Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah nevimm toparlar ama acayip kaslarimi sizlattiinim inim inliyor.evet bu haftada julinin serefine kaldiracagiz kupayi

insallah bekledigindende iyi bir sonuc alirsin tatlim emeklerine deger

juli ve ansaa canlarim
yasadigim yerde turkiyeye gore 7 saat geriden geliyoruz
dun 3-4 gibi piknige gittik
cok az atistirdim
ama hepsini yaktim zannediyorum
1 saat yuruyus yaptik 1 saatte voleybol oynadik

nevcim haklisin
hafta sonu yapilan kacamak hafta ici sifir kacamakla telafi ediliyor
ama canimcim hala adetimi beklemekle birlikte cok istahim acik
kendimi zor tutuyorum :84:

bu odem atici elma cayindan bendemi yapsam acaba cumadan once
nevcim musait oldugunda benim icin tarifini yazarmisin canim

insallah nevimm toparlar ama acayip kaslarimi sizlattiinim inim inliyor.evet bu haftada julinin serefine kaldiracagiz kupayi
Çok ağrıyor Ganfed'im ama,gerçekten sonuca değiyor bitanem
insallah bekledigindende iyi bir sonuc alirsin tatlim emeklerine deger
İnşallah Ganfed'im;bugün de özel günüme girdim;üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.Evet çok güzel ama,atakta kaç kilo verdiğimi net göremiycem sanırım,bugünden itibaren durur heralde şişlikten Durdu durdu,Dukan'a denk getirdi ya olacağı zamanı
nevcim haklisin
hafta sonu yapilan kacamak hafta ici sifir kacamakla telafi ediliyor
ama canimcim hala adetimi beklemekle birlikte cok istahim acik
kendimi zor tutuyorum :84:
Ben de bugün girdim özel günüme,atakta olması sinir etti
bu odem atici elma cayindan bendemi yapsam acaba cumadan once
nevcim musait oldugunda benim icin tarifini yazarmisin canim
Elbette bitanem.3 yeşil elma,1 yemek kaşığı tarçın ya da kabuk tarçın,1 çay kaşığı karabiber ya da 2-3 top karabiber,5-6 karanfil,1 yemek kaşığı bal 2.5 litre suda ve düdüklüde 7 dk kaynatılıp,2 güne bölünüp içilecek canım.

Kızlar bu arada evet tatil,evet ramazan öncesi telaşı filan ama,mazaretsiz ya da izinsiz gelmemeler hoş değil.Uğramayacaksak alırız izin 1 hafta 2 hafta neyse,bilirler ki yokuz.Lütfen mazeretsiz 2-3-4 gün gelmemeler doğru değil takımın da bi kuralı var.Hülya'ya şöyledir böyledir düzelir diyordum ama baktım haklı yani.İzinli değilsek şu günlük 7 mesajı dolduralım ama,kurallarda bu da var.Uymayacaksak alalım iznimizi hiç uğramayalım

Son düzenleme:

ayyy çok sevindim seferancım benim kardeşimde istediği yeri tutturmuş nasıl sevindim anlatamaamm...bahtları güzel olsun inşallah bundan sonraa...

nev yulaf kepeğini nerden alıyosun söle bakımmm....başlıycam bende dukana karar verdim lahana çorbasına daha fazla dayanamıycam öldürdü yawww lrş gibi kokuyo mubarek tiksinmeden kesicem....

7 mesaj kuralını ben bilmiyodum iyi oldu öğrendiğimmm

Gurme.net bitanem.Yulaf kepeği,buğday kepeği,buğday ruşeymi 3 lü set 8.90 lira,normalde 500 gr yulaf kepeğini tek başına 6 liraya satıyorlar mağazalarda.Bak linkini de atıyım:Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd ti

hayatım bu akşam sipariş versem ne zamana gelir ki yawww...yulaf ezmesi var elimde olmaz mı o
Canım 2 günde gelir ama,sen başla yulaf ezmenle.Eğer kesin kararlıysan başlamaya.Atağı muhakkak Ramazandan önce bitirmen lazım,ramazanda çok tehlikeli atak.Böbrekleri tahrip eder Allah muhafaza.5 gün kaldı ramazana,artık 5 gün yaparsın atağı.Seyir dönemi ramazanda problem olmaz.

Son düzenleme:
Ayşem 5 mesajdı pardon.

yaz yoğunluğu malum ama nevinde dediği gibi fazla boşlamaya gelmiyor kızlar....bi yanlışlık olmasın 5 mesaj şartı var kızlar biliyorsumnuz ..artık toparlanalım paylaşıma dikkat edelim yazamıyacaksak önceden izin alalım canlarım.....motivasyonumuz düşmesiin.........

Saferan'ım :129:

günde 1,5 kaşık tüketiyorum dimi şeker...o zaman yarın başlıo ayşegül.....sabah ne yesem....heyecan bastı ama yarın başlıyamam yarın alışveriş yapım ondan sonra atak 3 gündü bende zaten yetişirim allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…