Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldinnnnnnnnnnnn Beraber de mezun olucaz buradan Esra'cım.

kendimi tanıtayım,34 yaşındayım evliyim bir oğlum var 28 aylık istanbulda oturuyorm maalesef hamileyken aldığım 35 kiloyu vermek için mücadele ediyorum ve çok şükür az kaldı hedefime bugün tartıldığımda 63 kiloydum,3 haftadır diyetisyene gidiyorum ve çok memnunum diyeti biraz zor ama sonuçları çok güzel bu akşam saat 17:00 de randevum var her hafta farklı bir diyet hazırlıyor ve bu benim sıkılmamı önlüyor sizinle paylaşırım diyetisyenin verdiği listeleri...

Esra'cım beni ve Ayşegül'ü tanıyorsun.Takımızın bütünü eylülde toplandığında o dinamizmi doruklarda göreceksin,garantisi benden.Şu anda takımımızın yarıdan fazlası izinli ama yine de birbirimize maximum destek vermeye çalışıyoruz.Saferan'ımız kaptan yardımcımızdır.Sıkıldığın daraldığın her konuda Ona çekinmeden başvurabilirsin balım

Esra'cım diyetisyenin senin hem azim,hem beden şifreni çok net çözmüş bu çok önemli.Kilo vermesen gerileceğini biliyor hırsını ve azmini çözmüş,gerçekten ivmeni sürekli canlı tutuyor.Helal olsun adama,her işin ehli ya

bu seferki bayan listey hazırlarken resmen denklem çözüyor hesap makinasıyla hesaplayıp öyle yazıyor harika bir bayan....

bu seferki bayan, listeyi hazırlarken resmen denklem çözüyor hesap makinasıyla hesaplayıp öyle yazıyor harika bir bayan....

bu seferki bayan, listeyi hazırlarken resmen denklem çözüyor hesap makinasıyla hesaplayıp öyle yazıyor harika bir bayan....
Gerçekten harika,sonuçlar bu başarının aynası zaten.Gelsem,benim de denklemimi çözer mi acaba :26:

hoşgeldinnnnnn canım

öğlen yemeğimi yedim 1 tabak az yağla pişirilmiş taze fasulye ve yanında 1 su bardağı yoğurt ama yoğurdun hepsini yiyemedim......

Regl depresyonunun içinde az buçuk keyiflendim gibi oldu Bunu bir sütlü kahve ile kutlamalıyım,hemen alıp geliyorum:126:

ben ergenliğimden beri yaşıyorum aşırı gergin,ağlamaklı herkes benden korkuyor regl dönemimde çokpişman oluyorum ama hormonal ama kullandığım ilaçla çok iyi geldi sende zaman kaybemeden git çok kilo verdin ondan da olabilir....

Gerçekten harika,sonuçlar bu başarının aynası zaten.Gelsem,benim de denklemimi çözer mi acaba :26:

maşallah sen kendi deklemini çözdün,kadıncağız korkar senden mesleğim elimden gidecek diye...

hoşgeldinnnnnn canım

hoşbulduk canııımmmm

afiyet olsun bende öğleyin çubuk kraker yedim
bu arad canım sen tickerini degiştirsene

sanada afiyet olsun,ticker değiştirmeyi bilmiyorum nevcim bi el atıverir

Evetttttt,Esraaaa;gel şu hedefi de 53'e çekelim

nevciiimmm çok isterim inşallah sana behsettiğim olaydan vazgeçtim gibi astım olmam beni korkuttu masada falan kalmaktan korktum bu kadar uğraştım inşallah 53 üde görürüm,hem 53 olunca 60 gözükürüm tenim çok yumşak buda benim dezevantajım...

pilatese başlıycam en kısa zamanda etkin oldu üstümde

Evet canım,haklısın.Gidicem en yakın günde.Gerçekten giden 20 kilo fizyolojimi etkilemiş olabilir.Bitanem ticker sitesi şu an hata veriyor,akşam elinde bil canım

Plates muhteşem bir şekillendirici canım,takımımızdan Ganfed de yapıyor o da çok memnun.En doğru kararı vermişsin Esram,o zaman beraber 50 lere gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…