Sabret balımmmm,işte duaların makbul olduğu an tam da bu ateş ve sabırsızlık anıdır.25 dakika mıııııııııı,hayali bile güzel.Daha benle Esranın kaç 25 dakikası var
Anladın sen onukiz ne kotusun sen ya guldum ki sorma midem sirtima yapismis gulemiyom da
Sen de bizim ağzımız kapandıktan sonra sahurda 2 saat ballıydın Ganfed Hanımbenim daha iki saatim var ya ben ne yapayimm yaaaa:18:
İşte bilinçli bir diyet maratoncusunun,bilincine yaraşı iftar yemeği,kutlarım seni balımtokummm mutluyum 2 kepce corba salata lıght gazoz ve bol su ha bide kavunnn
Canım ben splendayı geçen hafta almıştım 500 tablet,35 liraya.Türk kanser vakfının onaylamış olduğu belge çıkıyor zaten önce.Bütün doktorlar ve Taylan kümeli gibi diyetisyenler de splendayı,bu tatlandırıcıyı öneriyorlar.Tabi hiç kullanılmaması en ideali ama kullanacaksakkkkk Splenda kızlar.
İftarınızı anlat Esraaaaaa,topiğinden rtüğünden geçecek mi bakalım hesap edelimcanım ben çayımda kahvemde şekeri bırakalı 7 sene oldu şeker kullanırknde 1 kupaya yarım kesme şekeri koyuyordum ama sütlü tatlılarda az da olsa tat vermesi için şekeri kullanıyordum şimdi splenda kullanıcam....özel günlerimde ki şeker ihtiyacım için
Evettttt,yaklaşık 350 kalori ile tamamlanmış muazzam bir menü.Esra Hanım menünüz rtükten geçti,gönülden tebriklerrrçok şükür orucumuzu açtık menüm şöyle
1 kepçe yoğurtlu şehriye çorbası
2 yemek kaşığı kıymalı bezelye
2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan musakka
2 yemek kaşığı bulgur
çoban salata
anama ne çok yemişim ama hepsi bir tabaktaydı orucumu 1 kocaman bardak limonlu su içtim birde uludağ şekersiz lmonata
birazdan çay içicem...
Evettttt,yaklaşık 350 kalori ile tamamlanmış muazzam bir menü.Esra Hanım menünüz rtükten geçti,gönülden tebriklerrr
Vee Nev'in iftar menüsü
*Yarım kase yağsız kıymasız tarhana çorbası(bana özel tabi yağsız olanı)
*2 yemek kaşığı domatesle haşlanmış bamya(evin diğer ahalisine gayet muazzam yaptık,benimki haşlanmış)
*Yarım kase light yoğurtla yapılmış cacık(Bu sayede kalorisini yarıya çektim)
*20 gr müsli+100 ml light süt
TOPLAM:370 KALORİ
Şimdi deeeee,light süt ve splenda ile yaptığım 0 kalori kocaaaa bir fincan kahve içiyorummm :126:
O günlerimiz de gelecek inşallah.7. takım olarak en makul yerde toplanıcaz çıtır çıtır :124: Ben de yanıma aldım 2 litrelik buz gibi su şişesini,içip duruyorum.Sahura kadar 3 litreyi tamamlıycamaz önce 1 bardak soğuk su şimdi çay içiyorum burun beraber içelim
Sağol bitanem.Öncelikle 3 litre su sahura kadar içilecek.1 saat sonra kalkıp 45 dakika egzersiz yapıcam göbek ve sırt ağırlıklı.Sonra sahur menüm şöyle Esram:nevim senin menünde mükemmel afiyet olsun inşallah çok güzel bir menü olmuş ara için fikir versene sahurda ne yemeyi planlıyorsun onuda yazıver canımcım..
Arada 200 kalorilik kredin var Esram,planladığın yiyecek ve içecek harika seçim ara için.Ben de arada light yoğurt ve 1 salatalıkla yapacağım 15 kalorilik cacığımı yiycemteşekkür ederim rtük hanımcım ara olarak bir yeşil elma düşünüyorum yada sahrda elmamı yiyip 1 su bardağı tarçınlı süt mü içsem?
Gülüm hatırladı sonradan.Meyve'cim 64 olmuşsun okudum ama kesinlikle büyük bir kilo değil,sen azimlisin,bayrama kadar uçar gider hiç panik yapma.Yine de kardeş takımımızda olman bile mutluluk.Herşey yolunda mı?selam kızlar.
gülüm sormussun neden bize dönmedi die canım benim yerime hülyayı aldınız ya canım takım dolu die size yazmadım alım yerine yazdım .dönmicektim ama cok kilo aldım acil zayıflamam lazım.motive olmam şart..
Anladın sen onu Eki Görüntüle 233208
Sen de bizim ağzımız kapandıktan sonra sahurda 2 saat ballıydın Ganfed Hanım
İşte bilinçli bir diyet maratoncusunun,bilincine yaraşı iftar yemeği,kutlarım seni balım
Acıktıysan bak yemek boruna beraber bi mektup yazalım he ne dersinyok canim ya saat 3 te yedik saat 9.30 da acacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?