Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooo masallah hamaratsin ben daha yatmaya gidiyiom kalkinca yapacagim yemek .kizlar balik istedi bide patates kizartacam onlara kendimede mercimek corbasi yapayim bari:18:

amin tum dileklerin kabulolsun

bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi

günaydın canım benim sen muhakkakt uyuyosundur çok geç yattığını yazılarından anladım.
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Sabah 6 da yattım,1 gibi uyandım Hülya'cım,orucu uykuya tutturmak istemiyorum.Kıyamam ya,sen bugün mesaidesin bir de,Allah sabrının mükafatını versin canım.
yaaa ben bitter istemiyom ben soyle sütlu beyaz cikolata istiyom kitir kitir yiyecegim
Yaaaaa,canım çekti.Dur şimdi de beynime bire mektup yazıyım
benden hepinize hayirli bir gunaydin dilegi gelsin!gununuz aydin yasaminiz huzurladolsun
Günaydınnnnn Ganfed'lerin en güzeliiii
bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi
Kıyamam sana ya.Şimdi bizi yakan ateş,inşallah cehennemde yakan ateşten uzak tutacak.Rabbim sabır versin Hülya'm,sıcaklarda oruç tam bir imtihan.

Son düzenleme:
tek farklılık ben 1dilim çavdar ekmeyi yedim,diğerleri hep aynı.
Menülerimiz aynı hep Pabya'cım. Müsli kendi adıma acayip tok tuttu beni bu saate kadar.Bu arada sahurda da ölçülerimi aldım,hafta hafta değişimi yazarım canlarım
Esra'cım yemeklerini sabahtan yapma alışkanlığın ne güzel canım benim,Osmanlı kadınısın vesselam Şaka bir yana biz de öyle gördük hep,akşama yemek değil;pilav gibi yahut çorba gibi taze ve sıcak servis edilecek yemekler bırakılırdı.Valla eskiler ne yapın demişse gerçekten doğru.Ben seviyorum bu alışkanlıkları ya,tembel insanı yemeğini yapmaya üşenen insandan haz almıyorum ben yaaaa İnsan yiyeceği yemeyi yapmaya üşenir mi anlamak güç.Hülyaaaaaaaaaaaaaaaa,var ya sırf senin için açtım pc'yi akşam göremem diye.Anlatttttttttttt,keyifler nasıl?Dikkattttttt,aşağıda iştima var
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
nev81Ganfed+hulyaeyup+

Son düzenleme:

selam canım saol canımsın seviyorum seni.evet akşama malesef olamıyorum ecrin nisa elimde pc yi görünce deli oluyor babasına bişe demiyor ama o uyuyunca bende bitmiş oluyorum zaten canım.
ya akşama ne yapacam kara veremedim canlar yardım edin bana ne olur

Nisa,ne güzel ismi varmış ,maşallah adıya yaşasın inşallah.Hülya'm şimdi sen akşama kadar çalşacağın için sana pratik bir menü yapalım.Eve giderken alacağın ya da buzluktaki tavuğunu düdüklüde önce biraz haşlarsın.Çıkan suyuna iftar çorbanı yaparsın,Nisa bebeğe tavuk sulu çorba harika olur,şehriye çok hoş olur.Biraz suyuna da eşine azıcık pirinç pilavı yaparsın,tabi sen de alırsın 2 kaşık Haşladığın tavukları da fırına veririsain azcik üstü kızarrıııırrr,oohhhhhhhhhh bu akşam bu menü için size gelebilir miyim ben de

nisa ismini bende severim ama adı ecrin nisa ecrini babası istedi :)

kiz iftara bisey kalmadi dayan.iftar sofrasinin mukemmelligini dusun icecegin sularin degeruni dusun

sadece su canım sadece su ve kolaaa dermişim :)

kiz iftara bisey kalmadi dayan.iftar sofrasinin mukemmelligini dusun icecegin sularin degeruni dusun
Hayır Ganfedddddddddddddddd Hanımmmmmmmmmmmmmmmm,biz o mükellef sofranın toklarıyız artık,önce müsli zaten o kesecek sonra günün yemeğinden ve çorbadan 2'şer kaşık.Akşamları ekmek yok canlar,zaten hemen tıkanıyor insan.İftarı da suyla açın,göreceksiniz bayramda 5 kilo atınca o mutluluğu
sadece su canım sadece su ve kolaaa dermişim :)
Tatlım Uludağ'ın light gazozlarından al.Hem inanılmaz lezzetli,hem 0 kalori.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,sabah tartıda öyle bir rakam gördüm ki çığlık atmışım,ya nasıl şükredeceğimi bilemedim,sizle de paylaşıyım istedim canlarımmmmmm.

Son düzenleme:

su bile kesecektir eminim canım. 5 kilo atabilirmiyiz canım yaaa.
kaç kilo çıktın canım yaaaaaaaa

su bile kesecektir eminim canım. 5 kilo atabilirmiyiz canım yaaa.
kaç kilo çıktın canım yaaaaaaaa
Kesinlikle.Kızlar bana uyarsanız,hepinize en az 5 kilo attrırım;hem de sağlıkla hem de yağ olarak.Akşam faceden yazarım hepinize çoklu tarif
Bir de kızlarrrrrr,içtiğimiz su soğuk olmayacak orucu açarken aman aklınızda olsun.Geçen yıl ramazanda 28 yaşındaki bir genç orucunu buzlu portakal suyu ile açıyor ve anında eskilerin çatlamak dediği;kalp spazmı sonucu ölüyor.Oruçtan doılayı iç ısımız yüksek olduğu için soğuk suyla tezatlık ve şok yaratmamak için orucumuzu normal oda sıcaklığında suyla açalım.Sonraki içtiklerimiz buzlu olsa da olur canlarım.

Son düzenleme:
Sana mesaiyi bitittiriyim,yarım saat kadar kestiricem,seni bekliyorum canım ,ben de seni seviyorummmmmmmm

Son düzenleme:

harikasincanim ver ver o kilolari insallah bende verebilirim.
yemeklere gelince onlari kizlarim icin yapiyorum ben muslimi yiyecem ustunede bir tas corba yeter bana

cokl haklisin balim bu konuda dikat etmek gerek . oda sicakligindaki su en ideal icme suyudur vucudumuz icin

harikasincanim ver ver o kilolari insallah bende verebilirim.
yemeklere gelince onlari kizlarim icin yapiyorum ben muslimi yiyecem ustunede bir tas corba yeter bana
Yerim seni ama orucum bozulur olmaz Ganfed'im müsli ile açtıktan sonra orucumuzu,1 kepçe yani yarım kase çorba,3-4 yemek kaşığı da sebze yemeği yiyecek kadar kredimiz var.Bizim ramazanda tek dikkat etmemiz gereken şey tatlı.Zaten müsli yeterince o tatlı isteğini gideriyor,çok dayanamadığımız anlarda 1 çatal alsak bile nefsimiz körlenir.Ben ramazanı fazlasıyla lehimize çevirebileceğimize inanıyorum ziyaretçiler,takım üyeleri el ele ,beraberce

cokl haklisin balim bu konuda dikat etmek gerek . oda sicakligindaki su en ideal icme suyudur vucudumuz icin
Demi Ganfed'im,oda sıcaklığında açar sonra yağ yakımında önemli yeri olan soğuk suyla sahura kadar devam ederiz.Su gibi nimet var mıdır,Rabbimize şükürler olsun.Canlarım ben azıcık ikindi ezanına kadar uzanıyım,görüşürüz yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…