Kolay gelsin canım.kızlar bir banyo yapıp çıkıcam eşimin yanına fizik tedaviye gidiyorum 8 nisan da bel fıtığı ameliyatı olmuştum şimdi fizik tedavi görüyorum sonra diyetisyenimle randevum var,gelince görüşmek üzere
Plates muhteşem bir şekillendirici canım,takımımızdan Ganfed de yapıyor o da çok memnun.En doğru kararı vermişsin Esram,o zaman beraber 50 lere gidiyoruz
En güzeli bi uzman gözetiminde yapman Esra'cım,malum hem ameliyatlısın hem kalçandan rahatsız.Küçük topla yapıyorum ben,büyük topla sakatlanma riski fazlaymış,en azından ilk birkaç ay küçük topla önermişti bizim eğitmen.Ameliyatlı olduğunu söylersen o bölge hareketlerinde seni uyarıyor.Gerçekten plates bir mucize,estetik şekillenmedün hastanede fizyoterapist genç kızlar var onlarda çok iyi dediler,ebru şallının dvd leri var bende biraz onlardan yapıcam yada bir pilates yapan yere kayıt olucam
Tamam bitanem,öp Nev teyzesinin yerine de fıstığışimdi çıkıyorum kızım uyandı.....
Evetttttt,Esraaaa;gel şu hedefi de 53'e çekelim
Ben de 55'e çektirdim geçen hafta ama,sizden ayrılamazsam 50'ye kadar yolu varrrrrrrrbende bende 53 e çekimmmm zaten benim ideal kilom 53 müş :)
eve yeni geldim kızlar ..kızım ateşlendi hastnedeyim sabahtan beri...kilomu aynı geçmekle iyi yapmışsınız sağoluun...birazdan gelicemm........
Bitanem dün akşam yazmıştım sabahtan işlerim vardı,akşamdan yaptım bildirimi.Canlar Saferanımla konuşmuştum,Julia mezun oluyor bugün başarıyla.Roseberry isimli arkadaşımız takımıza geliyor.Kendisi inanılmaz azimli ve paylaşımcıdır.Onu benim gibi sizin de çok seveceğinize eminim.
hoşgeldin canım yaaa nerelerdesin sen inşallh rosebery de senin gibi paylaşımcı ve azimlidir.
bu arada seni çok sevdim ben yaaa güler yüzlüsün çok tatlısın facedeki fotolarından öle görünüyor.
annele muhabbetinide çok sevdim süpersiniz kız kardeş gibi :)
kızmıyorum canım üzülüyorum akşamları kızım izin vermiyor ben giremiyorum mesai sattelerinde kimse yok ben kime destek vercem kimden destek alcam birtek nevimle sohbet edebiliyorum saolsun oda olmasa ben napardım.sende hoşgeldin bu arada
canım çok uğraştın ama sonunda başardın...ben gerekeni yaparıım.................
ah canım kızım ateşlendi..hastanedeyim...yeni geldim...........
ganfişiiiim...nerdesin ben seni çok özledim....hiiç gelmedin ki........moralim de çok bozuk............azeri de gelsiin..............
Biliyorum Ganfed'im;beni de geldiğimde nasıl kucaklamıştınız,Allah hepinizden razı olsungelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim
aa küserim ama...biz hep arkandayız canım merak etmee.........
Esra inanılmazdır,tanıyınca bana hak vereceksiniz.Takımıza bu yaz rehavetinde,apaydınlık bir soluk olacak.Garanti veriyorum)) Canım teşekkür ederim,sen güzel baktığın için güzel görmüşsün.Baksana Ganfed'im beni hiç görmedi,merak da etmiyor Canlarım özel günlerimde gerçekten ufak çaplı bir depresyon geçiriyorum,dün Esra ile de biraz konuştuk,onun da öyleymiş.Doktora gitmiş bir ilaç vermiş geçmiş.Ben de doktora gidicem,psikolojik olarak direncimi çok kırıyor çünkü.Her ay böyle,insan yaşlanır ya 1 yılda Seviyorum hepinizi
Ben de 55'e çektirdim geçen hafta ama,sizden ayrılamazsam 50'ye kadar yolu varrrrrrrr
evet canim nevimiz bitanedir ayricada cok bilincli vede bilgili bir arkadasimizdir .yardim severdir bende cok seviyom nevcigimiayrica senide seviyoruz biz
canım kimse olmayınca yazılanlara cevap versem tamamda ben bişe sorunca cevabını ta 1 gün sonra alıyorum ama neyse sabır kışa kadar herkes burada olur herhaldehb tatlim ne demek hep beraber basaracagiz sen kimse olmasada yazilanlara cevap ver yada boseyler paylas geldigimizde okuyup mutlaka cevap verecegiz insallah
fırsat buldukça gel canımgelmemmi hic birkacgundur yatili misafirim vardi oy uzden hic gelemedim yoksa ben sizi yalniz birakirmiyim haberde veremedim malum yatili bide habersiz olunca oyle kala kaldim ama aklimdaydiniz hepsu anda alisverise gittiler onlar gelene kadar yazayim bende dedimfirsat bu firsat
canımsın nevcim....
merhaba arkadaşlar ben esra,14.takımdan transfer oluyorum takmınıza çok sevdiğim ayşegül ve nevcim buraya transfer oldular dayanamadım bende geliyorum takıma girdiğimden beri bugün itibariyle 14 kilo verdim kalan kilolarımıda sizlerle verip mezun olucam inşallah
Allah razı olsun canımevet canim nevimiz bitanedir ayricada cok bilincli vede bilgili bir arkadasimizdir .yardim severdir bende cok seviyom nevcigimiayrica senide seviyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?