Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayşecim bende çooook mutluyum aranızda olmaktan evet ben takıma 77 kiloyla gelmiştim çok şükür bu kilolara geldik sizi çooook özlemiştim .....

ganfed yaptığın platesin dvd si var mı acaba? ay ne güzel sen 53 kilosun inşallah bizde düşeriz o kiloya hedef kilon kaç canım

İsmini vermiş Esra'cım,netten indir istersen.

Dukan diyetiyle ilk 3 gününde 3 kilo verip,regl yüzünden ancak bugün -1 kg görebilen ve sinirlenmekte yerden göğe kadar haklı olan benden gelsin ilk bildirim,her şerde vardır bir hayır...
olsun tartıda görmüşsün ya o da yeter....

özel mi canım doktor.......

bu seferki bayan, listeyi hazırlarken resmen denklem çözüyor hesap makinasıyla hesaplayıp öyle yazıyor harika bir bayan....

ne iyi doktormuş....

geçmiş olsun canııım...........

Tamam bitanem,öp Nev teyzesinin yerine de fıstığı

sğol canııım........öptüüüüüm..............

gecmis olsun tatlim dogum gununun stresiyle hastalanmistir benim kizdada hersene yasariz bunu ama insallah atlatmistir.ayricada dogum gunu kutlu olsun kizinin benim yerime öp canimin ici
hımmmmmm...doğum günü büyüğündü..hasta olan bebişim.....

ben bildim zaten engeli olmasa gelmez mi ganfişim..................

nevim o senin güzelliğin.....takım olarak hepimiz bütünüz....

tamam tatlim hemen siliyorum

mezun oldum diyeeee takımımı terki diyar edeceğim sanmayın kızlar her daim sizinleyim gene tek fark 5 msj yazma zorunluluğum yok hee birde püsküt hala karnemi hazırlamamış yaaaa

az sbret canım..mesajımı görünce hazırlar merak etmeeeeeee.........

slm kızlar çıtır mezununuz geldi

h.g juliiiiiiiiiiiiiii.................

bilmiorum ki cnm yaaa vermediler karne

az sabıııır.............

Sözlerimde samimiydim Saferan'ım,baş nereye giderse ayaklar da oraya gider.Allah senden de kaptanımız Kırmızıgül'müzden de razı olsun.İyi ki yolum sizlerle kesişmiş

Sözlerimde samimiydim Saferan'ım,baş nereye giderse ayaklar da oraya gider.Allah senden de kaptanımız Kırmızıgül'müzden de razı olsun.İyi ki yolum sizlerle kesişmiş

hım..bu yük beni ezer ama...ramazanda çoook kilo vermeliyiiiiimn.................

kızlar laptopımın touch pad i bozuldu takılıyor yazamıyorum 1-2 defa aç kapa yaptım biraz daha iyi şimdi......

ganfed'cim diyetisyen özel hastanenin diyetisyeni eşimin çalıştığı hastanenin istanbulda oturan herkese tavsiye ederim vandan hastası varmış .....

kızlar bitter çikolatayı özlediğimi söyledim birde simiti bu hafta hergün 40 gr bitter çikolatam var yanınada türk kahvesi ohhhh mis mis

kızlar emine hanımcığım boool boool su iç dedi ben zaten suyu çok severim şimdi suyumun içine sirke ekledim onu içiyorum

hım..bu yük beni ezer ama...ramazanda çoook kilo vermeliyiiiiimn.................
Yerim seni İddia ediyorum iftardan aç kalkan,ekmek yemeyen kişi ramazanda en az 3 kilo verir.Geçen yıl diyette değildim.105 kiloydum.Sahurda tıka basa yiyordum,ama iftardan çorba ile salata yiyip kalkıyordum ekmeksiz.Ve iftarda deli gibi su içiyordum.Ramazan sonu 3 kilo vermiştim.Sonra cipslerle geri aldım o ayrı.Ne kara günlerdi ya

Ne güzel ya,her işin ehli gerçekten.İstanbul'da olsam çok isterdim diyetimi ona programlatmayı.Dukan da bu mantıkta,kilo sorunu olan hiçkimseyi baskı altına alamazsınız diyor,çünkü o ilk boşluğu bulduğunda kaçar.Ben de Dukan'ın dilinden çok etkilendim.Kitapta sık sık bize obez diye hitap ediyor ama olsun

kızlar kaçıncı oldu bu hafta takımımız,bakın nasıl adapte oldum hehehhehehhe
Canım 7. olduk.Geçen hafta 1. lik kupası kaldırmıştık ama bu hafta birçoğumuzun regl dönemine denk geldi.Bir de 2 arkadaşımız bildirim yapmadı Haftaya senin gelişine hediye,ilk 3 planlıyorum

ben ramazanlarda hep kilo verirdim çünkü öide küçülünce bir çorbayla doyardım sahurdada su içip yatardım,bayramda akrabalarmız kilo vermişsin derdi.....

maalesef bu sene oruç tutamıycam çok üzgünüm benim böbreğim çocukken geçirdiğim böbrek rahatsızlığımdan dolayı böbreğimin teki küçük 6 ayda bir söylemesi ayıp gün içinde idrar biriktirip tahlile gidiyor 1 hafta önce yaptırdım kreatinim yüksek çıktı ve bu benim tansiyonumu etkiliyor doktorum inançlı bir bey oruç bu değerleri değiştiri dedi ben tutmak istiyorum ilk zamanlar tutucam bakıcam inşallah tutabilirim....

dedim ya sen bu işin denklemini çözdüm yardımsız 20 kilo verdin bundan sonrası kolay allahın izniyle....

Ben de iftarda geçiştirerek veriyorum,sahur sağlam ama.Esra'cım kefaretini verirsin,dinimiz sağlık hususunda çok hoşgörülü.

dedim ya sen bu işin denklemini çözdüm yardımsız 20 kilo verdin bundan sonrası kolay allahın izniyle....
Kolay olmadı,olmayacak ama olacak.Zoru başarırız,imkansız zaman alır diyelim ve sarılalım hedeflerimize.Çünkü bu diyet benim yaşama tutunuşum oldu,vazgeçmek kendimden vazgeçmekle aynı şey benim için

Son düzenleme:
mezun oldum diyeeee takımımı terki diyar edeceğim sanmayın kızlar her daim sizinleyim gene tek fark 5 msj yazma zorunluluğum yok hee birde püsküt hala karnemi hazırlamamış yaaaa
en azından senin için hazırlanan bir karne var ne mutlu sana....
Şunu söylememişsin,senin de 105 kilo olduğun günleri bilirim Nevvvvvvvvv Bu arada,bana hiç böyle güzel sözler yazmadın :82:
amanda kıskanırmıymış benimmm küççük kuzummmmm.....senin yerin ayrı bitanemmm....
benim ramazan planım hazır sahur yulaf ezmesi yoğurt yada süt iftar çorba salata ve deli gibi su acıkmıycamı biliyorum da susuzluk fena vurcak beniii

obezzz mii ne munasebet cicimm gayet şişkoyum kendi adımaaa

Antidukanist seni Pirinç lapamı yedim,ödemlerimi atıyorum inşallah,yarın bitecek gibi bunalımı geçti elhamdülillah

Antidukanist seni Pirinç lapamı yedim,ödemlerimi atıyorum inşallah,yarın bitecek gibi bunalımı geçti elhamdülillah

gözümuz aydınnnnnnn.....ne gerildin gııııı...ooooo yay gibi...senin menapoza girmiş halini düşünemiyorummmdiyorum ama bende kocamı yerim 7 gün parçalarım resmen herifi her fırsatta kaparım alınganlaşırım vs.....allah kadın milletini şeriinden korusun vallaa

2 seferdir çok kötü geçiyor Ayşem ya,eskiden ben de gerginim ağrım var diyenlere şaşar kalırdım,oldu mu oluyormuş demek ki.Bi doktor arkadaşı aradım bugün,Esranın da dediği gibi kısa zamanda giden 20 kilomun cilveleriymiş.Vücudun her yönüyle değişime uyum sağlamaya çalışıyor,doğal bunlar dedi.Yoksa ben kaprisli biri değilimdir tamam mı balımmmm Hem belki beni ne kadar sevdiğini denedim,ne olmuş 3 gün stresli olduysam,ya 7 gün sürseydi,küstüm sana işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…