Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar eşimin yanındayım fizik tedavimi oldum saat 18 de çıkıyor beraber çıkıcaz,diyetisyenime uğradım oruç tutacağımı ona göre liste hazırla dedim o da şöyle bir liste verdi..

sahur :
şekersiz çay
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 kk peynir
2 ince dilim ekmek veya 160 gr.patates
domates,salatalı bol

iftar:

1 kase çorba
30 gr.etli yemek(eğer pişirilen sebze yemeği etsizse 30.peynir yenilecek)
1 su bardağı yoğurt
2yemek kaşığı bugur yada 25 gr pide yada 3 yemek kaşığı nesfit
bol salata

ara:
200 gr.meyve veya 2 top dondurma
veya 1/2güllaç yada muhallebi yada sütlü tatlı

ve boool su

kiz ama kiymali tepsi boregi yaptim sebze yerine bir dilim yesem olmaz mi yani :18:kimseye gostermem soz fazlada yemiyecem sadece bir dilimcik

iyi dinlenmeler tatlim .keyfine bak sen biz burdayiz

oh oh guzelmis menun tatlim rabbim basari versin
saglikla beraber

• Kalbimiz yumruk büyüklüğünde muhteşem bir organ.

• Dünyanın en çalışkan, en dayanıklı ve en verimli makinası.

• Dünya çevresinin 2.5 katı uzunluğundaki damar sistemine her gün 1 tanker kan pompalar. Bir ömür boyu pompalanan bu kan, tankerler halinde dizilse İstanbul Ankara otoyolunu doldurur.

• Kalbimiz cefakârdır. Bayram demez, tatil demez bir ömür boyu ırgat gibi çalışır. Bir gün bile izni yoktur. Dinlenmez. Beş dakika dinlense hayat sona erer.

• Kalbimiz fedakârdır. Kendi özel hayatı yoktur, tüm varlığını ve hayatını bizim için feda eder.

• Kalbimiz açgözlü değildir, kanaatkârdır. Boğaz tokluğuna çalışır. Yaptığı iş kadar enerji harcar, israf etmez.

• Kendini düşünür, fakat bencil değildir. Pompaladığı kanın sadece yüzde 5’ini kendisi için alır. Onu da ırgat gibi bizim için kullanır, var gücüyle bizim için çalışır.

• Kalbimiz enayi değildir, hakkını almasını bilir. Pompaladığı kan kalbi terk ederken, hak ettiği kanı koroner damarları yoluyla alır. Hakkını alamazsa bizim gibi haybeye çalışıp durmaz, ölünceye kadar direnir.

• Kalbimiz dürüst bir veznedardır. Vücuttan aldığı kanı vücuda verir. İçi kan dolu olmasına rağmen içinde bulunan kanı yılanlar gibi hortumlamaz. Yılan kalbi, insanın aksine kalbin iç boşluğundaki kanı hortumlar.

• Kalbimiz çok çalışkandır, ne zaman ihtiyaç duysak fazla mesai yapmaktan çekinmez, var gücüyle çalışır, gerekirse 8 misli üretim yapabilir, bizi yarı yolda bırakmaz.

• Metanet sahibidir. Mide gibi asit salgılayıp ağlayarak günde 3 sefer ödül beklemez. Ekonomik çalışır masraf çıkarmaz, bize yük olmaz.

• Streslere karşı bizi korumaya çalışan fedakâr bir canlı kalkandır. Ne zaman heyecanlansak, strese girsek, kavga edecekmişiz gibi gücünü artırır, aşırı çarparak bizi uyarır, bizden önce kavgaya hazır olur. Keskin sirke küpüne zarar verse de bizi koruma amacıyla çılgınca çarpar, fazla çalışmaktan çekinmez.

• Bu davranış belki de binlerce yıl öncesinden kendisine miras kalan bizi koruma içgüdüsüdür. Yani kalbimiz sadece sadık değil, aynı zamanda derin bir hafızaya da sahiptir. Devir değişmiş olsa da, kalbimiz eski çağlardaki sadakatine aynen devam ediyor.

Peki cefakar kalbimiz için biz ne yapıyoruz ?

• Bermuda şeytan üçgeni olan araba, asansör ve koltukta kalbimizi hücre hapsine mahkûm ederken sigara, hatalı beslenme, yüksek tansiyon ve stresle sürekli hırpalıyoruz.

• Sonra da “Neden yarı yolda bıraktı, tekledi, kriz geçirdi?” diye merak ediyoruz. Suçlu kim? Kalbimiz mi?

• Mide ve arabamıza gösterdiğimiz ilgiyi kalbimize neden göstermiyoruz? Televizyonlar sabahtan akşama yemek tarifi yapıyor. Yakında hepimiz aşçı olacağız. Neyle dolduracağımıza dair sürekli planlar yaptığımız midemizi bu kadar imtiyazlı kılan nedir? Neden kalbimizi bu kadar hor kullanıyoruz.

• Sağlam taşıtımızı her yıl düzenli olarak servise götürür bakımdan geçirirken kalbimize neden üvey evlat muamelesi yapıyoruz. Kalbimiz ilgiye, sevgiye ve bakıma muhtaç ve layık değil mi?

• Haydi dostlar bakıma !
kizlar bu yaziyi netten buldum ve aklima kim geldi dersiniztabiki nev o o her uzvuyla konusuyor buda kalbin cevabi niteliginde bu yazi cok hosuma gitti sizinle paylasmak istedim bende

Hususi İstanbul'a bu diyetisyeni bulmaya gelicem,yine harika ve etkisi garantili bir menü,tatlısınına kadar ya,harika biri bu kadın

kiz ama kiymali tepsi boregi yaptim sebze yerine bir dilim yesem olmaz mi yani :18:kimseye gostermem soz fazlada yemiyecem sadece bir dilimcik
Kıymalı börek mi;istememmmm

Kız her uzvumla değil ziyaretçiler şimdi yanlış anlar haha her uzvumla değil de,yaramazlığa müsait olanlarla diyelim Ganfed'immmmmm,haydi bakıma

Son düzenleme:
Sekerlerr ben geldimmm nasilsinizz??? Tatil simdilik iyi geciyor.. Stresli basladim ama gunlerdir geziyor alis veris yapiyorumm.. Dun genclik parkindaydik kuzenlerLe ama ne eglendikk.. Birtane makina vardi boyle tabak gibi sadece oturacak bir yer var koltuk gibi ve kenarlari demurlu tek tutunabileceginiz yer sizi atip duruyor.. Arkadada ankara havasi makina attikca biz 4 kiz sag ayak havaya kalkiyot sankki halay crkiyotuz, butun park bizi seyretti resmen bizden sonra mikana icin millet siraya girdi ama benim canak catladi o ayri

Kizlar tesadufen gruplara katilmak isteyenler topigine girdim ve meyvisin 4. Takima gectigini gordum ... Bundan haberi olan varmi ???? Ben bize geri donecek biliyordum !!!

orucun verdiği o salim selimlik hali var üstümde işte bu hali çok ama çok seviyorum aklıma gelen tek şey şu an kıtlık yaşayan sudan ve afrikadaki aç çocuklar onlar bizim gibi sahur da ve iftarda yemediler çeşit çeşit yiyeceklerden,işte açken açın halinin anlamaya çalıştığımız olanın olmayana verdiği bereket ayı ramazan-ı şerif

Ankara gibi şehir mi var Gülümmmmm,tadını çıkar.Canım ben geldiğimin haftasına Meyvenull izne çıkmıştı,o yüzden pek malumatım yok konu hakkında ,belki de takım dolu olduğu için kardeş takıma geçmiştir bilemiyorum.Gülüm senin de Ramazanın mübarek olsun çiçeğim

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
nev81 anşaaa+ roseberry+ kirmizigul06+
Vavvvvvvvvvvvvvvvv Gülüm güzel kaptanım,Ayşemmm,Esram hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşbulduk canım,nasıl gidiyor çok şükür ne susuzluk ne açlık var 10 saat daha giderim allahın izniyle....

kızlar splenda aldım ama granül depolarda bile yokmuş bende minik tab.olanlardan aldım 100 tablet,canım tatlı isteyince onunla yapmayı planlıyorum.....

Maşallah Esra'ma.Kızlar ben bugün çok enerjiktim,bide tartıda sabah çok hoş bi rakam görünce valla sevinçten ne açlık hissettim ne susuzluk gün boyu,mutluyummmm Orucu seviyorum ya,Rabbim eksikliğini göstermesin sağlığımızın da ölene kadar her ramazanı dolu dolu yaşayalım yaşatalım inşallah canlarım

Aa simdi aklima geldi.. Meyvisim enson benim gelmem uzun surer benim yerim hulyaeyup al demisti.. Ondan yazdi tabi obur topige simdi aklima geldi

Sizinde ramazaniniz mubarek olsun sekerlerr.. Yanliz ben cokk susadim ama Allahtan bir saatten az bir sure kaldi... Buzzzz gibi su icecektimki nevin yazdigini gordum ( soguk icmek yasak yanii..

Canım ben splendayı geçen hafta almıştım 500 tablet,35 liraya.Türk kanser vakfının onaylamış olduğu belge çıkıyor zaten önce.Bütün doktorlar ve Taylan kümeli gibi diyetisyenler de splendayı,bu tatlandırıcıyı öneriyorlar.Tabi hiç kullanılmaması en ideali ama kullanacaksakkkkk Splenda kızlar.

Gülümmmmmmm,ilk suyumuz normal,diğerleri buzzzzzzzzzzzzzzzzzz

allahımmmmmm suuuuuuuu.......kızlar ölüyorummmm sonnn 25 dk ama çok feneyım yaaaa....
Sabret balımmmm,işte duaların makbul olduğu an tam da bu ateş ve sabırsızlık anıdır.25 dakika mıııııııııı,hayali bile güzel.Daha benle Esranın kaç 25 dakikası var

Son düzenleme:
Canlarımmmmmm,iftar duasında birbirimizi unutmayalım.Haydi saati gelenler vuslata,gelmeyenler sofralardaki son rütuşlara.İftardan sonra burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzz Çayını alan gelsin :124::118:

Son düzenleme:

kiz ne kotusun sen ya guldum ki sorma midem sirtima yapismis gulemiyom da

eglenmene cok sevindim canim benim yerimede eglenmeyi unutma .ayrica meyveden haberim yok neden gecmis ki diger takima:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…