Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/)
ganfed(53/53/o/%0)
Julia__(53.1/1.1/52/%2.07)
ansaa(76.2/0.2/76/%0.26)
nev81 (85/1/84/%1.18)
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.1/67.1/0/%0)
pabya(83/)
hulyaeyup(72.3/71,9/0,4/%0,55)

7.TAKIM TOPLAM KILO (696/)
malesef malum gunumden dolayi hic veremedim

Kızlar listenizi kontrol edicem de şimdi sizin eski listeyi bulamam lazım bu listedekiler sanırım gücel kilolarınız ben şimdi toaprlayıp listeyi paylaşıma eklerim sıkmayın canınızı.. Ama iki kişi var sanırım bildirim yapmayan saferan ve pabya onlarıda aynı geçicem mecbur..

al canim al derin derin al bayagi asabini bozmus senin yat uzan ayaklarini havaya kaldir dinlen azalir acisi

napıysın.....bebişim...........

ay çok komiksin nevim..çıkar inş..... o günleri de görürüz inş...........
yaptigim tek sey buraya gelmek ve sizinle cene calmak baskada ugrasim yok
3 bildirim günüdür yok,geçen hafta da tartı bulamadım pazartesi tartılıcam söz dedi yok,bu hafta dedi,şimdi haftaya kadar yok.Yok da yok.Bişey demiyorum artık
kiz o kayinvalidesinde degil mi gelemeyisi ondandir bence gelir o gelir
Depolanmadan sabote eder,ödemini de atar canım.
ay sagol nevim ya butun pratik bilgiler sende masallah
gercekten sessiz amam herkesin gelis saatleri farkli oldugu icin karsilasamiyoruz birileini gormeyince yazmiyoruzda yoksa herkes geliyor okuyup cikiyor herkes en azindan bir selam yazsa bakin nasil senlenecek yine
kiz sen sus ozel gunundesin logusasin bide sinirlerin iyice gerilmis durun ne kapatmasi hepimiz burdayiz gecer nevim gecer sinirlenme canim
selamlar

canlarim ya takimmi kapatiliyor
eger oyle olursa geriye toparlanmak zor olur
kapatmayiz ranaciim onlarda hakli gelen yazmadan cikinca takim sesizlesiyor bol paylasimda bulunursak gercekten motivaysonda artacak
bu takim kapatilamaz kapanmayacak iyi protesto ediyom demi kizlar gecin arkama destek verin bakin dayak gelirse kacarim ona gore
fircala ansaacim fircala bu nev logusa bizide dovuyor hem

yok yok biz boylede bombayiz

evet canim onlari ayni gecelim papayanin gelmeme ihtimali var ama saferanim neden yok onu bilmiyorum. yardimin icinde tsk

canim bunlar guncel kilolarimiz eski listeyi arama bosacunku bir cok arkadasimiz izinlio yuzden sadece bu liste guncel

**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6/125,6/0/00%)
ganfed(53/53/0/00%)
Julia__(53.1/52/1,1/%2.07)
ansaa(76.2/76/0,2/%0.26)
nev81 (85/84/1/%1.18)
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.1/67.1/0/%0)
pabya(83/83/0/00%)
hulyaeyup(72.3/71,9/0,4/%0,55)
7.Takım Toplam Kilo (696/693,3/2,7/0,39%)

Kızlar listenizin son hali bu hesaplamalar doğru bir sorun yok.. toplamıda aldım paylaşıma veriyorum.. Hepinize bol kilo vermeler..

tsk canim bu hafta fazla veremedik malum herkesin ozel gunu dolayisiyle yerinde saydi kilolar

eve yeni geldim kızlar ..kızım ateşlendi hastnedeyim sabahtan beri...kilomu aynı geçmekle iyi yapmışsınız sağoluun...birazdan gelicemm........

yok bu kadar olmaz diyorum pes diyorummm kilo bildiriminde bile bulunmuyorsunuz nev bile yok bugun
Bitanem dün akşam yazmıştım sabahtan işlerim vardı,akşamdan yaptım bildirimi.Canlar Saferanımla konuşmuştum,Julia mezun oluyor bugün başarıyla.Roseberry isimli arkadaşımız takımıza geliyor.Kendisi inanılmaz azimli ve paylaşımcıdır.Onu benim gibi sizin de çok seveceğinize eminim.

hoşgeldin canım yaaa nerelerdesin sen inşallh rosebery de senin gibi paylaşımcı ve azimlidir.
bu arada seni çok sevdim ben yaaa güler yüzlüsün çok tatlısın facedeki fotolarından öle görünüyor.
annele muhabbetinide çok sevdim süpersiniz kız kardeş gibi :)

canim herkes bildirdi ya kilosunu
nevde haber etti ya ogleye kadar yolum diyekizma sen bak ben burdayim

kızmıyorum canım üzülüyorum akşamları kızım izin vermiyor ben giremiyorum mesai sattelerinde kimse yok ben kime destek vercem kimden destek alcam birtek nevimle sohbet edebiliyorum saolsun oda olmasa ben napardım.sende hoşgeldin bu arada

tmmm nevcim bnm mezun kim etcek
canım çok uğraştın ama sonunda başardın...ben gerekeni yaparıım.................
yok bu kadar olmaz diyorum pes diyorummm kilo bildiriminde bile bulunmuyorsunuz nev bile yok bugun

ah canım kızım ateşlendi..hastanedeyim...yeni geldim...........

ganfişiiiim...nerdesin ben seni çok özledim....hiiç gelmedin ki........moralim de çok bozuk............azeri de gelsiin..............

hoşgeldin canım geçmiş olsun kızına yaz günüde zor olur o ateş ama iyileşir inş.

aa küserim ama...biz hep arkandayız canım merak etmee.........

Esra inanılmazdır,tanıyınca bana hak vereceksiniz.Takımıza bu yaz rehavetinde,apaydınlık bir soluk olacak.Garanti veriyorum )) Canım teşekkür ederim,sen güzel baktığın için güzel görmüşsün.Baksana Ganfed'im beni hiç görmedi,merak da etmiyor Canlarım özel günlerimde gerçekten ufak çaplı bir depresyon geçiriyorum,dün Esra ile de biraz konuştuk,onun da öyleymiş.Doktora gitmiş bir ilaç vermiş geçmiş.Ben de doktora gidicem,psikolojik olarak direncimi çok kırıyor çünkü.Her ay böyle,insan yaşlanır ya 1 yılda Seviyorum hepinizi

canımsın nevcim....

merhaba arkadaşlar ben esra,14.takımdan transfer oluyorum takmınıza çok sevdiğim ayşegül ve nevcim buraya transfer oldular dayanamadım bende geliyorum takıma girdiğimden beri bugün itibariyle 14 kilo verdim kalan kilolarımıda sizlerle verip mezun olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…