bende senin gibi düşünüyorumm ranacım ben ağustosun 22sinden sonra 1 ay kadar izne ayrılcam ama gene uğrarımm yaaa...kızlar öbür takımlar sapır sapır dökülüo biz çok iyi durumdayızzz...LÜTFEN DOSTUMUZA AHHHH DÜŞMANIMIZA OHHH DEDİRTMEYELİMMM...öbür takımlar çok sevinir böle bi duruma en iddalı takımkendi isteğiyle ara veriooo onlar için çok güzel bi haber....canimcim tamamiyle kapanmiyacagini biliyorum tabiki
ama demek istedigim suki, 1 ay kisa bir sure degil
herkezin motivasyonu dusecek
belkide takrar geriye donmeyecekler
Atakta verdirdiği kiloyla yarın bildirim yapıcam,heralde şu aptal regl araya girmeseydi 5 i bulacaktı,neyse artık.Ramazandan sonra söz kesicez Ayşem,ramazanda böbrekler için riskli dukan,3.5-4 litre suyu gün içine yayarak içmek zorundasın,yoksa proteinin böbrekler üzerinde biriktirdiği ürik asit temizlenemiyor.Ee ramazanda bunu gün içine yayamayacağımız için böbrekler için risk başlıyor.Eylülde tam gaz dukan
bende senin gibi düşünüyorumm ranacım ben ağustosun 22sinden sonra 1 ay kadar izne ayrılcam ama gene uğrarımm yaaa...kızlar öbür takımlar sapır sapır dökülüo biz çok iyi durumdayızzz...LÜTFEN DOSTUMUZA AHHHH DÜŞMANIMIZA OHHH DEDİRTMEYELİMMM...öbür takımlar çok sevinir böle bi duruma en iddalı takımkendi isteğiyle ara veriooo onlar için çok güzel bi haber....
yan yatma çamura batmaaa nevcimmmmmm....ben kızdım sana yalan yok tamam özel günün ağrıların var ama bu kadar çabuk pes etmek yakışmıo bence sana....çok dirayetli güçlü bi kızceğizsin sen sanki başka durumlar var gibi gelio bannnaaa:26:
Ya canım ağrı sızı değil olay,bugünlerde hassasım biraz,hepimize zaman zaman olmuyor mu.İlle de kapansın demiyorum,ben yalnızca Saferan'dan yana kullanıyorum oyumu,çünkü 2-3-4 kişi ile nereye kadar.Ama derseniz hayır durucaz,canla başla dururum o ayrı,bu benim hal en fazla 3-4 gün sürer,ben kendimi bırakmam bilirsin balım,az çok tanıdın.Pes etmem...bende senin gibi düşünüyorumm ranacım ben ağustosun 22sinden sonra 1 ay kadar izne ayrılcam ama gene uğrarımm yaaa...kızlar öbür takımlar sapır sapır dökülüo biz çok iyi durumdayızzz...LÜTFEN DOSTUMUZA AHHHH DÜŞMANIMIZA OHHH DEDİRTMEYELİMMM...öbür takımlar çok sevinir böle bi duruma en iddalı takımkendi isteğiyle ara veriooo onlar için çok güzel bi haber....
yan yatma çamura batmaaa nevcimmmmmm....ben kızdım sana yalan yok tamam özel günün ağrıların var ama bu kadar çabuk pes etmek yakışmıo bence sana....çok dirayetli güçlü bi kızceğizsin sen sanki başka durumlar var gibi gelio bannnaaa:26:
Canım merhaba.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine mesaj atacaksın aynı alan içindeki,kontenjanı boş olan takım sana davet yazacak.Bizim takımda boş yer yok Zeynep'cim.merhabalar yeni üyeyim tanışmak için msj atıyorum kuralları falan bilmiyorum..
kendi adıma konuşayım kızlar öncelikle...
1.gülümün emaneti takımımı kapatmaya gönlüm razı olmuyor..ama 2-3 kişiyle nereye kadar.......
2..ben akşamları çok zor giriyorum ..eşim olunca giremiyorum çünkü bilmiyor..tepki gösterir...........
3. bu aralar ev değiştirebilirim o zaman da netim kapanır ne zaman dönerim bilinmez....
bu sebeplerden moralim bozuk..bu aralar kilo da veremiyorum umudum ramazan......ramazanın ilk haftası geçsin toparlandık toparlandık ...aksi halde takım kapatılsın herkes dönene kadar.....şimdilik fikrim böyle o zaman tekrar oylamaya sunup karar alalım.............siz den biraz çaba göstermenizi bekliyorum..............
Ben kendi adıma elimden geleni fazlası ile yaptığıma inanıyorum canlarım,pazartesiden beri tablomuz neredeyse aynı:kendi adıma konuşayım kızlar öncelikle...
1.gülümün emaneti takımımı kapatmaya gönlüm razı olmuyor..ama 2-3 kişiyle nereye kadar.......
2..ben akşamları çok zor giriyorum ..eşim olunca giremiyorum çünkü bilmiyor..tepki gösterir...........
3. bu aralar ev değiştirebilirim o zaman da netim kapanır ne zaman dönerim bilinmez....
bu sebeplerden moralim bozuk..bu aralar kilo da veremiyorum umudum ramazan......ramazanın ilk haftası geçsin toparlandık toparlandık ...aksi halde takım kapatılsın herkes dönene kadar.....şimdilik fikrim böyle o zaman tekrar oylamaya sunup karar alalım.............siz den biraz çaba göstermenizi bekliyorum..............
Ben kendi adıma elimden geleni fazlası ile yaptığıma inanıyorum canlarım,pazartesiden beri tablomuz neredeyse aynı:
25 temmuz tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
SAFERAN=5
AZERİKIZI=İzinde
KIRMIZIGÜL=İzinde
GANFED=0
RANAABLE=2
JULİA=4
NEV81=12
PABYA=1
İPEKYOL51=0
ANŞAA=8
HULYAEYÜP=4
DOGA3=İzinde
MEYVENULL=İzinde
MİNNOŞPRENSES=İzinde
Ama yine de takımın ortak kararına her şekilde uyarım.
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/)
ansaa(76.2/)
nev81 (85/1/84/%1.18)
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
7.TAKIM TOPLAM KILO (696/)
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/)
ansaa(76.2/)
nev81 (85/1/84/%1.18)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
Dukan diyetiyle ilk 3 gününde 3 kilo verip,regl yüzünden ancak bugün -1 kg görebilen ve sinirlenmekte yerden göğe kadar haklı olan benden gelsin ilk bildirim,her şerde vardır bir hayır...**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/)
ansaa(76.2/0.2/76/%0.26)
nev81 (85/1/84/%1.18)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/)
ansaa(76.2/)
nev81 (85/1/84/%1.18)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
Son durum bu canlar.**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/1.1/52/%2.07)
ansaa(76.2/0.2/76/%0.26)
nev81 (85/1/84/%1.18)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?