Ramazan bitsin, başla canım benim.Söylememmmm,cumaya sürprizzz
dürüm yemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
söyle beee çok merak ettim.....ben im de yapasım geldiiiiii dukanı.....
Plates inanılmaz bir toparlayıcı Ganfed'im,harika bir başlangıç yapmışsın bitanem,vücudun 180 derece değişecek
Günaydın Hülya'cımmmm
Hülyaaaaaaaaaa,sakınnnnnnnnn;dürümü eline alacağına kupayı eline al cumaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı olsun canım benim,maşallah kızımıza
Sıcaklar vücut dengesini al üst ediyor canım benim,tuzlu bir ayran içersen çok iyi gelecektir,ohhh buz gibi
Canlarım atak yani yumruk evrem 4. günüyle devam ediyor.Dukan beni yumruklamaya devam ediyor3 günü bitti,kaldı 3 gün,bugün 4. günün ilk saatleri benim için Sabah 1 büyük bardak light süt,1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı baharatlanmış lorla kahvaltımı yaptım.Aralarda ayran içiyorum.Öğle yemeğimde ton balığı var,ve akşam haşlama tavukla günü kapatıcam.2 litre suyum şimdiden bitti,ve atağımın bitmesine çok az kaldııııııııııııııııı.Verdiğim kiloyu söylemiyorum,tamamen sürprizzzzzzz Sonra atak bitince tek hayalim cacık yemek
Çok ağrıyor Ganfed'im ama,gerçekten sonuca değiyor bitaneminsallah nevimm toparlar ama acayip kaslarimi sizlattiinim inim inliyor.evet bu haftada julinin serefine kaldiracagiz kupayi
İnşallah Ganfed'im;bugün de özel günüme girdim;üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.Evet çok güzel ama,atakta kaç kilo verdiğimi net göremiycem sanırım,bugünden itibaren durur heralde şişlikteninsallah bekledigindende iyi bir sonuc alirsin tatlim emeklerine deger
Ben de bugün girdim özel günüme,atakta olması sinir ettinevcim haklisin
hafta sonu yapilan kacamak hafta ici sifir kacamakla telafi ediliyor
ama canimcim hala adetimi beklemekle birlikte cok istahim acik
kendimi zor tutuyorum :84:
Elbette bitanem.3 yeşil elma,1 yemek kaşığı tarçın ya da kabuk tarçın,1 çay kaşığı karabiber ya da 2-3 top karabiber,5-6 karanfil,1 yemek kaşığı bal 2.5 litre suda ve düdüklüde 7 dk kaynatılıp,2 güne bölünüp içilecek canım.bu odem atici elma cayindan bendemi yapsam acaba cumadan once
nevcim musait oldugunda benim icin tarifini yazarmisin canim
kızlar dün temizlikten sonra sitenin bahçesine çıktık komşularla ufaktan piknik yanii..sonra eşim oruçtu ona su böreği yaptım..börek dediysem açmadım yani eşim hazır su böreği yufkası alıyor toptancı arkadaşı var buzluğa koyuyorum çıkarıp bi haşlıyorum sonra pişiriyorum kolay yan.i.....ben bi dilim yedim saaaadece...sonra mutfak topla falan derken kızımın sbs sonuçlarını bugün bekliyodukki bi baktım akşam 10 da açıklanmış uğrasşlarla siteye girip baktık çok şükür en çok istediğimiz okula yerleşti ..heyecandan kaslarım ağrıdı resmen....işte bu sebeplerden dün giremedim bi daha......
Kızlar bu arada evet tatil,evet ramazan öncesi telaşı filan ama,mazaretsiz ya da izinsiz gelmemeler hoş değil.Uğramayacaksak alırız izin 1 hafta 2 hafta neyse,bilirler ki yokuz.Lütfen mazeretsiz 2-3-4 gün gelmemeler doğru değil takımın da bi kuralı var.Hülya'ya şöyledir böyledir düzelir diyordum ama baktım haklı yani.İzinli değilsek şu günlük 7 mesajı dolduralım ama,kurallarda bu da var.Uymayacaksak alalım iznimizi hiç uğramayalım
Gurme.net bitanem.Yulaf kepeği,buğday kepeği,buğday ruşeymi 3 lü set 8.90 lira,normalde 500 gr yulaf kepeğini tek başına 6 liraya satıyorlar mağazalarda.Bak linkini de atıyım:Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd tiayyy çok sevindim seferancım benim kardeşimde istediği yeri tutturmuş nasıl sevindim anlatamaamm...bahtları güzel olsun inşallah bundan sonraa...
nev yulaf kepeğini nerden alıyosun söle bakımmm....başlıycam bende dukana karar verdim lahana çorbasına daha fazla dayanamıycam öldürdü yawww lrş gibi kokuyo mubarek tiksinmeden kesicem....
Gurme.net bitanem.Yulaf kepeği,buğday kepeği,buğday ruşeymi 3 lü set 8.90 lira,normalde 500 gr yulaf kepeğini tek başına 6 liraya satıyorlar mağazalarda.Bak linkini de atıyım:Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd ti
Canım 2 günde gelir ama,sen başla yulaf ezmenle.Eğer kesin kararlıysan başlamaya.Atağı muhakkak Ramazandan önce bitirmen lazım,ramazanda çok tehlikeli atak.Böbrekleri tahrip eder Allah muhafaza.5 gün kaldı ramazana,artık 5 gün yaparsın atağı.Seyir dönemi ramazanda problem olmaz.hayatım bu akşam sipariş versem ne zamana gelir ki yawww...yulaf ezmesi var elimde olmaz mı o
Ayşem 5 mesajdı pardon.Kızlar bu arada evet tatil,evet ramazan öncesi telaşı filan ama,mazaretsiz ya da izinsiz gelmemeler hoş değil.Uğramayacaksak alırız izin 1 hafta 2 hafta neyse,bilirler ki yokuz.Lütfen mazeretsiz 2-3-4 gün gelmemeler doğru değil takımın da bi kuralı var.Hülya'ya şöyledir böyledir düzelir diyordum ama baktım haklı yani.İzinli değilsek şu günlük 5 mesajı dolduralım ama,kurallarda bu da var.Uymayacaksak alalım iznimizi hiç uğramayalım
yaz yoğunluğu malum ama nevinde dediği gibi fazla boşlamaya gelmiyor kızlar....bi yanlışlık olmasın 5 mesaj şartı var kızlar biliyorsumnuz ..artık toparlanalım paylaşıma dikkat edelim yazamıyacaksak önceden izin alalım canlarım.....motivasyonumuz düşmesiin.........Kızlar bu arada evet tatil,evet ramazan öncesi telaşı filan ama,mazaretsiz ya da izinsiz gelmemeler hoş değil.Uğramayacaksak alırız izin 1 hafta 2 hafta neyse,bilirler ki yokuz.Lütfen mazeretsiz 2-3-4 gün gelmemeler doğru değil takımın da bi kuralı var.Hülya'ya şöyledir böyledir düzelir diyordum ama baktım haklı yani.İzinli değilsek şu günlük 7 mesajı dolduralım ama,kurallarda bu da var.Uymayacaksak alalım iznimizi hiç uğramayalım
İyiyiz canım,sen nasılsın?Kızın nasıl,heyecanlıdır demiselam kızlaar..nasılsınız bakalııım...........
Saferan'ım :129:yaz yoğunluğu malum ama nevinde dediği gibi fazla boşlamaya gelmiyor kızlar....bi yanlışlık olmasın 5 mesaj şartı var kızlar biliyorsumnuz ..artık toparlanalım paylaşıma dikkat edelim yazamıyacaksak önceden izin alalım canlarım.....motivasyonumuz düşmesiin.........
Canım 2 günde gelir ama,sen başla yulaf ezmenle.Eğer kesin kararlıysan başlamaya.Atağı muhakkak Ramazandan önce bitirmen lazım,ramazanda çok tehlikeli atak.Böbrekleri tahrip eder Allah muhafaza.5 gün kaldı ramazana,artık 5 gün yaparsın atağı.Seyir dönemi ramazanda problem olmaz.
selam kızlaar..nasılsınız bakalııım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?