Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tesekür ederim canim,ne yaln söyliyim görünce bende cok mutlu oldum :)

hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?:)
kusura bakma çıkmak zorunda kaldımm canımm...ama seni göremedim aşşağıda sonra bende...neyse bidahaki sefere kaldı muhabbett...
mezun oldum kızlar püsküt karnemi hazırlamış
ollleeeyyyyyyy...alma bidaha o pis yağları sakınnnn....7. takımın çıtırrrıı...
hadi hayırlısı ramazanda nasıl taşıncan yaaa.....istanbulda olsam tardıma gelirdim valla....

baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar

beni takımdan zorla mezun ettiniz ama ben yüzsüz gene de geliom ganfedim
boşşverinnn kapatalım artık bu saçma konuyu tadı kaçtı iycee....
ansacim hg islerini hallettin mi

iyiyimm canım valla öle bi sıcakki marketti manavdı derken bu saat oldu valla siz nettiniz oku oku bitiremedim gene...

Naparsın,paylaşım yapamıyoruz işte,sayfalar havayla doluyor

Canlarım güzel takımım,bizimkiler oruçtu bugün ramazanı karşılamak için.Kalkıp Onlara güzel bir iftar sofrası hazırlayım.Yemeklerimi yapmıştım,muazzam bir sofra döşeyim Onlaraaaaa 10 gibi tekrar burada olurum.Bu arada canlarım söylemeden geçemiycem,ne olur Turgay Yağmur'un ''Aşkın Gözyaşları(Şems-i Tebrizi )''kitabını okuyun,inanın ağlamaktan canım çıktı 3 gecedir.Bugün bitirdim,2. si var Şems Hz'nin ölümünden sonra Hz.Mevlana'yı anlatan,inanın o gücü bulup da elime alamadım,öyle canım kanadı okurken.Şems Hz.öldürülmeden önce Hz.Mevlanaya son bir mektup yazıyor ve kendini öldüreceklerden tek isteği bu mektubu Mevlana'sına ulaştırmaları oluyor.Son mektupta şunlar yazmaktadır:
''Özümsün,özümle ararım Mevlana'm seni.
Yemin ederim ki ölümümün gözlerinin önünde olmasını isterdim,
Gör ki,aşk için ölmek ne demekmiş....''
Bu kitap okunmalı canlarım,aşkı için ilahi aşkı için başını veren bu evliya üstü zat okunmalı.Allah bizlere de Onların ayaklarında toz olmayı nasip eylesin.Ramazanın kokusu geliyor kızlarrrrrr

Son düzenleme:

temam alınıp okunuyorr derhallll....anacım sizin orda ezan çok geç okunuooooooooooooo....aramızda 1 saat var sen iftara bize gel ben sahura size gelimmm ne dersinnn)

sahur menülerini alıyımmmm kızlarrrrrr ben hemen arz ediyorummmmm;
light yoğurt ve yulaf ezmesi ve içebildiğim kadar su ve sigara
rabbim yardım et su ve sigara beni mahvedicek biliyorum ama yaptığımız bi oruc var onu da tutucam inşalllaahhh....
yarın işyerindekilere acı yarabbim ben acayip sinirli oluyorumm....saat 12.00 itibari ile pilim bitiooo...sonra cevremdekileri yiyorummmm

temam alınıp okunuyorr derhallll....anacım sizin orda ezan çok geç okunuooooooooooooo....aramızda 1 saat var sen iftara bize gel ben sahura size gelimmm ne dersinnn)
Balımmmm,sahuru nerde yiyorsan,iftarı o yerin iftar vaktine göre açıyorsun amaaaaa
Bitanem içinden bol bol dua oku.Biliyorsun bir kalp kırdın ise;o kıldığın namaz değil diyor alimler.Çok örneğini gördük hala görüyoruz;ne hikmettir ki hakkkk diye figan edenler hep en çok hak yiyenlerdir.Bizler öyle olmuycaz,Ramazanda kuşlar bile tüyünü dökmezmiş.Mülayim,halim olucaz ki Rabbimiz sevinsin,tamam mı balım

Canlarım ben ramazan bitene kadar iftarla sahur arası burdayım,gündüzlerden ziyade akşam çok daha etkin olurum,tabi gün içinde de elimden geldiğince uğrarım.Benim de ilk sahur menüm şöyle
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt+1/2 muz
*1 dilim tam buğday ekmek yanında kahvaltılık ve haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…