Tamam bitanem,ben buralardayım çiçeğim.ALLAH razı olsun...
canım yemek yapmam gerekiyor 1saat sonra burdayım.
Maşallah benim Ganfed'ime.Siz olmasanız olmazdı,iyi ki varsınız canlarım ya.Rabbim hep güldürsün sizleriye beni ye beni citir citir yeevet canim zaten vucudum egilip bukulmuyordu o yuzden onceden yapamazdim simdi rahatlikla yapabiliyorum hareketleri ben daha cok karin egzersizlerini yapiyorum malum dogumdan sonra byagi kaliyor biliyorsunuz bacaklarim ve kollarim zaten oldukca zayif ne varsa benim karin bolgemde birikmis hepsi onlarda gidiyor yavas yavas .
canim hic uzulme sonraki gunlerde kilo gittikce bu moralin duzelir sakin pes etmebu hafta lolmazsa haftaya belli olur biz senin emegini biliyoruz ve seni cani gonulden alkisliyoruz hic uzulme bos ver istedigi kadar sissin sen o kilolari alt edeceksin buna inaniyorum o kadar pozitif enerjilisinki sen bununda latindan basari ile kakacaksin
Edelim Hülyam,canım sen kaç yaşındaydın bak onu hiç sormamışım.
Hoşgeldin ciğerim,aslan parçam.Sen nasılsın,çok özledim ben seni
Ben 30.30 yaşında aklı başına gelmiş bir şişkoyum Eki Görüntüle 230892 Ama zararın dönüş anında,kar başlar demi Hülyam.canım ben 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın
Ben 30.30 yaşında aklı başına gelmiş bir şişkoyum Eki Görüntüle 230892 Ama zararın dönüş anında,kar başlar demi Hülyam.
İnşallah canım,ben 105 i tartıda gördüğüm gün gözyaşları içinde karar vermiştim değişmeye.Şükürler olsun Rabbim verdi o azmi.Ben hırslı biri değilimdir ama,bişeye takarsam takarım.Mesela 55 i görmeden rahatlamam artık,kafamda odak noktası hep bu.Rabbim sağlıkla vermeyi nasip etsin.Ama ama ama,bu kadar eziyetten sonra kendimi bir daha bu hale getiremem sanırım.aynen güzelim dün düşündüm 4 yıl önce 58 kiloydum eğer dikkat etseydim bu hale gelmezdim felan deeim sonra dedim boşşveeeerrr 4 yıl doyasıya yedim amam belkide 4 yılın getirdiğinden 4 ayda kurtulacam
İnşallah canım,ben 105 i tartıda gördüğüm gün gözyaşları içinde karar vermiştim değişmeye.Şükürler olsun Rabbim verdi o azmi.Ben hırslı biri değilimdir ama,bişeye takarsam takarım.Mesela 55 i görmeden rahatlamam artık,kafamda odak noktası hep bu.Rabbim sağlıkla vermeyi nasip etsin.Ama ama ama,bu kadar eziyetten sonra kendimi bir daha bu hale getiremem sanırım.
Hülyam vuma günü benim tam 6 ay olacak,işte nasipse 6 ayda 22 kilo ortalama.Hedefimin önünde gidiyorum şu an.1 yılda 40 hedeflemiştim.Canım o hergün yediğim cipslerin önünden geçerken tiksiniyorum artık,o kadar o kadar çok hayatımı etkilemiş ki bu kilolar geriye bakınca resmi daha net görebiliyorum.Biliyorsun karşı cins insanı etten ibaret bilir çoğu,hepsi demeyelim ama.Kilolusun diye beni bırakan erkek arkadaşımı mı anlatıyım,önce kilomu sorup sonra üstüme düşmediğin sürece sorun olmaz diyen talibimi miyani artık ömür boyu böle olmamız lazım bende hamileyken 91 kilo olmuştum en son üzerimde büyük bir yük vardı sanki ayaklarım taşımıyordu yaaa ama bitecek bu eziyet canım atacaz yüklerimizi birdaha dönmemek üzere gitsinleeerr.kaç ay oldu sen diyete başlayalı güzelim
Hülyam vuma günü benim tam 6 ay olacak,işte nasipse 6 ayda 22 kilo ortalama.Hedefimin önünde gidiyorum şu an.1 yılda 40 hedeflemiştim.Canım o hergün yediğim cipslerin önünden geçerken tiksiniyorum artık,o kadar o kadar çok hayatımı etkilemiş ki bu kilolar geriye bakınca resmi daha net görebiliyorum.Biliyorsun karşı cins insanı etten ibaret bilir çoğu,hepsi demeyelim ama.Kilolusun diye beni bırakan erkek arkadaşımı mı anlatıyım,önce kilomu sorup sonra üstüme düşmediğin sürece sorun olmaz diyen talibimi miŞimdi gülüyorum ama o zamanlar ne acıydı bunlar.
163 cm bitanem,yani geçen gün annem ölçtü 165 çıktı ama,nedense hep 163 müşüm gibi gelirhepsi geceçek yoldaşımm.benimde canımı sıkanlar oluyor malesef bana bakıp kilo problemim yok diyenler felan çok oluyor booşverrr.
boyun kaç bu arada canım senin
163 cm bitanem,yani geçen gün annem ölçtü 165 çıktı ama,nedense hep 163 müşüm gibi gelirÇok şükür uzun olmasak da yeter,Türk kadını boy ortalaması 160 cm imiş zaten
Tamam canım,yarın görüşürüz.yine mesai bitti ben kaçarrr
nev şu üstüme düşmezsen sorun olmaz diyen aptalla inşallah bir daha karşılaşırsın,ne kaçırdığını görsün gerizekalı,nasıl sinirlendim .
Rana'cım cumaya öyle bir geliyordum ki topik titreyecekti,dün regl oldum.Yani 2 katı verebileceğim kilonun yarısını görücem,sinirim bozulmadı değil,artık elden gelen bişey yok.3 günde 3 kilo atmıştım artık sürprizi kalmadı,bugün regl'den 1 kg ını almışım.Şansın böylesine ben...Neyse,Dukan'ı bayramdan sonra yapma kararı aldım ani bir manevrayla.Hislerim öyle dedi,o diyorsa vardır bil bildiğiselam papya naber
cumaya surpriz varmi
yine mesai bitti ben kaçarrr
Öyle bitanem ya napalım,her şerde vardır bir hayır.nevcim ne hikmettirki topikte birkac kisi malum gununde
kendi adimada yine azda olsa veririm diyordum ama malesef ayni gidiyorum
vucudum sis resmen
dukan olayinda hayirlisi ne zamansa o zaman olsun tatlim
gitsinde bu kilocuklar..
Rana'cım cumaya öyle bir geliyordum ki topik titreyecekti,dün regl oldum.Yani 2 katı verebileceğim kilonun yarısını görücem,sinirim bozulmadı değil,artık elden gelen bişey yok.3 günde 3 kilo atmıştım artık sürprizi kalmadı,bugün regl'den 1 kg ını almışım.Şansın böylesine ben...Neyse,Dukan'ı bayramdan sonra yapma kararı aldım ani bir manevrayla.Hislerim öyle dedi,o diyorsa vardır bil bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?