Ben de çok severimama ama ama ben bu şarkıya bayılıorum nevim yaaaaa
İyi geceler canım.kızlar iyi geceler............................
ben ipekyolun kızkardesıyım ablam istanbula gıttı net olmadıgı ıcın sıteye gıremıyor size haber vermemı ıstedı haftaya donecek ıyı geceler :)))))
hulyacim nasilsin?
senin mesai bittikten sonra ben girebiliyorum
evinde net yokmu canim karsilasamadik hic
guzel kizini opuyorum
saat 11 oldu kimsecikler yok ben kimden destek alacam yaaaaaaaaaaaaa neredesiniz kızlarrr
hülya sana destek vermeye geldim kuzum
hoşgeldin canım.
herkes akşam girebiliyor bense gündüz akşamları kızım izin vermiyor nete girmeme malesef.
ne olacak böle anlamadım.konuşacak kimsek yok
günaydın hülya....
Bozulmaz Hülya'm,için rahat olsun canım.Bir de canlarım ben diyette beyin mucizesinin çok faydasını gördüm.O yüzden beni zayıflatan diyetimden çok,niyetim oldu diye düşünüyorum.Elime zorla tutuşturlan bir böreği hatır için yemek zorunda kalıyorsam böreğe bakıp;seni hatır için zorla yediğimi biliyorsun,bu yüzden bana kalori vermiyorsun ve anlaşıyoruz diyorumYa da diyette iyice kafayı yedim sigara böreği ile akit imzalayacak kadar bilmiyorum Eki Görüntüle 230853
Platesi ben de yapıyorum ufaktan Ganfed'im.Özellikle kol ve bacak hareketlerini,faydası inkar edilemeyecek kadar etkili.Bir de o kadar bilinçlisin ki maşalllah,uzamanlar kilo vermeden kas yapıcı hareketler yapılmasını sakıncalı buluyor ve sen öyle güzel bir zamana getirdin ki.Yerim seni ben
Ah sorma Esram,azcık kafam bozuk.3 günde giden kilo inanılır gibi değildi ki,dün özel günüme girdim.Gideni göstermez artık bu saatten sonra,öyle şiş kalktım ki kollarım birbirine kavuşmuyor,şansın böylesi
başınız sağolsun canım......bu bir süreç canım sadece sabır..herşey yoluna girer bşi süre sonra ....su akar yolunu bulur..........canım bende çok özledim canım,iyi olmaya çalışıyorum,kendimi iyice toparladım.
ama bu gün annemin teyze oğlunu kaybettik,onun üzüntüsü var.
Rana'cım cumaya öyle bir geliyordum ki topik titreyecekti,dün regl oldum.Yani 2 katı verebileceğim kilonun yarısını görücem,sinirim bozulmadı değil,artık elden gelen bişey yok.3 günde 3 kilo atmıştım artık
sürprizi kalmadı,bugün regl'den 1 kg ını almışım.Şansın böylesine ben...Neyse,Dukan'ı bayramdan sonra yapma kararı aldım ani bir manevrayla.Hislerim öyle dedi,o diyorsa vardır bil bildiği
off ne zor şeyler yaşamışsın..çalışan kadınların omuzlarında ki yük çok ağır..allah yardımcın olsun....öğret. de hellal olsun böyle hainlik vicdsnsızlık olmaz yaa....allaha havale et nasıl rahat uyur bi insan bu kadar fesatlıkla inanılmaz.........valla mıııyok anam bacım ben başlıyom yarın olmıycak böle due demem lazım çok sinirlerim bozuk bu aralar durun anlatıyım yoksa catlıcamm
çocuğun varsa ve çalışıyosan bunları yaşamak zorundamısın bilmiyorummm....benim kızım 2,5 yaşına kadar 7 bakıcı değiştirdi 1 i hariç öbürleriyle hep iyi ayrıldık 2,5 yaşına geldiğinde bakıcı bulamdığım için malatya il merkezinde özel bi kreşe verdim 2 ay kadar devam etti sonra bizim ilçede bi anaokulu acıldı ama neredeyse özel statüde ama mebe bağlı...tabi biz çok sevindik çocuk servisle 1,5 saat geziyodu okuldan 5 te çıkıyodu 6,30 gibi evde ancak olabiliyordu...nesse özelden aldık ilçedeki kreşe verdik...öğretmenimiz sözleşmeli tam gün 08-05 saatleri arasında gayet memnunduk bu zamana kadar okul kapanmaya yakın yaz okulu açılacak dediler tabi biz mutluluktan havaya uctuk....çünkü yaz için merkezden kreş aramaya başlamıştık biz...
son 2 haftadır öğretmenimiz hergün beni arıyıp yok okul kapanabilir yeterli sayıda öğrenci yok diyo bigün arıyo sorun yok devam ediyoruz diyoo...ama kırk parçaya bölünüyorum her seferinde bütün komşular izinde çocuğu bırakabileceğim kimsem yok...annem ev taşıo şu anda ablam 1 hafta içinde doğum yapacak çağıramıyorum o yüzden...kayınvalidemi aradı eşim gel diye saolsun o da oğlum ramazan gelio demiş ki evde28 yaşında eşşşşeekk kadar kızı var...gecen hafta perşembe günü öğretmenimiz aradı ve okul kapandı çocuklrı getirmeyin dedi...tabi ben ŞOOOKKKKKKNAPICAMMMM bugün okuldaki bakıcı ablalardan biri aradı yazel neden okula gelmio diye dedim kapanmadı mı hayır dedi öğretmen öğrenci sayısı yetersiz olduğu ve sözleşmeli olduğu için ayrıldı ama müdüre hjanım ve çalışanlar biz burdayız mağdur olmayın dedilerr....ama ben şimdi bu öğretmeni napıyımmm siz söyleyin 4 gündür ben kızımı ie götürüyorum masanın üstüne battaniye falan serip yatırıyorum öğlen uykusun şimdi ben bu karıyı parçalasam yeri diil mii....çocuk sayısı yetersiz olduğu için faal olarak kapalı gözükecekmiş okul ama müdüre hanım mağdur olmayın getirin çocukları ben okuldayım dedi bugün bana...çatlıycam ama tutuyorum kendimi rezilliğim görseniz kaç gündürooooooooooofffffffffff rabbim düzgün insanlarla karşılaştır yarabbim bu nedir yaaa...yawrum okuldan soğudu yaa...bunu yapmaya ne hakkı vardı hadi beni mağdur ettin çocğumun neden ortada rezil olmasına müsade ediyosun...öğrenci sayısı az okul kapalı gözüküo ya öğretmende sözleşmeli olduğu için ücret almaıyacakmış ve bu konuda müdüre hanımla tartışmışş aralarındaki anlaşmazlıkların ortasında kaynatmış bizideeee........şimdi ben bu sayın öğretmenime napıyım siz söyleyinnn
yyooookk mudure hanım ordayken bu okulda kesinlikle çalışmıycakmışş allahım yarabiiimmm nevim çok yoğun kayınvalidem arıo şimdide 2 cevpsız arama açmıyorum telefonu inatla arıyo ağzımdan ters bişey çıkacak diye kendimden korkuyorum yaaa...eşşek kadar kızı var eylülde düğünü olacak 10 günlüğüne torununa bakmaya gelmio bu nasıl iştir nasıl bi aileye düştüm ya rabbim ...benim anamda telefonda ağlıyo kızım gelemiyorum ablan doğurmak uzere diyee kardeşimi geri göndermeyi düşünüo...kız anası işte offff offfff...rabbim sen kaldıramayacağım yükü vermezsin biliyorum sana sığınıyorum yarabbim...tosunlada birbirimize girdik bu konuda kovdum evdenn ayıııııııı nolcak alsın anasını koynuna da onla yatsınnn
Ben de aldım netbooku balkona geldim,tüttürüp duruyorumYa Ayşem bu da hiç anlayamadığım bir husus.Ben ergenliğe oldukça geç girdim,17 yaşında ilk reglm gerçekleşti.Sorunsuz öğretmen oluncaya kadar öyle gitti.Sonra atandığım kafesten 10 yıl çıkamayınca elim kolum bağlı,hafif depresif dalgalanmalar,hareketsiz yaşam derken 30 kilo aldım 10 yılda.Bu kez regl durdu.Doktora gittim doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi,tabi istemedim.O zaman kilo ver dedi.Neyse ben bu durum için değil ama baktım 105'ten ileriye doğru uçucam verdim kiloyu.15 kilo verdikten sonra düzene girdi.3 aydır düzenli oluyor ama her anlamda değişti.Eskiden 3 gün sürerdi,anlamazdım bile ne ağrı ne sızı,ne iştah,ne öfke.Şimdi çıktı 9 güne;öfkesi duygusallığı hiçbirşeye benzemiyor.Loğusa gibiyim.Dün hiçbirşey yokken gece 3 gibi uyandım,sebepsiz hıçkıra hıçkıra ezana kadar ağladım.Ortada bişey yok ha,hani sebep te bulamıyorum ya,geçmişi eşeledim,yaralarımı kanattım.Resmen loğusa psikolojisi,yalnız ortada çocuk yok
gisiorum bütün yedinci takım yüreğimde gidiorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiorum
gerçektende bu hafta herkeste reğli şişliği var,ama biz onunda üstesinden geliriz.
kızlar annemlerde net var burda olduğum zaman düzenli gire biliyorum,ama onlarda bu aralar kalabalık izmirden dedem,babaannem,halam,amcam gelmiş çok kalabalıklar o yüzden ben abimde kalıyorum, oğlumda burda çok sıkılıyor,orda kuzeniyle oynuyor bide orası bahçeli ev daha güzel vakit geçiriyor.ama elimden geldikçe sizlere vakit ayırıcam.
ben ipekyolun kızkardesıyım ablam istanbula gıttı net olmadıgı ıcın sıteye gıremıyor size haber vermemı ıstedı haftaya donecek ıyı geceler :)))))
hoşgeldin canım.
herkes akşam girebiliyor bense gündüz akşamları kızım izin vermiyor nete girmeme malesef.
ne olacak böle anlamadım.konuşacak kimsek yok
günaydın canım nasılsın
Teşekkür ederim Saferan'ım inşallah.Bu arada İpeğin de tartıya çıktığını görmeden mezun olucam heralde :44:
bitince giden kilolar ortaya çıkar canım moralini bozma..........olsun canım beraber başiarııız.............hep destek tam desteek..............:13:
off ne zor şeyler yaşamışsın..çalışan kadınların omuzlarında ki yük çok ağır..allah yardımcın olsun....öğret. de hellal olsun böyle hainlik vicdsnsızlık olmaz yaa....allaha havale et nasıl rahat uyur bi insan bu kadar fesatlıkla inanılmaz.........
sen de tavrını koy canım sen üzülceğine o derrt etsin içine atma olan sana olur..sıkma canını....uslubuyla söyle içindekini biraz da o dertlensin....
hormonların düzene giriyoyr ya ondandır canım dert etme sıkıntı yapmaaa...
ooh mezun olda canım yine gelirsiin...çıtır mezun.........
biz burdayız canım ....herkes düzene girsin daha rahat konuşuruz.......
tamam canıım...izinli sayarız.........
Günaydın canım,Nev'in keyfi yok,çok ağrısı var.İlk kez bu kadar sinirlendim regl oluşuma ya,neyse derin nefes alalımgunaydin fistikalr nasilsiniz ben geldim kapida karsilayacam hepinizi dokulun bakalim
gunaydin fistikalr nasilsiniz ben geldim kapida karsilayacam hepinizi dokulun bakalim
Teşekkür ederim Saferan'ım inşallah.Bu arada İpeğin de tartıya çıktığını görmeden mezun olucam heralde :44:
Günaydın canım,Nev'in keyfi yok,çok ağrısı var.İlk kez bu kadar sinirlendim regl oluşuma ya,neyse derin nefes alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?