Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bir banyo yapıp çıkıcam eşimin yanına fizik tedaviye gidiyorum 8 nisan da bel fıtığı ameliyatı olmuştum şimdi fizik tedavi görüyorum sonra diyetisyenimle randevum var,gelince görüşmek üzere

Kolay gelsin canım.

Plates muhteşem bir şekillendirici canım,takımımızdan Ganfed de yapıyor o da çok memnun.En doğru kararı vermişsin Esram,o zaman beraber 50 lere gidiyoruz

dün hastanede fizyoterapist genç kızlar var onlarda çok iyi dediler,ebru şallının dvd leri var bende biraz onlardan yapıcam yada bir pilates yapan yere kayıt olucam

dün hastanede fizyoterapist genç kızlar var onlarda çok iyi dediler,ebru şallının dvd leri var bende biraz onlardan yapıcam yada bir pilates yapan yere kayıt olucam
En güzeli bi uzman gözetiminde yapman Esra'cım,malum hem ameliyatlısın hem kalçandan rahatsız.Küçük topla yapıyorum ben,büyük topla sakatlanma riski fazlaymış,en azından ilk birkaç ay küçük topla önermişti bizim eğitmen.Ameliyatlı olduğunu söylersen o bölge hareketlerinde seni uyarıyor.Gerçekten plates bir mucize,estetik şekillenme

Kızlar 5. takım ile 13. takım inanılmaz kilo vermiş,maşallah ya.Gerçekten 7. takım,5.takım ve 13. takım ben hiç bu takımlara girmemişken bile başarıları ile dikkatimi çekiyordu.Tabi önceeeeeeeeeee 7. takım,yerim ben sizi

eve yeni geldim kızlar ..kızım ateşlendi hastnedeyim sabahtan beri...kilomu aynı geçmekle iyi yapmışsınız sağoluun...birazdan gelicemm........

gecmis olsun tatlim dogum gununun stresiyle hastalanmistir benim kizdada hersene yasariz bunu ama insallah atlatmistir.ayricada dogum gunu kutlu olsun kizinin benim yerime öp canimin ici

gelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim

evet canim nevimiz bitanedir ayricada cok bilincli vede bilgili bir arkadasimizdir .yardim severdir bende cok seviyom nevcigimiayrica senide seviyoruz biz

hb tatlim ne demek hep beraber basaracagiz sen kimse olmasada yazilanlara cevap ver yada boseyler paylas geldigimizde okuyup mutlaka cevap verecegiz insallah

gelmemmi hic birkacgundur yatili misafirim vardi oy uzden hic gelemedim yoksa ben sizi yalniz birakirmiyim haberde veremedim malum yatili bide habersiz olunca oyle kala kaldim ama aklimdaydiniz hepsu anda alisverise gittiler onlar gelene kadar yazayim bende dedim firsat bu firsat

gelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim
Biliyorum Ganfed'im;beni de geldiğimde nasıl kucaklamıştınız,Allah hepinizden razı olsun Canlarım madem çoğunluk takım tatile girmesin diyor,ben de sizden yana oyumu kullanıyorum o zaman.Regl gerginliğinden dolayı biraz da tatile girmekten taraf olmuştum,size negatif enerji vermeyim diye.O zaman şöyle bir anlaşma yapıyoruz:Elimizden gelenin maximumu ile katılım yapıyoruz.Zaten Roseberry bu konuda muhteşem bir paylaşımcıdır.Hülya keza öyle.Saferan'ım hep ilgilidir.Gerçekten kaptanımız Kırmızıgül ve kaptan yardımcımız Saferan bulunmaz bir nimet bizler için.Kaptanların karakteri ve azimlerinin takımları ne kadar net etkilediğini biliyorum.Balık,BAŞtan kokar atasözü başın ne kadar önemli bir sorumluluğu olduğunu en güzel anlatan atasözüdür.Keza Peygamber Efendimiz(S.A.V)''güttüklerinizden sorumlusunuz''derken,liderlerin ne kadar büyük bi sorumluğu olduğuna dikkat çekmiştir.Doktor hastasından,öğretmen öğrencisinden,anne evladından,kaptan takımından diye uzar gider bu örnekler.Ben derseniz tatilin de avantajı ile hep buralardayım.Ganfed'im senden ricam daha çok gel,güzel muhabbetinden mahrum bırakma bizleri.O zaman net resim şu:Nev,Hülya,Roseberry gündüz rahatlıkla burda.Saferan,Rana Able,Anşaa akşam rahatlıkla burda.Ganfed'im de daha sık gelmeye çalışır.İpek hakkında bişey söyleyemiyorum,çünkü kestiremiyorum.Pabya haftaya daha sık katılacak gibi görünüyor.Ben ramazanda akşamlara kayabilirim ama sahura kadar aralıksız takımda olabilirim.O zaman 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmm,tam gazzzzzzz,devammmmm Bize tatil yokkkkkkkkkk

Son düzenleme:

seni cadi seni kiz ben seni gordum ya resimlerine yorum bile yazdim cadi demek unuttun beni ha gorursun sen ben sana sormammi hesabinihele sen depresyondan cik bak ben sana neler yapacam

Ben de 55'e çektirdim geçen hafta ama,sizden ayrılamazsam 50'ye kadar yolu varrrrrrrr

ayyy kız hele 55 olalımda biz yine geliriz yazarız yeterki olalım yine ayrılmayız 7. takımdan mezun olanlar grubu kurarız şekerimm

evet canim nevimiz bitanedir ayricada cok bilincli vede bilgili bir arkadasimizdir .yardim severdir bende cok seviyom nevcigimiayrica senide seviyoruz biz

evet güzel maaşllh ben gördüm :)

hb tatlim ne demek hep beraber basaracagiz sen kimse olmasada yazilanlara cevap ver yada boseyler paylas geldigimizde okuyup mutlaka cevap verecegiz insallah
canım kimse olmayınca yazılanlara cevap versem tamamda ben bişe sorunca cevabını ta 1 gün sonra alıyorum ama neyse sabır kışa kadar herkes burada olur herhalde

fırsat buldukça gel canım

insallah canim basaracaksin .ama ben bisey merak ediyorum sen geldigin icin takiminda sorun cikmaz demi. yani huzursuzluk ciksin istemeyiz hicbirimiz . daha once yasamistikta boyle bisey ondan sordum:26:.tabiki severek kabul ederiz seni takimimiza ondan suphen olmasi

Allah razı olsun canım İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur der Mevlana hz.O sizin güzelliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…