Allah bildiği gibi yapsın diyeceksin bitanem.Ben hep söylüyorum,öğretmen olunca nefret ettim bu öğretmen camiasından diye.Garip kaprisler,kompleksler.Adı öğretmen,adı doktor,adı hakim,adı hamal hiç farketmez,Allah her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın.valla mıııyok anam bacım ben başlıyom yarın olmıycak böle due demem lazım çok sinirlerim bozuk bu aralar durun anlatıyım yoksa catlıcamm
çocuğun varsa ve çalışıyosan bunları yaşamak zorundamısın bilmiyorummm....benim kızım 2,5 yaşına kadar 7 bakıcı değiştirdi 1 i hariç öbürleriyle hep iyi ayrıldık 2,5 yaşına geldiğinde bakıcı bulamdığım için malatya il merkezinde özel bi kreşe verdim 2 ay kadar devam etti sonra bizim ilçede bi anaokulu acıldı ama neredeyse özel statüde ama mebe bağlı...tabi biz çok sevindik çocuk servisle 1,5 saat geziyodu okuldan 5 te çıkıyodu 6,30 gibi evde ancak olabiliyordu...nesse özelden aldık ilçedeki kreşe verdik...öğretmenimiz sözleşmeli tam gün 08-05 saatleri arasında gayet memnunduk bu zamana kadar okul kapanmaya yakın yaz okulu açılacak dediler tabi biz mutluluktan havaya uctuk....çünkü yaz için merkezden kreş aramaya başlamıştık biz...
son 2 haftadır öğretmenimiz hergün beni arıyıp yok okul kapanabilir yeterli sayıda öğrenci yok diyo bigün arıyo sorun yok devam ediyoruz diyoo...ama kırk parçaya bölünüyorum her seferinde bütün komşular izinde çocuğu bırakabileceğim kimsem yok...annem ev taşıo şu anda ablam 1 hafta içinde doğum yapacak çağıramıyorum o yüzden...kayınvalidemi aradı eşim gel diye saolsun o da oğlum ramazan gelio demiş ki evde28 yaşında eşşşşeekk kadar kızı var...gecen hafta perşembe günü öğretmenimiz aradı ve okul kapandı çocuklrı getirmeyin dedi...tabi ben ŞOOOKKKKKKNAPICAMMMM bugün okuldaki bakıcı ablalardan biri aradı yazel neden okula gelmio diye dedim kapanmadı mı hayır dedi öğretmen öğrenci sayısı yetersiz olduğu ve sözleşmeli olduğu için ayrıldı ama müdüre hjanım ve çalışanlar biz burdayız mağdur olmayın dedilerr....ama ben şimdi bu öğretmeni napıyımmm siz söyleyin 4 gündür ben kızımı ie götürüyorum masanın üstüne battaniye falan serip yatırıyorum öğlen uykusun şimdi ben bu karıyı parçalasam yeri diil mii....çocuk sayısı yetersiz olduğu için faal olarak kapalı gözükecekmiş okul ama müdüre hanım mağdur olmayın getirin çocukları ben okuldayım dedi bugün bana...çatlıycam ama tutuyorum kendimi rezilliğim görseniz kaç gündürooooooooooofffffffffff rabbim düzgün insanlarla karşılaştır yarabbim bu nedir yaaa...yawrum okuldan soğudu yaa...bunu yapmaya ne hakkı vardı hadi beni mağdur ettin çocğumun neden ortada rezil olmasına müsade ediyosun...öğrenci sayısı az okul kapalı gözüküo ya öğretmende sözleşmeli olduğu için ücret almaıyacakmış ve bu konuda müdüre hanımla tartışmışş aralarındaki anlaşmazlıkların ortasında kaynatmış bizideeee........şimdi ben bu sayın öğretmenime napıyım siz söyleyinnn
Allah bildiği gibi yapsın diyeceksin bitanem.Ben hep söylüyorum,öğretmen olunca nefret ettim bu öğretmen camiasından diye.Garip kaprisler,kompleksler.Adı öğretmen,adı doktor,adı hakim,adı hamal hiç farketmez,Allah her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın.
Demek ki bi kuyruk acısı var nerden geldiği belli olmayan;sen git müdüre hanımla görüş,ayrıntılıca işin aslını açıkla.Aramızda kalsın diye de ricada bulun,gelince huzursuz etmesin küçük hanım yalan yanlış yorumlayıp.amin bacımm da allah aşkına senin bu çocuklarla hiç mi aranda bi sevgi bağı kurulmadı mı da bu kadar şuursuz davranabiliyosunn....hayır hepsini geçtim annesin sen yaa senin çocuklarından birine yapılsa bu durum...ayyy catlıycam sinirden...yarın tekrar gidip konuşucam mudure hanımla bideeee benim ağzımdan yok ayşegül hanım çocuklar hep makarna pilav yiyolar diye şişayetlendiğimi söylemişşş...ki ben hayatta oyle okula ani baskınlar yapıp kontrole falan gitmem...çalışanları huzursuz ediceğimi falan düşünürüm toplantılara düzenli katılırım ayda bir defada kapıdan öğretmenle görüşürüm...yemek listelerini de herzaman çok beğenmişimdir ama neden böle yaptı anlamıyorum yaaa....:26:
Demek ki bi kuyruk acısı var nerden geldiği belli olmayan;sen git müdüre hanımla görüş,ayrıntılıca işin aslını açıkla.Aramızda kalsın diye de ricada bulun,gelince huzursuz etmesin küçük hanım yalan yanlış yorumlayıp.
Yerden göğe kadar haklısın ama bitanem,aman öfkeyle konuşma ne kayınvalidenle ne eşinle.Haklıyken haksız duruma düşersin.Ben öfkeliyken,akım derken bo---m der,haklıyken bi de haksız duruma düşerim.Bu öfkenin şerrinden sana sığınırım Allah'ım de.Bugün ben de barut gibiyim,nasıl frekans kardeşim böyle hep aynı yaaaaayyooookk mudure hanım ordayken bu okulda kesinlikle çalışmıycakmışş allahım yarabiiimmm nevim çok yoğun kayınvalidem arıo şimdide 2 cevpsız arama açmıyorum telefonu inatla arıyo ağzımdan ters bişey çıkacak diye kendimden korkuyorum yaaa...eşşek kadar kızı var eylülde düğünü olacak 10 günlüğüne torununa bakmaya gelmio bu nasıl iştir nasıl bi aileye düştüm ya rabbim ...benim anamda telefonda ağlıyo kızım gelemiyorum ablan doğurmak uzere diyee kardeşimi geri göndermeyi düşünüo...kız anası işte offff offfff...rabbim sen kaldıramayacağım yükü vermezsin biliyorum sana sığınıyorum yarabbim...tosunlada birbirimize girdik bu konuda kovdum evdenn ayıııııııı nolcak alsın anasını koynuna da onla yatsınnn
Yerden göğe kadar haklısın ama bitanem,aman öfkeyle konuşma ne kayınvalidenle ne eşinle.Haklıyken haksız duruma düşersin.Ben öfkeliyken,akım derken bo---m der,haklıyken bi de haksız duruma düşerim.Bu öfkenin şerrinden sana sığınırım Allah'ım de.Bugün ben de barut gibiyim,nasıl frekans kardeşim böyle hep aynı yaaaaa
Ben de aldım netbooku balkona geldim,tüttürüp duruyorumhadi yaaaadur sinirlendi bi sigara içim geliyommmm....anca o keser şimdi beniii... bu arada senin ayarları regl mi bozdu yoksa başka bi durum mu var:44:
Oleyyyyy,günün en güzel haberi Juliiiikızlar tartı güzel şeyler göstermeye başladı bende sanırım bu haftaaa püsküvit karnemi hazırlayacak
Oleyyyyy,günün en güzel haberi Juliiii
Burukluğun en keyiflisidir mutluluktan olanı Juli'cim,başarmak kadar güzel bir duygu var mı,darısı başımızaaaakızlar ben ayrılıorum ama takımdan bu yüzden de içim buruk yaaa :93:
Burukluğun en keyiflisidir mutluluktan olanı Juli'cim,başarmak kadar güzel bir duygu var mı,darısı başımızaaaa
Ben de aldım netbooku balkona geldim,tüttürüp duruyorumYa Ayşem bu da hiç anlayamadığım bir husus.Ben ergenliğe oldukça geç girdim,17 yaşında ilk reglm gerçekleşti.Sorunsuz öğretmen oluncaya kadar öyle gitti.Sonra atandığım kafesten 10 yıl çıkamayınca elim kolum bağlı,hafif depresif dalgalanmalar,hareketsiz yaşam derken 30 kilo aldım 10 yılda.Bu kez regl durdu.Doktora gittim doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi,tabi istemedim.O zaman kilo ver dedi.Neyse ben bu durum için değil ama baktım 105'ten ileriye doğru uçucam verdim kiloyu.15 kilo verdikten sonra düzene girdi.3 aydır düzenli oluyor ama her anlamda değişti.Eskiden 3 gün sürerdi,anlamazdım bile ne ağrı ne sızı,ne iştah,ne öfke.Şimdi çıktı 9 güne;öfkesi duygusallığı hiçbirşeye benzemiyor.Loğusa gibiyim.Dün hiçbirşey yokken gece 3 gibi uyandım,sebepsiz hıçkıra hıçkıra ezana kadar ağladım.Ortada bişey yok ha,hani sebep te bulamıyorum ya,geçmişi eşeledim,yaralarımı kanattım.Resmen loğusa psikolojisi,yalnız ortada çocuk yok
Her zaman başımızın üzerinde yerin var Julia'cımmaşallah ama cnm sende hedefinde hiç toslamadan ilerliosun ama azmin taktir ediciama ene her gece başınızda olacağım kiii nevcim
Loğusa dönemim bitsin de heletitre ve kendine gel gülommm....
Her zaman başımızın üzerinde yerin var Julia'cım
Loğusa dönemim bitsin de hele
belki haberin yok herşeyi duydukgisiorum bütün yedinci takım yüreğimde gidiorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiorum
Canımsın ya,çekilsin artık şu kara bulutlar üstümüzden yaaa :84:gerçektende bu hafta herkeste reğli şişliği var,ama biz onunda üstesinden geliriz.
kızlar annemlerde net var burda olduğum zaman düzenli gire biliyorum,ama onlarda bu aralar kalabalık izmirden dedem,babaannem,halam,amcam gelmiş çok kalabalıklar o yüzden ben abimde kalıyorum, oğlumda burda çok sıkılıyor,orda kuzeniyle oynuyor bide orası bahçeli ev daha güzel vakit geçiriyor.ama elimden geldikçe sizlere vakit ayırıcam.
belki haberin yok herşeyi duyduk
belki yüzün yok perişan olduk
belki de şarjın bitti ya da biz bittik
ara bizi lütfen
sesini duymalıyız masal anlatsanda
hikayen ödülleri toparlasada
seni çok sevmiş olsak da mezun ol lütfen
Kepini at lütfen
Kutlayalım lütfenKenan Doğulu şarkısının yeni halini duysa intihar ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?