Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah bildiği gibi yapsın diyeceksin bitanem.Ben hep söylüyorum,öğretmen olunca nefret ettim bu öğretmen camiasından diye.Garip kaprisler,kompleksler.Adı öğretmen,adı doktor,adı hakim,adı hamal hiç farketmez,Allah her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın.

amin bacımm da allah aşkına senin bu çocuklarla hiç mi aranda bi sevgi bağı kurulmadı mı da bu kadar şuursuz davranabiliyosunn....hayır hepsini geçtim annesin sen yaa senin çocuklarından birine yapılsa bu durum...ayyy catlıycam sinirden...yarın tekrar gidip konuşucam mudure hanımla bideeee benim ağzımdan yok ayşegül hanım çocuklar hep makarna pilav yiyolar diye şişayetlendiğimi söylemişşş...ki ben hayatta oyle okula ani baskınlar yapıp kontrole falan gitmem...çalışanları huzursuz ediceğimi falan düşünürüm toplantılara düzenli katılırım ayda bir defada kapıdan öğretmenle görüşürüm...yemek listelerini de herzaman çok beğenmişimdir ama neden böle yaptı anlamıyorum yaaa....:26:

Demek ki bi kuyruk acısı var nerden geldiği belli olmayan;sen git müdüre hanımla görüş,ayrıntılıca işin aslını açıkla.Aramızda kalsın diye de ricada bulun,gelince huzursuz etmesin küçük hanım yalan yanlış yorumlayıp.

yyooookk mudure hanım ordayken bu okulda kesinlikle çalışmıycakmışş allahım yarabiiimmm nevim çok yoğun kayınvalidem arıo şimdide 2 cevpsız arama açmıyorum telefonu inatla arıyo ağzımdan ters bişey çıkacak diye kendimden korkuyorum yaaa...eşşek kadar kızı var eylülde düğünü olacak 10 günlüğüne torununa bakmaya gelmio bu nasıl iştir nasıl bi aileye düştüm ya rabbim ...benim anamda telefonda ağlıyo kızım gelemiyorum ablan doğurmak uzere diyee kardeşimi geri göndermeyi düşünüo...kız anası işte offff offfff...rabbim sen kaldıramayacağım yükü vermezsin biliyorum sana sığınıyorum yarabbim...tosunlada birbirimize girdik bu konuda kovdum evdenn ayıııııııı nolcak alsın anasını koynuna da onla yatsınnn

Yerden göğe kadar haklısın ama bitanem,aman öfkeyle konuşma ne kayınvalidenle ne eşinle.Haklıyken haksız duruma düşersin.Ben öfkeliyken,akım derken bo---m der,haklıyken bi de haksız duruma düşerim.Bu öfkenin şerrinden sana sığınırım Allah'ım de.Bugün ben de barut gibiyim,nasıl frekans kardeşim böyle hep aynı yaaaaa

hadi yaaaadur sinirlendi bi sigara içim geliyommmm....anca o keser şimdi beniii...

kızlar tartı güzel şeyler göstermeye başladı bende sanırım bu haftaaa püsküvit karnemi hazırlayacak

hadi yaaaa dur sinirlendi bi sigara içim geliyommmm....anca o keser şimdi beniii... bu arada senin ayarları regl mi bozdu yoksa başka bi durum mu var:44:
Ben de aldım netbooku balkona geldim,tüttürüp duruyorum Ya Ayşem bu da hiç anlayamadığım bir husus.Ben ergenliğe oldukça geç girdim,17 yaşında ilk reglm gerçekleşti.Sorunsuz öğretmen oluncaya kadar öyle gitti.Sonra atandığım kafesten 10 yıl çıkamayınca elim kolum bağlı,hafif depresif dalgalanmalar,hareketsiz yaşam derken 30 kilo aldım 10 yılda.Bu kez regl durdu.Doktora gittim doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi,tabi istemedim.O zaman kilo ver dedi.Neyse ben bu durum için değil ama baktım 105'ten ileriye doğru uçucam verdim kiloyu.15 kilo verdikten sonra düzene girdi.3 aydır düzenli oluyor ama her anlamda değişti.Eskiden 3 gün sürerdi,anlamazdım bile ne ağrı ne sızı,ne iştah,ne öfke.Şimdi çıktı 9 güne;öfkesi duygusallığı hiçbirşeye benzemiyor.Loğusa gibiyim.Dün hiçbirşey yokken gece 3 gibi uyandım,sebepsiz hıçkıra hıçkıra ezana kadar ağladım.Ortada bişey yok ha,hani sebep te bulamıyorum ya,geçmişi eşeledim,yaralarımı kanattım.Resmen loğusa psikolojisi,yalnız ortada çocuk yok

Burukluğun en keyiflisidir mutluluktan olanı Juli'cim,başarmak kadar güzel bir duygu var mı,darısı başımızaaaa

maşallah ama cnm sende hedefinde hiç toslamadan ilerliosun ama azmin taktir edici ama ene her gece başınızda olacağım kiii nevcim

titre ve kendine gel gülommm....

Her zaman başımızın üzerinde yerin var Julia'cım
Loğusa dönemim bitsin de hele

gisiorum bütün yedinci takım yüreğimde gidiorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiorum

gisiorum bütün yedinci takım yüreğimde gidiorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiorum
belki haberin yok herşeyi duyduk
belki yüzün yok perişan olduk
belki de şarjın bitti ya da biz bittik
ara bizi lütfen
sesini duymalıyız
masal anlatsanda
hikayen ödülleri toparlasada
seni çok sevmiş olsak da mezun ol lütfen
Kepini at lütfen
Kutlayalım lütfen Kenan Doğulu şarkısının yeni halini duysa intihar ederdi

gerçektende bu hafta herkeste reğli şişliği var,ama biz onunda üstesinden geliriz.
kızlar annemlerde net var burda olduğum zaman düzenli gire biliyorum,ama onlarda bu aralar kalabalık izmirden dedem,babaannem,halam,amcam gelmiş çok kalabalıklar o yüzden ben abimde kalıyorum, oğlumda burda çok sıkılıyor,orda kuzeniyle oynuyor bide orası bahçeli ev daha güzel vakit geçiriyor.ama elimden geldikçe sizlere vakit ayırıcam.

Canımsın ya,çekilsin artık şu kara bulutlar üstümüzden yaaa :84:

ama ama ama ben bu şarkıya bayılıorum nevim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…