Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

juli ve ansaa canlarim
yasadigim yerde turkiyeye gore 7 saat geriden geliyoruz
dun 3-4 gibi piknige gittik
cok az atistirdim
ama hepsini yaktim zannediyorum
1 saat yuruyus yaptik 1 saatte voleybol oynadik

oohb oh sen atmissin yediklerini tatlim hic meraklanma az yemissin bide spor harikasin

kizlar gercekten degiyor o agrilara bana simdiye kadar kilo verdirmedi ama bakiyom bel inceligi belli olmaya basladi yavas yavas farki gorebiliyorum gercekten forma sokuyor insani bu pilates.cok zor kolay diyemiyecegim ama ama bayagi etkili yanikaslarimin sizlamasina degecek gibi hissediyorum henuz oyle oyle asiri bir fark yok ama kendimi toprlanmis gibi hissediyorum bu yuzdende yapmaya devam . cok agridigi zamanlarda bir gunluk ara veriyorum sonrasinda tekrar devam ara verdigim gunlerdede lesli yapiyorum odaha kolay
haklisin canim hic yazmamaktansa 5 mesaj haklkimizi dolduralim bazen hic ugramyacaksak haber verelim neve yada saferana demi ama . bu sozlerimi de once kendime soyluyorum .nedendir bilmem pazartesileri yogunluktan gelemiyorum ama hic olmadi aksamlari ugrayip yaziyorum

saferancigim gozun aydin olsun .insallah mezuniyetinide sevincle yasarsin rabbim daimi basari versin tatlim

nevcm nerdesin özledim seni,nasıl gidiyor dukan ?ben dün bütün öğünlerde muz ve süt içtim içim öyl bayıldı ki şekerden tuzlu yiyecekleri özledim tek besin çok zormuş allah yardımcın olsun balım...

günaydın arkadaşlar dün misafirim geldi gece 10 da az meyve yedim diyetim bozulmuşmudur :)
Bozulmaz Hülya'm,için rahat olsun canım.Bir de canlarım ben diyette beyin mucizesinin çok faydasını gördüm.O yüzden beni zayıflatan diyetimden çok,niyetim oldu diye düşünüyorum.Elime zorla tutuşturlan bir böreği hatır için yemek zorunda kalıyorsam böreğe bakıp;seni hatır için zorla yediğimi biliyorsun,bu yüzden bana kalori vermiyorsun ve anlaşıyoruz diyorum Ya da diyette iyice kafayı yedim sigara böreği ile akit imzalayacak kadar bilmiyorum Eki Görüntüle 230853

Platesi ben de yapıyorum ufaktan Ganfed'im.Özellikle kol ve bacak hareketlerini,faydası inkar edilemeyecek kadar etkili.Bir de o kadar bilinçlisin ki maşalllah,uzamanlar kilo vermeden kas yapıcı hareketler yapılmasını sakıncalı buluyor ve sen öyle güzel bir zamana getirdin ki.Yerim seni ben

Ah sorma Esram,azcık kafam bozuk.3 günde giden kilo inanılır gibi değildi ki,dün özel günüme girdim.Gideni göstermez artık bu saatten sonra,öyle şiş kalktım ki kollarım birbirine kavuşmuyor,şansın böylesi

Son düzenleme:
nev bende de aynı sorun var,şiştikçe şişiyorum.yarın pirinç lapası yapayım diyorum.
Bugünden başla Pabya'm.Öğle ve akşam pirinç lapası ye.Hem olağanüstü lezzetli hem 1.5 kilo attırır en az.Bir çay bardağı pirinçle 3 çay bardağı suyu haşlıyorsun her öğün için.Sonra suyunu çekmeye yakın az tuz,kırmızı biber,bol nane ekleyip yoğurtla yiyorsun,tadı da harika.Bugün öğle yemeğinden başla bence yarınla beraber 5 öğün yap,bak tartı ne diyecek cuma

Edelim Hülyam,canım sen kaç yaşındaydın bak onu hiç sormamışım.
Hoşgeldin ciğerim,aslan parçam.Sen nasılsın,çok özledim ben seni

canım bende çok özledim canım,iyi olmaya çalışıyorum,kendimi iyice toparladım.
ama bu gün annemin teyze oğlunu kaybettik,onun üzüntüsü var.

peki ara öğün var mı,canım.

canım bende çok özledim canım,iyi olmaya çalışıyorum,kendimi iyice toparladım.
ama bu gün annemin teyze oğlunu kaybettik,onun üzüntüsü var.
Ah,ah,ah başın sağolsun bitanem,Allah geride kalanlara sabır versin.
peki ara öğün var mı,canım.
Canım abartmadan meyve sebze yiyebilirsin çiğ olarak.Zaten pirinç olağanüstü bir tokluk veriyor canım.

Ah,ah,ah başın sağolsun bitanem,Allah geride kalanlara sabır versin.
Canım abartmadan meyve sebze yiyebilirsin çiğ olarak.Zaten pirinç olağanüstü bir tokluk veriyor canım.

ALLAH razı olsun...
canım yemek yapmam gerekiyor 1saat sonra burdayım.

ye beni ye beni citir citir yeevet canim zaten vucudum egilip bukulmuyordu o yuzden onceden yapamazdim simdi rahatlikla yapabiliyorum hareketleri ben daha cok karin egzersizlerini yapiyorum malum dogumdan sonra byagi kaliyor biliyorsunuz bacaklarim ve kollarim zaten oldukca zayif ne varsa benim karin bolgemde birikmis hepsi onlarda gidiyor yavas yavas .
canim hic uzulme sonraki gunlerde kilo gittikce bu moralin duzelir sakin pes etmebu hafta lolmazsa haftaya belli olur biz senin emegini biliyoruz ve seni cani gonulden alkisliyoruz hic uzulme bos ver istedigi kadar sissin sen o kilolari alt edeceksin buna inaniyorum o kadar pozitif enerjilisinki sen bununda latindan basari ile kakacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…