Balımmmm,sahuru nerde yiyorsan,iftarı o yerin iftar vaktine göre açıyorsun amaaaaa
Bitanem içinden bol bol dua oku.Biliyorsun bir kalp kırdın ise;o kıldığın namaz değil diyor alimler.Çok örneğini gördük hala görüyoruz;ne hikmettir ki hakkkk diye figan edenler hep en çok hak yiyenlerdir.Bizler öyle olmuycaz,Ramazanda kuşlar bile tüyünü dökmezmiş.Mülayim,halim olucaz ki Rabbimiz sevinsin,tamam mı balım
sahur menülerini alıyımmmm kızlarrrrrr ben hemen arz ediyorummmmm;
light yoğurt ve yulaf ezmesi ve içebildiğim kadar su ve sigara
rabbim yardım et su ve sigara beni mahvedicek biliyorum ama yaptığımız bi oruc var onu da tutucam inşalllaahhh....
yarın işyerindekilere acı yarabbim ben acayip sinirli oluyorumm....saat 12.00 itibari ile pilim bitiooo...sonra cevremdekileri yiyorummmm
Tamam bitanem iyi geceler,ben sahura kadar ayaktayım,görüşürüz yarın balımmmmmevvveett öle ama bi değişiklik yapsak sahur iftar vakitlerinde nesssssseee sustum carpılcam az sonraaa
ayyy inşallahhh valla saat 2 oldumu öğlee geliyo benimmkiama tavsiyene uymaya calışıcammm inşallaahhh kızlar ben yatıyorumm gece 3 gibi kalkmayı planlıyorum çünkü herkese hayırlı ramazanlar bereketli sofralar diliyorummm...
İnşallah bitanem,takımımızı da unutma dualarında,malumbende cikiyorum kizlar biraz kuran okuyup yatacagimhakkiyla ramana yapabilelim insalah giybetsiz gunahsiz
bnm güzel takımım arkadaşlarım napıo bakim :80:
Ayyyy,iltifatın için teşekkür ederiz Julia.Karneni gördüm,çok beğendim.Allah bizlere de nasip etsin.Ne olsun canım;bizimkiler oruçtu bugün ramazanı karşıladılar,ftarlarını hazırladım topladım,şimdi çayı koydum karanfilli,ohhhh
İnşallah Esra'm,Rabbim de bu güzel düşüncen yüzü suyu hürmetine sağlığını muhafaza eylesin.Dediğin çok önemli;herşeyimizle oruç tutmak.Midemizle,dilimizle ve elbette gözümüzle.O lütfu hakkıyla alanlardan olmayı nasip eylesin Allah.O zaman ne diyelim:selam kızlar,oğlumun canı sıkıldı akşam üzeri avm ye gittik kardeşimin çocukları annem eşim ben birde kız kardeşim saat 19-30 da 90 gram ızgara tavuk göğsü ve bool salata yedim 1,5 litre su tükettim 19-30dan beri...
oruç tutmadan ramazanın o manevi havasını yaşamam gibi geliyor allaha sığınıp niyet edicem ve ramazanı en dolu şekilde geçirmeye çalışıcam sadece midemin boş olması değilde her halimle oruçlu olmayı diliyorum rabbimden .........
kızlar bu gece sahura kalkıcaz rabbim hepimizin orucunu orucu tutupta kabul olan kullarından eylesin çaba sarfederek çalışan kullarına ve bize yardım etsin 11 ayın sultanı ramazan ayımız bereketli dualarımızın kabul olduğu bir ay olsun inşallah....
Sana da Rana'cım,Rabbimiz hakkıyla geçirmeyi nasip eylesin.canlarim hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
ibadetlerimiz ve dualarimiz kabul olsun insallah..
Selam canım.Aman dikkat et,temizlikte terleyip çok sık grip olurum ben de.selaaaam
bugun temizlikle ugrasiyorum
cok yoruldum
basimda bir agriyorki
insallah ramazan oncesi hasta olmam :2:
O zaman beynine,benden de sevgilerimi iletDiyettttt,niyet işiiiii Esraaaa,o zaman senle ben buluşunca menü belli oldu.
Garson:Hanımlar ne arzu edersiniz?
Esra-Nev:Nescafeeeeeeeeeeee
Esra:Ve bitter
Kızlarrrrr,size birşey söyliycemmmm,saat şu an 18:30 ve ben sabah tartıldığımda çıkan miktardan bile 400 gr az çıktım tartıdaaaaa,regl verdiğini de alıp gidiyorrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 232776
kusura bakma çıkmak zorunda kaldımm canımm...ama seni göremedim aşşağıda sonra bende...neyse bidahaki sefere kaldı muhabbett...
ollleeeyyyyyyy...alma bidaha o pis yağları sakınnnn....7. takımın çıtırrrıı...
hadi hayırlısı ramazanda nasıl taşıncan yaaa.....istanbulda olsam tardıma gelirdim valla....
boşşverinnn kapatalım artık bu saçma konuyu tadı kaçtı iycee....
iyiyimm canım valla öle bi sıcakki marketti manavdı derken bu saat oldu valla siz nettiniz oku oku bitiremedim gene...
sahur menülerini alıyımmmm kızlarrrrrr ben hemen arz ediyorummmmm;
light yoğurt ve yulaf ezmesi ve içebildiğim kadar su ve sigara
rabbim yardım et su ve sigara beni mahvedicek biliyorum ama yaptığımız bi oruc var onu da tutucam inşalllaahhh....
yarın işyerindekilere acı yarabbim ben acayip sinirli oluyorumm....saat 12.00 itibari ile pilim bitiooo...sonra cevremdekileri yiyorummmm
bnm güzel takımım arkadaşlarım napıo bakim :80:
canlarim hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
ibadetlerimiz ve dualarimiz kabul olsun insallah..
Saferan'ım,canımsın.Bitterden heykelini yaptırıyım senin,sen iste yeter :124: Bu hafta ramazanda harika sonuçlar alıcaz ben eminim.Çünkü uzun zamandır Ramazana fikren kalben ve diyet mantalitesi olarak hazırız.Rabbimiz lütfunu da nasip eylesin
ben de kahve yanında bitter isteriiim...................:84::84::84:
tabiii çıkıcan canım o kadar uğraştın....
sağol canıım..senin düşünmen yeteer....
kesinlikle bol su ..ayran salata...ve..azamii dikkat.....
keyfimiz yerinde tatllım.....
sağolasın canım...allah hepimize hayırlı ramazanlar geçirmeyi nasip etsiin......
Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep berabernev aynı diyetle bende varım.
ramazanı böyle geçirmeyi düşünüyordum.
Harikasın Pabya'm.Ben bu diyetin hem sağlıklı oluşuna hem de tok tutuşuna kefilim.Bu akşam ölçülerini al ciğerim,ramazan bitince farkı göreceğiz canım hep beraber
Nesfit de etkilidir doğrudur kalori alımını belli bir çizgide tuttuğu için,ama müslinin yulaf mucizesinin ve bölgesel incelmesinin yanında etkisi sönüktür.Allah kabul etsin Esram,Rabbimiz dilediğine hidayet verendir bize de nasip eylesin inşallah.Yusuf'umu da öpüyorum annesi.Allah'a emanet ol,dualarımızda birbirimizi unutmayalım canlarım.nevim nesfit var onunda inceltme özelliği var mı acep?şu an stokladığım yeşil elmalarımdan birini yiyorum karpuz yiyecekti mçok tatlı geldi bende ekşi elmamı yiyeyim dedim....
gusülabdesti aldım namazımı kıldım yasinimi okudum oh kuşlar gibiyim allahım kabul etsin,birazdan yatarım yusuf beni gün içinde yoruyor sarı kuşum yarına enerji toplayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?