günaydın ganfed nasılsın canım
selam herkese,sabah namazından sonra yattım sonra eşimi kaldırdım daha sonra 9-00 gibi oğlum kalktı ona kahvaltı hazırladım yemeklerimizi yaptık kıymalı bezelye patatesli,patlıcan yemeği akşama doğru bulgur pilavı ve çorba yapıcam ....
tek farklılık ben 1dilim çavdar ekmeyi yedim,diğerleri hep aynı.
Canlarım ben bir gusül alıp arife suyu ile,sahurumuzu hazırlıycam ve ev ahalisini uyandırıcam.Hepimize tekrar mideyle,dille,kalple ve gözle oruç tutmamızı diliyorum.Hepinizi seviyorum adı sanal ama kalbimde gerçek sevgisi olan takım arkadaşlarım.Ramazanımız mübarek olsun,lütfu kalplerimize nasip olsun,nakşetsin canlarımEki Görüntüle 232976 HAYIRLI RAMAZANLAR...
iyiym canim yalniz uykusuzluk var onuda simdi uyumaya gidiyom uyaninca gelecegim:44:
Sabah 6 da yattım,1 gibi uyandım Hülya'cım,orucu uykuya tutturmak istemiyorum.Kıyamam ya,sen bugün mesaidesin bir de,Allah sabrının mükafatını versin canım.günaydın canım benim sen muhakkakt uyuyosundur çok geç yattığını yazılarından anladım.
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Yaaaaa,canım çekti.Dur şimdi de beynime bire mektup yazıyımyaaa ben bitter istemiyom ben soyle sütlu beyaz cikolata istiyom kitir kitir yiyecegim
Günaydınnnnn Ganfed'lerin en güzeliiibenden hepinize hayirli bir gunaydin dilegi gelsin!gununuz aydin yasaminiz huzurladolsun
Kıyamam sana ya.Şimdi bizi yakan ateş,inşallah cehennemde yakan ateşten uzak tutacak.Rabbim sabır versin Hülya'm,sıcaklarda oruç tam bir imtihan.bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi
Menülerimiz aynı hep Pabya'cım.tek farklılık ben 1dilim çavdar ekmeyi yedim,diğerleri hep aynı.
Esra'cım yemeklerini sabahtan yapma alışkanlığın ne güzel canım benim,Osmanlı kadınısın vesselamselam herkese,sabah namazından sonra yattım sonra eşimi kaldırdım daha sonra 9-00 gibi oğlum kalktı ona kahvaltı hazırladım yemeklerimizi yaptık kıymalı bezelye patatesli,patlıcan yemeği akşama doğru bulgur pilavı ve çorba yapıcam ....
Menülerimiz aynı hep Pabya'cım.Müsli kendi adıma acayip tok tuttu beni bu saate kadar.Bu arada sahurda da ölçülerimi aldım,hafta hafta değişimi yazarım canlarım
Esra'cım yemeklerini sabahtan yapma alışkanlığın ne güzel canım benim,Osmanlı kadınısın vesselamŞaka bir yana biz de öyle gördük hep,akşama yemek değil;pilav gibi yahut çorba gibi taze ve sıcak servis edilecek yemekler bırakılırdı.Valla eskiler ne yapın demişse gerçekten doğru.Ben seviyorum bu alışkanlıkları ya,tembel insanı yemeğini yapmaya üşenen insandan haz almıyorum ben yaaaa İnsan yiyeceği yemeyi yapmaya üşenir mi anlamak güç.Hülyaaaaaaaaaaaaaaaa,var ya sırf senin için açtım pc'yi akşam göremem diye.Anlatttttttttttt,keyifler nasıl?
Nisa,ne güzel ismi varmış ,maşallah adıya yaşasın inşallah.Hülya'm şimdi sen akşama kadar çalşacağın için sana pratik bir menü yapalım.Eve giderken alacağın ya da buzluktaki tavuğunu düdüklüde önce biraz haşlarsın.Çıkan suyuna iftar çorbanı yaparsın,Nisa bebeğe tavuk sulu çorba harika olur,şehriye çok hoş olur.Biraz suyuna da eşine azıcık pirinç pilavı yaparsın,tabi sen de alırsın 2 kaşıkselam canım saol canımsın seviyorum seni.evet akşama malesef olamıyorum ecrin nisa elimde pc yi görünce deli oluyor babasına bişe demiyor ama o uyuyunca bende bitmiş oluyorum zaten canım.
ya akşama ne yapacam kara veremedim canlar yardım edin bana ne olur
bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi
Nisa,ne güzel ismi varmış ,maşallah adıya yaşasın inşallah.Hülya'm şimdi sen akşama kadar çalşacağın için sana pratik bir menü yapalım.Eve giderken alacağın ya da buzluktaki tavuğunu düdüklüde önce biraz haşlarsın.Çıkan suyuna iftar çorbanı yaparsın,Nisa bebeğe tavuk sulu çorba harika olur,şehriye çok hoş olur.Biraz suyuna da eşine azıcık pirinç pilavı yaparsın,tabi sen de alırsın 2 kaşıkHaşladığın tavukları da fırına veririsain azcik üstü kızarrıııırrr,oohhhhhhhhhh bu akşam bu menü için size gelebilir miyim ben de
kiz iftara bisey kalmadi dayan.iftar sofrasinin mukemmelligini dusun icecegin sularin degeruni dusun
Hayır Ganfedddddddddddddddd Hanımmmmmmmmmmmmmmmm,biz o mükellef sofranın toklarıyız artık,önce müsli zaten o kesecek sonra günün yemeğinden ve çorbadan 2'şer kaşık.Akşamları ekmek yok canlar,zaten hemen tıkanıyor insan.İftarı da suyla açın,göreceksiniz bayramda 5 kilo atınca o mutluluğukiz iftara bisey kalmadi dayan.iftar sofrasinin mukemmelligini dusun icecegin sularin degeruni dusun
Tatlım Uludağ'ın light gazozlarından al.Hem inanılmaz lezzetli,hem 0 kalori.sadece su canım sadece su ve kolaaa dermişim :)
Hayır Ganfedddddddddddddddd Hanımmmmmmmmmmmmmmmm,biz o mükellef sofranın toklarıyız artık,önce müsli zaten o kesecek sonra günün yemeğinden ve çorbadan 2'şer kaşık.Akşamları ekmek yok canlar,zaten hemen tıkanıyor insan.İftarı da suyla açın,göreceksiniz bayramda 5 kilo atınca o mutluluğu
Tatlım Uludağ'ın light gazozlarından al.Hem inanılmaz lezzetli,hem 0 kalori.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,sabah tartıda öyle bir rakam gördüm ki çığlık atmışım,ya nasıl şükredeceğimi bilemedim,sizle de paylaşıyım istedim canlarımmmmmm.
Kesinlikle.Kızlar bana uyarsanız,hepinize en az 5 kilo attrırım;hem de sağlıkla hem de yağ olarak.Akşam faceden yazarım hepinize çoklu tarifsu bile kesecektir eminim canım. 5 kilo atabilirmiyiz canım yaaa.
kaç kilo çıktın canım yaaaaaaaa
Sana mesaiyi bitittiriyim,yarım saat kadar kestiricem,seni bekliyorum canım ,ben de seni seviyorummmmmmmmselam canım saol canımsın seviyorum seni.evet akşama malesef olamıyorum ecrin nisa elimde pc yi görünce deli oluyor babasına bişe demiyor ama o uyuyunca bende bitmiş oluyorum zaten canım.
ya akşama ne yapacam kara veremedim canlar yardım edin bana ne olur
Hayır Ganfedddddddddddddddd Hanımmmmmmmmmmmmmmmm,biz o mükellef sofranın toklarıyız artık,önce müsli zaten o kesecek sonra günün yemeğinden ve çorbadan 2'şer kaşık.Akşamları ekmek yok canlar,zaten hemen tıkanıyor insan.İftarı da suyla açın,göreceksiniz bayramda 5 kilo atınca o mutluluğu
Tatlım Uludağ'ın light gazozlarından al.Hem inanılmaz lezzetli,hem 0 kalori.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,sabah tartıda öyle bir rakam gördüm ki çığlık atmışım,ya nasıl şükredeceğimi bilemedim,sizle de paylaşıyım istedim canlarımmmmmm.
Kesinlikle.Kızlar bana uyarsanız,hepinize en az 5 kilo attrırım;hem de sağlıkla hem de yağ olarak.Akşam faceden yazarım hepinize çoklu tarif
Bir de kızlarrrrrr,içtiğimiz su soğuk olmayacak orucu açarken aman aklınızda olsun.Geçen yıl ramazanda 28 yaşındaki bir genç orucunu buzlu portakal suyu ile açıyor ve anında eskilerin çatlamak dediği;kalp spazmı sonucu ölüyor.Oruçtan doılayı iç ısımız yüksek olduğu için soğuk suyla tezatlık ve şok yaratmamak için orucumuzu normal oda sıcaklığında suyla açalım.Sonraki içtiklerimiz buzlu olsa da olur canlarım.
Yerim seni ama orucum bozulur olmazharikasincanim ver ver o kilolari insallah bende verebilirim.
yemeklere gelince onlari kizlarim icin yapiyorum ben muslimi yiyecem ustunede bir tas corba yeter bana
Demi Ganfed'im,oda sıcaklığında açar sonra yağ yakımında önemli yeri olan soğuk suyla sahura kadar devam ederiz.Su gibi nimet var mıdır,Rabbimize şükürler olsun.Canlarım ben azıcık ikindi ezanına kadar uzanıyım,görüşürüz yinecokl haklisin balim bu konuda dikat etmek gerek . oda sicakligindaki su en ideal icme suyudur vucudumuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?