Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelecegim tabi simdi birazdan gelirlerse acil cikacagim ayip olmasin diye simdiden haber vereyim gelemezsemde hos gorun emi

bende canim basladim pilatese 1 haftadir yapiyorumyorucu ama basaracagim insallah helede faydasini gordukce cok mutlu olacagima eminim

dün hastanede fizyoterapist genç kızlar var onlarda çok iyi dediler,ebru şallının dvd leri var bende biraz onlardan yapıcam yada bir pilates yapan yere kayıt olucam

ben burcu vurkacin videolarini kullaniyom internette var.eger tetlises tv si varsa orda hafta ici 8.30da hergun cikiyor hafta sonuda cikiyor galiba saat onda hafta sonubak istersen cok guzel vede insani miotive ediyor

süpppprrrriiiizzz esra gelmişşşşş hoşgelmişş sefalar getirmişşş....ama ben cok mutlu oldummmmmm
esracım hoşgeldin çok sevindim tekrar aynı takımda olduğumuzmotivasyonun daha da artacak 7. takımda emin ol....heycanlandım dilim damağım kurudu çok mtlu oldum tawww
kızlar esra new juli ve ben aynı takımdaydık bi aralar esra ki ne badereler atlattığı halde ki bunlar özellikle sağlık sorunları hepsinin üstesinden bilinçlice gelip hep diyetine sporuna bağlı kaldı....hey gidi günlerrrrrr..... esraaaaaa ben senin 74 kilo olduğunu bilirimmmmdesene bende senin 90 kilo olduğunu bilerim diyeeenerden nereye ama kurban olduğum rabbim tekrar biraraya getirdi.....çok üzülerek ayrılmıştım ama varya sanki bişey kaybedersin de bulursun ya işte öle mutlu oldum yaaaa.....CANIM ARKADAŞIM TEKRAR HOŞGELDİN İYKİ GELDİNN

mezun oldum diyeeee takımımı terki diyar edeceğim sanmayın kızlar her daim sizinleyim gene tek fark 5 msj yazma zorunluluğum yok hee birde püsküt hala karnemi hazırlamamış yaaaa

Şunu söylememişsin,senin de 105 kilo olduğun günleri bilirim Nevvvvvvvvv Bu arada,bana hiç böyle güzel sözler yazmadın :82:

Eklentiler

• $risata.gif
    22,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $justscriptcom281oh.gif
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
[/B][/SIZE][/B][/I]OTE=Ganfed;20281931]gelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim[/QUOTE]

benden de candan hoşbulduk canımmmmm

[/B][/SIZE][/B][/I]OTE=Ganfed;20281931]gelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim

Gitmemiş Esra'cım,alıntıların altta kalmış,yazın üstte Canlarım ben de regl dönemimin o buhranlı günlerinde alabildiğine yedim ama 1 gr bile almamışım şükür.Şimdi pirinç lapası pişiyor ocakta,şu ödemlerimi de attım mı tamamdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…