3 bildirim günüdür yok,geçen hafta da tartı bulamadım pazartesi tartılıcam söz dedi yok,bu hafta dedi,şimdi haftaya kadar yok.Yok da yok.Bişey demiyorum artık
napıysın.....bebişim...........
ay çok komiksin nevim..çıkar inş..... o günleri de görürüz inş...........
Telafi edersin canım,uyumadan maydonoz sapı kaynatıp içersen bişeyin kalmaz.bakalım yarın kilolar ne alemde olacak.merak içerisindeyim.
ben bugun öğle biraz kaçırdım
bir arkadaşın tayini çıktı gidiyor veda yemeği düzenledikte
1 kase mercimek çorbası
1 adana ekmeksiz
1 ayran
2 dilim pide
ama ama
Telafi edersin canım,uyumadan maydonoz sapı kaynatıp içersen bişeyin kalmaz.
Depolanmadan sabote eder,ödemini de atar canım.çok pişmanın nevvvv oldu birkere maden suyu içtim biitki çayıda içecem birazdan
maydonoz sapı ne işe yarıyor
bakalım yarın kilolar ne alemde olacak.merak içerisindeyim.
ben bugun öğle biraz kaçırdım
bir arkadaşın tayini çıktı gidiyor veda yemeği düzenledikte
1 kase mercimek çorbası
1 adana ekmeksiz
1 ayran
2 dilim pide
ama ama
hıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm:95:durum oldukça vahim görünüyooor.................acil takıma döööön...........ipek.....3 bildirim günüdür yok,geçen hafta da tartı bulamadım pazartesi tartılıcam söz dedi yok,bu hafta dedi,şimdi haftaya kadar yok.Yok da yok.Bişey demiyorum artık
Ne desen haklısın,arkandayım Saferanım.Kı----yırtıyorum 25 hazirandan beri,tatildeyim motivasyon kopmasın diye değişen bişey yok.5 mesaj kuralı var güya,kafasına esen 5 gün uğramıyor.Valla kapatalım dersen kapansın bildirimden sonra yarın Eylül'e kadar.kızlar kimsenin uğradığı yok ..ne oldu böyle kaç saattir burdayım...........bu gidişle takımın kapanmasını istiicem nerdeyse.. ....kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum ama yinede bakıyorum buraya...:85:.........yazık olucak takımımıza.................
Tamamiyle kapanmıycaz elbette,karara bağlarsak eylüle kadar.Kimse yok canım benim,izin almayıp 4 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlar var,günlük 5 mesaj kuralı var,Allah versin 5 gün kafasına esen uğramıyor.En azından biliriz ki takımca kapalıyız,zaten bu durumlarda yeni arkadaş alma olayı olmuyor takım kapanırsa.Saferan haklı bence.İpekten sonra ben de aynı fikirdeyim.slm nevcim
tatilde olanlar var sanirim degil mi
meyve doga ve kaptanimiz ne zaman donuyorlar
yada yeni arkadaslarmi alinmali
offf ya takim kapanmasin
ben cok aktif olamasamda her yazilani takip ediyorum
genellikle esim ve kizim kaynakli paylasimlarim yeterli olmayabilir
ama mesaj sinirinin altina dusmemeye calisiyorum
bende bazen diyorummmm bugün gelmesee kafama göre takılsam kızmla ayaklarımı uzatıp otursam balkonda oohhhhh....erkek yok sorun yokkksağol canım..hep koşturma kızımın kayıt işleriyle uğraşıyorum..3 çocuk evde okul olmayınca işde bitmiyor ..eşim de mübarek 4 dedinmi evde bitiyor iyice sıkıldım ..iş güç bitiyo tam oturcam damlıyor..pc den kalkmıyor..işleri yoğunlaşsada geç gelse diye bakıyoprum alışmışım hep geç gelmesine daral geldi..........
kız geççek ne bana allah allah dayak diyycen benden haaaaTeşekkür ederim Saferan'ım inşallah.Bu arada İpeğin de tartıya çıktığını görmeden mezun olucam heralde :44:
Günaydın canım,Nev'in keyfi yok,çok ağrısı var.İlk kez bu kadar sinirlendim regl oluşuma ya,neyse derin nefes alalım
kızlar kimsenin uğradığı yok ..ne oldu böyle kaç saattir burdayım...........bu gidişle takımın kapanmasını istiicem nerdeyse.. ....kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum ama yinede bakıyorum buraya...:85:.........yazık olucak takımımıza.................
nettiniz yawww kapatmayalımmmm motivasyon düşmezmi seferanım tekrar düşünün bence kızlar kendi adıma ancak akşam girebiliyorum özür dilerim kusura bakmayın ama durumumu biliyosunuzz:26:Ne desen haklısın,arkandayım Saferanım.Kı----yırtıyorum 25 hazirandan beri,tatildeyim motivasyon kopmasın diye değişen bişey yok.5 mesaj kuralı var güya,kafasına esen 5 gün uğramıyor.Valla kapatalım dersen kapansın bildirimden sonra yarın Eylül'e kadar.
slm nevcim
tatilde olanlar var sanirim degil mi
meyve doga ve kaptanimiz ne zaman donuyorlar
yada yeni arkadaslarmi alinmali
offf ya takim kapanmasin
ben cok aktif olamasamda her yazilani takip ediyorum
genellikle esim ve kizim kaynakli paylasimlarim yeterli olmayabilir
ama mesaj sinirinin altina dusmemeye calisiyorum
Valla ben Saferanla aynı görüşteyim.Zaten loğusa gibi hassas ve sinirliyim;o da tetikliyo heralde ben de eylüle kadar tatili destekliyorum.Zaten sen 20 gün izne çıkacaksın haftaya.Bu kez çoğalmadığı gibi sayı yine azalacak.En azından eylülde 13 kişi bomba gibi döneriz sahalara.bende bazen diyorummmm bugün gelmesee kafama göre takılsam kızmla ayaklarımı uzatıp otursam balkonda oohhhhh....erkek yok sorun yokkk
kız geççek ne bana allah allah dayak diyycen benden haaaabu ne yawww gececek 2 gün sonra normale dönücenn...yayıldın bakıyorummm çabuk kendine gel kızıyorum artık ha yakışmıyo böle bıkkınlık sanaa dudunmu beniiiii kuzuuuuuuuuuuuuu sana diyorummm....
nettiniz yawww kapatmayalımmmm motivasyon düşmezmi seferanım tekrar düşünün bence kızlar kendi adıma ancak akşam girebiliyorum özür dilerim kusura bakmayın ama durumumu biliyosunuzz:26:
seni destekliyorum arkadaşımmmm kapanmasınnnnn....yapmayıun daha gecen hafta 1. olduk ilk mezunumuzu veriyoruz bu haftaaaa....daha ne olsunnnn....
Valla ben Saferanla aynı görüşteyim.Zaten loğusa gibi hassas ve sinirliyim;o da tetikliyo heralde ben de eylüle kadar tatili destekliyorum.Zaten sen 20 gün izne çıkacaksın haftaya.Bu kez çoğalmadığı gibi sayı yine azalacak.En azından eylülde 13 kişi bomba gibi döneriz sahalara.
Tamamiyle kapanmıycaz elbette,karara bağlarsak eylüle kadar.Kimse yok canım benim,izin almayıp 4 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlar var,günlük 5 mesaj kuralı var,Allah versin 5 gün kafasına esen uğramıyor.En azından biliriz ki takımca kapalıyız,zaten bu durumlarda yeni arkadaş alma olayı olmuyor takım kapanırsa.Saferan haklı bence.İpekten sonra ben de aynı fikirdeyim.
Atakta verdirdiği kiloyla yarın bildirim yapıcam,heralde şu aptal regl araya girmeseydi 5 i bulacaktı,neyse artık.Ramazandan sonra söz kesicez Ayşem,ramazanda böbrekler için riskli dukan,3.5-4 litre suyu gün içine yayarak içmek zorundasın,yoksa proteinin böbrekler üzerinde biriktirdiği ürik asit temizlenemiyor.Ee ramazanda bunu gün içine yayamayacağımız için böbrekler için risk başlıyor.Eylülde tam gaz dukansen dukanı boşadın mı nev devam ediyomu aşkınızz...
Rana'cım ben çoğunluğun kararına uyarım.Ama 3 kişiyle zaten motivasyon olmuyor.Hülya akşama kadar burada tek başına online.Julia bu hafta mezun.Pabya giremiyor,İpek dersen 3 haftadır bildirim yapmıyor o ya da bu sebeple.Anşaa haftaya 20 gün izne çıkacak.4 kişi ile ne olacak,ne kadar motivasyon olacak?Yine de ben çoğunluğa uyarım.canimcim tamamiyle kapanmiyacagini biliyorum tabiki
ama demek istedigim suki, 1 ay kisa bir sure degil
herkezin motivasyonu dusecek
belkide takrar geriye donmeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?