Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
Mübarek ramazan arifesi sen idrak ver Yarabbim isteyen istemeyen bütün kullarına.
Nesfit de etkilidir doğrudur kalori alımını belli bir çizgide tuttuğu için,ama müslinin yulaf mucizesinin ve bölgesel incelmesinin yanında etkisi sönüktür.Allah kabul etsin Esram,Rabbimiz dilediğine hidayet verendir bize de nasip eylesin inşallah.Yusuf'umu da öpüyorum annesi.Allah'a emanet ol,dualarımızda birbirimizi unutmayalım canlarım.
İyi ki uyuyamadın,özledim senio kadar coooooook su içtim ki belki 5 belki 10 tuvalete gitmekten uyayamıyorummm yaawww
Şimdi sensin ah canım,topiğe sinsi sinsi girip mesajları ezberleyip aklı sıra koz yapıp takıma atıp tutanlar da var,hepsi Allah'a havale,doğru anlasalar içim yanmaz...Paylaşım yokmuş,bugün 12 sayfayı havayla doldurduk bizde napalımcanim o gizli üyeniz benim,pro üyeligin avantajlarini kullaniyorum hahhaha
İyi ki uyuyamadın,özledim seni
Şimdi sensin ah canım,topiğe sinsi sinsi girip mesajları ezberleyip aklı sıra koz yapıp takıma atıp tutanlar da var,hepsi Allah'a havale,doğru anlasalar içim yanmaz...Paylaşım yokmuş,bugün 12 sayfayı havayla doldurduk bizde napalım
Heeee,uykuya tutturalım orucu da zayi olsunama ben özlememiştimmm seni diycem kızcan ama valla tuvalette mi uyusam acaba bu geceee))))sabaha işe gitçemmm şekerim sen yatarsın şinnçi akşama kadar ne güzelllll babam öğretmen ol demişti dinlemedimmmm iyi halt ettimmmm (
susssss zillliii :))lafa tutma kız beniii seviyorumm arkadasınm seni sen sevmesendde benii...Seni sevmiycem artııııık
Gayet sağlıklı ve kalorisi düşük bir menü canım benim.Hesapladım,sahurda yaklaşık olarak yumurta=60+patates=100+az çorba=150 olmak üzere 310 kalori almışsın ki;1 ana öğün ve 2 ara öğün almayacağın düşünülürse bu rakam harika bir rakam.Duaların için sağol bitanem;amin,ecmain...selam kızlar,sahurumuzu yaptık 1 küçük haşlanmış yumurta,1haşlanmış patates ve çok az çorba ekmek yemedim patates yediğim için ve bol su içtim alışmamış midem bu kadar su içince davul ibi oldum,allah hepimizesağlıklı,huzurlu bereketli ramazan geçirmeyi nasipetsin inşallah.....
Canlarım benim de sahur menüm şöyleydi
*3 siyah zeytin=18 kal+1 haşlanmış yumurta=80 kal+1 kk beyaz peynir=60 kal+Tam buğday ekmeği 1 dilim=60 kal+30 gr müsli ile karıştırılmış 100 ml süt ve yarım muz=160 kal
Toplam kalori=378 kalori
Sahur,menü filan derken saati 6 etmişim canlarım.Bu mübarek günün ilk günaydını bana nasip oldu.Hepinizin yüksek ihtimalle uykuda olduğu şu an hem Ramazanı hayırla geçirmek hem de sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak dualarımı sizlere gönderiyorum.Günaydın 7. takımmmm,sizi seviyorum
amin yarabbel alemincanlarim hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
ibadetlerimiz ve dualarimiz kabul olsun insallah..
amin saglikla ve kabul olmus dularala bitiririz insallah
ben de kahve yanında bitter isteriiim...................:84::84::84:
tabiii çıkıcan canım o kadar uğraştın....
sağol canıım..senin düşünmen yeteer....
kesinlikle bol su ..ayran salata...ve..azamii dikkat.....
keyfimiz yerinde tatllım.....
sağolasın canım...allah hepimize hayırlı ramazanlar geçirmeyi nasip etsiin......
yaaa ben bitter istemiyom ben soyle sütlu beyaz cikolata istiyom kitir kitir yiyecegimSaferan'ım,canımsın.Bitterden heykelini yaptırıyım senin,sen iste yeter :124: Bu hafta ramazanda harika sonuçlar alıcaz ben eminim.Çünkü uzun zamandır Ramazana fikren kalben ve diyet mantalitesi olarak hazırız.Rabbimiz lütfunu da nasip eylesin
valla bugun yaptim bakalim aksama fikrim degisirmi bilmiyorum simdilik iyiyimnev aynı diyetle bende varım.
ramazanı böyle geçirmeyi düşünüyordum.
Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep beraber
Canlarım benim de sahur menüm şöyleydi
*3 siyah zeytin=18 kal+1 haşlanmış yumurta=80 kal+1 kk beyaz peynir=60 kal+Tam buğday ekmeği 1 dilim=60 kal+30 gr müsli ile karıştırılmış 100 ml süt ve yarım muz=160 kal
Toplam kalori=378 kalori
Sahur,menü filan derken saati 6 etmişim canlarım.Bu mübarek günün ilk günaydını bana nasip oldu.Hepinizin yüksek ihtimalle uykuda olduğu şu an hem Ramazanı hayırla geçirmek hem de sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak dualarımı sizlere gönderiyorum.Günaydın 7. takımmmm,sizi seviyorum
iyi uykular canim bende saat 3 te yattimsahur menumu simdi yazayim cunku oglum 6 da ayaga dikti beni yaramaz.
birtatli kasigi cilek receli
1 dilim beyazpeynir
1 dilim kasar
30 gr muslive 100ml süt
700ml limon damlatilmis su
1 haslanmis yumurta
1 dilim ta,m bugday ekmegi yedim
iyi uykular canim bende saat 3 te yattimsahur menumu simdi yazayim cunku oglum 6 da ayaga dikti beni yaramaz.
birtatli kasigi cilek receli
1 dilim beyazpeynir
1 dilim kasar
30 gr muslive 100ml süt
1 haslanmis yumurta
Birtatli kasigi cilek receli
1 dilim beyazpeynir
1 dilim kasar
30 gr muslive 100ml süt
1 haslanmis yumurta
günaydın ganfed nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?