kızlar kilom 52 julianız artık mezun oluo ama ben 50 olayım diorum eğer takımdada izin çıkarsa hedefim 52 idi çünkü
[SUB][/SUB]
boyun uzun bacım sen nişan hazırlıkları başlayıncada iyice zayıflıycaksın sen bilirsin ama sağlıklı değil bence...dikkat et kendine vur deyince öldürme...
Bence de Juli,sonuna kadar Ayşeye katılıyorum.Bence sen mezun ol,ha zaten gelirsin sık sık takıma yine istiyorsan o 2 kiloyu verirsin,bence bu saatten sonra mezun kilonu değiştirme.boyun uzun bacım sen nişan hazırlıkları başlayıncada iyice zayıflıycaksın sen bilirsin ama sağlıklı değil bence...dikkat et kendine vur deyince öldürme...
Bence de Juli,sonuna kadar Ayşeye katılıyorum.Bence sen mezun ol,ha zaten gelirsin sık sık takıma yine istiyorsan o 2 kiloyu verirsin,bence bu saatten sonra mezun kilonu değiştirme.
Sanırım Saferan,Püsküüte bildirecek Julia'cım.tmmm nevcim bnm mezun kim etcek
Sanırım Saferan,Püsküüte bildirecek Julia'cım.
::
:65
Arka sayfada kalmasın**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/)
Julia__(53.1/1.1/52/%2.07)
ansaa(76.2/0.2/76/%0.26)
nev81 (85/1/84/%1.18)
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.1)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/)
7.TAKIM TOPLAM KILO (696/)
Canım ben sabahtan burda olamıycam,o yüzden akşamdan bildirim yaptım.2'den önce gelebilirsem elbette bakarım,Saferanım'a bir soralım,o müsait mi acaba yarın?iyi aksamlar kizlar,ben yarin burda olmiycam bizim listeylede ilgilenebilrimisniz?
Canım ben sabahtan burda olamıycam,o yüzden akşamdan bildirim yaptım.2'den önce gelebilirsem elbette bakarım,Saferanım'a bir soralım,o müsait mi acaba yarın?
kızlar merhaba ben 1. takımın kaptanıyım..
Hasratim bize mesaj bırakmış liste için ne durumdasınız? yardımcı olayım diye geldim..herkes hesaplamasını kendisi mi yapıyo takımda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?