Sağol bitanem.Öncelikle 3 litre su sahura kadar içilecek.1 saat sonra kalkıp 45 dakika egzersiz yapıcam göbek ve sırt ağırlıklı.Sonra sahur menüm şöyle Esram:
*30 gr müsli+100 ml light süt
*1 kk beyaz peynir
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 yemek kaşığı menemen ve şekersiz çay
Yine yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatıcam.Bu mantıkla günde 700 kalori almış oluyor,3 lt su ve egzersizle ramazan boyu bomba gibi kilo veriyoruzzzz
Esram insanoğluyuz,çiğ süt emdik.Hiçbirini kafamıza takmıycaz.Ben 105 kiloya geldiğimde kilo vericem dedim,baktılar ciddiyim herkes kilo sana yakışıyor dedi.Diyete başladım,10 kilo verdim.Bu kez baktılar caymadım,niye uğraşıyorsun hiç belli olmuyor ki verdiğin dediler.Caymadım.20 kilo verdim,şimdi de seninkiler gibi görenler vermek mesele değil ki asıl mesele korumak diyorlar.Gözünü sevdiğimin yaratılmışları.Burada sır kendimizle olan kontağımız,bir araba başka arabanın anahtarıyla nasıl çalışmazsa;bizler de kimsenin sözüyle ileri geri gitmeyiz.Vericezzz,ve emeğimize kendimize saygımızdan ömür boyu koruycaz.Hep söylediğimiz gibi aynası iştir kişinin,en güzel cevap ürünümüz olacak canım.Ben sana güvenimde hep haklı çıktım,hala da azmine çok güveniyorum.emine hanımın masasında splendanın broşürü vardı çok güzel tatlı,pasta,kek tarifleri var onu verdi baya bir hoşuma gitti ramazandan sonra deniycem ..
hafta sonu dayımlarla sahilde mangal yapmıştık dayımın eşiyle aynı yaştayız ailecek o kadar çok kilolular ki anlatamam sümeyye yavrum daha 2.sınıfa geçti 45 kilo keza dayım ve eşide 90 dan aşşağı değiller biraz dikkat etmenin zamanı geldi çocuklar obez olmuş annesi biraz sağlıklı beslenseler dedim aynen şöyle dedi diyet yapanlar görüyoruz arkadaşım diyetisyene gitti verdi kiloları sonra fazlasıyla aldı dedi yani bana laf çarptı bende kilo verdikten sonra korumak çok önemli inşallah ben verdiklerimi alamayı hiç düşünmüyorum dedim oğlum 28 aylık daha 1 paket çikolata jelibon yada cips yedirmedim sağlıklı beslenme bebeklikten başlıyor vermek çok zor çünkü...
Benim dünkü menüm böyleydi Esram senin planladığın gibi,çok tok tuttu ve hiç susatmadı enerjim de doruklardaydı.İşte bu müsli mucizesi,afiyet olsun şimdiden canım.bende şöyle düşünüyorum
1 yumurta
1 ardak süt+müsli
1 kk peynir 1 dilim kepek ekmeği birde yeşil elma ve çayyyy
Acıktıysan bak yemek boruna beraber bi mektup yazalım he ne dersin
Ganfedimmm,mektup harikaaaa,senin mide cevap yazmış;yalnışlıkla buraya gelmiş.Okuyum mu,şöyle yazmış:iyi olur vallahadi yazalim sevgili yemek borum az daha sabret simdi gonderecegim su ile baslayacaksin sevinmeyeardindan 30 gr muyli ile 100 ml sutle devam edecegiz ardindan yarim kase mercimek corbasiyla seni mutlu edecegim .eger hala memnun olmazsan bide salata ikram edecegim
nasil guzel oldumu mektubum
emine hanımın masasında splendanın broşürü vardı çok güzel tatlı,pasta,kek tarifleri var onu verdi baya bir hoşuma gitti ramazandan sonra deniycem ..
hafta sonu dayımlarla sahilde mangal yapmıştık dayımın eşiyle aynı yaştayız ailecek o kadar çok kilolular ki anlatamam sümeyye yavrum daha 2.sınıfa geçti 45 kilo keza dayım ve eşide 90 dan aşşağı değiller biraz dikkat etmenin zamanı geldi çocuklar obez olmuş annesi biraz sağlıklı beslenseler dedim aynen şöyle dedi diyet yapanlar görüyoruz arkadaşım diyetisyene gitti verdi kiloları sonra fazlasıyla aldı dedi yani bana laf çarptı bende kilo verdikten sonra korumak çok önemli inşallah ben verdiklerimi alamayı hiç düşünmüyorum dedim oğlum 28 aylık daha 1 paket çikolata jelibon yada cips yedirmedim sağlıklı beslenme bebeklikten başlıyor vermek çok zor çünkü...
Ganfedimmm,mektup harikaaaa,senin mide cevap yazmış;yalnışlıkla buraya gelmiş.Okuyum mu,şöyle yazmış:
''Sevgili sahibim Ganfed.Susuyum susuyum diyorum ama olmuyor.Aylardır bana ne bir çikolata gönderdin ne bir cips.Seni ben şişmanlatmadım ki,dünyalar güzeli oğlun şişmanlattı.Ona çikolata verip,bana vermemen reva mıdır?Yine de seni çok seven ve birgün özgürce bunları bana yedireceğine emin olan miden ...''
Esram insanoğluyuz,çiğ süt emdik.Hiçbirini kafamıza takmıycaz.Ben 105 kiloya geldiğimde kilo vericem dedim,baktılar ciddiyim herkes kilo sana yakışıyor dedi.Diyete başladım,10 kilo verdim.Bu kez baktılar caymadım,niye uğraşıyorsun hiç belli olmuyor ki verdiğin dediler.Caymadım.20 kilo verdim,şimdi de seninkiler gibi görenler vermek mesele değil ki asıl mesele korumak diyorlar.Gözünü sevdiğimin yaratılmışları.Burada sır kendimizle olan kontağımız,bir araba başka arabanın anahtarıyla nasıl çalışmazsa;bizler de kimsenin sözüyle ileri geri gitmeyiz.Vericezzz,ve emeğimize kendimize saygımızdan ömür boyu koruycaz.Hep söylediğimiz gibi aynası iştir kişinin,en güzel cevap ürünümüz olacak canım.Ben sana güvenimde hep haklı çıktım,hala da azmine çok güveniyorum.
Benim dünkü menüm böyleydi Esram senin planladığın gibi,çok tok tuttu ve hiç susatmadı enerjim de doruklardaydı.İşte bu müsli mucizesi,afiyet olsun şimdiden canım.
Oyyyyy,yerim ben onun emekleyişini,heyecanınıcok guzel olmus mektubu midemin bayildim dunyalar guzeli oglum bugun hic uyumadi beni bu halimle yordu yaramaz emeklemeye baslamis cok heyecanli uyumak istemiyor kereta
Gülüm hatırladı sonradan.Meyve'cim 64 olmuşsun okudum ama kesinlikle büyük bir kilo değil,sen azimlisin,bayrama kadar uçar gider hiç panik yapma.Yine de kardeş takımımızda olman bile mutluluk.Herşey yolunda mı?
Atarsın,hiç kaygı yapma.Ben yine müsli diyetini tavsiye edicem,günlük 700 kalori ile yaklaşık hem dinç oluyoruz,hem de tok.Meyve'cim ben işte gördüğün gibi.Ben de tatil bitmeden maximum atmaya çalışıyorum.Hazır evdeyim,iş işyeri stresi yokken ne kadar atsam kardır çırpınışındayım.Hedefimi 55'e çektim,tahminim mayıs-haziranı bulur en az mezuniyetii canım hersey şükür bi aksilik yok kilom konusunda sadece acilen 5 kilo vermem sart bayrama tekrar 59 olmalıyım..sende ne var ne yok masallahın var bu hırsla seni yıl basında mezun görürüz
Atarsın,hiç kaygı yapma.Ben yine müsli diyetini tavsiye edicem,günlük 700 kalori ile yaklaşık hem dinç oluyoruz,hem de tok.Meyve'cim ben işte gördüğün gibi.Ben de tatil bitmeden maximum atmaya çalışıyorum.Hazır evdeyim,iş işyeri stresi yokken ne kadar atsam kardır çırpınışındayım.Hedefimi 55'e çektim,tahminim mayıs-haziranı bulur en az mezuniyetEylülde Dukan diyetine başlıycam,Eylüle kadar 79'u görmek için çırpınıyorum işte.İyi gidiyor,inşallah eylül hedefime ulaşırım,inşallah hepimiz ulaşırız.
juliammmmm
napıosun meyvem ben artık takımdan mezun oldum arada beni geyik topiğime ziyarete gelirsiniz
Çok teşekkür ederim
canım ramazanda müsli ile ac kalırım yaa yapamam ki nasıl yapıcam..
keske yapabilsem .. ben inanıyorum sen eylül bası 79 olucaksın süpersin tatlım..
gelirim canım gelirim muhabbet ederizz iki lafın belini kırarızz
Çok teşekkür ederimMeyve'cim yalnızca müsli yemiyoruz.Dur bak sana kopyalayım,gerçekten inanılmaz tok tutuyor ve müsli günün tüm enerjisini veriyor.Eminim çok memnun kalacaksın.Şöyle diyet:30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Ve hatta ben bugün iftarda müslinin üzerine yarım kase tarhana çorbası,3 yemek kaşığı bamya ve yarım kase cacık yedim.Tek yaptığım kalori ile oynamak.Mesela bamyayı rendelenmiş soğan ve rendelenmiş domatesle yağsız etsiz haşladım,limon sıktım,inan olağanüstü lezzetli bir yemek oldu.Cacığı light yoğurtla yaptım,kalorisini 1/3 e çektim.Bunun gibi oynamalarla hem fazlasıyla doyuyor,hem de az kalori alıyorum.Memnun kalacaksın.
4-5-6;bu da sana garantibunu tuttum canım denicemyarın müsli alayım ben bayrama kadar 4 kilo verirmiyim bu diyetle ne dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?