5-6 damla yeter Ganfed'im.nevcim 500 ml suya kac damla limon lazim ki simdi tutar ben bir limonu sikarim acemilik bu ya
İşte 7. takım.Kendini ve ağzından çıkanı bilmeyenler,bari biraz zeka kullanıp araştırma gereği duysalar neyin ne olduğunu çok iyi görürler.Neredeyse 100 kişinin arasında 7. takımdan ilk 13'te 6 kişi var.Ki yine ilk 10'da olan Kırmızıgül ve Azerikızı izinde olduklarından bu listeye alınmamışlar.O şekliyle ilk 15'in 8'i 7. takımdan.Nafile,bunu da anlamazlar.Sizi yürekten kutluyorum asaletini edebinden alan takımım.Sizleri seviyorum.Ayrıca 1. liği alan kardeş takımımdan biricik arkadaşım Hasretim'i de kutluyorum
Sen o mutluluğu fazlasıyla hakettin kardeş takımımın azimli güzel kaptanı,canım arkadaşımtesekür ederim canim,ne yaln söyliyim görünce bende cok mutlu oldum :)
Sen o mutluluğu fazlasıyla hakettin kardeş takımımın azimli güzel kaptanı,canım arkadaşım
kusura bakma çıkmak zorunda kaldımm canımm...ama seni göremedim aşşağıda sonra bende...neyse bidahaki sefere kaldı muhabbett...hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?:)
ollleeeyyyyyyy...alma bidaha o pis yağları sakınnnn....7. takımın çıtırrrıı...mezun oldum kızlar püsküt karnemi hazırlamış
hadi hayırlısı ramazanda nasıl taşıncan yaaa.....istanbulda olsam tardıma gelirdim valla....günaydın kızlaar.....alıntılarım gitti.....
14.takım kaptanı kendi şerrinden bulsun diyoruuum...daha da bi şeey demiyoruum...bşizim takımımız kimseyi ilgilendirmez..benim aklıma bile gelmiyor başka takımlara bakmak..hinlik başka bi şey demek kii..
juli her zaman takımızda zaten böyle iftira görülmemiş..biz kimsenin mezuniyetini bilke istemicez nerdeyse ..herkes birbirini çook seviyoor....
kızlar acil çııkmam lazım yeni bir ev bulmuş eşim gelince yazmaya devam edicem merak etmeyin...herkeees çatlasıııın...........
Aminnnnn Saferan'ım.Cevabımızı her türlü icraatmızla veriyoruz,lafla peynir gemisi yürümez.Şu bugüne kadar kim kaç kilo listesine bakan bile anlardı çok büyük bir zeka gerektirmiyordu.Ama nafile.Sizden istediğim edebinizle edepsizlere cevap vermeniz,bu konuyu kapatalım ve şerleri ile herkesi başbaşa bırakalım.Mevla kerimdir...Benin takımımdan kimse o takıma gidip de asılsız sözleri kimsenin ne dediğini bilmeyen ağzına tıkamazken,o takımdan olayı bilmeyen beni tanımayan ağzı bozuk insanlar,türlü hakaretler yaptılar.Hiç muhattap alınacak isimler değil,moderatöre bildirdim,gereken yapılacaktır.Hayır sen olayı bilmiyorsun,o zaman orda yoktun,biz kaptanla özelden fikren anlaşamasak da helalleşmişiz(Ha şu olaylardan sonra mübarek ramazan arifesi hakkımın zerresini Onlara helal etmiyorum o ayrı mesele de).Sen kim oluyorsun da beni tanıyanın o sözlerin mahçupluğundan hayatı boyunca kurtulamayacağını bilmeden ağzına geleni yazıyorsun,hem de en basit mahalle ağzıyla.Edebimizi bozmadan,Allah'a havale ediyoruz.7. takımı karalayan isimler,2 ayda takımlarından 7 kişinin arkalarına bakmadan kaçtığı isimler ne acıdır ki.Dinime küfreden,müslüman olsa.Allah büyüktür...
baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar
boşşverinnn kapatalım artık bu saçma konuyu tadı kaçtı iycee....beni takımdan zorla mezun ettiniz ama ben yüzsüz gene de geliom ganfedim
ansacim hg islerini hallettin mi
Naparsın,paylaşım yapamıyoruz işte,sayfalar havayla doluyorkusura bakma çıkmak zorunda kaldımm canımm...ama seni göremedim aşşağıda sonra bende...neyse bidahaki sefere kaldı muhabbett...
ollleeeyyyyyyy...alma bidaha o pis yağları sakınnnn....7. takımın çıtırrrıı...
hadi hayırlısı ramazanda nasıl taşıncan yaaa.....istanbulda olsam tardıma gelirdim valla....
boşşverinnn kapatalım artık bu saçma konuyu tadı kaçtı iycee....
iyiyimm canım valla öle bi sıcakki marketti manavdı derken bu saat oldu valla siz nettiniz oku oku bitiremedim gene...
naber çııttttııırrrr
Canlarım güzel takımım,bizimkiler oruçtu bugün ramazanı karşılamak için.Kalkıp Onlara güzel bir iftar sofrası hazırlayım.Yemeklerimi yapmıştım,muazzam bir sofra döşeyim Onlaraaaaa Eki Görüntüle 232809 10 gibi tekrar burada olurum.Bu arada canlarım söylemeden geçemiycem,ne olur Turgay Yağmur'un ''Aşkın Gözyaşları(Şems-i Tebrizi )''kitabını okuyun,inanın ağlamaktan canım çıktı 3 gecedir.Bugün bitirdim,2. si var Şems Hz'nin ölümünden sonra Hz.Mevlana'yı anlatan,inanın o gücü bulup da elime alamadım,öyle canım kanadı okurken.Şems Hz.öldürülmeden önce Hz.Mevlanaya son bir mektup yazıyor ve kendini öldüreceklerden tek isteği bu mektubu Mevlana'sına ulaştırmaları oluyor.Son mektupta şunlar yazmaktadır:
''Özümsün,özümle ararım Mevlana'm seni.
Yemin ederim ki ölümümün gözlerinin önünde olmasını isterdim,
Gör ki,aşk için ölmek ne demekmiş....''
Bu kitap okunmalı canlarım,aşkı için ilahi aşkı için başını veren bu evliya üstü zat okunmalı.Allah bizlere de Onların ayaklarında toz olmayı nasip eylesin.Ramazanın kokusu geliyor kızlarrrrrr
ay birden etrafa baktım ama sanırım bu çıtır bnm anşaaaam bana seslenmiş
allah iyiliğini versin emiiii
verdin versin napim kızım çıtır olmaya alışamadım daha
Balımmmm,sahuru nerde yiyorsan,iftarı o yerin iftar vaktine göre açıyorsun amaaaaatemam alınıp okunuyorr derhallll....anacım sizin orda ezan çok geç okunuooooooooooooo....aramızda 1 saat var sen iftara bize gel ben sahura size gelimmm ne dersinnn)
Bitanem içinden bol bol dua oku.Biliyorsun bir kalp kırdın ise;o kıldığın namaz değil diyor alimler.Çok örneğini gördük hala görüyoruz;ne hikmettir ki hakkkk diye figan edenler hep en çok hak yiyenlerdir.Bizler öyle olmuycaz,Ramazanda kuşlar bile tüyünü dökmezmiş.Mülayim,halim olucaz ki Rabbimiz sevinsin,tamam mı balımsahur menülerini alıyımmmm kızlarrrrrr ben hemen arz ediyorummmmm;
light yoğurt ve yulaf ezmesi ve içebildiğim kadar su ve sigara
rabbim yardım et su ve sigara beni mahvedicek biliyorum ama yaptığımız bi oruc var onu da tutucam inşalllaahhh....
yarın işyerindekilere acı yarabbim ben acayip sinirli oluyorumm....saat 12.00 itibari ile pilim bitiooo...sonra cevremdekileri yiyorummmm
Canlarım ben ramazan bitene kadar iftarla sahur arası burdayım,gündüzlerden ziyade akşam çok daha etkin olurum,tabi gün içinde de elimden geldiğince uğrarım.Benim de ilk sahur menüm şöylesahur menülerini alıyımmmm kızlarrrrrr ben hemen arz ediyorummmmm;
light yoğurt ve yulaf ezmesi ve içebildiğim kadar su ve sigara
rabbim yardım et su ve sigara beni mahvedicek biliyorum ama yaptığımız bi oruc var onu da tutucam inşalllaahhh....
yarın işyerindekilere acı yarabbim ben acayip sinirli oluyorumm....saat 12.00 itibari ile pilim bitiooo...sonra cevremdekileri yiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?