Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok şükür orucumuzu açtık menüm şöyle

1 kepçe yoğurtlu şehriye çorbası
2 yemek kaşığı kıymalı bezelye
2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan musakka
2 yemek kaşığı bulgur
çoban salata

anama ne çok yemişim ama hepsi bir tabaktaydı orucumu 1 kocaman bardak limonlu su içtim birde uludağ şekersiz lmonata

birazdan çay içicem...

kiz ne kotusun sen ya guldum ki sorma midem sirtima yapismis gulemiyom da
Anladın sen onu
benim daha iki saatim var ya ben ne yapayimm yaaaa:18:
Sen de bizim ağzımız kapandıktan sonra sahurda 2 saat ballıydın Ganfed Hanım
tokummm mutluyum 2 kepce corba salata lıght gazoz ve bol su ha bide kavunnn
İşte bilinçli bir diyet maratoncusunun,bilincine yaraşı iftar yemeği,kutlarım seni balım

canım ben çayımda kahvemde şekeri bırakalı 7 sene oldu şeker kullanırknde 1 kupaya yarım kesme şekeri koyuyordum ama sütlü tatlılarda az da olsa tat vermesi için şekeri kullanıyordum şimdi splenda kullanıcam....özel günlerimde ki şeker ihtiyacım için

Vee Nev'in iftar menüsü
*Yarım kase yağsız kıymasız tarhana çorbası(bana özel tabi yağsız olanı)
*2 yemek kaşığı domatesle haşlanmış bamya(evin diğer ahalisine gayet muazzam yaptık,benimki haşlanmış)
*Yarım kase light yoğurtla yapılmış cacık(Bu sayede kalorisini yarıya çektim)
*20 gr müsli+100 ml light süt
TOPLAM:370 KALORİ
Şimdi deeeee,light süt ve splenda ile yaptığım 0 kalori kocaaaa bir fincan kahve içiyorummm :126:

Son düzenleme:
İftarınızı anlat Esraaaaaa,topiğinden rtüğünden geçecek mi bakalım hesap edelim

Evettttt,yaklaşık 350 kalori ile tamamlanmış muazzam bir menü.Esra Hanım menünüz rtükten geçti,gönülden tebriklerrr

Son düzenleme:

nevim senin menünde mükemmel afiyet olsun inşallah çok güzel bir menü olmuş ara için fikir versene sahurda ne yemeyi planlıyorsun onuda yazıver canımcım..

ayşem nerelerdesin polis ablam ?

az önce 1 bardak soğuk su şimdi çay içiyorum burun beraber içelim
O günlerimiz de gelecek inşallah.7. takım olarak en makul yerde toplanıcaz çıtır çıtır :124: Ben de yanıma aldım 2 litrelik buz gibi su şişesini,içip duruyorum.Sahura kadar 3 litreyi tamamlıycam

nevim senin menünde mükemmel afiyet olsun inşallah çok güzel bir menü olmuş ara için fikir versene sahurda ne yemeyi planlıyorsun onuda yazıver canımcım..
Sağol bitanem.Öncelikle 3 litre su sahura kadar içilecek.1 saat sonra kalkıp 45 dakika egzersiz yapıcam göbek ve sırt ağırlıklı.Sonra sahur menüm şöyle Esram:
*30 gr müsli+100 ml light süt
*1 kk beyaz peynir
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 yemek kaşığı menemen ve şekersiz çay
Yine yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatıcam.Bu mantıkla günde 700 kalori almış oluyor,3 lt su ve egzersizle ramazan boyu bomba gibi kilo veriyoruzzzz

selam kızlar.

gülüm sormussun neden bize dönmedi die canım benim yerime hülyayı aldınız ya canım takım dolu die size yazmadım alım yerine yazdım .dönmicektim ama cok kilo aldım acil zayıflamam lazım.motive olmam şart..

teşekkür ederim rtük hanımcım ara olarak bir yeşil elma düşünüyorum yada sahrda elmamı yiyip 1 su bardağı tarçınlı süt mü içsem?
Arada 200 kalorilik kredin var Esram,planladığın yiyecek ve içecek harika seçim ara için.Ben de arada light yoğurt ve 1 salatalıkla yapacağım 15 kalorilik cacığımı yiycem

Son düzenleme:
Gülüm hatırladı sonradan.Meyve'cim 64 olmuşsun okudum ama kesinlikle büyük bir kilo değil,sen azimlisin,bayrama kadar uçar gider hiç panik yapma.Yine de kardeş takımımızda olman bile mutluluk.Herşey yolunda mı?

emine hanımın masasında splendanın broşürü vardı çok güzel tatlı,pasta,kek tarifleri var onu verdi baya bir hoşuma gitti ramazandan sonra deniycem ..

hafta sonu dayımlarla sahilde mangal yapmıştık dayımın eşiyle aynı yaştayız ailecek o kadar çok kilolular ki anlatamam sümeyye yavrum daha 2.sınıfa geçti 45 kilo keza dayım ve eşide 90 dan aşşağı değiller biraz dikkat etmenin zamanı geldi çocuklar obez olmuş annesi biraz sağlıklı beslenseler dedim aynen şöyle dedi diyet yapanlar görüyoruz arkadaşım diyetisyene gitti verdi kiloları sonra fazlasıyla aldı dedi yani bana laf çarptı bende kilo verdikten sonra korumak çok önemli inşallah ben verdiklerimi alamayı hiç düşünmüyorum dedim oğlum 28 aylık daha 1 paket çikolata jelibon yada cips yedirmedim sağlıklı beslenme bebeklikten başlıyor vermek çok zor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…