillah,3 günü de sağlıkla bitiririm inşallah.Dukan'ın kitabında bahsettiği her harfi yaşıyorsun.Halsizlik,baş ağrısı bende ilk gün olmadı ama 2. gün fazlaca oldu.Ben de o yüzden 3 gündür calsium sandoz kullanıyorum.Zorlayan meyve sebzesizlik ama,ataktan sonra daha daha rahatlarım diye tahmin ediyorum.Canım sen çok güzel olmuşsun yaaaaa,6-7 yaş almış senden verdiğin kilolar,gerçekten bayıldım(özellikle spor ayakkabına ),cuma da güzel bir sonuç alacağına eminim.
Çok zor olmakla beraber gerçekten çok sağlam kilo attırıyor protein,ama inanki Esram heralde bu Dukan diyetinde light süt ve light dondurma serbest olmasa ben devam ettiremezmişim.Birtek o ikisi moralimi düzeltiyor,ama 3 gün sonra seyir başlayınca kocaman bi kap cacık yemeyi hayal ediyorummmmmmmbende senin cuma günü gerçekten güzel sonuçlar alacağını bilyorum,dediğin gibi rabbim sayısız nimetler vermiş çok şükür,bende otoburum etle aram yoktur ve meyveye bayılırım kışın elma yazın bütün meyveler benimde meyve hakkım bu hafta sadece 200 gr.meyve o da 6 kayısıya kadar oluyor diyetim bu hafta protein ağırlıklı bakalım ne olacak...
Biz de seni çok özledikkkkkkkkkkkk,gündüzleri de gel Pabyacımmmmmmmcanlar sizleri çok özlemiştim,sohbete geldim ama kimse yok
devam canim devam ama bir gorsen her yerim dokuluyor karin kaslarim kalcalarim popokaslarim sizim sizim sizliyor kac zamandir lesli yapiyordum hamlamam diyordum ama demekki hic o kaslara dokunmamisim bile pilatesle her yerim sizliyor.ayrica karin kaslarini calistiran bir dvd varonuda yapiyorum 1 saaatlik sonrasinda yerden kalkacak halim kalmiyor.benim adam beni spatulayla kaziyor yerdenkirmizigul hakkinizda hayirlisi olsun canim
uzucu bir olay ama herkezinde dedigi gibi vardir bunun bir hikmeti
insallah hersey yoluna girer kazasiz belasiz gidersiniz tatilinize..
nevcim tartida haretlenme var demek
ah canim cok sevindim adina
kendi adima hala adetimi bekliyorum siskinlik var ve bir gram oynamiyor malesef..
ansaa ve juli sizlerede iyi eglenceler diliyorum
ganfedcim platese devam mi.. etkisini goruyormusun canim
ve diger kizlar insallah iyi bir hafta sonu gecirmissinizdir
ben hemen cikmaliyim misafirler gelmek uzere
herkesi opuyorum canlar..
devam canim devam ama bir gorsen her yerim dokuluyor karin kaslarim kalcalarim popokaslarim sizim sizim sizliyor kac zamandir lesli yapiyordum hamlamam diyordum ama demekki hic o kaslara dokunmamisim bile pilatesle her yerim sizliyor.ayrica karin kaslarini calistiran bir dvd varonuda yapiyorum 1 saaatlik sonrasinda yerden kalkacak halim kalmiyor.benim adam beni spatulayla kaziyor yerden
günaydıııın 7 . takımın fıstıklarıııııııııııııııııııııııııııııııı......... ............................
hop hooop...hadi bakalım neşemiz yerine gelsiiiiiiiiin...................
[video=youtube;VEVEWafF0js]http://www.youtube.com/watch?v=VEVEWafF0js&feature=related[/video]
Kizlar ben geldim, sizleri merakta birakmim dedim.. Yarin onca ugras sonucu ucakla tr gidiyoruz ama babam haric.. Butun gun sigortadan tel bekledim ve onlar aramayinca ben aradim durdum ama hala bir sonuca varamadik.. Burdaki mercedes garajini aradim ve onlar almanyayla baglanti kurdu 1200 euroluk masraf cikti carsamba tamire baslayacaklar persembe bitermis araba.. Ama sigortanin hala bundan haberi yok.. Rezillik felaket.. Guya yedek araba vereceklerdi 30 gunlugune ama o arabayla anca istanbula gitme sansImiz varmis yani avrupa bolgesine kadar ama ankaraya felan yasak anlayacaginiz onca verdigimiz sigorta parasida bir halta yaramiyor.. Arabanin ne olacagini bilmediginiz icin babam kaliyor biz tr gidiyoruz(
günaydın arkadaşlar neden kimse yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?