Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[video=youtube;8f4dyRDWv30]http://www.youtube.com/watch?v=8f4dyRDWv30[/video]

ben ipekyolun kızkardesıyım ablam istanbula gıttı net olmadıgı ıcın sıteye gıremıyor size haber vermemı ıstedı haftaya donecek ıyı geceler :)))))

ben ipekyolun kızkardesıyım ablam istanbula gıttı net olmadıgı ıcın sıteye gıremıyor size haber vermemı ıstedı haftaya donecek ıyı geceler :)))))

sana da iii geceler cnm haber verdiğin için sağol merak ederdik yoksa ipeğimizi

hulyacim nasilsin?
senin mesai bittikten sonra ben girebiliyorum
evinde net yokmu canim karsilasamadik hic
guzel kizini opuyorum

selam canım evet malesef buluşamıyorumz bir türlü evde net var ama ecrin nisa hiç bili bana veririmi bilgisayarı görmesi bile yetiyor benim demesine eline alıp leptobu vuruyor kırıyor.sonra bana bıcı bıcı aç diyor (Dalin reklamı) onun için malesef evde bana bil yok eşimde ecrin nisa uyuduktan sonra giriyor nete

hoşgeldin canım.
herkes akşam girebiliyor bense gündüz akşamları kızım izin vermiyor nete girmeme malesef.
ne olacak böle anlamadım.konuşacak kimsek yok

canım yaz olunca böyle oluyor işte naparsın..çoğu takım kapanıyor haatta..ama biz takımımızı kapatmadan devam etmek için buralarda olmaya çalışiıyoruz...bu halde bile 1. lik alabiliyoruz ki bu süper bi sonuç...biliyoruz kiizinde olan arkadaşlarda arkamızda ve destek..
herkesin sorunları oluyor...benim de taşınma işi var gündemde olursa bi süre giremem.. net açılana kadar..
iki arkadaşımız daha bu yüzden izinde...böyle idare etmeye çalışıcaz burda olduğumuz sürece.....

bitince giden kilolar ortaya çıkar canım moralini bozma..........

canım bende çok özledim canım,iyi olmaya çalışıyorum,kendimi iyice toparladım.
ama bu gün annemin teyze oğlunu kaybettik,onun üzüntüsü var.
başınız sağolsun canım......bu bir süreç canım sadece sabır..herşey yoluna girer bşi süre sonra ....su akar yolunu bulur..........

sürprizi kalmadı,bugün regl'den 1 kg ını almışım.Şansın böylesine ben...Neyse,Dukan'ı bayramdan sonra yapma kararı aldım ani bir manevrayla.Hislerim öyle dedi,o diyorsa vardır bil bildiği

olsun canım beraber başiarııız.............hep destek tam desteek..............:13:

off ne zor şeyler yaşamışsın..çalışan kadınların omuzlarında ki yük çok ağır..allah yardımcın olsun....öğret. de hellal olsun böyle hainlik vicdsnsızlık olmaz yaa....allaha havale et nasıl rahat uyur bi insan bu kadar fesatlıkla inanılmaz.........

sen de tavrını koy canım sen üzülceğine o derrt etsin içine atma olan sana olur..sıkma canını....uslubuyla söyle içindekini biraz da o dertlensin....

hormonların düzene giriyoyr ya ondandır canım dert etme sıkıntı yapmaaa...

gisiorum bütün yedinci takım yüreğimde gidiorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiorum

ooh mezun olda canım yine gelirsiin...çıtır mezun.........

biz burdayız canım ....herkes düzene girsin daha rahat konuşuruz.......

tamam canıım...izinli sayarız.........

hoşgeldin canım.
herkes akşam girebiliyor bense gündüz akşamları kızım izin vermiyor nete girmeme malesef.
ne olacak böle anlamadım.konuşacak kimsek yok

evet öle cnm yaaa bende akşamları gelebiliorum genelde çalışıorum çünkü gelsem de bi selam verip çıkıorum yaşadığımı bilsnler die

günaydın canım nasılsın

sağol canım..hep koşturma kızımın kayıt işleriyle uğraşıyorum..3 çocuk evde okul olmayınca işde bitmiyor ..eşim de mübarek 4 dedinmi evde bitiyor iyice sıkıldım ..iş güç bitiyo tam oturcam damlıyor..pc den kalkmıyor..işleri yoğunlaşsada geç gelse diye bakıyoprum alışmışım hep geç gelmesine daral geldi..........

Teşekkür ederim Saferan'ım inşallah.Bu arada İpeğin de tartıya çıktığını görmeden mezun olucam heralde :44:
gunaydin fistikalr nasilsiniz ben geldim kapida karsilayacam hepinizi dokulun bakalim
Günaydın canım,Nev'in keyfi yok,çok ağrısı var.İlk kez bu kadar sinirlendim regl oluşuma ya,neyse derin nefes alalım

gunaydin fistikalr nasilsiniz ben geldim kapida karsilayacam hepinizi dokulun bakalim

napıysın.....bebişim...........

ay çok komiksin nevim..çıkar inş..... o günleri de görürüz inş...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…