Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim sabah 2 saat açık kaldı baktım ne gelen var ne giden kapattım şimdi açtım halen sessiz.böle birbirimize nasıl destek vercez kızlar keşke biarz daha çok gelseler
ah canım yaz mahmurluğu ondan böyle..yoksa takımdakilerin hepsi çok samimi.....sen dert etme doğru adrestesin canım.............:)))))))))))
eminim iyi gelecektir hayatımm yarına epey normale dönmüş olursunn...

harbi bugün çok sessiz geçmiş topikk hayır mı şekerler....

bayaa faydası oldu çayın dünden beri 1 kilo farketmiş kaldı 1 kilo...bugünde devam inş.......

en iyisini yapmışsınız ..tek eksiğiniz baban olmuş....üzülme canım inş...beraberde gidersiniz canınız sağolsun yeter ki.....
Saol bitanem insallah en hayirlisi budur.. Allaha hamdi senalar olsun bukadarla atlatmis olduk... Ama cirpindim durdum enkotusude okadar para veriyorsun ama ihtiyacin oldugunda hicbir faydasi yok (

akılksır ermez bu işlere canım yarardan çok zaraarı var....

canlar sizleri çok özlemiştim,sohbete geldim ama kimse yok

ah pabyam kaarşılaşamadık bir türlü yaa......

oh yarasın canım......erisin bütün yağalr...ganfedim seni ne zaman görücez çok merak ediyorum ben seni..bi resim koyuver bee..........
günaydın arkadaşlar neden kimse yooook
günaydın canıım...............

kızlar dün temizlikten sonra sitenin bahçesine çıktık komşularla ufaktan piknik yanii..sonra eşim oruçtu ona su böreği yaptım..börek dediysem açmadım yani eşim hazır su böreği yufkası alıyor toptancı arkadaşı var buzluğa koyuyorum çıkarıp bi haşlıyorum sonra pişiriyorum kolay yan.i.....ben bi dilim yedim saaaadece...sonra mutfak topla falan derken kızımın sbs sonuçlarını bugün bekliyodukki bi baktım akşam 10 da açıklanmış uğrasşlarla siteye girip baktık çok şükür en çok istediğimiz okula yerleşti ..heyecandan kaslarım ağrıdı resmen....işte bu sebeplerden dün giremedim bi daha......

dürümü sölemiştim ama neyse iptal ettim :) nasılsın canım ben bomba gibi kilolarla geliyorum inşallhhhh

iyi yapmışsın canım...ooh verin kiloları cumaya yüzümüz gülsün yineee............ben elma çayıyla ödem atmaya çalışıyorum...cuma ya inerim inş.........

Plates inanılmaz bir toparlayıcı Ganfed'im,harika bir başlangıç yapmışsın bitanem,vücudun 180 derece değişecek

günaydın arkadaşlar neden kimse yooook
Günaydın Hülya'cımmmm
gelsinler sıkılıyorum valla bakın gelmezseniz 1 döner dürüm yer 1. liği etlerim ona göre çabuk gelsinleeerr
Hülyaaaaaaaaaa,sakınnnnnnnnn;dürümü eline alacağına kupayı eline al cumaaaaaaaaaaaaaaaa

Hayırlı olsun canım benim,maşallah kızımıza

başım dönüyorrrr neden acaba
Sıcaklar vücut dengesini al üst ediyor canım benim,tuzlu bir ayran içersen çok iyi gelecektir,ohhh buz gibi

Canlarım atak yani yumruk evrem 4. günüyle devam ediyor.Dukan beni yumruklamaya devam ediyor 3 günü bitti,kaldı 3 gün,bugün 4. günün ilk saatleri benim için Sabah 1 büyük bardak light süt,1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı baharatlanmış lorla kahvaltımı yaptım.Aralarda ayran içiyorum.Öğle yemeğimde ton balığı var,ve akşam haşlama tavukla günü kapatıcam.2 litre suyum şimdiden bitti,ve atağımın bitmesine çok az kaldııııııııııııııııı.Verdiğim kiloyu söylemiyorum,tamamen sürprizzzzzzz Sonra atak bitince tek hayalim cacık yemek

canım inanki çok merak ediyorum yaaaaaaaaaaaa özelden yaz olmazmıııı

Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Atak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifi

Son düzenleme:

sen bu diyetten memnun kalırsan canım bende ramazandan sonra yapacam inş. şimdilik yine senden öğrendiğim müsli diyetimi yapıyorum :)

sen bu diyetten memnun kalırsan canım bende ramazandan sonra yapacam inş. şimdilik yine senden öğrendiğim müsli diyetimi yapıyorum :)
Hülya'cım müsli diyetiyle 7 şer cm incelme yaşadığım için 21 günde,benim için çok özeldir.Zaten tadını da çok seviyorum.Ramazandan sonra Dukan uygulaman çok daha güzel olur,hem etkisini beraberce görürüz,hem de suyu çok daha rahat tüketirsin canım.Benim kilo fazlam çok olduğu için ben başlamakta acele ettim,senin mantık daha güzel.

kızlar ben kaçıyorum artık mesai bitmek üzere evde yemek çocuk iş beni bekler haydi kendinize iyi bakın sakın diyetleri bozmayın.

yemek yiyince kendime geldim canım

dürüm yemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

söyle beee çok merak ettim.....ben im de yapasım geldiiiiii dukanı.....

kızlar ben kaçıyorum artık mesai bitmek üzere evde yemek çocuk iş beni bekler haydi kendinize iyi bakın sakın diyetleri bozmayın.
Bozmak yokkkkkkkkkkkkk,cumaya zafer varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Çifte zafer;hem Julinin kepini atıcaz,hem de 1. lik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…