Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim o gizli üyeniz benim,pro üyeligin avantajlarini kullaniyorum hahhaha

o kadar coooooook su içtim ki belki 5 belki 10 tuvalete gitmekten uyayamıyorummm yaawww
İyi ki uyuyamadın,özledim seni
canim o gizli üyeniz benim,pro üyeligin avantajlarini kullaniyorum hahhaha
Şimdi sensin ah canım,topiğe sinsi sinsi girip mesajları ezberleyip aklı sıra koz yapıp takıma atıp tutanlar da var,hepsi Allah'a havale,doğru anlasalar içim yanmaz...Paylaşım yokmuş,bugün 12 sayfayı havayla doldurduk bizde napalım

ama ben özlememiştimmm seni diycem kızcan ama valla tuvalette mi uyusam acaba bu geceee))))sabaha işe gitçemmm şekerim sen yatarsın şinnçi akşama kadar ne güzelllll babam öğretmen ol demişti dinlemedimmmm iyi halt ettimmmm(

Heeee,uykuya tutturalım orucu da zayi olsun Seni sevmiycem artııııık

Son düzenleme:
vallaha da yatıyoommmm billahada yatıyommm sabah sürünerek kalkıyom bu sefer lafa tutmayın beniiii:)saat 3 te kalkıyorum yuğurtla yulaf yiyip yatıyorumm yarın akşam gelmezsem ya nikotin krizinden yada susuzluktan gitmişimdirrrr haberiniz olsunnn....seviliyosunuz unutmayın şekerler iyi gecelerrrr

Canlarım ben bir gusül alıp arife suyu ile,sahurumuzu hazırlıycam ve ev ahalisini uyandırıcam.Hepimize tekrar mideyle,dille,kalple ve gözle oruç tutmamızı diliyorum.Hepinizi seviyorum adı sanal ama kalbimde gerçek sevgisi olan takım arkadaşlarım.Ramazanımız mübarek olsun,lütfu kalplerimize nasip olsun,nakşetsin canlarım HAYIRLI RAMAZANLAR...

Eklentiler

• $gül.gif
    94,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
selam kızlar,sahurumuzu yaptık 1 küçük haşlanmış yumurta,1haşlanmış patates ve çok az çorba ekmek yemedim patates yediğim için ve bol su içtim alışmamış midem bu kadar su içince davul ibi oldum,allah hepimizesağlıklı,huzurlu bereketli ramazan geçirmeyi nasipetsin inşallah.....

Gayet sağlıklı ve kalorisi düşük bir menü canım benim.Hesapladım,sahurda yaklaşık olarak yumurta=60+patates=100+az çorba=150 olmak üzere 310 kalori almışsın ki;1 ana öğün ve 2 ara öğün almayacağın düşünülürse bu rakam harika bir rakam.Duaların için sağol bitanem;amin,ecmain...

Canlarım benim de sahur menüm şöyleydi
*3 siyah zeytin=18 kal+1 haşlanmış yumurta=80 kal+1 kk beyaz peynir=60 kal+Tam buğday ekmeği 1 dilim=60 kal+30 gr müsli ile karıştırılmış 100 ml süt ve yarım muz=160 kal
Toplam kalori=378 kalori
Sahur,menü filan derken saati 6 etmişim canlarım.Bu mübarek günün ilk günaydını bana nasip oldu.Hepinizin yüksek ihtimalle uykuda olduğu şu an hem Ramazanı hayırla geçirmek hem de sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak dualarımı sizlere gönderiyorum.Günaydın 7. takımmmm,sizi seviyorum

Son düzenleme:

günaydın canım benim sen muhakkakt uyuyosundur çok geç yattığını yazılarından anladım.
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

canlarim hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
ibadetlerimiz ve dualarimiz kabul olsun insallah..
amin yarabbel alemin
amin saglikla ve kabul olmus dularala bitiririz insallah
yaaa ben bitter istemiyom ben soyle sütlu beyaz cikolata istiyom kitir kitir yiyecegim
nev aynı diyetle bende varım.
ramazanı böyle geçirmeyi düşünüyordum.
valla bugun yaptim bakalim aksama fikrim degisirmi bilmiyorum simdilik iyiyim
Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep beraber

aa evet bende olcu alayim bakalim ramazan sonunda neler olacak:26:

iyi uykular canim bende saat 3 te yattimsahur menumu simdi yazayim cunku oglum 6 da ayaga dikti beni yaramaz.
birtatli kasigi cilek receli
1 dilim beyazpeynir
1 dilim kasar
30 gr muslive 100ml süt
700ml limon damlatilmis su
1 haslanmis yumurta
1 dilim ta,m bugday ekmegi yedim

günaydın ganfed nasılsın canım

günaydın ganfed nasılsın canım

selam herkese,sabah namazından sonra yattım sonra eşimi kaldırdım daha sonra 9-00 gibi oğlum kalktı ona kahvaltı hazırladım yemeklerimizi yaptık kıymalı bezelye patatesli,patlıcan yemeği akşama doğru bulgur pilavı ve çorba yapıcam ....

tek farklılık ben 1dilim çavdar ekmeyi yedim,diğerleri hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…