İsmini vermiş Esra'cım,netten indir istersen.ayşecim bende çooook mutluyum aranızda olmaktan evet ben takıma 77 kiloyla gelmiştim çok şükür bu kilolara geldik sizi çooook özlemiştim .....
ganfed yaptığın platesin dvd si var mı acaba? ay ne güzel sen 53 kilosun inşallah bizde düşeriz o kiloya hedef kilon kaç canım
Hoşgeldin,karneyi ne zaman verecekler Juli?Ne zaman atıyorsun kepi?slm kızlar çıtır mezununuz geldi
Hoşgeldin,karneyi ne zaman verecekler Juli?Ne zaman atıyorsun kepi?
olsun tartıda görmüşsün ya o da yeter....Dukan diyetiyle ilk 3 gününde 3 kilo verip,regl yüzünden ancak bugün -1 kg görebilen ve sinirlenmekte yerden göğe kadar haklı olan benden gelsin ilk bildirim,her şerde vardır bir hayır...
kendimi tanıtayım,34 yaşındayım evliyim bir oğlum var 28 aylık istanbulda oturuyorm maalesef hamileyken aldığım 35 kiloyu vermek için mücadele ediyorum ve çok şükür az kaldı hedefime bugün tartıldığımda 63 kiloydum,3 haftadır diyetisyene gidiyorum ve çok memnunum diyeti biraz zor ama sonuçları çok güzel bu akşam saat 17:00 de randevum var her hafta farklı bir diyet hazırlıyor ve bu benim sıkılmamı önlüyor sizinle paylaşırım diyetisyenin verdiği listeleri...
bu seferki bayan, listeyi hazırlarken resmen denklem çözüyor hesap makinasıyla hesaplayıp öyle yazıyor harika bir bayan....
kızlar bir banyo yapıp çıkıcam eşimin yanına fizik tedaviye gidiyorum 8 nisan da bel fıtığı ameliyatı olmuştum şimdi fizik tedavi görüyorum sonra diyetisyenimle randevum var,gelince görüşmek üzere
Tamam bitanem,öp Nev teyzesinin yerine de fıstığı
hımmmmmm...doğum günü büyüğündü..hasta olan bebişim.....gecmis olsun tatlim dogum gununun stresiyle hastalanmistir benim kizdada hersene yasariz bunu ama insallah atlatmistir.ayricada dogum gunu kutlu olsun kizinin benim yerime öp canimin ici
gelmemmi hic birkacgundur yatili misafirim vardi oy uzden hic gelemedim yoksa ben sizi yalniz birakirmiyim haberde veremedim malum yatili bide habersiz olunca oyle kala kaldim ama aklimdaydiniz hepsu anda alisverise gittiler onlar gelene kadar yazayim bende dedimfirsat bu firsat
Biliyorum Ganfed'im;beni de geldiğimde nasıl kucaklamıştınız,Allah hepinizden razı olsunCanlarım madem çoğunluk takım tatile girmesin diyor,ben de sizden yana oyumu kullanıyorum o zaman.Regl gerginliğinden dolayı biraz da tatile girmekten taraf olmuştum,size negatif enerji vermeyim diye.O zaman şöyle bir anlaşma yapıyoruz:Elimizden gelenin maximumu ile katılım yapıyoruz.Zaten Roseberry bu konuda muhteşem bir paylaşımcıdır.Hülya keza öyle.Saferan'ım hep ilgilidir.Gerçekten kaptanımız Kırmızıgül ve kaptan yardımcımız Saferan bulunmaz bir nimet bizler için.Kaptanların karakteri ve azimlerinin takımları ne kadar net etkilediğini biliyorum.Balık,BAŞtan kokar atasözü başın ne kadar önemli bir sorumluluğu olduğunu en güzel anlatan atasözüdür.Keza Peygamber Efendimiz(S.A.V)''güttüklerinizden sorumlusunuz''derken,liderlerin ne kadar büyük bi sorumluğu olduğuna dikkat çekmiştir.Doktor hastasından,öğretmen öğrencisinden,anne evladından,kaptan takımından diye uzar gider bu örnekler.Ben derseniz tatilin de avantajı ile hep buralardayım.Ganfed'im senden ricam daha çok gel,güzel muhabbetinden mahrum bırakma bizleri.O zaman net resim şu:Nev,Hülya,Roseberry gündüz rahatlıkla burda.Saferan,Rana Able,Anşaa akşam rahatlıkla burda.Ganfed'im de daha sık gelmeye çalışır.İpek hakkında bişey söyleyemiyorum,çünkü kestiremiyorum.Pabya haftaya daha sık katılacak gibi görünüyor.Ben ramazanda akşamlara kayabilirim ama sahura kadar aralıksız takımda olabilirim.O zaman 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmm,tam gazzzzzzz,devammmmm Eki Görüntüle 231931 Bize tatil yokkkkkkkkkk
tamam tatlim hemen siliyorum
mezun oldum diyeeee takımımı terki diyar edeceğim sanmayın kızlar her daim sizinleyim gene tek fark 5 msj yazma zorunluluğum yokhee birde püsküt hala karnemi hazırlamamış yaaaa
slm kızlar çıtır mezununuz geldi
bilmiorum ki cnm yaaa vermediler karne
Sözlerimde samimiydim Saferan'ım,baş nereye giderse ayaklar da oraya gider.Allah senden de kaptanımız Kırmızıgül'müzden de razı olsun.İyi ki yolum sizlerle kesişmişolsun tartıda görmüşsün ya o da yeter....
özel mi canım doktor.......
ne iyi doktormuş....
geçmiş olsun canııım...........
sğol canııım........öptüüüüüm..............
hımmmmmm...doğum günü büyüğündü..hasta olan bebişim.....
ben bildim zaten engeli olmasa gelmez mi ganfişim..................
nevim o senin güzelliğin.....takım olarak hepimiz bütünüz....
az sbret canım..mesajımı görünce hazırlar merak etmeeeeeee.........
h.g juliiiiiiiiiiiiiii.................
az sabıııır.............
Sözlerimde samimiydim Saferan'ım,baş nereye giderse ayaklar da oraya gider.Allah senden de kaptanımız Kırmızıgül'müzden de razı olsun.İyi ki yolum sizlerle kesişmiş
Yerim senihım..bu yük beni ezer ama...ramazanda çoook kilo vermeliyiiiiimn.................
Ne güzel ya,her işin ehli gerçekten.İstanbul'da olsam çok isterdim diyetimi ona programlatmayı.Dukan da bu mantıkta,kilo sorunu olan hiçkimseyi baskı altına alamazsınız diyor,çünkü o ilk boşluğu bulduğunda kaçar.Ben de Dukan'ın dilinden çok etkilendim.Kitapta sık sık bize obez diye hitap ediyor ama olsunkızlar laptopımın touch pad i bozuldu takılıyor yazamıyorum 1-2 defa aç kapa yaptım biraz daha iyi şimdi......
ganfed'cim diyetisyen özel hastanenin diyetisyeni eşimin çalıştığı hastanenin istanbulda oturan herkese tavsiye ederim vandan hastası varmış .....
kızlar bitter çikolatayı özlediğimi söyledim birde simiti bu hafta hergün 40 gr bitter çikolatam var yanınada türk kahvesi ohhhh mis mis
kızlar emine hanımcığım boool boool su iç dedi ben zaten suyu çok severim şimdi suyumun içine sirke ekledim onu içiyorum
Canım 7. olduk.Geçen hafta 1. lik kupası kaldırmıştık ama bu hafta birçoğumuzun regl dönemine denk geldi.Bir de 2 arkadaşımız bildirim yapmadıkızlar kaçıncı oldu bu hafta takımımız,bakın nasıl adapte oldum hehehhehehhe
hım..bu yük beni ezer ama...ramazanda çoook kilo vermeliyiiiiimn.................
Ne güzel ya,her işin ehli gerçekten.İstanbul'da olsam çok isterdim diyetimi ona programlatmayı.Dukan da bu mantıkta,kilo sorunu olan hiçkimseyi baskı altına alamazsınız diyor,çünkü o ilk boşluğu bulduğunda kaçar.Ben de Dukan'ın dilinden çok etkilendim.Kitapta sık sık bize obez diye hitap ediyor ama olsun
Ben de iftarda geçiştirerek veriyorum,sahur sağlam ama.Esra'cım kefaretini verirsin,dinimiz sağlık hususunda çok hoşgörülü.ben ramazanlarda hep kilo verirdim çünkü öide küçülünce bir çorbayla doyardım sahurdada su içip yatardım,bayramda akrabalarmız kilo vermişsin derdi.....
maalesef bu sene oruç tutamıycam çok üzgünüm benim böbreğim çocukken geçirdiğim böbrek rahatsızlığımdan dolayı böbreğimin teki küçük 6 ayda bir söylemesi ayıp gün içinde idrar biriktirip tahlile gidiyor 1 hafta önce yaptırdım kreatinim yüksek çıktı ve bu benim tansiyonumu etkiliyor doktorum inançlı bir bey oruç bu değerleri değiştiri dedi ben tutmak istiyorum ilk zamanlar tutucam bakıcam inşallah tutabilirim....
Kolay olmadı,olmayacak ama olacak.Zoru başarırız,imkansız zaman alır diyelim ve sarılalım hedeflerimize.Çünkü bu diyet benim yaşama tutunuşum oldu,vazgeçmek kendimden vazgeçmekle aynı şey benim içindedim ya sen bu işin denklemini çözdüm yardımsız 20 kilo verdin bundan sonrası kolay allahın izniyle....
en azından senin için hazırlanan bir karne var ne mutlu sana....mezun oldum diyeeee takımımı terki diyar edeceğim sanmayın kızlar her daim sizinleyim gene tek fark 5 msj yazma zorunluluğum yokhee birde püsküt hala karnemi hazırlamamış yaaaa
amanda kıskanırmıymış benimmm küççük kuzummmmm.....senin yerin ayrı bitanemmm....Şunu söylememişsin,senin de 105 kilo olduğun günleri bilirim NevvvvvvvvvBu arada,bana hiç böyle güzel sözler yazmadın :82:
benim ramazan planım hazır sahur yulaf ezmesi yoğurt yada süt iftar çorba salata ve deli gibi su acıkmıycamı biliyorum da susuzluk fena vurcak beniiiYerim seniİddia ediyorum iftardan aç kalkan,ekmek yemeyen kişi ramazanda en az 3 kilo verir.Geçen yıl diyette değildim.105 kiloydum.Sahurda tıka basa yiyordum,ama iftardan çorba ile salata yiyip kalkıyordum ekmeksiz.Ve iftarda deli gibi su içiyordum.Ramazan sonu 3 kilo vermiştim.Sonra cipslerle geri aldım o ayrı.Ne kara günlerdi ya
Ne güzel ya,her işin ehli gerçekten.İstanbul'da olsam çok isterdim diyetimi ona programlatmayı.Dukan da bu mantıkta,kilo sorunu olan hiçkimseyi baskı altına alamazsınız diyor,çünkü o ilk boşluğu bulduğunda kaçar.Ben de Dukan'ın dilinden çok etkilendim.Kitapta sık sık bize obez diye hitap ediyor ama olsun
en azından senin için hazırlanan bir karne var ne mutlu sana....
amanda kıskanırmıymış benimmm küççük kuzummmmm.....senin yerin ayrı bitanemmm....
benim ramazan planım hazır sahur yulaf ezmesi yoğurt yada süt iftar çorba salata ve deli gibi su acıkmıycamı biliyorum da susuzluk fena vurcak beniii
obezzz mii ne munasebet cicimm gayet şişkoyum kendi adımaaa
Antidukanist seni Pirinç lapamı yedim,ödemlerimi atıyorum inşallah,yarın bitecek gibi bunalımı geçti elhamdülillah
2 seferdir çok kötü geçiyor Ayşem ya,eskiden ben de gerginim ağrım var diyenlere şaşar kalırdım,oldu mu oluyormuş demek ki.Bi doktor arkadaşı aradım bugün,Esranın da dediği gibi kısa zamanda giden 20 kilomun cilveleriymiş.Vücudun her yönüyle değişime uyum sağlamaya çalışıyor,doğal bunlar dedi.Yoksa ben kaprisli biri değilimdir tamam mı balımmmmgözümuz aydınnnnnnn.....ne gerildin gııııı...ooooo yay gibi...senin menapoza girmiş halini düşünemiyorummmdiyorum ama bende kocamı yerim 7 gün parçalarım resmen herifi her fırsatta kaparım alınganlaşırım vs.....allah kadın milletini şeriinden korusun vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?