Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evvveett öle ama bi değişiklik yapsak sahur iftar vakitlerinde nesssssseee sustum carpılcam az sonraaa
ayyy inşallahhh valla saat 2 oldumu öğlee geliyo benimmki ama tavsiyene uymaya calışıcammm inşallaahhh kızlar ben yatıyorumm gece 3 gibi kalkmayı planlıyorum çünkü herkese hayırlı ramazanlar bereketli sofralar diliyorummm...

kiz orucunn bozulur yeme milletibekle iftar olsun yersin

Tamam bitanem iyi geceler,ben sahura kadar ayaktayım,görüşürüz yarın balımmmmm

bnm güzel takımım arkadaşlarım napıo bakim :80:
Ayyyy,iltifatın için teşekkür ederiz Julia.Karneni gördüm,çok beğendim.Allah bizlere de nasip etsin.Ne olsun canım;bizimkiler oruçtu bugün ramazanı karşıladılar,ftarlarını hazırladım topladım,şimdi çayı koydum karanfilli,ohhhh

selam kızlar,oğlumun canı sıkıldı akşam üzeri avm ye gittik kardeşimin çocukları annem eşim ben birde kız kardeşim saat 19-30 da 90 gram ızgara tavuk göğsü ve bool salata yedim 1,5 litre su tükettim 19-30dan beri...

oruç tutmadan ramazanın o manevi havasını yaşamam gibi geliyor allaha sığınıp niyet edicem ve ramazanı en dolu şekilde geçirmeye çalışıcam sadece midemin boş olması değilde her halimle oruçlu olmayı diliyorum rabbimden .........

kızlar bu gece sahura kalkıcaz rabbim hepimizin orucunu orucu tutupta kabul olan kullarından eylesin çaba sarfederek çalışan kullarına ve bize yardım etsin 11 ayın sultanı ramazan ayımız bereketli dualarımızın kabul olduğu bir ay olsun inşallah....

allah kabul etsin cnm ay ramazanın 3 haftası su gibi geçsede tatile gitsem

İnşallah Esra'm,Rabbim de bu güzel düşüncen yüzü suyu hürmetine sağlığını muhafaza eylesin.Dediğin çok önemli;herşeyimizle oruç tutmak.Midemizle,dilimizle ve elbette gözümüzle.O lütfu hakkıyla alanlardan olmayı nasip eylesin Allah.O zaman ne diyelim:
HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI RAMAZAN Eki Görüntüle 232855

Son düzenleme:
selaaaam

bugun temizlikle ugrasiyorum
cok yoruldum
basimda bir agriyorki
insallah ramazan oncesi hasta olmam :2:

canlarim hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
ibadetlerimiz ve dualarimiz kabul olsun insallah..

Sana da Rana'cım,Rabbimiz hakkıyla geçirmeyi nasip eylesin.

selaaaam

bugun temizlikle ugrasiyorum
cok yoruldum
basimda bir agriyorki
insallah ramazan oncesi hasta olmam :2:
Selam canım.Aman dikkat et,temizlikte terleyip çok sık grip olurum ben de.

O zaman beynine,benden de sevgilerimi ilet Diyettttt,niyet işiiiii Esraaaa,o zaman senle ben buluşunca menü belli oldu.
Garson:Hanımlar ne arzu edersiniz?
Esra-Nev:Nescafeeeeeeeeeeee
Esra:Ve bitter

ben de kahve yanında bitter isteriiim...................:84::84::84:

Kızlarrrrr,size birşey söyliycemmmm,saat şu an 18:30 ve ben sabah tartıldığımda çıkan miktardan bile 400 gr az çıktım tartıdaaaaa,regl verdiğini de alıp gidiyorrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 232776

tabiii çıkıcan canım o kadar uğraştın....

sağol canıım..senin düşünmen yeteer....

kesinlikle bol su ..ayran salata...ve..azamii dikkat.....

bnm güzel takımım arkadaşlarım napıo bakim :80:

keyfimiz yerinde tatllım.....

sağolasın canım...allah hepimize hayırlı ramazanlar geçirmeyi nasip etsiin......

Saferan'ım,canımsın.Bitterden heykelini yaptırıyım senin,sen iste yeter :124: Bu hafta ramazanda harika sonuçlar alıcaz ben eminim.Çünkü uzun zamandır Ramazana fikren kalben ve diyet mantalitesi olarak hazırız.Rabbimiz lütfunu da nasip eylesin

Son düzenleme:
nev aynı diyetle bende varım.
ramazanı böyle geçirmeyi düşünüyordum.
Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep beraber

Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep beraber

nevim nesfit var onunda inceltme özelliği var mı acep?şu an stokladığım yeşil elmalarımdan birini yiyorum karpuz yiyecekti mçok tatlı geldi bende ekşi elmamı yiyeyim dedim....

gusülabdesti aldım namazımı kıldım yasinimi okudum oh kuşlar gibiyim allahım kabul etsin,birazdan yatarım yusuf beni gün içinde yoruyor sarı kuşum yarına enerji toplayayım...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
nev81 anşaaa+ roseberry+ PABYA+
Mübarek ramazan arifesi sen idrak ver Yarabbim isteyen istemeyen bütün kullarına.

Nesfit de etkilidir doğrudur kalori alımını belli bir çizgide tuttuğu için,ama müslinin yulaf mucizesinin ve bölgesel incelmesinin yanında etkisi sönüktür.Allah kabul etsin Esram,Rabbimiz dilediğine hidayet verendir bize de nasip eylesin inşallah.Yusuf'umu da öpüyorum annesi.Allah'a emanet ol,dualarımızda birbirimizi unutmayalım canlarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…