Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bitanem,günde yalnız 1.5 yemek kaşığı.Bunu ister sütüne yoğurduna katarsın,ister krep yaparsın,yani un işlevinde kullanabilirsin canım.Atak boyu herşey light,meyve sebze yağ karbonhidrat 1 gr ı bile bozuyor.Hadi bakalım,cumaya 1 lik %100 bizim desek yanılmış olmayız

diyonda ben tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum moralim yerlerde bide o iğrenç corbayı o kadar düzenli içtiğim halde...ben kitabı sipariş verdim eşim almaya gitti gelir birazdan onu bu gece biraz okurum senden de fazlaca bilgi sahabi oldum yaparım ama yarın alışveriş yapmam lazımm...1 kilo artı yaaaa ne demekkk...:26:

İyiyiz canım,sen nasılsın?Kızın nasıl,heyecanlıdır demi

iyiyim canım ..keyfim iyi ...kızım da se istediği olduğu için mutlu...

iyyiiizzz çok sevindim kızının adına ne mutlu olmuştur...rabbim üniversiteyi kazandığı günleri görmek nasip etsin inşallahh...

sağolun canlarım ..allah sizlerede göstersin inş...

Heeeee,ondan sen hemen Dukanist oldun yavrummmmm O fazlalık 1 kiloyu Dukanla vereceğin kilolar ezer geçer beeeeeee

Son düzenleme:

iyiyim canım ..keyfim iyi ...kızım da se istediği olduğu için mutlu...

sağolun canlarım ..allah sizlerede göstersin inş...
Allah her zaman evlatlarından güldürsün,bir anne için en güzel dua bu birkez daha anladım Saferanım Duygulandım,özel günüme de girdim ya loğusa gibiyim

Dukan atak evresi alışveriş listesidir
*Light süt
*Light yoğurt
*0 yağ light peynir
*Light dondurma
*Tavuk göğüs
*Light ton balığı
*Yağsız kıyma ya da et
*Yulaf kepeği
*Light gazoz ve limonata
*Splenda marka tatlandırıcı(Türk kanser vakfı onayladı bu tatlandırıcıyı)Süt ve yoğurtta içimi tavsiye ediyorum,diğer light süt ve yoğurtlardan %40 daha ucuz,0 yağ ve daha lezzetli

Allah her zaman evlatlarından güldürsün,bir anne için en güzel dua bu birkez daha anladım Saferanım Duygulandım,özel günüme de girdim ya loğusa gibiyim
evet canım akşam o kadar heyecanlanmışım kaslarım ağrıdı gerilmekten valla.....sen de görürsün inş.canım hayırlısıyla böyle güzel günler.........
aman inşallahhh böle bi şişlik bi şişlikkk noluyo bana yaaa...anlamadım alyansım parmağıma zor oldu bugün

sıcaklardan dır belki canıom.........

yawruşum mersi dileklerimle seni alanın yaşadığını belirtmek isteriiiimmm
Carrefourdan aldın sen bunları dimi migrosta lıght yoğurt yok meselaa...tamam bayılırım ben bunalara....lahana yok ya o bile yeter vallaaa

Amin Saferan'ım,kepini attığı günleri de görelim inşallah kızımızın

Ayşegülllll,Pierre Dukan'ı arkadaş listeme ekledim,artık daha samimi olurum.Hey,comment ça va Mösyö Dukan Je'taime https://www.facebook.com/home.php#!/PierreDukanA

allah canını almasınnn senin...çatlak diycem ayıp olcak bi face kaldıydııııı
Bacım baktım sayfa açılmıyo...olsun ama buldum ben bir sürü dukan hepsini ekliyommmmm hepsini bi taciz ediyim de görsünlerr...

Bana her yer Fransa,herkes Dukan Beni 58 kiloya indirene kadar peşini bırakmam Dukan'ın

Nevim gülçin facede dukan yemek tarifleri diye bi yeri eklemiş bi bak istesen değişik tarifler bulabilirsin

Nevim gülçin facede dukan yemek tarifleri diye bi yeri eklemiş bi bak istesen değişik tarifler bulabilirsin
Balım internette bi blok var,Simla isimli bir kız orada yüzlerce Dukan yemeği tarifi vermiş,ben de ordan alıyorum tarifleri,kk'da da var tarif topiği dukancıların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…