safisim kusme sen balim bende arkandayim hulyaeyyupta alisacak bize biz ayri bedende tek yuregiz butun takim
7. takımdan mezun olanlar başlı başına bi topik olur bu azim bizde varkenayyy kız hele 55 olalımda biz yine geliriz yazarız yeterki olalım yine ayrılmayız 7. takımdan mezun olanlar grubu kurarız şekerimm
ayyy kız hele 55 olalımda biz yine geliriz yazarız yeterki olalım yine ayrılmayız 7. takımdan mezun olanlar grubu kurarız şekerimm
evet güzel maaşllh ben gördüm :)
canım kimse olmayınca yazılanlara cevap versem tamamda ben bişe sorunca cevabını ta 1 gün sonra alıyorum ama neyse sabır kışa kadar herkes burada olur herhalde
fırsat buldukça gel canım
Allah razı olsun canımİyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur der Mevlana hz.O sizin güzelliğiniz
Face'den diyorummmmmmmmm :82:seni cadi seni kiz ben seni gordum ya resimlerine yorum bile yazdim cadi demek unuttun beni ha gorursun senben sana sormammi hesabini hele sen depresyondan cik bak ben sana neler yapacam
alıştım bile güzelim.hepinizi ayrı ayrı sevdim.
Face'den diyorummmmmmmmm :82:
Mesaj kutun doluymuş Ganfed Hanım,1-2 mesaj siliver de atalım mesajıee vermedin ki bana versen bende seve seve alirdim gonder bakimm adresiniözeldenfistik
Mesaj kutun doluymuş Ganfed Hanım,1-2 mesaj siliver de atalım mesajı
öğlen yemeğimi yedim 1 tabak az yağla pişirilmiş taze fasulye ve yanında 1 su bardağı yoğurt ama yoğurdun hepsini yiyemedim......
nevciiimmm çok isterim inşallah sana behsettiğim olaydan vazgeçtim gibi astım olmam beni korkuttu masada falan kalmaktan korktum bu kadar uğraştım inşallah 53 üde görürüm,hem 53 olunca 60 gözükürüm tenim çok yumşak buda benim dezevantajım...
pilatese başlıycam en kısa zamanda etkin oldu üstümde
bu arada julia arkadaşımız mezun olmuşideal kilosunda sağlıklı bir hayat diliyorum darısı başımıza diyorum
dün hastanede fizyoterapist genç kızlar var onlarda çok iyi dediler,ebru şallının dvd leri var bende biraz onlardan yapıcam yada bir pilates yapan yere kayıt olucam
canımsın nevcim....
merhaba arkadaşlar ben esra,14.takımdan transfer oluyorum takmınıza çok sevdiğim ayşegül ve nevcim buraya transfer oldular dayanamadım bende geliyorum takıma girdiğimden beri bugün itibariyle 14 kilo verdim kalan kilolarımıda sizlerle verip mezun olucam inşallah
süpppprrrriiiizzz esra gelmişşşşş hoşgelmişş sefalar getirmişşş....ama ben cok mutlu oldummmmmm
esracım hoşgeldin çok sevindim tekrar aynı takımda olduğumuzmotivasyonun daha da artacak 7. takımda emin ol.... heycanlandım dilim damağım kurudu çok mtlu oldum tawww
kızlar esra new juli ve ben aynı takımdaydık bi aralar esra ki ne badereler atlattığı halde ki bunlar özellikle sağlık sorunları hepsinin üstesinden bilinçlice gelip hep diyetine sporuna bağlı kaldı....hey gidi günlerrrrrr..... esraaaaaa ben senin 74 kilo olduğunu bilirimmmmdesene bende senin 90 kilo olduğunu bilerim diyeee nerden nereye ama kurban olduğum rabbim tekrar biraraya getirdi.....çok üzülerek ayrılmıştım ama varya sanki bişey kaybedersin de bulursun ya işte öle mutlu oldum yaaaa.....CANIM ARKADAŞIM TEKRAR HOŞGELDİN İYKİ GELDİNN
Şunu söylememişsin,senin de 105 kilo olduğun günleri bilirim Nevvvvvvvvvsüpppprrrriiiizzz esra gelmişşşşş hoşgelmişş sefalar getirmişşş....ama ben cok mutlu oldummmmmm
esracım hoşgeldin çok sevindim tekrar aynı takımda olduğumuzmotivasyonun daha da artacak 7. takımda emin ol.... heycanlandım dilim damağım kurudu çok mtlu oldum tawww
kızlar esra new juli ve ben aynı takımdaydık bi aralar esra ki ne badereler atlattığı halde ki bunlar özellikle sağlık sorunları hepsinin üstesinden bilinçlice gelip hep diyetine sporuna bağlı kaldı....hey gidi günlerrrrrr..... esraaaaaa ben senin 74 kilo olduğunu bilirimmmmdesene bende senin 90 kilo olduğunu bilerim diyeee nerden nereye ama kurban olduğum rabbim tekrar biraraya getirdi.....çok üzülerek ayrılmıştım ama varya sanki bişey kaybedersin de bulursun ya işte öle mutlu oldum yaaaa.....CANIM ARKADAŞIM TEKRAR HOŞGELDİN İYKİ GELDİNN
insallah canim basaracaksin .ama ben bisey merak ediyorum sen geldigin icin takiminda sorun cikmaz demi. yani huzursuzluk ciksin istemeyiz hicbirimiz . daha once yasamistikta boyle bisey ondan sordum:26:.tabiki severek kabul ederiz seni takimimiza ondan suphen olmasi[/Q..
çıkmaz canım sorun bundan sonra sizinleyim ....
bir sürü alıntı yaptım gitmiş yaaa
bende canim basladim pilatese 1 haftadir yapiyorumyorucu ama basaracagim insallah helede faydasini gordukce cok mutlu olacagima eminim
amin insallah darisi basimiza
ben burcu vurkacin videolarini kullaniyom internette var.eger tetlises tv si varsa orda hafta ici 8.30da hergun cikiyor hafta sonuda cikiyor galiba saat onda hafta sonubak istersen cok guzel vede insani miotive ediyor
süpppprrrriiiizzz esra gelmişşşşş hoşgelmişş sefalar getirmişşş....ama ben cok mutlu oldummmmmm
Şunu söylememişsin,senin de 105 kilo olduğun günleri bilirim NevvvvvvvvvBu arada,bana hiç böyle güzel sözler yazmadın :82:
[/B][/SIZE][/B][/I]OTE=Ganfed;20281931]gelsin tabi bu takim ruhu bizdeyken arkadaslarimizin arkadasinida severiz candan rosberyy hg aramiza tatlim
Gitmemiş Esra'cım,alıntıların altta kalmış,yazın üstteinsallah canim basaracaksin .ama ben bisey merak ediyorum sen geldigin icin takiminda sorun cikmaz demi. yani huzursuzluk ciksin istemeyiz hicbirimiz . daha once yasamistikta boyle bisey ondan sordum:26:.tabiki severek kabul ederiz seni takimimiza ondan suphen olmasi[/Q..
çıkmaz canım sorun bundan sonra sizinleyim ....
bir sürü alıntı yaptım gitmiş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?