ah canım yaz mahmurluğu ondan böyle..yoksa takımdakilerin hepsi çok samimi.....sen dert etme doğru adrestesin canım.............:)))))))))))canım benim sabah 2 saat açık kaldı baktım ne gelen var ne giden kapattım şimdi açtım halen sessiz.böle birbirimize nasıl destek vercez kızlar keşke biarz daha çok gelseler
eminim iyi gelecektir hayatımm yarına epey normale dönmüş olursunn...
harbi bugün çok sessiz geçmiş topikk hayır mı şekerler....
en iyisini yapmışsınız ..tek eksiğiniz baban olmuş....üzülme canım inş...beraberde gidersiniz canınız sağolsun yeter ki.....Kizlar ben geldim, sizleri merakta birakmim dedim.. Yarin onca ugras sonucu ucakla tr gidiyoruz ama babam haric.. Butun gun sigortadan tel bekledim ve onlar aramayinca ben aradim durdum ama hala bir sonuca varamadik.. Burdaki mercedes garajini aradim ve onlar almanyayla baglanti kurdu 1200 euroluk masraf cikti carsamba tamire baslayacaklar persembe bitermis araba.. Ama sigortanin hala bundan haberi yok.. Rezillik felaket.. Guya yedek araba vereceklerdi 30 gunlugune ama o arabayla anca istanbula gitme sansImiz varmis yani avrupa bolgesine kadar ama ankaraya felan yasak anlayacaginiz onca verdigimiz sigorta parasida bir halta yaramiyor.. Arabanin ne olacagini bilmediginiz icin babam kaliyor biz tr gidiyoruz(
Saol bitanem insallah en hayirlisi budur.. Allaha hamdi senalar olsun bukadarla atlatmis olduk... Ama cirpindim durdum enkotusude okadar para veriyorsun ama ihtiyacin oldugunda hicbir faydasi yok(
canlar sizleri çok özlemiştim,sohbete geldim ama kimse yok
oh yarasın canım......erisin bütün yağalr...ganfedim seni ne zaman görücez çok merak ediyorum ben seni..bi resim koyuver bee..........devam canim devam ama bir gorsen her yerim dokuluyor karin kaslarim kalcalarim popokaslarim sizim sizim sizliyor kac zamandir lesli yapiyordum hamlamam diyordum ama demekki hic o kaslara dokunmamisim bile pilatesle her yerim sizliyor.ayrica karin kaslarini calistiran bir dvd varonuda yapiyorum 1 saaatlik sonrasinda yerden kalkacak halim kalmiyor.benim adam beni spatulayla kaziyor yerden
günaydın canıım...............günaydın arkadaşlar neden kimse yooook
gelsinler sıkılıyorum valla bakın gelmezseniz 1 döner dürüm yer 1. liği etlerim ona göre çabuk gelsinleeerr
yemeee ben geldiiim....................
dürümü sölemiştim ama neyse iptal ettim :) nasılsın canım ben bomba gibi kilolarla geliyorum inşallhhhh
iyi yapmışsın canım...ooh verin kiloları cumaya yüzümüz gülsün yineee............ben elma çayıyla ödem atmaya çalışıyorum...cuma ya inerim inş.........
öncelikle kızına maaşllhhh.vucutta ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Plates inanılmaz bir toparlayıcı Ganfed'im,harika bir başlangıç yapmışsın bitanem,vücudun 180 derece değişecekdevam canim devam ama bir gorsen her yerim dokuluyor karin kaslarim kalcalarim popokaslarim sizim sizim sizliyor kac zamandir lesli yapiyordum hamlamam diyordum ama demekki hic o kaslara dokunmamisim bile pilatesle her yerim sizliyor.ayrica karin kaslarini calistiran bir dvd varonuda yapiyorum 1 saaatlik sonrasinda yerden kalkacak halim kalmiyor.benim adam beni spatulayla kaziyor yerden
Günaydın Hülya'cımmmmgünaydın arkadaşlar neden kimse yooook
Hülyaaaaaaaaaa,sakınnnnnnnnn;dürümü eline alacağına kupayı eline al cumaaaaaaaaaaaaaaaagelsinler sıkılıyorum valla bakın gelmezseniz 1 döner dürüm yer 1. liği etlerim ona göre çabuk gelsinleeerr
Hayırlı olsun canım benim,maşallah kızımızakızlar dün temizlikten sonra sitenin bahçesine çıktık komşularla ufaktan piknik yanii..sonra eşim oruçtu ona su böreği yaptım..börek dediysem açmadım yani eşim hazır su böreği yufkası alıyor toptancı arkadaşı var buzluğa koyuyorum çıkarıp bi haşlıyorum sonra pişiriyorum kolay yan.i.....ben bi dilim yedim saaaadece...sonra mutfak topla falan derken kızımın sbs sonuçlarını bugün bekliyodukki bi baktım akşam 10 da açıklanmış uğrasşlarla siteye girip baktık çok şükür en çok istediğimiz okula yerleşti ..heyecandan kaslarım ağrıdı resmen....işte bu sebeplerden dün giremedim bi daha......
Sıcaklar vücut dengesini al üst ediyor canım benim,tuzlu bir ayran içersen çok iyi gelecektir,ohhh buz gibibaşım dönüyorrrr neden acaba
Ohhh,hadi afiyet olsun canımyemek yiyince kendime geldim canım
Canlarım atak yani yumruk evrem 4. günüyle devam ediyor.Dukan beni yumruklamaya devam ediyor3 günü bitti,kaldı 3 gün,bugün 4. günün ilk saatleri benim için Sabah 1 büyük bardak light süt,1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı baharatlanmış lorla kahvaltımı yaptım.Aralarda ayran içiyorum.Öğle yemeğimde ton balığı var,ve akşam haşlama tavukla günü kapatıcam.2 litre suyum şimdiden bitti,ve atağımın bitmesine çok az kaldııııııııııııııııı.Verdiğim kiloyu söylemiyorum,tamamen sürprizzzzzzz Sonra atak bitince tek hayalim cacık yemek
Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Atak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifiEki Görüntüle 230407 Eki Görüntüle 230408
Hülya'cım müsli diyetiyle 7 şer cm incelme yaşadığım için 21 günde,benim için çok özeldir.Zaten tadını da çok seviyorum.Ramazandan sonra Dukan uygulaman çok daha güzel olur,hem etkisini beraberce görürüz,hem de suyu çok daha rahat tüketirsin canım.Benim kilo fazlam çok olduğu için ben başlamakta acele ettim,senin mantık daha güzel.sen bu diyetten memnun kalırsan canım bende ramazandan sonra yapacam inş. şimdilik yine senden öğrendiğim müsli diyetimi yapıyorum :)
yemek yiyince kendime geldim canım
Canlarım atak yani yumruk evrem 4. günüyle devam ediyor.Dukan beni yumruklamaya devam ediyor3 günü bitti,kaldı 3 gün,bugün 4. günün ilk saatleri benim için Sabah 1 büyük bardak light süt,1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı baharatlanmış lorla kahvaltımı yaptım.Aralarda ayran içiyorum.Öğle yemeğimde ton balığı var,ve akşam haşlama tavukla günü kapatıcam.2 litre suyum şimdiden bitti,ve atağımın bitmesine çok az kaldııııııııııııııııı.Verdiğim kiloyu söylemiyorum,tamamen sürprizzzzzzz Sonra atak bitince tek hayalim cacık yemek
kızlar ben kaçıyorum artık mesai bitmek üzere evde yemek çocuk iş beni bekler haydi kendinize iyi bakın sakın diyetleri bozmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?